Stylisterna

Se det på kanal5play.se



Svart med en färgdetalj

Bilder: Stockholm Streeystyle



Liten tjej

Jag och Pappi
Jag och min bror + någon annan (ser inte vem) och pappa
Sigrid och jag
Sigge, jag, Julia, min bror Erik och hans kompis Jacob
Rebecca och jag
Jag
Pappa och jag, i båten är jag, mamma och Erik



Har suttit och tittat igenom gamla fotoalbum. Här är några bilder som jag hittade.



Godmorgon


Vaknade i tid i morse men med verk i nedre delen av magen på ena sidan. Ingen aning om vad det är, men fick bli en dag hemma i alla fall och den ska ägnas åt att vila. Behöver det efter helgen med.



All my life I've been good but now






Jag är svintrött och ska sova NU. Jag satt och pillade lite i Photoshop förut, tog Avril Lavignes hår denna gången (
klicka här för att se originalbilden). Godnatt! ♥



Så sjukt osmidig

Sitter vid matbordet och ska äta. Mamma har gjort varma baguetter till maten men inte skurit dem i två delar. Så jag skulle dela min baguette och håller den i handen när jag gör det. Jag skär rakt igenom och även lite längre så jag kommer in på handflatan. Skönt att kniven var så vass så att det inte gjorde speciellt ont. Det äckliga var bara när man delade/höll isär såret så man såg ''in'' i handen.

Nu har jag hållit ihop det ett tag och det börjar se bra ut. Men ändå, riktigt osmidigt. Speciellt eftersom mamma säger ''akta nu så du inte skär dig Linnéa'' ungefär en halv sekund innan. Jo tack, ska tänka på det nästa gång.

Fina brödsmulor i alla fall



Hana Soukupova (ELLE Spain, March 2011)





På bussen

Godmorgon godmorgon,

Hoppas allt är bra med er idag. Själv sitter jag på bussen på väg hem och känner mig stolt över att ha kommit upp tidigt i morse. Helgen har varit grym utan massa plugg och skit, bara roliga saker.

Nu satte sig en lite större byggd man sig bredvid mig på bussen och den är ganska trång, skönt att byta snart, hehe.

Vi hörs hemma!


Gårdagens val


Hos Daniel

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och ligger med en godispåse framför TVn här och väntar på att Daniel ska vakna. Så seg är han, funderar på att väcka... Lite senare åker jag och jobbar, sen blir det hem och därefter vidare till Sofia. Ikväll blir de också en grym kväll!! Ska försöka ta några bilder under kvällen och när jag kommer hem får ni även dagens outfit.

Kram sötnötar.


Nu sticker jag

Dagens outfit kommer upp i morgon. Det blev inget speciellt (detta linnet är under), nu måste jag dra! Puss! ♥




Dagens outfit


Dagens outfit idag. Nu ska jag göra mig i ordning för att sticka iväg. Slänger upp en ny outfit om jag hinner, annars så hörs vi i morgon igen. Kommer bli en grym helg!!




Dagens outfit

Linne - Vero Moda
Tröja - Juicy
Halsband - Foji
Klocka - Ingersoll
Ringar - Efva Attling, Guldfynd mm
Arbmand - Mr Bijoux, Marc Jacobs



Ytterligare en spruta

Äntligen hemma!

Det räckte inte med att åka och läsa av mitt test på sjukhuset idag, utan vi skulle också åka till vårdcentralen där jag bland annat fick ta ytterligare en spruta. Känns som att jag tar sprutor hela tiden, haha. Nu verkar det dock bara vara 1 kvar.

Skönt att vara hemma rätt tidigt i dag i alla fall. Eftermiddagen ska spenderas med Gossip Girl och mat, sen blir det plugg inför historiaprovet i morse.

Skulle få med mitt lilla plåster från sprutan, hehe. Dagens outfit kommer upp senare, men den fick bli simpel idag (så sjukt trött på morgonen).



Vår inspiration

Bilder: Sofi Fahrman, Knight Cat



Efter 4 timmars sömn

Godmorgon!


Herregud, jag vill knappt nämna hur trött jag är nu men jag måste verkligen gå till skolan redan klockan 8 idag för att få hjälp med både matte och historia. I går kunde jag självklart inte somna, så jag har bara fått strax över 4 timmars sömn i natt.

