Effektivt arbete

Vi håller på med ett väldigt stort arbete i skolan just nu. Det ska innehålla tre ämnen; samhällskunskap, svenska och religion. Blir väl dryga 10 sidor som färdigt, och det ska vara färdigt nu på söndag.

Idag i skolan jobbade på detta från 11, till halv 5. Självklart inte effektivt, det skulle jag aldrig orkat. Ibland såg det ju ut såhär:

Från vänster: Filippa, Emelie, jag, Mathilda.
Filippa och jag.


...och med det säger jag godnatt! ♥



Äntligen hemma

Åh vad skönt det är att komma innanför dörren! Jag har varit här och var hela dagen men nu äntligen är jag hemma.

Först var det skola, sen var det torget, sen var det ett annat uppdrag och till sist fick jag åka hem. Var dock hemma mellan torget och mitt uppdrag för att äta och lite sånt.


Blir inte mycket mer bloggande idag, känner att jag måste fixa lite för i morgon och äta mat sen sova.



Hoppas ni har haft en bra tisdag! I morgon är det 1 december, sjukt!!



I like it! (klicka på bilden för att komma till originalet)

Hade nog skippat mössan dock!

En röd halsduk.

Kommer inte igång

Alltså det är svårt det där med att komma igång. Vad det än gäller som inte är så roligt. Tänkte ju som sagt att jag skulle plugga idag men har inte haft någon inspiration över huvud taget. Så jag ger mig ledigt från det också.

I morgon har vi en jobbig skoldag. Slutar halv 5 men dagen består av 3 lektioner och ett hål på cirka 4 timmar. Efter det ska jag förhoppningsvis orka ta mig till ett ställe för att göra en sak som är väldigt nödvändig. Jag måste nog fixa det faktiskt, usch! Så i morgon kommer det inte bli mycket bloggande alls, kommer ha fullt upp hela dagen tyvärr. Jobbig dag helt enkelt!

Nu blir det mat och sen en film i min sköna och varma säng. Det var längesen nu på en vardag.



Maaaaat

KALLT OM FÖTTERNA!!! Kom precis hem och har gjort lite mat till mig själv. Sen blir det plugg, MÅSTE plugga idag. Börjar bli dags för vårt stora uppdrag att lämnas in snart. Paniken och ångesten börjar närma sig...



29 november

Godmorgon!

Var så fruktansvärt trött i morse. Ville verkligen ligga kvar i min säng mer än jag brukar vilja. Men duktig som jag är så tog jag mig upp och nu sitter jag här - i skolan.


Sitter och lyssnar på 'Written in the stars''. Den gör mig på lite bättre humör i alla fall. Massa känslor som kommer fram när jag lyssnar på den.






Skönt men dåligt

Kom precis på att jag kanske borde fått gjort en del plugg denna helgen. Men har jag ens öppnat en bok eller ett word-dokument? Svar nej!

Det är alltid skönt att koppla av och släppa allt som har med skolan och göra, även om det inte är så bra alltid. Vår största inlämning hittills ska in på fredag. Det är en av anledningarna till att jag borde pluggat i helgen.


En gammal bild, precis när vi hade kommit på att jag hade synfel..


Första advent

Nu är det bara 4 veckor kvar tills jul och lov. Hur underbart?

Inte blivit alls mycket bloggande denna helgen men har helt enkelt haft fullt upp.


Fredag till lördag var Robin här och sov över. Väldigt mysigt måste jag verkligen säga. Vi kollade på ''What happed in Vegas'' och åt glass bland annat. Längesen man såg den filmen men den är rätt rolig faktiskt.


På lördagen fick vi ställa klockan så jag inte missade jobbet. Det var inte så skönt att gå upp tidigt på en lördag men vad ska man göra? Så kom jag hem och var ganska trött, men bakade ändå mina små ''fina'' cupcakes. Chokladen blev hur god som helst, men de andra var inte speciellt goda haha. Slänger nog dem.


Idag vaknade jag ju framåt två på dagen, vilket är lite ångest. Dagen blir så kort. Sen har jag varit hemma och tagit det jättelugnt och hjälp till och julpyntat lite. Nu vill min kära familj äta bullar och tända första ljuset med mig.


Jag och pappi i somras



Kram på er!♥

13 timmar

Godmorgon!

Jag var nog väldigt mycket tröttare än vad jag trodde igår. Sov 13 timmar i natt. Det var faktiskt hur skönt som helst.


Just nu sitter jag och smaskar på mina cupcakes från igår. Ganska goda!


Vad ska man göra idag då? Jag vet att jag måste plugga, men får hitta på något annat också. Kanske springa över till bästa Julia och leta sommarresa. Vi ska nämligen åka utomlands själva till sommaren. Det kommer bli såå grymt!!!!



Nej nu ska jag fortsätta smaska. Chokladmuffinsen var nog godast, riktig choklad i gör rätt mycket.


Muffins?

Okej det blev inte alls så bra som jag hade trott att det skulle bli. Gjorde ett recept på cupcakes á la Foki. Tog en jävla tid att baka asså, inget roligt alls faktiskt. Körde dubbla satser också och nu väntar jag på att de där knallrosa ska stelna. Blir nog cupcakes till frukost i morgon.






Bakar

Det var inte igår asså! Detta ska dock bli grymt. Mmmmm, deg e ju det godaste med!♥



Hardworking girl

Ojoj va grym man är! Har jobbat en hel arbetsdag idag, om inte längre?

