Lite härliga bilder (Spanien)

Världens bästa föräldrar och jag

Outfit 30/7


Bada


Nu ska vi ut och sola och bada. Lite molnigt idag men vi hoppas det klarnar upp. Dagens outfit (gårdagens) kommer som vanligt upp mellan 2 och 3 och sen ska jag försöka ladda upp lite fler bilder i kväll med. Ha en fin dag!

Puerto Banus är nice

Idag har vi som vanligt badat och solat på dagen. Andra soldagen och nu börjar man få upp färgen lite. Skönt! Idag låg vi på en annan strand, med mängder av vågor. Så kul!

I kväll hängde vi i Puerto Banus, underbar stad. Mängder av fina bilar och båtar. Så stora, med sådär 3 fly bridges och självklart privata. Ganska okej ändå! Bjuder på lite bilder från kvällen, fler kommer imon.

Eriks mat, han bad mig skriva att han fick i sig mycket protein nu
Min mat
Världens bästa pappa och jag



Dagens outfit 29/7


Några bilder från igår


29 Augusti (dag 4)

Hej bloggen!

Nu är vi på ett nytt hotell igen. Här stannar vi resten av semestern vilket är väldigt skönt. Det är faktiskt jobbigt att åka och byta hotell även om vi har bil.

Nu bor vi mitt i Marbella stad, går vi ut så kommer vi rätt ner på huvudgatan. Perfekt! Det är dock ungefär 200 meter ner till stranden, men det är ju inte så jobbigt. Jag har precis duschat nu och gick ner till plan två för att blogga lite och kolla lite annat. Finns nämligen inte internet på rummet, eller jo, men det är hur segt som helst. Sitter här nu i stället medan mamma ska duscha.

Åt världens godaste lunch idag btw. Club Sandwich fylld med ägg, kyckling, bacon, sallad, dressing och säkert nått mer. Helt underbar!



Dagens outfit 28/7

Shorts - Bik Bok, topp - Weekday

Bilder från idag

Pappa i Puerto Banus
Förrätten idag på lunchen i Puerto Banus

Mammas förrätt

Just nu

Dagens outfit 27/7


Köttbullar på IKEA

Bjuder på två bilder från igår. Nu ska vi åka och kolla på Gibraltar. Det är rätt kända klippor som ligger här kring Marbella. Är inte så rutti på vart allt ligger och vad allt heter och är, men något sånt är det.

Nu ska vi åka! Tidsinställer gårdagens outfit till er också. Ha en fin dag! ♥

Köttbullar och mos på IKEA
Brorsan och jag igår


27 Juli

Tjenare!

Nu har vi legat första heldagen ute och solat. På stranden tänkte jag skriva, men jag menar vid polen. För där låg vi nämligen idag. Just här kan man nog inte riktigt bada i havet tror jag på grund av att det var stenstrand. Synd, men tanke på att havet bara ligger max 10 meter från polen.

En del av poolområdet
Jag framför havet (utanför polen)
Erik just nu


Outfit 26/7

Linne - Monki, skärp - Rhodos, halsband - Turkiet

Här stannar vi 2 nätter

Godkväll!

Nu är vi tillbaka på hotellrummet efter vår första dag. Den har varit helt lyckad! Vi började att åka ifrån vårt förra hotell för att hitta ett nytt lite bättre. Så hittade vi detta (vet ej namnet) där vi ska stanna i alla fall 2 dagar. Det är väldigt stort, lite för stort nästan, men bra. Pappa checkade in medan jag och resten av familjen gick ner till stranden en stund. Väldigt var dag och fin strand. Fast i morgon ligger vi nog vid polen. Tråkigt tycker jag...

Vi åkte hem igen vid 4 och därefter chillade vi på hotellet tills det var dags att åka ut och shoppa. Vi stannade till på ett shoppingcenter i ett par timmar. Hittade lite saker faktiskt, på Bershka och Zara. Kan visa en annan dag!