Efter skolan idag blir det till sjukhuset för att läsa av mitt tuberkulostest (det inför USA), sen blir det raka vägen hem för plugg tror jag. Kommer upp ett inlägg med lite vårinspiration här vid 1.


Dags för mig att fortsätta äta frukost nu. Heejdåå!



Dagens outfit

Topp - BikBok
Tjocktröja - Polo Ralph Lauren



Kass uppdatering idag. Jag hann i alla fall sova en extra timme i morse (somnade om). Jag lyckades även ta mig igenom gympa-passet som var förjävligt. Riktigt jobbigt! Vi sprang upp och ner i trappor i 5 minuter och körde lite styrka. 5 minuter låter väldigt lite, men jag skojar inte, det var sjukt jobbigt.

Nu ska jag i alla fall sova, i morgon ska jag gå upp vid halv 7. Godnatt!



Fan också!!!

Gissa vad jag gör, första skoldagen till ära? Inte försover mig, utan tvärt om, går upp 1,5 timma för tidigt. Fan fan fan!! Tänkte ni ville veta, hejdå.



Jag ska sova...

I morgon är det skola och ångesten närmar sig. Dagen börjar med en gympalektion vilket inte gör saken bättre. Och jag ska upp om 5 timmar, bra Linnéa.

Som ni ser är det lite ny design på gång, bland annat arkiven precis under headern med ''outfits'' och ''inspiration''. Det ska även bli några fler kategorier där längre fram. Sen är det dags att byta header snart, håller ni med? Min passar inte in längre efter att jag gjorde själva bloggen bredare. Har även lagt till en ''gilla-knapp'' från facebook, men vi får se hur länge den blir kvar.

Men det är inte bara bloggdesign jag sitter uppe och gör nu. I tyskan har vi nämligen en uppgift där man ska låtsas att en student från Tyskland kommer och hälsar på. Vi ska visa en powerpoint som bland annat ska innehålla vad man kan göra här i Göteborg. I brist på fantasi så blev den sidan av powerpointen såhär:

Man kan fika, äta kanelbullar, spela fotboll på Heden med min bror, gå på Liseberg och åka Paddan. Det är allt Göteborg har att erbjuda, kul va? Nej seriöst nu, det får duga för nu måste jag sova. Godnatt! ♥



Dagens outfit

Linne med urringning i ryggen - H&M
Halsband - Raglady och utomlands
Svarta jeans
Måste införskaffas - klisterbh / nipplecovers (så slipper man BH:n på ryggen)



Toppar


Hög kjol




Till sommaren är detta en självklar outfit för mig (se filmen). Jag har inte en enda hög kjol just nu men till sommaren blir det både höga kjolar, snygga tighta toppar och massa smycken. Smyckena ovan kommer från Diddi och Pearls for Girls.



Redan vaken

Godmorgon bloggläsare!

Jag är ledig idag och uppe tidigt, vet ni varför? Självklart glömde jag att stänga av ljudet på mobilen igår. Och när smsen börjar trilla in vaknar jag flera gånger, och det blir ju inte bättre för att jag har en iPhone och den påminner om att man har fått sms hela tiden. Argh!

Nu är jag i alla fall uppe och ska strax springa iväg till köket och hämta lite frukost. Det är min sista lediga dag idag, på ett bra tag. Kommer vara mycket i skolan framöver vilket kommer få mig på dåligt humör. Därför ska jag inte plugga något speciellt idag utan väntar istället på att en kompis kommer hit vid 12.

Kanske kan hitta lite godis i köket också? Så sjukt gott på morgonen...



Fluffy


Och så blev mitt hår efter att ha sovit med en stram knut på huvudet. Jag testade detta för ett par veckor sedan efter att ha läst en blogg som tipsade om att sova med en knut på huvudet (helst blött hår också) för att få volym. Perfekt tänkte jag, men ändrade mig snabbt när jag vaknade och släppte ut mitt hår. Då föredrar jag mitt raka.