Gick upp klockan halv 10 och åkte in till stan för att jobba till klockan 4. Efter det blev det iväg till mitt andra jobb och där var jag till halv 8 ungefär. Levde på lussekatter (grymt goda), tomteskum och julmust denna dagen. Ganska gott men ändå inte efter typ massa timmar. Så vi åkte och köpte thaimat. MUMS!


Helgen har btw varit awesome hittills (förutom sista jobbet idag). Bloggen har tyvärr fått lida :(




Nu är det helg

Och den kommer bli lite speciell tror jag, hehe. Nu ska jag åka hem, heeejdååå!





Sitter i skolan

Ganska skönt, fast samtidigt är jag rätt sur. Egentligen slutar vi halv 12 idag men eftersom min lärare vill göra någon extra genomgång i matten så ska jag gå på den. Man måste inte, men det är tydligen vääääldigt bra...


Så, nu börjar jag om 5 minuter. Kram!



Tror att mamma äntligen har förstått..

..att jag dricker en del mjölk! Nu har hon varit och handlat, lagom mycket tycker jag. Blev la en 8 paket eller nått. 




Och med det säger jag godnatt. Blir inget mer bloggande idag och i morgon kanske det blir update från skolan eller något. På morgonen kommer jag antagligen vara hur trött som helst eftersom jag börjar klockan 8.


Kram på er och sov så fint! ;-)

25 november

Känner hur träningsverken efter spinningen igår börjar komma. Speciellt i rumpan! Ganska skönt, då känner man att man har tränat i alla fall (vilket inte blir så ofta annars).

Kom precis på att jag ska redovisa min bok i morgon, så det blir dags att sätta igång med det nu. Sen blir det att ta det lugnt och ska försöka somna i tid för en gångs skull.

Gud va ointressant inlägg förresten, haha. Hejdå!



Dagens outfit

Det är ju så kallt ute nu för tiden. Hörde också att snön skulle gå över till regn när julafton närmar sig. Så ska vi inte få någon snö på julafton i år heller? :(


Såhär så jag ut idag i alla fall:



Snö!

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen. Skolan var väl okej och blablabla men nu måste jag verkligen äta!!! Haha, vi hörs snart igen så kommer bland annat outfit bilder upp och så vidare!



Trots all snö och minusgraderna ute är jag jättevarm. Min jacka är sjukt grym, rekommenderar verkligen den!! Puss!♥




Nyfiken

Kom på att jag verkligen vill se Kenzas ''nya'' jacka. Eller den kommer ju ut 2011. Väldigt länge kvar!

Hon la ut dessa bilder, inte för att man ser så mycket, men ändå. Ska bli kul! Har gillat båda hennes jackor hittills.





24 november

Hemma!!!

Sista lektionen, alltså fyfan. Vi gick igenom hur man gör en analys. Lite sent kanske vi började med det för 4 år sedan (i 7:an). Argh! Blir så sur...


Blev sådan tur var körd hem idag så är hemma ''redan''. Sitter och äter på min grymma gryta som jag lagade precis. Stekt ris, korv och tomater och såååås. Sen blir det plugga till matteprovet som är imon. Har dock gjort uppgifterna så får se om jag pluggar eller inte. Kanske somnar i sängen istället ;-)



Matte

Hej bloggen!

Inte hunnit med att blogga så mycket idag. Just nu sitter jag och räknar matte och känner att det inte går speciellt bra. Förstår inte riktigt hur man jämför linjära och exponentiella funktioner.


Annars idag så har jag varit i skolan från halv 9 till halv 5, det vill säga 8 timmar exakt. Det sög! Mina tisdagar är ganska osköna.


Nej nu får jag ta och hämta lite glass och fortsätta igen:



En kula punchglass i Italien.

Ny mascara


Sjukt hungrig

Åh herregud va gott! Inte ätit sen 12 vilket inte är vanligt för att vara mig. Gjorde precis godaste wooken till mig själv med massa stekt ris, kyckling, ägg, majs och nån god sås.

Nu blir det äta haha och kanske lite skype? See ya!



Dagens tips

Tänkte tipsa er om min hittills bästa vinterjacka. Det är svinkallt ute nu och massa snö.

I år har jag en stor jacka från Woolrich och vad lite skeptisk till den i början eftersom man ser rätt stor ut i dem haha. Men den är hur skön som helst och hittills har jag inte frusit. Därför rekommenderar jag min jacka.





Plugg?

Japp. Idag skulle jag göra hur mycket som helst, men vad har jag gjort? Ingenting! Har ju i och för sig gjort ett total-failat tyskaprov och ett fungerande engelska-prov. 

Nu ska jag sova på saken. Eller nej, se en film.


Blir the backup plan idag, den verkar grym!



Innan jag klippte mig

Vill ha långt hår igen. Såhär såg det ut innan jag klippte mig.



I skolan

Hej bloggen!

Inte hunnit blogga något idag. Blev raka vägen till skolan och nu har jag bestämt mig för att ta tillvara på alla timmar i skolan där vi har ''pluggtid''. Så det är dags för mig att sätta igång nu, sorgligt nog. Men om jag lyckas att jobba i skolan nu så blir det ju inte lika mycket hemma. Så skönt skulle det vara.


Därför hörs vi hemma igen! Kram på er♥



Lyssna på Rihannas album ''Loud''


Pics


kul...





Som sagt, rolig söndag jag har framför mig...