Nu är vi tillbaka på hotellet. Så länge vi har internet på rummet tänkte jag försöka göra 1-2 inlägg per dag. De dagarna jag tar dagens outfit tidsinställer jag ett dags-inlägg till er. När jag ligger på stranden och solar liksom, blir svårt att blogga då ;-)

Det får bli allt för idag. Har tagit dagens outfit idag så det kommer runt lunch i morgon. Kram på er! ♥



Dag 1

Hallå bloggen!

Nu har vi förflyttat oss till ett 5-stjärnigt hotell precis vid havet. Vi har pool och tennisbana (tror jag) och lite annat kul att underhålla oss med. Tror även att det är hyfsat nära till staden.

Jag sitter och bloggar och äter godis just nu. Mamma är ute på balkongen och pappa och Erik kollar om hotellet har gym. Tror planerna bara är att ta det lugnt idag och sen i kväll åka in till stan och äta och kolla lite affärer kanske. Hoppas det i alla fall!

Har inga bilder ännu. Kommer en annan dag! Kram på er, hoppas det regnar i Sverige, haha.


Malaga

Nu är vi framme i Spanien. Vi har precis checkat in och ligger och proppar i oss godis efter ett snabb-besök på McDonalds. Snart blir det sova och sen går vi upp vid 9 i morgon. Vi stannar bara en natt på detta hotellet och vet inte om de andra hotellen har internet. Men vi får hoppas!

Påväg in på planet

Dagens outfit

Såhär såg jag ut när jag gick i stan idag. När det är svensk sommar behöver man ju jeans... Byter i alla fall om till klänning nu när jag åker till Spanien. Ska bli gött! Klänning måste vara det skönaste plagget?

Jeans - Red devil
Skärp - Rhodos
Topp - Zara tror jag
Örhängen - Accessories

Stress

Är precis klar med packningen och vi åker om 9 minuter. Jag ska hinna äta och lägga ner det sista plus byta om. Ska ha på mig en svart klänning tänkte jag. Dagens outfit kommer senare (tidsinställt). Det är dock inte flygoutfiten, men den kan komma nån annan gång!

Ha det fint i Sverige. Nu sticker jag till Spaiiiiiiin! ♥


Bacon- och kycklingmackor till frukost

Nu är jag hemma igen. Åkte som sagt in till stan och käkade frukost med Rebecca. Le Pain Français blev det - igen. Var så bra när jag var där med Sofia, så blev exakt samma mackor och en latte. Riktigt gott! Där satt vi och tjötade ett par timmar och sen stack vi och köpte godis också.

Nu är det dags för mig och packa och sen duscha. Ser jag inte fram emot, är så otroligt trött. Men det ska bli skönt att komma bort igen. Vet inte riktigt hur bra jag kan uppdatera bloggen, men när jag har internet hör jag av mig. Vi hörs innan jag sticker till flygplatsen med.

Fina Rebecca idag



Rebecca utanför världens bästa godisaffär (4-gott)



Wera bag


Frukost i stan

Godmorgon gullungar!

Idag var det verkligen jobbigt att komma upp. Skulle egentligen gått upp 9 och duschat men jag orkade verkligen inte det så gick upp nu (halv 10) istället.

Idag ska jag som sagt in till stan och äta frukost med Rebecca. Därefter blir det hem igen för att packa inför Spanien. Åker nämligen till Spanien idag!

Nu har jag lite bråttom, men det kommer upp ett tidsinställt inlägg här klockan 12. Kram! ♥


Outfit från den 22:e

Hej bloggen!

Det har blivit en dålig uppdatering i dag men däremot en rolig dag. Från klockan 1 ungefär har jag varit med Rebecca, sen fick vi gäster nu på kvällen. Mysigt! Pappa bjöd på sin tårta och stod även för middagen, gulligt.