Dagens vill ha - kavaj





Dagens outfit

Tröja: BikBok
Huvtröja: Polo Ralph Lauren
Halsduk: Zara
Jeans: Tiger of Sweden
Hansband: Raglady
Jacka: Jofama by Kenza
Väska: Från USA



Skinnjackan är på


Idag kunde man äntligen dumpa vinterjackan och sätta på sig skinnjackan. Min är från Jofama by Kenza. Ska skaffa en till skinnjacka fast i brun ton och inte ''stentvättad'' tror jag.

Bilder på dagens outfit kommer upp senare, nu blir det korv stroganoff. Kram!



Sjukhuset

Heeej!

I natt drömde jag om att jag skulle ta 3 sprutor. En där jag tog idag (se bilden under), en i armvecket och en lite högre upp på armen. Tydligen så skulle både den understa och den översta göra riktigt ont medan den i armvecket inte gör så ont vilket jag är medveten om efter blodprovet förra veckan. När jag vaknade blev jag lättad för jag visste att mitt tuberkulos test skulle tas i armvecket. Men när jag väl kommer till sjukhuset så ska sprutan stickas in där det enligt drömmen skulle göra jätteont. Gissa om jag var nervös?

Det gick i alla fall bra men det gjorde ondare jämfört med i armvecket. Nu väntar jag bara på att läsa av provet på torsdag.





2 studiedagar

Oj oj oj va skönt att slippa söndagsångesten för skolan i morgon eftersom vi har studiedag både i morgon och på tisdag.

Just nu ligger jag med datorn i knät och käkar mat. Ska snart slå på Gossip Girl och mysa lite. Gillar inte handlingen just nu (tror jag har sett några avsnitt här) men Nate har ju blivit så grymt snygg i säsing 3.

Ha en bra dag i skolan i morgon, och till er som får lov - njut!!




Sofi Fahrman

Medan jag letade bilder på Sofis blogg (till inlägget under) så hittade jag även dessa två. De fick mig direkt att tänka på USA och high school av någon anledning. Även om det inte är basket jag ska spela så fick jag den känslan och blev jätteglad. Det är väldigt mycket sporter utanför skolan i USA, så som American football och cheerleading som nog är de främsta. Det är sjukt vad jag börjar längta dit, fast först till sommarlovet.




Börjar bli dags att slänga iväg vinterjackan?

Hallå på er!

Det var inte längesen man vaknade upp i mörker och somnade i mörker. Idag lös solstrålarna in och även på kvällen är det ljusare mycket längre.

Jag har varit vaken några timmar och hunnit med både frukost och lunch. Snart ska jag slå upp historiaboken för att läsa några sidor men innan det blir det tillbaka till sängen och inleda 3:e säsongen av Gossip Girl. Skönt med slappa söndagar, men ännu skönare är det att jag är ledig i morgon och på tisdag.

Här kommer 3 snygga våroutfits från Sofi Fahrman



Underbar dag vid stranden

Hej bloggen!

Min dag har varit grym. Har precis duschat och hoppat i en snygg klänning efter en hel dag på stranden. Ska börja fixa mitt solblekta hår och smörja in min hud med ''after sun''. Solen var riktigt varm idag och det var hur skönt som helst, ca 32°C. På bilder ser ni mig när jag steker vid glasskiosken, lovely. Gick en promenad längs stranden idag och den tar aldrig slut. Helt kritvit sand är det också.

Snart sticker vi till en restaurang för riktigt god mat, tror det blir en stor köttbit idag, riktigt sugen på det och någon god kall efterrätt, glass, eller kanske pannacotta (även om det inte är kallt). Sen blir det vidare till nått nice ställe.





Önskar att mina inlägg kunde se ut så, utan att jag ljuger. Godnatt på er, i morgon blir det säkert minst -10°C. Brr, Sverige kom igen nu, skynda på tiden innan sommaren och låt den vara för evigt när den väl kommer.



Inspo

Bilder från knight cat och fashiontoast

1. En ljus oversize t-shirt till ett par mörkare men inte helt svarta jeans.
2. Höga jeans och en tröja med fransar. Gillar också höga jeans till tighta snygga lackbodies eller söta blommiga med fin dragkedja som detalj.
3. En mörk fransklänning och hatt, ska definitivt inskaffas.
4. Söt stickad tröja och en gullig vit klänning, flätor och några halsband. Fint en svalare eftermiddag vid stranden till sommaren.