Trött

Vet inte vad det är med mig men har varit helt slut denna helgen.

Idag blir det i alla fall mycket godis, pepparkakor och plugg. Kanske ska åka och kolla på en systemkamera med pappa också, men får se lite om vi orkar/hinner.


Annars är det en ganska tråkig söndag. Men det får la bli så ibland antar jag. Godiset finns med i alla fall!





Sov gott

Har kollar klart på Sex & the City 2. Ganska bra faktiskt, gjorde ett misslyckat försök till att se den för några veckor sedan hos en kompis, eller två killar men det uppskattades inte så vi böt film. Nu har jag i alla fall fått sett den.

Här kommer en bild på mig och Julia för något år sedan. Min bästa tjejkompis, helt fantastisk. Vi är så lika, vi säger samma saker och vi tänker oftast på samma sätt. Underbar helt enkelt.





Äntligen!

Har varit och hyrt några filmer och köpt en godispåse. I kväll ska jag ta extremt lugnt, får se om jag tar hit några kompisar eller inte. Det är dock bara massa tjejfilmer, hehe.



20 november

Extremt tråkig lördag. Har precis jobbat och nu sitter jag och äter, vilket i och för sig är kul. Tänkte åka iväg och träna snart faktiskt (känner mig extremt duktig), men eftersom mitt gym har sämsta öppettiderna så får vi se om jag ens hinner. Det är alltid något som stoppar mig från att träna.

Tränar ni något?

Filmkväll

Godmorgon!


Igår gick jag hem till Julia. Vi hade det skitmysigt med film och massa gott att äta. Vi åkte och handlade allt vi ville ha tillsammans, så vi fick det vi kände för liksom!


Lite nyttigt men lika mycket onyttigt fast det är lite gömt ;-)

En fredag

Och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra. Som vanligt, finns typ massa alternativ som är sådär halvsäkra och så vet jag inte vad jag ska välja. Sicket problem...


Får se vad det blir ikväll asså. Och så har jag inga bilder som är roliga heller. Tråkigt det blev nu va?



Fredag och helg

Är så glad! Denna veckan har känts som evigheter. Men nu är det äntligen helg. Det firas med ett par kokosbollar och några kakor som väntar på mig i köket. Ett stort glas mjölk behövs också.





Vi hörs ikväll gullungar ♥



19 november

Jag klarade det. Att gå upp 05:45. Herregud! Sen fick jag dessutom springa halva vägen till bussen. Det var inte roligt kan jag säga.

På bussen kände jag ingen, så hade allmänt jättetråkigt, tills jag böt buss och träffade William och Janne. Det blev lite roligare då faktiskt, bara lite... ;-)


Idag har jag haft tre timmar på mig att göra ett uppdrag, men hur långt kom jag? Svar: Fem rader. Det betyder att jag får jobba nu i helgen också.


Sen har jag gjort ett MVG-prov i matte också. Kändes hyfsat bra faktiskt. Men det gör inget om jag inte lyckas, eftersom jag nu för tiden bara satsar på ett VG. Ovant - ohja!


Under våran 3 timmars plugg-lektion.

För tidigt

I morgon ska jag ta bussen som går klockan 7 vilket betyder att jag, med mitt underbara morgonhumör, ska gå hemifrån och bege mig ut i det iskalla 06:45. Jag ska alltså gå upp 05:45. Åh herre!

Godnatt säger jag bara. Skönt att ha duschat i alla fall så slipper jag det i morgon. Hade aldrig hänt alltså..


Gammal bild på mig, haha den såg typ konstig ut. Uppdragetögonbryn.com?

För tidigt

I morgon ska jag ta bussen som går klockan 7 vilket betyder att jag, med mitt underbara morgonhumör, ska gå hemifrån och bege mig ut i det iskalla 06:45. Jag ska alltså gå upp 05:45. Åh herre!

Godnatt säger jag bara. Skönt att ha duschat i alla fall så slipper jag det i morgon. Hade aldrig hänt alltså..


Gammal bild på mig, haha den såg typ konstig ut. Uppdragetögonbryn.com?

Bästa mamman ever!

Behöver nog inte skriva några ord?






''godmorgon''

Jag somnade direkt efter att jag hade ätit. Eller jag spydde först för er information. Trodde inte att jag var så dålig riktigt.

I alla fall, i morgon blir det skola för min del ändå. Måste göra ett MVG-prov i matte. Varför vet jag inte, satsar ju bara på VG men efter att ha tänkt lite förlorar jag ju ändå inget på att försöka. Känner också att jag måste vara med på en föreläsning som vi har som är viktig. Efter det ska vi jobba med våran stora uppgift. Måste vara där och komma igång med den faktiskt. Vi får verkligen hoppas att jag blir bättre tills imon, känns ganska bra nu efter ett par timmars sömn.


Nu ska jag fortsätta vila.



Mellanmål

Längesen det blev kanelknäckebröd nu! Hehe, har tråkigt här hemma och jag är verkligen SÄMST på att plugga. Nu blir det mat i alla fall.



Abercrombie & Fitch

Snyggaste modellerna, skönaste kläderna och godaste parfymen. I en Abercrombie & Fitch affär går killarna (SKITSNYGGA OCH VÄLTRÄNADE) runt med den parfymen och självklart uppknäppt skjorta. Så grymt!

Här är några bilder:



Frukost

Godmorgon!