I morgon ska jag åka in till stan och äta frukost igen. Var så mysigt sist så varför inte göra det igen. Denna gången blir det med Rebecca. I övrigt ska jag bara planera en avskedsfest nu och sedan göra mig klar för sängen. Tänkte bädda ner och slå på ett avsnitt av Hellcats eller något och äta lite mer efterrätt. Ska försöka somna tidigt i dag med tanke på att jag ska upp i tid i morgon för att dra mig in till stan.



Snabb update

Precis lagat lite mat. Rebecca kom över i morse och det är som vanligt roligt att träffa henne igen. Så roligt att vi i morgon ska in till stan och äta frukost! Medan vi gör mackor gör pappa en tårta till i kväll. Vi får nämligen gäster!

Vi hörs senare!



Min och Sofias sista frukost

Här är 5 bilder från när jag och Sofia käkade frukost i går (fredag 22/7-11). Detta var sista gången vi syntes på ett helt år. Hon är ändå en av mina bästa kompisar, en tjej som alltid är på alla mina konstiga idéer och förslag. Vi har alltid roligt! Självklart har man roligt med sina kompisar, men det som gör henne väldigt speciell är att hon är spontan och på allt. Både konstiga, knäppa, sjuka och roliga förslag. Du är underbar Sofia! ♥


Från fint till fult

Hej bloggen!

Nu är jag hemma på egen dator igen, skönt. Har varit i Långedrag en stund idag och lämnat nyklar till ett kontor jag har jobbat lite på där.

Det har varit fint väder hela dagen, i alla fall väldigt varmt. Men nyligen började det ösa ner regn och åskade ordentligt. Konstigt ändå! Känner att jag inte allt har något att skriva om i detta inlägget, så självklart, svensk som man är, blir det snack om vädret...

Dagens outfit (innan regnet)



Mobilblogg: kollar kameraobjektiv

Lite sugen på ett nytt objektiv. Jag och pappa är på Elgig och ska sen till medi (aka elgiganten och media markt). Har massa bilder att visa under dagen, ligger lite efter med det ju. Vi hörs hemma!!

En dålig dag

Hej bloggen!

 

Sover inte hemma idag heller så får vänta med både outfits och bilder från i morse. Sitter på en annan dator men jag har nog några bilder från igår att bjuda på.

 

Vad gör ni idag? Vädret är sämst och jag har haft en dålig dag faktiskt. Den började riktigt bra med frukosten med Sofia. Jättemysigt! Sen blev det bara värre. Jag sa hejdå till henne för ett helt år framöver. Behöver jag skriva att det sög? Efter det skulle jag fixa med min väska. Servitören spillde nämnligen tomatsås på den igår, och lovade mig ersättning för kemtvätt. Så var det extremt mycket tjöt fram och tillbaka, vilket resulterade i att jag fick stanna i stan utan att ha något att göra från halv 1 till halv 4. När klockan väl blev halv 4 ringer chefen på restaurangen och då är det längre ingen idé för mig att komma förbi. Så där gick jag och svettades i svarta jeans, stövlar, regnjacka och paraply när det var 24 grader och aldrig började regna som jag var förberedd för. Stackars mig? Haha! Hoppas kvällen blir bättre!

 

Här kommer 4 bilder till från igår


Stan igen

Jag kom precis hem och sitter och käkar bagels  från Egg & Milk. De har de bästa!!!

Måste dra igen, vi ska in till stan och kolla presenter till värdfamiljen. Släpade på stora kameran hela dagen så bilder kommer från frukosten med Sofia i morse och lite annat. Dagens outfit är också på G i kväll. Hinner inte nu! Kram!



Gårdagens outfit

Jeans - Pepe, topp - Weekday, jacka - Jofama by Kenza, skor - Converse, halsband - Turkiet

Frukost på stan

Godmorgon!

Spöregnar ute och jag ska in till stan. Tur att jag blir körd. Ska möta upp Sofia för sista gången och käka lite frukost. Blir mysigt och ledsamt. Detta är verkligen sista gången vi ses på ett år.

Nu har jag bråttom! Ett tidsinställt inlägg med gårkvällens outfit kommer upp runt 2.