19 februari

Februari börjar närma sig sitt slut. Skönt! Vill bara få tiden att gå nu, vill ha nytt lov, helst sommarlov och sluta första ring. Jag vill åka till USA, nu.

Med de tankarna ska jag spendera min morgon framför historiaboken. Har plötsligt insett hur omotiverad jag har blivit och hur mycket andra saker jag vill göra istället för att plugga. Men nu gäller det att ge boken någon timme för att sedan åka till Långedrag en stund.

Ikväll har jag bestämt mig för att åka och köpa en riktigt fet godispåse, jag snackar enorm. Så vill jag ta hem någon kompis för att bara mysa framför en riktigt grym film.

Hoppas ni får en bra dag, solen lyser här i Göteborg. Det gillar vi!




Natti

Hoppas ni hade en bra kväll, det hade jag. Hörs i morgon, helt slut efter alla filmer, kram!




13 outfits





Någon favorit?



Lång dag

Dagen tar ju aldrig slut. Känns som blodprovet i morse var flera dagar sen. Därför bestämmer jag mig för att ta en riktigt lång och skön sömn nu i natt och sova ut så länge det bara går i morgon. Bara jobbigt att gå upp och borsta tänderna nu.

Beckham ser också lite små trött ut...



Yesterday

Igår vad jag så trött så det blev inga bilder från fikan. Kommer istället två nu på Agnes, tog inga fler.




Dagens outfit

Blev en slapp outfit idag. Ska jag ut igen blir det definitivt något annat. Men på en tidig morgon på ett lov orkar man ingenting, i alla fall inte jag. (Svarta jeans till det).





Idag är det ingen vanlig dag

...för det är Sonjas födelsedag!!!! ♥

Träffade världens underbaraste lilla (inte längre?!) flicka när jag var på språkresa för två år sedan i England (Torquay). Även om hon inte bor i Göteborg så har vi ganska bra kontakt och idag fyller skitungen år.

Mängder av grattis till dig goding. Vill även önska dig en jättebra dag så ses vi snart, right?! Massa pussar och kramar, saknar dig jättemycket!

Jag och Sonja på stranden under språkresan
Gött gäng! Från vänster: Olivia, Malin, Agnes, Tove, Nikita och Sonja

På bussresan. Minns att vi tog typ 4 säten, grym var det



Hemma

Hade sån otur i morse. Jag gick upp klockan 8 för att bli körd till vårdcentralen, men så hade inte pappa gått upp. Istället börjar jag gå dit (ca 2 km) och efter bara 100 m åker min granne förbi och plockar upp mig. Älskar när det händer.

När jag var framme så hör jag hur en pappa och hans son sitter och diskuterar facebook. Pappan är helt fascinerad över att man inte behöver komma ihåg allas födelsedagar längre och är även jätteglad över att han kan läsa sina mail i mobilen. Gulligt!

Det blir i alla fall min tur och de fyller två små rör med mitt blod. Det jobbiga är att jag har problem med att tappa blod eller något, blir helt svimmfärdig och yr. Jätte obehagligt.

Nu är jag i alla fall hemma och väntar bara på fler nålar. Nästa blir på måndag.




Gillar inte att gå upp tidigt

Godmorgon!

Hoppas ingen av er är vakna nu. Detta påminner mig om skolan, usch. Jag är helt slut, orkar inte gå upp så här tidigt.

Snart har jag ätit klart och då ska jag åka och sticka mig (ta blodprov). Hoppas inte det är för lång kö så jag får sitta där i timmar. Det orkar jag inte heller.

Sov vidare! Kramar ♥





Mat först, sen sova

Godkväll på er!

Jag och Agnes började dagen på ett café i stan. Där satt vi i omkring 3 timmar, tills vi kom på några saker vi ville köpa på stan. Det slutade i och för sig inte så bra, det var bara Agnes som fick tag i det hon ville. Det enda jag fick var karameller som delades ut gratis.

Dagen har varit fantastisk men nu är det snart dags att sova. Jag måste upp tidigt i morgon och åka till vårdcentralen för blodprov.

För att inlägget inte ska bli allt för tråkigt så får ni två små bilder på mig. You know you love me, haha nej nu börjar jag bli trött (och få lite för mycket Gossip Girl kanske?). Kram!




16 februari

Godmorgon!