Helt slut idag, och vaknade skiträdd inatt. Drömde värsta läskiga drömmen!


Nu ska jag äta frukost och sen blir det mer sova. Mår inte så bra så stannar hemma från skolan idag. Får bli nya krafter till imon för då är det fredag!!


Vi ska ha ett MVG prov i matte då, funderar på om jag ska göra det eller inte. Det är ju frivilligt, men kan ju inte sänka betyget. Dock är det onödigt om jag inte ens satsar på MVG.


Nej nu måste jag äta! Kram♥



Sugen på pepparkaksdeg

Så, nu vet ni.

Bilder från klättringen

Det var ganska sjukt. Trodde att man skulle känna att det inte gjorde något om man ramlade, men jag var typ rädd för det.

Det var i alla fall väldigt roligt men när man kom upp på lite högre höjder så kände man att det började skaka lite i händerna. Jag tyckte det var ganska läskigt när man inte hittade något bra fäste att hålla i. Att hitta fäste för fötterna var lättare men med händerna vill man ju gärna att de ska vara lite ''gjort för händerna'' eller vad man ska säga.


Här är några bilder. Benen blev fina tycker jag när man drar åt runt så... Tyvärr kära bloggläsare, jag har inga Kissie-ben.


Jag till vänster med selen runt mig. Emelie till höger, hon var grym!


En vägg med massa fästen.

17 november

Åkte buss hem från skolan idag, som jag brukar. Men åkte också buss till skolan vilket var hemskt. Gick upp 05:50 i morse för att hinna till dagens första lektion - tyska diagnos, som för övrigt gick åt helvete...


Som ni märker är mitt humör inte så bra nu och bättre blir det inte efter allt plugg som ska göras idag. Är helt slut och känner att jag ska skynda mig så att jag kan sova.


Här är två bilder som jag tog i morse. Blev förvånad av mig själv som orkade ta bilder och till och med se glad ut. WOW!



PS. Skriver om klättringen ikväll.

Klättring

Dagens idrottspass! Ska bli riktigt roligt. Vi ska nämligen klättra klockan 10. Är taggad! Fast tvekar på att jag kommer ha den styrkan som krävs? Ska i alla fall bli väldigt roligt, för en gångs skull. Inte ofta idrott är roligt alltså.

Blev klar med min skriftliga analys igår också. Gött!


Det går bra nu...


Tog en bild från facebook när Amanda klättrar.. Hoppas att det var okej Amanda :-)



Vad hände med motivationen?

Har räknat lite i matteboken i alla fall - väldigt lite. Jag orkar inte plugga!


I morgon ska jag ha tyska diagnos också, vilket betyder att jag ska gå upp 2 timmar tidigare än vad jag egentligen behöver. Jag missade förra diagnosen så min gulliga lilla lärare har lagt den tiden på morgonen. Fyfan!


Nej nu är det för mycket negativt. Idag gick ju bra, jag är stolt över att jag gick ut i vildmarken och vandrade. I morgon ska vi faktiskt också ha lite kul. Bloggar om det i morgon bitti! Nu måste jag ge sängen sällskap. Kram!


Efter skolan idag, glad för att vara hemma igen haha.



16 november

Jag börjar bli hungrig - igen. Tur att mamma kommer hem snart och ska laga middag. Efter det måste jag räkna lite matte, inte gjort det på två veckor, känner att jag ligger väldigt mycket efter. Men jag har heller ingen motivation kvar.

Vill verkligen ha jullov nu! Fast ännu hellre vill jag ligga och sola med massa kompisar vid polen eller längs med stranden i ett varmt land. Gud va skönt! Försökte sola lite idag faktiskt, strålande sol ju, men kom på att det var för kallt för att sitta ute för länge (+1° ute idag).





Kallt!

Idag har jag gått 2 mil med skolan. Det var fruktansvärt kallt i början, kunde inte känna mina tår och fingrar. Så började vi gå, och gick fel. Slutade med 2 mil och en korv med bröd på slutet.

Nu är jag i alla fall hemma. Tänkte se ett avsnitt av one tree hill och äta ett par mackor innan jag förmodligen somnar. Är så trött!



Sänker mina ambitioner

Det räcker med ett VG i matte. Tro det eller ej. Efter att ha varit en MVG tjej i matte så har jag valt att sänka mina mål. Inte för att jag inte klarar av det, utan mer för att jag inte orkar lägga ner den tiden som behövs för att kunna nå upp till ett MVG. Tänkte att ni ville veta...


Bobby brown: Bronzing powder


Idrott och hälsa?

En inlämning, i idrott och hälsa. Ingen aning riktigt vad jag ska skriva, men får väl börja läsa på eller något. Detta är verkligen tråkigt, hehe.

Här är en låt och liten video från One Tree Hill:

Victoria Secret

Mamma kom precis hem från New York, och har med sig lite saker. Bland annat en påse från Victoria Secret. Love it!





Nallen är med också

Jag har bäddat ner mig med typ 4 täcken, 10 kuddar, godis, datorn, telefonen och en bra film. Eller serie, One Tree Hill såklart.

Nu ska jag ta hand om mig själv, haha. Det är faktiskt viktigt ibland! Godnatt på er! Imorgon är jag ledig, och då kommer mamma hem från New York också. Ska bli kul.






Back home

Nu är jag hemma igen. Har köpt en stor godispåse, ett kakpaket, mjölk och päron. Så gott!!

