Frukost på kvällen

Det godaste som finns är att äta på kvällen eller natten. Helt fantastiskt efter en hel dag att bara vräka i sig för att sedan sova med helt mätt mage.

Det är precis vad jag ska göra nu! En ordentlig tallrik full med massa mat och ett eller två ordentligt stora glad mjölk. Mmmmmh!!♥

Vi hörs i morgon mina små älsklingar. Pusspuss!




31 Augusti

Skitdag!
Börjar skolan kvart över 9. Jag har samtal i 15 minuter. Därefter är det en håltimme på ca 3 timmar. Efter de onödiga timmarna av ingenting att göra har vi lektion i 20 min, och efter det ytterligare 3 timmars håltimma.

Efter de tre timmarna hade vi lektion i 2 timmar. Sen blev klockan halv 5 och det var dags att sluta...


Jag är inte på humör, och jag orkar inte träna fast ska göra det ändå. Tror jag..

Här är i alla fall dagens outfit:



30 Augusti

Min dag började med att jag försov mig. Jag skulle ta bussen till skolan idag för första gången denna terminen eftersom att jag börjar halv 10. Men sådan tur var så var pappa hemma ändå och skulle köra mig så jag hann i tid.

Dagen fortsätter och det är meningen att vi ska ha vanliga lektioner. Men på varje lektion är det bara ytterligare information. Det som vi har fått veta nu på en vecka och en dag skulle man kunna fixa på en dag...

På workshoppen bloggar jag, andra sitter på facebook, msn osv. Ingen har någonting att göra, förutom att vänta på mattelektionen.

Så var det dags för mattelektionen och vi blir klara på halva tiden och får sluta då. Sen åkte jag hem direkt med Rebecca.


Nu precis har jag varit och köpt min nya moppe och kört hem den. Det var kul, varit utan moppe nu i tre dagar, känns mycket längre. Känns också lite efter att köpa en moppe trots jag är 16. Men jag kommer behöva den lite då och då. Det är väldigt bra att ha en faktiskt, speciellt när man får bråttom.




Dagens outfit

Tunika: TopShop USA
Flätat bälte: Forever21
Lackleggins
Svart väska (ny): Åhlens
De vanliga smyckerna är på



Överst i skolan

Sitter just nu i skolan på Workshop (typ överst jättejobbigt att gå hit upp för alla trappor) i väntan på att vår sista lektionen för dagen ska börja. Mattelektion.

Idag slutar vi halv 3 och då ska jag direkt hem för att få en ny moped.
Min förra ramlade jag ju med för längesen och det är en repa på sidan vilket jag inte gillar. Vi lämnade in den på lagning men själva repan var för djup så det gick inte att bara lacka om mopeden. Så nu blir det en helt ny istället. NICE! Självklart Vespa denna gången också♥


Min förra (den röda):


Min nya (Vespa Jubileumsmodellen):

New

Va säger ni, bättre innan eller efter?
Tyckte inte om klänningen alls som den såg ut från början..



Nu sticker jag iväg till skolan.. Dagen outfit kommer upp i eftermiddag.

Kramar!


Words

Allt gick som jag ville, livet var ett enda stort, starkt, gult sträck utan ett enda åskmoln. Jag vaknade med känslan av lycka och somnade ännu gladare. Varje dag fick mig att känna perfektion. En perfektion som jag aldrig trodde skulle existera.

Jag hade flyt från tidig morgon till kolsvart natt. Allt gick exakt enligt planerna och att bara känna positiva känslor är jordens alla guldtackor värda. Men det håller inte..


Ett liv av bara lycka existerar inte. Jag visste det, jag har känt det förut. Men denna gången trodde jag det var min tur. Min tur att få leva drömmarnas liv. Ett liv fyllt av givande och tagande, positivt och roligt, när allt går bra. När man kan se det positiva i precis allt.

Men det gula sträcket fick sina åskmoln, och jag befinner mig precis under dem.



Händer

Jag ääälskar smycken! Ringar♥


En vanlig dag ser mina händer ut som på bilden nedan, men fler ringar och några olika armband ska det bli. Framför allt ringar.

Väntar mest på Kenza-kollektionen med ringar. De ska ju vara äkta också, gillar inte oäkta som missfärgar sig så inget mer sånt...
Vad som också är fint är målade naglar. Jag kör oftast på fransk manikyr. Ser bra ut och passa till allt.

Dagens outfit

Jeansshorts: Italien
Vit topp: Tessie
Jacka: GinaTricot (stör mig så mycket på att dom aldrig får in nya Mission-jackor.. VILL HA)
Sjal: New Yorker
Klocka, armband, ringar och halsband är från bla Ingersoll, Efva Attling, Glitter, Marc Jacobs, Raglady osv..