Ska åka in till stan nu snart och träffa Agnes. Det var riktigt längesen nu så vi har massa att snacka om. Därför blir det en fika på avenyn och jag antar att vi kommer sitta där rätt länge. Mysigt!

Vi hörs när jag kommer hem igen.


Gårdagens outfit

Topp från Zara



Färdig

Har hunnit duschat, sminkat mig (körde på rosa idag), bytt kläder och lyssnat på mötet. Nu väntar jag bara på att han ska komma. Dagens outfit kommer upp senare i kväll eller i morgon.

Min nya tröja från Zara


Online möte

Hej bloggen!

Jag sitter här och väntar på att mitt online möte med EF ska börja. Det är ju EF jag åker till USA med ett år, så jag ska få höra en presentation har även möjlighet att ställa frågor till personer som varit borta ett år innan. Ganska smart idé faktiskt och skönt att det är online också.


I kväll kommer en kompis hit så ska vi bara chilla ikväll. Vi hörs nog senare, annars får ni ha en bra tisdagskväll. Kram!





Något mörkare skuggor

Kom på att jag kan visa er hur det brukar se ut annars. Jag har verkligen fastnat för mörkare skuggor, eller skuggor i vitt/guld/svart. Älskar sotningar och annat men är inte speciellt bra på att fixa det. Brukar ha det hyfsat diskret i alla fall.




Tips!

Godmorgon gullungar!

Jag vaknade precis och tänkte passa på att tipsa er om lite smink. Jag orkar inte alltid lägga ner så mycket tid på sminket, men när jag väl gör det brukar det bli mörkare sotade ögon eller i alla fall åt det mörkare hållet. Men efter att ha kollat på Gossip Girl extremt mycket nu så inspireras jag av Serena och hennes fina hår och smink. Hon använder ofta rosa toner, eller ljusa grön/blåa. Diskreta och snygga! Idag blir tipset rosa. Gillar när det börjar i vitt/väldigt ljust och slutar i lite mörkare rosa/guld i slutet av ögat som på bilderna under.


Gossip Girl Serena (Blake Lively).
Bild från Grabriellas blogg, lite mer snygga, men fortfarande fint.

Här är några grymma skuggor från Laura Mercier:



Nytt i garderoben


For you Tina!




Hej Tina!

Jag har helt missat att du har piercat dig!!! Va kul, erkänn det inte gjorde alls ont? I alla fall, mina navelsmycken är köpta lite här och var plus att jag har fått rätt många. Bäst är att köpa utomlands, sjukt mycket större urval och billigare. Så några av mina kommer från Thailand, och även en från England. England är väl som Sverige antar jag. Jag vet att Guldfynd har några olika. Sen vet jag en affär i nordstan som har väldigt många också, den är rätt bra. Vet dock inte vad den heter. Resten av mina har jag faktiskt fått. Hoppas detta hjälpte dig lite, kram!

Här får du fler bilder:



Efter 6 timmar...

...så är jag hemma! I morse när vi satte oss på bussen vid 12-tiden och Rebecca hade andra planer i stan vid 5 så tyckte vi att det var jättelångt till det och att vi skulle hinna jättemycket innan. Men i slutet fick vi stressa. Vi hann inte ens gå in i alla affärer vi ville.

Har fått köpt en hel del idag och vi har hunnit äta flera gånger. Måste bara säga att McFlurry med Oreo är riktigt gott. Vi har också pratat massa gamla minnen som man nästan glömt av. Vi var roliga när vi var små.


Fick bli två bilder från facebook på Rebecca
Vår goda thaimat



Sommar-outfit

I sommar blir det massa sköna sommar-outfits. Bland annat tycker jag det är rätt snyggt att visa lite mage på väg ner till stranden eller på väg upp till baren om man är utomlands osv. Annars har jag fastnat för olika västar - skinn som tyg, så det hade jag tänkt att skaffa. I övrigt letar jag fortfarande efter en sjal från Fiorucci i leopard, flera snygga skor (sommarskor och kängor), ett par svarta tighta jeans, lite tubtoppar, body's och smycken.



Så skönt med lov

Godmorgon solstrålar!

Idag är det måndag och lov. Jag vet allvarligt inte om jag hade orkat gå till skolan idag om det hade behövts. Verkligen helt skoltrött och denna veckan ska utnyttjas till 100.