Vi hörs imon, nu ska jag njuta hela natten av allt den har att bjuda på, höhö ;-)



BRB

Ska köpa godis och massa kakor. Ikväll blir det massor med mys asså!


Kram hörs sen!

14 november

Godmorgon bloggen!

Jag har varit vaken en stund. Blev väckt massa gånger i morse. Först av min bror som skulle ut. Sen ringen både Astrid och pappa. Men det var nog bra, gillar ändå inte att vakna när man har sovit bort halva dagen.


Idag ska jag nog träffa Robin. Om inte så får jag hitta på något annat kul. Denna söndagen ska inte vara så tråkig som söndagar brukar vara.


I morgon ska min jämförelse av statsskick skickas in, vilket jag har lite smått ångest över. Vi har också en svenska- och idrottuppgift att göra. Skönt jag har redan har lämnat in svenskan. Känns lite läskigt faktiskt, har ingen aning riktigt om den var bra eller dålig. Känner mig inte så nöjd tyvärr.


Pinsamt btw att jag precis öppnade dörren i trosor och en tröja som inte täckte allt. Trodde bara det var min bror men nej, där stod hans kompis och hans kompis pappa också. Hehe..


Nu ska jag åka och köpa godis och kanske baka en kaka eller nått.


Jag just nu

Thaimat

Har verkligen inte haft något att blogga om idag. Men nu äter jag i alla fall thaimat så vet alla det, puss puss.



det var det snyggaste

Owen, one tree hill

Godnatt

Goder afton! Hehe..


Jag kom hem precis. Har varit och sett på film med Vincent, Johan och Ludde. Ganska mysigt faktiskt, blev värsta gangbanget ;-). I morgon ställer jag klockan för att gå upp och åka iväg till jobbet. Vi hörs efter det, puss!



12 november

Nu är jag hemma!

Pappa håller på att laga massa god mat men jag har precis ätit så får se lite om jag ska äta dubbelt. Det är ju i och för sig gott. Sen blir det efterrätt! Mums ♥


I kväll orkar jag faktiskt inte festa så det blir nog film med några kompisar och bara ta det lugnt. Vi hörs när vi hörs, antagligen imon! Pusshej!

Hungrig

Nu slutar jag snart för idag och det blir helg. Väldigt skönt! Det är tacos i skolan också så ska äta här och sen blir det hem till David.

Hörs när vi hörs, får se hur mycket tid jag har att blogga idag.


Kram på er!♥


Bara sluta regna

Tråkiga Sverige! Vad är regn bra för? Jag orkar inte att det ska regna hela tiden! Åh, om det regnar imon blir jag fan ledsen.

Med de orden ska jag sova. Godnatt läsare!♥


Redigerade min outfitbild :-)

Dagens outfit

Tunika: Design Only
Jacka: Jofama by Kenza
Leggins med lack.
Halsband från bland annat Guldfund, Claire's, Foji osv.

Detta är vad jag vill

Hej bloggen!


Jag är betydligt gladare idag, och piggare!


Jag vill ha jul!
Jag vill ha massa snygga kläder och ledighet.
Jag vill äta god julmat.
Jag vill träffa släkten och mysa framför Kalle Anka (Som jag btw alltid somnar till).
Jag vill sola och vara brunare än alla, hehe. Älskar att vara brun, därför jag älskar sommaren mer egentligen.
Julstämning är underbart när det väl är jul. När julafton är över är det tyvärr inte roligt längre.


Sen vill jag mest av allt ha sommarlov. Då ska jag ha en systemkamera också och ta så sjuka bilder asså! Sen efter sommarlovet blir det ju USA. Och nu ska vi inte tänka på att det är svinkallt ute och jag har plugg. För detta är glada tankar och jag vill bara att det ska gå fort tills de kommer, sen långsamt när de väl varar..


Lyssna! Såååå underbart!



Today

Hinner inte skriva så mycket. Nu ska jag i alla fall springa iväg till bussen!

Såhär ser jag ut idag. Slutar vid 1 så hörs när jag kommer hem. Kanske möter upp Anton men annars åker jag hem direkt.






Kram!

Imon blir det skola

Känner mig bättre och är beroende av socialt sällskap så i morgon blir det skola för mig.

Första lektionen är engelska och då ska vi diskutera en novell som vi har läst. Ganska slappt. Efter det blir det en halv mattelektion. Inte haft matte på hela veckan eftersom våran lärare är sjuk, men nu blir det lektioner igen.


Nu blir det att slappa i sängen, och sen sova. Ska ta bussen till skolan imon så får se om jag orkar/hinner skriva ett inlägg på morgonen. Men det gör jag nog ;-)




Holebrook

Ja, den högra gillar jag bäst. Eller den vänstra? Kanske mitten? Nej jag vet inte, vad tycker ni?

En liten bit på vägen

Nu har jag lyckats sätta igång. Eller nu slutade jag ju men ändå. Ska börja direkt efter detta inlägget.

Har ni kommit hem från skolan än? Hoppas det för er skull. Får se om det blir skola för mig i mon. Hoppas nästan det, känner att jag behöver lite folk runt om kring mig. Det är ju inte jättekul att sitta hemma, även om det är rätt skönt. Fast jag är ju lite sjuk och allmänt hängig vilket gör det tråkigare.


Got to go! Nu ska jag fortsätta.. Värt en aplod nästan?


Någon mer än jag som börjar längta efter sommaren när det är ljust och varmt ute?