La Terrazza

Nu har jag kommit hem igen. Jag och Sofia gick ut och käkade middag på "La Terrazza", en italiensk restaurang i stan. Det var riktigt gott och hur mysigt som helst. Egentligen var det sista gången jag träffade Sofia på ett år, men vi kom på att vi kan ses i morgon också. Så det blir grymt!

Bjuder på några bilder från idag. Men det finns väldigt, vääldigt många mer. Visar dem i morgon istället, för nu ska jag snart sova. Ska upp 9 i morgon!

Kram! ♥



Mot restaurang med Sofia


Dagens outfit


Tio Pepe - Kungsbacka

Johanna schteker
Mamma och jag

Mot Kungsbacka centrum

Såhär ser jag ut! Tar med mig kameran, så blir det lite dagens outfit och så vidare. Kram! ♥

8 svenska dagar kvar

Godmorgon bloggen!

Idag ska jag åka till Freeport eller något. Där ska vi käka lunch (jag, mamma och mammas syrra). Kul att spendera lite tid med henne innan jag åker nu. Har räknat ut att jag har 8 dagar kvar i Sverige bara (åker till Spanien ca 10 dagar eller något med). Känns helt sjukt!!! Inte att jag åker till Spanien, utan att jag bara har 8 dagar kvar här på ett helt år.

Nu måste jag göra mig i ordning, för de vill åka snart. Kram på er så länge! Hemma strax innan 3 igen så vi hörs då.



Great together

Jordgubbar, grekisk yoghurt och yoggi-yoghurt typ hallon eller något. Grymt tillsammans!

Chillat

Kom precis hem igen. Perfekt kväll, för mer orkade jag inte göra.

Gick och mötte upp Louise som nyss kommit hem från Spanien. Vi satt och snackade på en äng tills det blev för kallt och då gick vi hem. Nu ska jag göra i ordning något riktigt gott att äta för att sedan bädda ner med en film.

Längtar verkligen tills i morgon, eller kanske inte? Jag och Sofia ska ut och äta och innan det ha en mysig eftermiddag. Göra oss fina tillsammans, ta massa bilder och sen sticker vi ut. Det tråkiga med detta är bara att detta blir sista gången vi ses på ett år. ETT HELT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kan inte fatta detta. Jag vill inte fatta!!!



Hänga ute

Sitter och trycker i mig massa pasta och olika grönsaker. Pastasallad typ, fast med lite kyckling också. Rätt gott! Ska snart ut och träffa Lollo. Vi tänkte ta en promenad och snacka massa skit. Chansar på shorts i kväll, hoppas det inte blir för kallt.

Bloggar mer när jag kommer hem. Blir nog inte så sent, definitivt ingen spontan övernattning idag i alla fall.


Yesterdays pictures

Här kommer lite bilder från igår. Hoppade in i duschen precis innan jag skulle sticka ner och möta upp alla. Mitt hår är oftast extremt platt så brukar låta det torka i en knut när jag har duschat. Inte för att det hjälper egentligen, möjligen 1 av 10 gånger får jag lite lockar. Om ni tänkte på första bilden med värsta backslicken haha.



Kvällen/dagens

Såhär såg jag ut när jag kom hem idag. Svarta jeans från Reddevil, linne från Zara och kofta eller vad man ska säga (syns inte på bild men det är fransar längst ner och det är inga gjorda armar på den heller) från Åhlens.



De senaste 15 timmarna

Hejhejhej!

Skulle gjort en mobilblogg på vägen hem men det blev inte så för min mobil dog. Igår åkte jag i alla fall till krokslätt med Sofia, Max och Patrik och tillslut blev det att vi sov där. Senare kom även en annan kille (minns ej namnet) som tydligen är en trogen bloggläsare. Läskigt eller inte, vad vet jag. Förmodar att han läser detta med, så hej!