Dagen tillbringas i stan med Rebecca. Så längesen jag umgicks med henne. Det är en barndomskompis till mig och vi ska ha en toppendag i stan. Hoppas på att hitta mängder med saker idag!!

Kommer upp ett tidsinställt inlägg här vid 3. Kram! ♥


Lite inspirationsbilder från ''the killing moon confuser''






Dags att sova nuuu

Jag har haft en underbar kväll. I morgon blir det stan med barndomskompisen. Ni får lite blandade bilder, i brist på annat. Godnatt bloggen!





Dagens outfit

Såhär såg jag ut i stan idag. Nu väntar jag sällskap så ska ta och byta om tror jag. Kände mig inte riktigt nöjd med det där idag.



Morgonshopping

Hej bloggen!

Jag är redan hemma igen. Har varit en runda i stan med Sofia idag. Kom hem med lite snygga underkläder och även dessa två topparna. Blir fint till sommaren. Har också hunnit att måla naglarna innan jag stack in till stan. Känns alltid skönt med lite vanlig manikyr. Nu ska jag fortsätta äta, blir väl 4:e skålen fil och flingor nu. Kram!




12 februari

Just nu ligger jag i min underbara säng och kollar på Gossip Girl. Undrar också vart alla mina tjejkompisar är. Känns som alla reser bort detta lovet. Men dagen har varit grym trots det. Behövt varje sekund av vila, mat och annat sällskap. På tal om mat, det är ganska sjukt men min mätt-begränsning har i princip försvunnit. Nyligen när jag åt 3 mackor, yoghurt och ett par kakor så känner jag mig fortfarande hungrig. Alltså kände inte ens att jag har ätit så fick ta 4 mackor till, och nu känner jag att det är okej. Inte mätt. Förstår ingenting, brukar inte vara såhär hungrig riktigt. Hoppas ni skrev upp det, kände att de va riktigt ointressant, men brist på annat att skriva...

Nej nu ska jag upp ur sängen och måla naglarna och fixa lite för i morgon. Det blir att gå upp tidigt för att åka in till stan. Kram!


Efter duschen idag, mitt hår är lika fluffigt som alltid innan det hinner torka och blir spikrakt och tråkigt..


New

Kom hem med en klänning från Zara för några dagar sen. Gillar den, fast ändå inte. Hade tänkt sy om den lite någon dag, tycker det är lite för mycket av det lila/rosa och att den är lite för lång. Får se om den förstörs eller om jag lyckas. Det svåra blir att minska det lila då det är en dragkedja som håller ihop det där bak.


Ear cuff


För det första, lov. Äntligen! Jag har sovit, vilat och ätit dagen till ära. Så längesen att jag nästan glömt hur skönt det är.

Två bilder, fashiontoast och lisaplace. Ear cuff är något alla ska ha nu. Skulle jag köpa det blir det liknande de ovan. Stora ear cuffs gillar jag inte. Kram på er!



Lättnad

Oj oj oj oj oj va skönt det är! Jag har bestämt mig för att inte plugga mer inför provet som är imon. Istället ska jag lägga mig och kolla på massa avsnitt av gossip girl. Brukar bara hinna med 1-2 per dag men idag blir det minst 4-5. Redan sett 1 idag! Så ska jag göra någon god mat, såg att vi hade både glassstrutar och kakor hemma. Gott!

I morgon blir det skola till 12, efter det ska jag till vårdcentralen för hälsoundersökning. Ska bli skönt för jag vet att nu närmar det sig USA. Gör nämligen detta för att kunna fylla i alla papper till mitt år i där. Ååååh! Äntligen känns allt lite mer positivt än vad de gjort de senaste två veckorna.

Skulle hitta bilder där jag verkligen var glad på riktigt, hittade massa. Här är några:
Detta var för två somrar sen. Kom verkligen ihåg känslan men inte en aning om vart jag var. Konstigt!
Detta var ett par helger sen. Hade precis kommit hem och var jätteglad.




Det var allt för idag, nu ska jag återgå till gossiiiiiiiip ♥


Bara ge mig det!

Godmorgon!