It is so on

Enligt min planering skulle jag vara klar med svenska läsloggen nu och ha gjort hälften av statsskicksjämförelsen. Har jag sovit? Ja. Har jag ätit? Ja. Har jag börjat? Nej.

Jag förstår inte varför allt annat blir så roligt och intressant när jag väl ska plugga. Facebook blir 5000 gånger roligare, alla bloggar blir extremt intressanta och det är viktigt att läsa att som skrivs.


Nu stänger jag seriöst av mitt internet, så hörs vi EFTER jag har gjort klart en inlämning.


Kram på er! Har tyvärr ingen bild, tror inte ni vill se mig nu ändå dock. Sjuk, blek och äckligt hår.

10 november

Godmorgon!

Vaknade för någon timma sedan, helt slut. Hade svårt för att somna igår, så har bara sovit i ungefär 4-5 timmar inatt. Det räcker liksom inte för mig.


Idag har jag massa plugg framför mig och har faktiskt lagt upp ett schema för det också. Nu ska jag bara försöka följa det...


Annars då? Jag är allmänt skoltrött och även trött på mörkret där ute. Och all snö och regn. Lagom avundsjuk på mamma också som åker till New York idag med en kompis. Ville ju mer än gärna följa med men det får jag inte för vi har inte lov i skolan och hon vill inte att jag ska missa för mycket. Förstår henne men hade ju inte sagt nej till en New York resa med MASSA shopping.



Jag igår

Längtar tills på fredag

Är fruktansvärt skoltrött och har absolut ingen motivation alls till att plugga. Jag lovade mig själv att idag skulle jag få mycket gjort, men istället har jag skrivit en shoppinglista på saker som mamma ska köpa nu när hon reser bort.

Så nu ska jag börja. Åh jag bara längtar till helgen kommer. Ledighet och ska bli gött och träffa alla jag har bestämt att träffa.


Imorgon blir det simning, usch va kallt men är ändå ganska taggad faktiskt. Förutom det är det en väldigt lugn dag.


Nej nu får jag ta och börja. Sov så gott ni andra!


En av outfit-bilderna som jag inte visade.

Dagens 360°

Svarta jeans
Vita linnen: Tessie och Bikbok
Grön tröja:Gul & Blå Stockholm
Skinnjacka: Jofama by Kenza
Stövlar: Italien
Smycken

Hemma

Nästan snöstorm och sjukt mycket trafik. Nu är jag äntligen hemma. Dags att laga mat!

Såhär slapp är jag hemma hos mig. Älskar mina sköna, mjuka kläder.


Dagens outfit kommer upp senare ikväll. Sen måste jag plugga!!!!




9 november

och det snöar.

Vaknade precis av att telefonen ringde. Tur det! Nu har jag en kvart på mig. Trodde inte att jag skulle sova så mycket idag.


I alla fall, somnade vid 4 igår tack vare Odd. Fast det var värt ändå, vi hade ett rätt grymt snack.


Nu måste jag äta och allt sånt, vi hörs när jag kommer hem. Slutar halv fem idag och efter det blir det plugg som jag lovade.



Nattmat är det bästa

Sitter och äter!

End of story.

Världens bästa farfar

Min Farfar som har fyllt 80 år för några veckor sedan. Låt honom leva för evigt. Han är stark, hyfsat frisk och hans skämt som har dragit flera hundra gånger är fortfarande lika roliga, bara för att det är just han som drar dem. Han är så himla gullig också och har ett hjärta av guld som bara vill det bästa för varje individ på denna jord.


Som läkare i ett flertal år har han också räddat många liv. Låt den bästa läkaren på denna jord ta hand om min farfar när det en gång blir dags för det. Men det är förhoppningsvis långt kvar.


Farfar berättade en gång för mig om när han var i en möbelbutik för att köpa nya soffor med farmor. På bordet står det en skål med platsfrukter, så som det alltid hade gjort. Han tänkte inte mer på det men plötsligt hade en person satt en vindruva i halsen. Farfar såg ingen annan utväg än att på plats med sitt hjälpmedel han alltid bär med sig där bland annat fickkniv finns, skära upp personens hals och på något sätt fick han personen att andas igen. Sedan dess så fanns inga mer plastvindruvor i den skålen vill jag lova. Han räddade ett liv bara sådär.


Farfar, min bror och jag.

Halv 3

Oj! Detta är otroligt. Andra skoldagen ska jag börja klockan halv 3. Vad är mer perfekt? Synd bara att det är en del plugg att göra.

Jag är i alla fall hur glad som helst. Frossar i mitt godis och dricker massor med mjölk. Kanske lite konstigt sätt att fira på...


Nu blir det one tree hill och imorgon ska jag plugga. Jag lovar!


happyface

Jag idag


Svart tröja: Juicy Couture
Rosa topp: Gina Tricot
Leggins: Vila
Smycken Raglady, Efva Attling osv.
Jacka: Jofama by Kenza
+ Uggs

Självklart inte

Jag skulle ju kommit igång och gjort jättemycket läxor redan. Men nej! Istället åkte jag in till stan och kollade vinterjackor. Vet verkligen inte vad jag vill ha.

Just nu står det mellan Woolrich, Dolomite, Canada Goose och Parajumpers. Svårt val!


Nu är jag i alla fall hemma, med en påse godis inget mer. Lovade er en dagens outfit så den kommer upp senare. Påminner om den jag hade förra veckan, fast idag var det nya jackan på.