Jag kom i alla fall precis hem. Gårdagen var riktigt go! Idag när vi vaknade blev vi körda in till stan för jag var så otroligt hungrig. Jag och Sofia käkade Subway (igen) till frukost. Gött! Jag mår så dåligt om inte jag äter det första jag gör när jag går upp, så det var jobbigt. Fick bara i mig lite godis och det gör inte saken så himla mycket bättre.

Haha, jag och Sofia i början av kvällen igår

Kornblått linne från Weekday



Dagens outfit

Jeans - Pepe, topp - H&M, tröja - Juicy, Converse, skärp - från Rhodos och smycken från Turkiet, Efva Attling, Guldfynd, Marc Jacobs, Ingersoll m.m

Idag

Sofia på subway
Sofias nya glasögon
Jag och Astrid

B.L.U.E

Nu är jag hemma igen! Vi gick en del på stan idag men ändå hittade jag nästan ingenting. Tillslut gick vi och satte oss på Subway istället. Men ett linne fick jag med mig hem. Ska ut och ta bilder när jag har det på mig nu. Så det kommer upp snart!



19 juli

Tiden sprang iväg igår när jag skulle sticka så varken dagens outfit eller ett vanligt inlägg hanns med.

Idag ska jag in till stan och träffa Sofia. Jobbigt väder, för jag vet inte om det går att ha shorts eller om det blir snäppet för kallt. Tror dock jag chansar.

Idag lovar jag er i alla fall dagens outfit-bilder. Ska ta dem innan jag sticker. Eventuellt hinner jag tidsinställa ett inlägg, annars kommer dem upp när jag kommer hem.

3 snabba bilder från igår

Fint väder och jag är inne

Godmorgon bloggen!

Min kompis åkte precis till jobbet så nu är jag ensam hemma en liten stund. Sen kommer mamma hem och då ska vi käka och sen sticka och träna tror jag. Efter det åker jag till en annan kompis i Kullavik. Där spenderar jag kvällen och det ska bli riktigt mysigt.

Nu ska jag göra lunch till mig själv. Därefter är det dags att klä på sig vanliga kläder och ta dagens outfit-bilder. Kram på er! ♥

Just nu


Godnatt bloggen



Bilder: Cosmo (Russia, July)

Gårdagens Långedrag


Gamla språkreseminnen

Jag sitter och läser på min tröja från språkresan till England för några år sedan. Vi hade nog den bästa språkresan man kan tänka sig och att vännerna man träffade då fortfarande finns kvar i ens liv är underbart. Vi planerar en tripp upp till Stockholm snart igen för att samlas allihopa i vårt lilla "gäng". Ska bli kul!



Oj

Igår glömde jag helt bort bloggen och bara njöt av dagen. Jag var som sagt i Långedrag på förmiddagen/lunchtid och sen åkte jag hem till huset. Där spenderade jag lite tid med mamma medan min bror, pappa och brorsans kompisar åkte vattenskidor.

Senare på kvällen grillade vi och därefter mötte jag upp Theo för att ta ett kvälldopp. Som vanligt ångrar man sig när man väl står och ska hoppa i och när man väl gör det är det kallt. Så vi gick hem till mig en stund istället.

Det var nog min dag igår, åtminstone i stora drag. Idag ska jag fixa lite saker inför USA, försöka rensa garderoben och i kväll kommer en kompis hit.


Mobilblogg: långedrag

Hej bloggläsare!

Hoppas ni har sovit gott och är utvilade denna lördag. Jag mår bra och är idag extremt taggad på att åka till USA. Satt nämligen och snackad med mamma och pappa om allt praktiskt inför resan hela morgonen. Ååh! Inte långt kvar nu. Men det är mycket annat kul som ska hinnas med innan jag sticker också.

Just nu sitter jag på en brygga i Långedrag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Tur att vädret är bra idag i alla fall. Borde egentligen ligga och pressa på altanen, men det gör jag som ni märker inte.

Vi får höras när jag kommer hem igen, kramar till er fina!