Ligger hemma idag som sjuk. Sitter och tänker på lovet och fantiserar om att lovet skulle vara ett sommarlov och att solen skulle vara starkare än vad den är idag. Vädret skulle vara över 25°C och jag skulle hoppa i bikinin för att träffa kompisar och åka ner till stranden. Bara ge oss sommar nu, den är efterlängtad!



Jag och Louise i Grekland för två år sedan

På segelbåten

Bilder från förra årets sommar (min bror och jag)


Så kul




Sick

Då var det min tur att bli sjuk. Veckan som jag egentligen inte får bli sjuk i blir jag det självklart. I morgon missar jag en svenska redovisning - muntlig och hemifrån antar jag att jag får skriva min inlämning och skicka in. Sen är det prov på torsdag och fredag också som verkligen krävs koncentration för, vilket är svårt när man mår dåligt. Jag tror inte det finns någon som längtar till lov lika mycket som jag.

Godnatt!



7 februari

Hej mina bloggläsare!

Jag vet att min uppdatering är långt ifrån bra nu, men denna veckan är inte att leka med. Inspirationen finns inte och vi har rätt mycket i skolan.

I morgon är det tyska prov, på onsdag är det en stor inlämning i historia plus muntlig analys i svenskan. På torsdag är det en skriftlig sammanfattning av en bok på engelska och sen fredagen avslutas med ett stort religionsprov. Därför kommer bloggen få vänta lite runt hörnet men vi hörs några gånger under veckan och på lovet blir det som vanligt igen.


Kram på er! ♥


En bild från när mitt hår var nyklippt



Min dag


5 dagar till lov

Godmorgon bloggen!


Jag är helt slut, utan att jag ens har ansträngt mig. Nu gäller det bara att stå ut vecka 6, sen kommer lovet. Finns inga ord för hur otroligt skönt det ska bli. Herregud! Ska njuta precis varje dag.

Denna veckan har vi verkligen jättemycket att göra. Vi går inte en dag utan prov/inlämning tror jag. Och eftersom jag inte pluggat denna helgen så börjar det dra ihop sig för att börja med det.

I kväll kanske jag åker och träffar V eller Patrik. Annars stannar jag bara hemma och kollar på Gossip Girl som jag skaffat mig nu.

En av hängslebilderna ni aldrig fick se, hehe


Hairstyle

I kväll har vi haft gäster. Vi åt riktigt god mat, ris med någon afrikansk köttgryta och även någon liten förrätt och efterrätt. Sen har vi skrattat åt massa gamla minnen som vi såg på inspelade filmer. 

Nu ska jag äta lite (som alltid innan man somnar) och sen blir det sängen. Är såå trött! Visar lite bilder på hur jag skulle vilja ha mitt blonda hår, fast lite längre än på bilderna. Annars gillar jag att det är lite småvågigt. Kanske för att mitt hår är spikrakt hela tiden?

Blake Lively


Have to..

Hallå bloggen!

Vaknade tidigt idag, ska iväg på ett par tråkiga ärenden idag. I kväll får vi gäster och deras dotter är en kompis till mig så det blir bra.


Igår när jag skulle lyssna på spotify så hittar jag inte min playlist. Fattar ingenting, måste ha råkat ta bort den. Men vem lyckas med det? Argh! Blir så sur. Fast gjorde en ny, och den är faktiskt riktigt grym den också.


Vi hörs lite senare, måste bara visa er denna bilden, tyckte mina ögon fick så fin färg.





Vad tycker ni om hängslen?

Kan inte bestämma mig om det är snyggt och ballt, eller om det bara är as fult. Hjälp mig, vad tycker ni?





Mobilblogg

Jag är ju så sjukt dålig på att åka kommunalt! Kan inte våran stad. Tog en annan buss i morse för att min buss går så sällan. Men tror ni inte jag tabbar mig? När jag böt till spårvagn så satt jag pÅ den alldeles för länge och glömde byta till nästa. Så nu har jag gjort typ 4 byten och äntligen börjar jag närma mig. Argh! Dålig start på dagen!!!

4 februari

Godmorgon!

Idag är det ingen mindre än min pappas födelsedag. Var uppe och grattade honom i morse lite snabbt, blir mer i kväll. Han har precis åkt till jobbet vilket betyder att jag får ta bussen till skolan idag.