Göteborg

Jag och min två små kompisar har sprungit runt i stan idag. Jag hittade en väska till skolan, Agnes hittade ett paket till en kompis och ett par byxor, Julia hittade också paket till en kompis, en halsduk och en tröja.
Vi var jättesega idag och hade oflyt med allt till skillnad från gårdagen, eller gårkvällen..?! Så tillslut satte vi oss och fikade. Det var typ dagens höjdpunkt!

Här kommer två bilder från idag:


Bättre dagens outfit bilder kommer senare idag!

BTW! Såg Bobby (kändisfrisören) idag också, utanför Nordstan..

Up for today

Heej bloggen!

Idag var det egentligen tänkt att jag skulle jobba. Men eftersom Agnes sov här och skulle in till stan dagen därpå så blev jag också sugen på det. Så ändrade planer! Idag blir det in till stan och shoppa galet.


Nu ska vi fixa oss. Bilder kommer in senare och så kan jag visa vad jag har köpt.


Massa kramar! Ha en fin dag, i Göteborg har vi solsken♥


Jag och Agnes




Wazzup!!

Tjenare, tjenare.
Här sitter man då i Linnéas rum och har inget och göra.. hon är och gör gud vet vad ;). haha så jag tog mig friheten att göra ett inlägg på hennes blogg :D! kanon busigt jag vet.
Så till Linnéa:
Vet du vad som slog mig innan idag att tänk om vi inte hade konfirmerat oss, då hade vi aldrig träffats. Eller i alla fall inte blivit sånna vänner vi är idag. Tänk vad kyrkan kan göra mycket, djupt jag vet hahah! Så bara för de ska jag tacka gud och jesus och den heliga anden för att jag bestämde mig för att konfirmera mig i alla fall, fast jag sa att jag absolut inte skulle göra det. Så nu har jag en underbar vän som jag tycker om alldeles för skräkligt mycket om!..
sev vet jag inte hur man förminskar bilden men de får la gå ändå..
puss och kram Agnes<3

Hair color

Efter att ha varit blond hela mitt liv börjar jag tröttna lite. Även om jag tycker det är väldigt fint, i princip det enda rätta så funderar jag på att färga håret riktigt mörkbrunt.
- Vad tycker ni?







Today



Såhär såg jag ut idag. Ganska simpelt men ändå helt okej. Puss på er!♥



Slapp kväll

Ska bara ta det lugnt och äta massa knäckebröd och dricka ordentligt med mjölk. Ska bli riktigt gott faktiskt!! (Kanske lite godis också, men det hör inte hit).

Vi hörs imorgon! Då blir det upp fööt tidigt, min moppe ska in på service där hela kåpan ska bytas. Den kommer bli så fin haha...






25 Augusti

Idag är det onsdag. En riktigt jobbig sådan.

Jag kom till skolan precis i tid. Vi börjar med upprop och direkt där efter startar oförberett prov i Svenska. Svenska - okej.. Språket har man ju. Vi trodde det var allt, men efter lunchen, då blir det matteprov också. What a day!



Vi slutar skolan vid 2 vilket är underbart. Det blir staden direkt för att träffa Ella bland annat. Skön prick det där! På vägen hem hoppade även Julia på bussen. Min saknade lille prick♥
Ella




Clothes for today



Såhär såg jag ut när jag sprang runt idag. Bara bekvämt!



Leggins, ''farfar-tröja'', stor halsduk, vitt linne och en väska som jag egentligen inte gillar. Men datorn var tvungen att få plats.

+ ringar, klocka, armband och halsband.




Illa

Idag, den 24 Augusti 2010 känns det inte så bra faktiskt. Hyfsat jobbigt! Jag saknar min Julia, hon är underbar och jag klarar mig seriöst inte utan henne.


I morse var jag jätte trött men kämpade mig upp ändå. Jag drog på mig helt normala kläder, sminkade mig väldigt lite och drog sedan iväg till skolan - helt tråkig.

Dagen gick, långsamt. Men jag stod ut med all information jag fick på den nya skolan idag. Och jag har nu även inlett ett försök till skolbyte. Hoppas verkligen det går igenom...

Nu tänkte jag fortsätta mitt simpla liv här hemma och så småningom försöka sova till några deppiga låtar, hehe. Jag är inte på humöör ! :(

Två bilder från dagens fika:

Btw: Helt sjukt va mycket folk som springer runt i stan nu. Skitkul att träffa massa kompisar hela tiden. Det gör mig väldigt glad.




In town

Farliga grabbar springer runt i stan!

Idag efter skolan drog jag mig till kungsport för att träffa Johan, Gustav, Hans, Anton, Erik, Ludwig och Fredrik. Elin och Frida kom senare också.