Sverige-ikon



Som ni ser har jag skaffat en sverige-flagga framför min webadress. Ganska ballt ändå! Nu ligger jag och har ont i magen för jag har ätit för mycket socker. Men det går över snart! Kram och godnatt för idag!

Extremt klantigt

Hallå på er!

Klantig som jag tydligen är så råkade jag återställa min egen kodmall. Minns att jag satt och kämpade med den en dag för att få rätt marginaler på alla olika små fält på bloggen, rätt proportioner och rätt storlek på text. Även rätt färg på texten, rätt typsnitt och rätt färger och förstoring på länkar var viktigt. Sen är det inte det lättaste att ta bort den automatiska texten längst upp i vänster hörn som alla på blogg.se alltid får (har tagit bort den nu). Förstora profilbilden, göra headern till en länk, lägga in riktiga smilysar och en jäkla massa annat. Det är rätt jobbigt!

Jag gjorde det en gång, men idag så skulle jag fixa något och då raderar jag ju självklart allt det. Men nu är jag snart på spåret igen. Ska bara ta bort "OM" som alltid står över profilbilden också. Och kanske lite annat kul, brukar hitta lite små roliga saker när jag letar tips.

Nu vet ni vad jag sysslar med. Snart blir det kladdkaka, vaniljglass och chokladkakor framför One Tree Hill. I natt blir det eventuellt ett kvällsdopp. Kram på er!

Klicka här för att komma till länken (håller på med länkar så detta är bara för mig själv).


Min blogg och mat




Hej Lisa! Haha, måste bara säga att du verkar vara en ball tjej. Jag menar, gillar det som jag gör, då har man ju en grym känsla alltså. Grymt smaksinne och allt! Nej men, kul faktiskt! Inte ofta det händer. Har inte du en blogg eller nått? Skulle vara kul att se.


Dagens


Ibland mår man dåligt

Godmorgon!

Jag har mått så dåligt. Igår hade vi hur kul som helst, riktigt skönt umgänge och så vidare. Men på morgonen var det inte lika gött. För det första så snooza den ena grabben i typ en timme, rätt jobbigt. Sen fick jag väl sova en halvtimme till innan det var dags för den sista att gå upp och jobba. Kunde ju inte ligga kvar själv liksom.

Jag åkte hem från Partille med buss nästan hela vägen och det sög. För det första så var jag svinhungrig (hade inte ätit innan jag la mig och hann inte äta på morgonen innan det var dags att åka). Tur att jag köpte mat! Sen hade jag inte sovit tillräckligt länge, plus att det var lite andra saker som gjorde att jag inte mådde så bra. Och självklart tar jag fel buss också, så får åka ett varv med Jonsered-bussen. Tillslut kom jag hem i alla fall och somnade efter en halv låt som spelades på datorn. Strax innan 1 väckte mamma mig i panik och sa att vi var tvungna att åka och ta min spruta (sista inför USA). Så jag slängde i mig rostbiff och potatissallad till lunch och sedan stack vi.

Nu är jag hemma igen och nu vet ni även vad jag har gjort undertiden som det har varit tomt här i bloggen.

Just nu, mår inte lika dåligt längre..


Ny header

Som ni ser har jag bytt header. Kände att den skulle vara lite mer sommar än den jag hade innan. Blir nog ett header-byte innan USA också, eller i samband med att jag flyttar.

Nu ska jag duscha. Vi hörs kanske med ett snabbt inlägg innan jag åker till Partille, annars hörs vi i morgon efter 1. Tar nämligen en spruta (japp, ytterligare en) vid 1 så kommer hem strax efter det.

Kram!



Dagens outfit

Jeans - Pepe, topp - H&M divided, skor converse (dock inte på bilden)

Jobbat med headers

Tänkte fixa en header för USA men känner att inspirationen inte är på topp. Men inom 3 veckor kommer en ny header med lite "USA-tema" i alla fall!

Idag blir det ännu en slappdag. Jag vaknade för en stund sen och ska snart upp och göra lunch. Är med en kompis hela dagen och i kväll får vi se vad som händer. Alla mina vänner jobbar ju!!!!