Hörs senare då, undra om det blir något plugg idag?

8 november

Godmorgon kära bloggläsare!

Jag är trött, det är tidigt och jag är på dåligt humör. Borde lagt mig så mycket tidigare igår men får hoppas på att jag piggnar till efter lite frukost så jag kan börja sminka mig och klä på mig.


Idag slutar jag halv 4 så jag antar att jag är hemma vid halv 5 ungefär, kanske 5. Brukar inte ha tur med bussarna tyvärr.


Efter skolan blir det plugg, i mängder. Idag har jag lovar mig själv att göra en hel del, så att jag kan ta det lite lugnare i morgon. Skulle vara otroligt gött!


Jag måste gå nu. Det blir ungefär samma bild som igår, men när jag kommer hem blir det dagens outfit.



Btw: Blir övningskörning till skolan idag! Back on track ;-)


Godnatt!

Dags för mig att sova. Behöver att energi för skolveckan, är väldigt otaggad.


Denna veckan blir det tyskaprov, samhällsinlämning och så ska jag även börja på både idrott-och svenskainlämningen. Inte så farligt ändå, skönt. Får försöka hinna med lite andra roliga saker också så att jag orkar med allt det tråkiga.



Dagens fråga




Minns att jag har fått denna frågan en annan gång men inte svarat eftersom jag tog den oseriöst. Vart jag köper mitt godis liksom, haha. Men nu kom den igen och visst denna anonyma personen vill veta. Jag köper mitt godis på ''4 gott'' som i Göteborg ligger bland annat på Linnegatan, vid nordstan och i Landala. Tycker att 4 gott har det bästa godiset av alla. De har dina S-märken men också nästan allt annat godis. Helt nöjd med det stället!


Så, leta upp din butik. Vet inte om 4 gott finns någon annan stans än i Göteborg, men här är en länk till deras hemsida: LÄNK

Skönt

Boken ska vara utläst tills på fredag. Åh, så underbart! Jag har stressläst jättemycket idag i alla fall, men nu har jag ju tid på mig.

Resten av kvällen går åt till att ta det lugnt, äta glass och städa lite i mitt rum med skön musik på högsta volym. Innan jag somnar blir det nog ett par avsnitt av one tree hill också. Sätt tre säsonger denna veckan, kalla mig tönt.



7 november

Godmorgon bloggen!

Idag blir det serious book reading for me. I was too lazy yesterday and today I have to regret for it. Too bad! What ever, just do it or what do you say? Yes. Got to go!


Talk to you later ♥

Ibland går det bara inte

Jag hade planerat att festa ikväll. Var extremt taggad igårkväll när jag och Fanny satt och fikade. Vi bestämde vad vi skulle ha på oss och hur vi skulle fixa oss. Hon skulle ha värsta hårda och snygga sotningen på ögonen, och nån snygg topp och ett par leggins. Jag hade tänkt ha min leopardtopp, lätt tuperat hår, brun utan sol och markerande ögon. Plus en massa ringar!

Men så blev det inte så. Jag hinner inte idag. Har precis läst 50 sidor i min bok och det har tagit jättelång tid. Detta kommer inte sluta bra alltså. Orkar inte läsa mer och min bok har typ 300 sidor. Att läsa är ju inte enda läxan jag har heller. ÅÅÅH! Ibland vill man bara hoppa av skolan.


Nu blir det godis, tv och förhoppningsvis lite plugg. I kind of have to!

Jag har världens bästa pappa

Har varit värsta nere idag för allt mitt plugg och att jag ska jobba. Att läsa natur är inte lätt asså. I alla fall, pappa frågade hela dagen vad han kunde göra för att hjälpa mig, men jag sa att jag klarar det själv. När han körde mig till jobbet så frågar han vad jag vill ha för vinterjacka.

- Ingen aning, svarar jag.
- Men, du måste bestämma dig snart, fortsätter han.
- Kenza har fina jackor, två stycken men det är inga vinterjackor.
- Vart finns hennes jackor då?
- På Kajs, svarar jag.
- Jaha, men då åker vi dit nu.


Så åkte vi dit och köpte en av hennes jackor, den nya, fårskinnsjackan. Bara för att han älskar mig så mycket. Visst är han bäst?
Svar: Ja!



Jofama by Kenza: 2000 :-

Det kommer bli en jobbig dag

Idag är det så mycket att göra. Jag ska jobba nu i några timmar och sen läsa min bok tills ikväll då det blir fest. Men boken är det sån ångest över. Borde egentligen ligga och läsa hela dagen. Detta gillar vi inte! Dessutom är det så fruktansvärt tråkigt att läsa, alltså verkligen riktigt tråkigt. Fan!


Vi hörs inte förrän ikväll, ska försöka hinna ta dagen outfit och sånt då. Kör nog på leopard ikväll igen.

Äntligen hemma

Det har varit en lång dag idag och ångesten stiger allt mer av att jag inte tar tag i att börjar plugga. Det är ju skola snart igen, men det ska vi inte ens tänka på!

Idag har jag varit på fest i Fiskebäck men den var ganska kass så jag och Fanny drog in till stan och fikade resten av kvällen istället. Väldigt mycket mysigare!♥

När vi stog och väntade på att Macus och alla skulle komma så att vi kunde åka tillsammans till Fiskebäck så frös jag seriöst ihjäl. Det var så svinigt kallt och tillslut kände jag inte ens mina fötter. Nu är det vinter Sverige, usch!!