Annars idag? Jag har bara en lektion, sen blir det hem till David. Framåt eftermiddagen måste jag hem för då ska det firas.


Vi hörs senare! Kram! ♥



Godkväll

Hoppas allt är bra med er. Jag mår rätt bra också, precis duschat och rakat benen. Ni vet ju (i alla fall tjejer), känslan av nyrakade ben. Saknas bara lite bränna på dem så är det prima.

Lovade er några fler bilder på dagens outfit, så här kommer de:
Linne: Med ''ränder'' - Niklas (kompis från Stockholm) glömde här, vet ej vart han köpt det
Halsband: Fått av min kompis, Rebecca



Försöker hitta slutet

Hej på er!

Skoldagen har bestått av två lektioner - två prov. Det mesta som händer nu fram till lovet, och även efter, är jobbigt. I morgon har vi en sak i svenskan som ska redovisas muntligt. Nästa vecka vill jag inte ens tänka på, så det släpper vi.

Tog ett par outfit bilder i morse som kommer upp i kväll (en får ni nu). Nu tänkte jag ta två riktigt stora skålar med yoghurt och flingor. Så gott ibland! Sen är det solsidan som gäller. Har missat alla avsnitt så det kvarstår att ta igen.




Inspiration




Det blev ingen skola idag, mår för dåligt. Har druckit varmt och ätit böner med en massa ris idag. Ligger i sängen och letar inspiration och allt jag kan hitta är sommar. Så kom nu, sol och värme.

Bilderna är från Replay, Vouge magazine och från Knight Cat.



Why so serious?

Godmorgon bloggläsare!!

Vet inte riktigt om det blir någon skola idag, är sjuk. Ont i halsen, hostar och snorig. Ingen härlig combo!

Efter att ha tagit två dagar ledigt från plugg börjar jag känna hur stressen kommer igen. Har massa saker som måste göras.

- Matteprov
- 70 engelska verb i alla former
- Historia inlämning
- Repetera filmanalysen
- Plugga för ytterligare ett tyska prov
- Religionsprov (stoooort)
- Läsa ut engelskaboken och göra en skriftlig analys


Tycker så synd om mig själv, hehe. Nu blir det mat!! ♥


Tyckte denna bilden va rätt ball, inte ofta man ser sig själv i profil



Dagens outfit

Godkväll! Tänkte bara slänga upp dagens outfit innan jag somnar. Har börjat frysa väldigt mycket nu senaste dagarna så fick bli en varm tröja från Tiger of Sweden. Annars, svarta jeans och ett randigt linne. Simpelt och bekvämt en dag i skolan.

Orkade inte klippa ihop bilderna och fixa idag, så fick bli rätt många istället. Kram och godnatt på er! ♥





Jag svarar

För er som har missförstått mitt inlägg med svart långt hår och inga kläder så är den bilden självklart redigerad och kroppen är alltså inte min, inte håret heller, endast ansiktet är mitt. Här ser ni inlägget -> länk.

Uppskattar att du är villig att hjälpa till, men kroppen finns på google.se och tillhör en av tjejerna i pussycat dolls.








Vad händer?

Nu har jag kommit hem och hunnit laga mat, och även ätit den. Det fick bli falukorv och potatismos.

Jag förstår inte vad det är med mig nu för tiden, så fort jag kommer hem från skolan somnar jag nästan. Så funderar på att inte plugga idag heller och ta en riktig pluggardag i morgon istället? Egentligen inte alls smart, men är relativt tvungen. Kommer ändå inte kunna göra något idag. Dessutom är jag sjuk också. Om ni vill veta så rinner det ur min näsa. Yummie!


Dagens outfit (inte alls speciell, ni ser tröjan nu) kommer upp i kväll eller i morgon. Bild tagen i morse.



Så förkyld

Godmorgon bloggen!

Första lektionen avklarad för dagen. Sitter just nu i ett grupprum med några natur-vänner och ska börja på en jättejobbig samhällsuppgift. Någon vart borde man komma på 3,5 h håltimma?


Idag slutar jag halv 5, och blir förhoppningsvis körd hem. Så vi hörs när jag är hemma helt enkelt! Tänkte ni ville veta att jag är förkyld också, extremt fräscht.


Kram!



RSS 2.0