På tal om det får ni två helt irrelevanta bilder som jag och Sofia har tagit.



Picture me

När man har tråkigt, då ringer man grannen. Seriöst, det funkar grymt! Jag hade tråkigt i går, eller i förrgår, så jag snackade med Ingrid och vi bestämde oss för att fota lite. Igår kväll hade hon extremt tråkigt, så vi gick ut och hoppade på studsmattan. Inte ofta man gör det, men ändå. En schyst granne är inte fel kan jag lova.



Mina jeans har kommit



Gött, nu har jeansen kommit. De kommer inte användas förrän jag är i USA. Och förresten, Nelly har fri frakt nu och leveranstid på 1-3 dagar. Värt!


Same same, but different


Seriös


Har gjort en seriös frukost nu. Riktigt gött! Stekta ägg och stekta skinkbitar (kalkon och vanligt skinka). Sen nektariner och mjölk så klart. Bra start på dagen, haha.

Dagens outfit

Skjorta - Abercrombie & Fitch, jeans - Tiger of Sweden, skinnjacka - Jofama by Kenza

Grekisk restaurang med mammi

Mammas mat
Min mat (moussaka)


#4

Hej hej!

Nu ska jag och mamma ut och äta middag. Det är bara jag och mamma så det blir väldigt mysigt. Grekiskt känner vi för!

Jag och Ingrid hann ta i alla fall 4 olika teman, 2 var. Vi ska kolla på alla bilder i morgon, men här kommer ett smakprov. Fixade svartvitt lite snabbt, för nu måste jag verkligen sticka. Fler kommer när vi har valt ut de bästa.

Kram på er, vi hörs i kväll igen.



Nu kör vi!


Väntar på Ingrid

Sitter och väntar på Ingrid. Vädret är inte helt hundra för att sola, så vi ska ta massa bilder istället. Kommer bli kul! Som sagt, älskar bilder. Älskar att fota och alltså sånt, så nu kör vi. Blir lite olika stilar, så väntar med sminket tills hon kommer så vi kan bestämma allt. Låter seriöst? Ohja!



Svartvit inspiration

V magazine, Anja


Snart är jag där

Jag påbörjade detta inlägget på engelska, men skämdes för mycket för att publicera det. Så istället skriver jag på svenska och om något annat. Eller okej, jag vet inte alls vad jag ska skriva om. Har inga planer inför idag, eller jo, ska ut på restaurang i kväll, men i övrigt ingenting. Alla jobbar eller är trötta känns det som, vilket jag också är idag. Känns som det var längesen jag inte gjorde något nu.

Igår gick jag med i en facebook grupp "USA 11/12 - exchange students", det fick mig verkligen att tagga till. Därför funderar jag på att spendera dagen med att tänka på och fixa massa saker inför avresan. Jag behöver bland annat läsa några böcker med lite information, skriva en lista på allt som ska göras. Och när jag ändå är ingång med att göra massa nödvändiga saker skulle jag kunna rensa min garderob så att det blir enklare att packa när det väl är dags. Måste även börja på en ny "USA-header" till bloggen. Hej tönt! :-)

Blev faktiskt ganska taggad på att fixa allt när jag skrev detta. Men först blir det lunch!



Tonight



Jag har kommit hem och somnat vid halv 4 eller senare de senaste dagarna. Det håller liksom inte, så nu ska jag snart hoppa i sängen. Precis dratt i mitt lite god mat och slår vad om att jag kommer sova så sjukt skönt i natt.

Godnatt bloggen! ♥


Efter träningen färgas ögonbrynen

Åh herre alltså! Det blev jobbigt!! Ingrid laddade ju upp med det hårda träningspasset så det var bara för mig att hänga med. Det var typ 2 övningar jag inte hängde med på, men resten. I slutet alltså, mina ben, aj. Men när vi väl var hemma igen kände vi oss helt utvilade. Ingrid, jag vet att du läser detta, mina ben känns nu igen. Verkligen känns!