Jag är i alla fall helt slut. Har precis ätit och sett one tree hill. Min säng ser extremt skön ut just nu faktiskt. Dags att gå och göra den sällskap. Godnatt på er och hoppas att ni har haft en fin fredag!





Godmorgon!

Tänkte visa er tre bilder till på mitt hår.


Gillar ni det?

Myskväll med tjejerna från förra klassen

Träffade massa tjejer från min gamla klass ikväll. Vi har pratat om det väldigt länge och idag blev det av. Var verkligen grymt att få träffa er igen. Känns inte som det var så längesen, även om det var det. Vi får se till att göra detta med jämna mellanrum tjejer. Ni är underbara!♥


Rebecca, Lollo, Lollo och jag.

4 oktober..

..redan!

Jag vaknade precis, första gången jag har fått sova ut på lovet. Skulle egentligen åka in till stan och möta upp Sofia för shopping och fika. Men det blev inte så. Kom på att jag har en del läxor att ta tag i. Får verkligen se till att göra dem nu, inte bara skriva att jag ska.


Ikväll ska jag möta upp tjejerna från min förra klass. Vi ska äta pizza, godis och massa gott. Bli riktigt feta helt enkelt! Ska bli mysigt.


Juste, måste också åka och köpa tyg. Köpte en klänning som var lite för kort så jag ska sy på lite mer tyg. Undra hur det blir, hehe.

Update: Menade ju självklart november, haha.

Mitt hår är kort


Hej!

Idag har jag först klippt mig som sagt. Efter det träffade jag Fanny på en fika. Sen kom Odd, William och Jacob förbi. Sen dess har jag varit med dem och nu sitter vi här i mitt hus.


Bilder från dagen:

Dagens

Nu har jag klippt mig. Kort blev det men det ser mycket mer vårdat ut nu än innan. Ni får inte se än dock, utan det får bli ikväll.

Nu ska jag in till stan igen och möta upp Fanny för fika. Ska bli gött att träffa henne igen.



Såhär ser jag ut idag (fast byter ut Uggsen mot några andra skor då det regnar):

Vart ska jag?

Godmorgon bloggen!

Äntligen kommit upp ur sängen och har precis gjort lite frukost till mig själv. Jag är hur trött som helst och har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Köpte lite nytt igår i alla fall, väldigt skönt.



Vart ska jag idag? Jo, till frisören. Tror knappt jag behöver säga mer. Sist jag klippte mig var för cirka ett eller två år sedan. Då klipptes jag enligt vad frisören tyckte och det blev riktigt kort. Extremt kort. Därför har jag inte klippt mig sedan dess.


Nu är det som sagt var dags och jag vill inte men jag måste själv erkänna att det är väldigt slitet. Men, hon ska få klart för sig att det bara är det nödvändigaste som ska klippas, hehe.



Efter frisören ska jag träffa Andreas tills klockan 5 då jag ska fika med Fanny. Ska ta bilder under dagen.


Här kommer några från igår:
Seriösa.
Oseriös Julia♥

Måste sova

Imorgon ska jag upp vid 8. Kommer dö av trötthet, känns som skola igen. Eller nej, tar tillbaka det. Fast att gå upp tidigt är bland det värsta som finns. Lika tråkigt, jobbigt och lathet över som att träna.

Och vad jag ska göra imon är inte heller speciellt kul. Det brukar vara det, men inte nu eftersom jag har sparat så länge. Det var min ledtråd, berättar imon påväg.



Jag och Julia i stan idag.



Godnatt!♥

Outfit


In till stan

Det är väldigt molnigt ute idag men det regnar inte än, hoppas inte det börjar heller.

Idag ska som sagt jag och Julia åka in till stan. Hoppas jag hittar massa saker! ;-)


Måste börja fixa i ordning mig nu. Vad ska man ha på sig?




Kram, vi hörs när jag kommer hem med bilder osv.

1 november

Nu är det november. Fast inte så kallt som det var för två veckor sedan.


Jag lämnade precis av David på hållplatsen och ikväll blir det nog mest att ta det lugnt. Äta god mat, kolla på film och sånt. Eller om man ska träffa nån? Vet inte...


Imorgon blir det i alla fall in till stan och shoppa med favvo Julia! Hihi!



Tog inga bilder men här är i alla fall David.


Ska bli ett grymt gött lov!♥

Dags och tänka på vad man äter

I skolan ska vi göra en hälsodagbok nu under lov-veckans tid. I vanliga fall brukar jag vara uppe till typ 4, sova till mitt på dagen, äta kakor och godis plus mackor och mjölk till frukost. Lite för mycket liksom. Och så blir det ofta att jag ligger hemma och slappar och väntar på kvällen vilket inte tar så lång tid eftersom jag ändå vaknar så sent.

Men detta lovet får bli annorlunda. Jag ska tänka på vad jag äter, hur jag sover och att jag ska träna. Det kommer bli en utmaning. Verkligen en utmaning...
På bilden: Tyra (bloggaren)

Godmorgon

Ojojoj! Här är man uppe tidigt. Jag satte klockan idag för att jag ska hinna duscha och allt sånt innan David kommer. Vill även hinna kolla ett avsnitt av One Tree Hill, för Carl-Anton och jag såg bara två igår. Hm, kanske ska iväg och köpa frukost? Nybakade bröd och sånt.


Vi hörs lite senare. Puss och hej!♥

RSS 2.0