Gustav hittade en skinnjacka och en supertrendig väska. Sen blev dock alla trötta så vi satte oss och fikade istället.

Här kommer lite bilder.


Uteserveringen är bäst
Påtal om trött..

Nya jackaaan

På bussen hem. Hans smygposar i bakgrunden ;)




Dagens outfit

Kom precis hem från stan. Skolan var inte bra, jag ska byta!

Har varit och fikat med några gulliga små prickar också, bilder kommer lite senare..
Här kommer dagens outfit som jag lovade i morse.

T-shirt: Fiorucci
Svart tröja: Juicy Couture
Shorts och skor: Italien
Väska: USA
Sjal: Vet inte.. :/



23 Augusti

Mördardagen!
Idag börjar allvaret, skolan.

Jag vaknade nyligen och har precis kommit ut från duschen. Nu blir det mängder av knäckebröd till frukost, känner att jag måste taggad till lite...

Åh, vill bara ligga kvar och sova! Soova!
Slänger upp en dagens outfit antingen efter skolan eller precis innan jag sticker.
Typ såhär känner jag mig nu...


Kram på er♥


Helt slut

Godmorgon bloggen!

Igår var en underbar kväll med mysigt folk, roliga stunder och lite speciella kanske.. Jag är helt slut!

Vi gick och la oss någon gång på morgonkvisten, ganska okänd tid och sen blev man väckt av en lite smågalen tjej vid 10-tiden. Vi städade hela lägenheten och har för mig att vi åt frukost också, därefter somnade jag i alla fall väldigt gott igen.

Vaknade för någon timme sen, en och en halv kanske. Jag buss-sällskapade med Johan hem, trevligt trevligt.

Nu är det dags för mig och fixa hem thaimat. Gud så gott!


Vi hörs senare bloggen, hoppas mina kära läsare har haft en värd helg. Imorgon börjar skolan...

Bild från en annan trevlig sommarkväll


Kvällens


Fullt upp

Springer runt här i underkläder och har pumpande musik på. Vad ska jag ha på mig!!?

Hörs senare, slänger upp en dagens outfit då också, så får ni se vad det blev. Nu måste jag duscha♥

Sååå glad


Jääätttejobbigt

Denna morgon är en sån morgon när man bara vill ligga kvar i sängen, lyssna på musik och njuta till regnet utanför. Man vill gå runt i knappt något kläder och inte behöva bry sig, men får man det? Nej! Pappa och mamma kommer in varannan sekund för min vägg ska målas om, jag ska jobba och så måste jag packa för ikväll också.
Kvällens planer är att sova hos Fanny som bor i stan. Ska bli mysigt och kul!

Nu tänkte jag fortsätta äta mina knäckebröd och kakor till frukort, sen sticker jag till långedrag och jobbar.


Vi hörs gullungar!

right now

Nails


BUS

Kom precis hem, med bland annat en brun utan sol. Nu jääävlar ska jag bli brun. Inga vandrande lik på gatorna denna vintern inte!
Hoppas på att denna funkar bara, då skulle jag bli glad.

Annars idag? Jo jag sitter och äter en ordentlig portion med pasta och köttfärssås nu, tänkte sticka iväg och träna snart. Jag har sagt det förut, men nu jääävlar assså! Ska bli fit for all adventures ;) höhöh...


20 Augusti

Godmorgon mina vänner!
Idag är det fredag! I och för sig ingen speciell dag eftersom den knappt skiljer sig från de andra.
Vaknade precis av ett sms, alltid lika kul när man glömmer sätta telefonen på ljudlöst..

Idag ska jag in till Göteborg och glida runt med favorit-Julia. Jag måste bland annat hitta en lite större väska som får plats med både dator och böcker.
Kanske ska jag köpa denna klänningen också. Vad tycker ni?
Jag tänkte fråga er en sak. Ni vill ju att jag ska göra massa fina inlägg med härliga bilder osv. Så min fråga är om det finns någon iPhone applikation som hjälper mig med detta?


My life

Välkomna!
På denna hemsidan, min blogg, kommer du att få följa mig genom första året på gymnasiet, du får läsa om mina roliga helger, otroligt fina kompisar och min relativt galna vardag. Därefter åker jag till USA i ett år för att läsa på High School. Även då kommer jag uppdatera min blogg dagligen.

På måndag börjar jag skolan, kunskapsgymnasiet i Göteborg. Mer än så behöver jag inte säga? Redan innan jag börjar funderar jag på att byta, men vi får se. Jag ska ge denna fantasifullt namngivna skola en chans.
Jag heter Linnéa och jag är 16 år gammal.

Vi hörs, vi störs och vi rörs.


Out for today♥



RSS 2.0