Just nu sitter jag och färgar ögonbrynen. Har ungefär 5 minuter kvar på dem, så det blir perfekt att skriva klart bara. Efter det så ska jag äta och vänta på att Niklas ringer. En kompis som jag träffade på språkresan för, är det 3 somrar sen nu? Om det är det, så är det nästan sjukt va fort tiden går. Det måste vara 2 år, 3 känns faktiskt att ta i.

Okej, tiden rullar, jag vill inte få kolsvarta ögonbryn faktiskt. Så vi hörs senare istället. Kramis!


Träning

Min lille granne Ingrid tvingar iväg mig på träning. Inom en timme kommer jag vara död, så gör er beredda. Kommer vara sååå nöjd efteråt dock. Jag ska kämpa! Nu ska vi springa!!!!



Otur

Hej hopp!

Jag kom hem för knappt en timme sedan och jag åkte innan halv 11. Det enda jag skulle göra var att växla in lite pengar, men precis när jag kommer dit 11:31, så har de för en minut sen gått på lunch-stängt. Så där får jag sitta i 1 timme, tills de öppnar igen. Sen går bussarna jobbigt hem plus att det är kö inne på banken. Otur helt enkelt.

Hann i alla fall med att testa en baddräkt (ja, jag hade riktigt tråkigt). Så här kommer bilder på det. Nu ska jag beställa thaimat. Kram!



Om igår

Godmorgon!

Igår när jag åkte vattenskidor började det spöregna. Vi skyndade oss in till bryggan för att göra en snabb tilläggning som seriöst blev den långsammaste ever. Eriks kompis tappade tampen så vi fick börja om och göra det hur långsamt som helst. Inte nog med det, när regnet verkligen var igång och vi närmade oss bilen så glömde han ju självklart att ta av sin flytväst, så det var bara att vända.

I övrigt var det bra. För mig var det ingen idé att byta om utan jag sprang runt och frös i bikini. Lämnade skidorna på baksidan och sprang i omgångar in med allt i och med att alla andra hade kläder på sig. Den varma duschen som jag tog när jag kom in var nog den skönaste duschen i mitt liv.

Fick även ont i halsen igår (innan jag hade åkt) och det har jag idag med. Annars är det riktigt bra här och jag och min kompis ska snart upp och äta frukost. Dock ligger han och drar sig fortfarande, haha.



Dags att åka!


Sticker iväg och åker vattenskidor nu. Vi hörs i kväll! ♥


Min dag

Hej!

Det var inget solväder i morse (förmiddagen) utan istället har jag bara hållit mig hemma och vilat. Vid halv 4 kom en kille som köpte min moppe, jag har alltså ingen moppe längre. Jag vet att jag är 16, snart 17 år men samtidigt, den har varit grym. Att kunna sticka iväg till exempelvis frölunda torg utan att behöva gå 20 minuter till bussen utan istället vara framme på samma tid, att kunna åka iväg till kvantum och köpa det man är sugen på, att ha möjlighet att åka ner till havet på typ 1 minut och så vidare. Den har helt enkelt varit underbart.

Slutpratat om det. Nu är jag hemma som sagt och ska snart göra middag. Efter det kommer Erik (min bror) och hans kompisar hit och då sticker vi ut med båten. Jag hänger endast med för att få åka vattenskidor. Så efter jag har åkt är planerna att pappa släpper av mig så möter jag upp en kompis vid havet. Vi ska bada sen sover han här.

Vet faktiskt inte hur bloggningen blir, men jag ska försöka. Svårt att vara vid datorn hela tiden när solen lyser utanför. Hoppas ni har haft en underbar dag i alla fall. Kram kram kram!



10 juli

Godmorgon!

Vilken natt igår. Vet inte riktigt vad jag ska säga alltså, så lämnar det så. Och lämnar bloggen också ett tag, ska gå ut och snacka med pappa om lite saker och njuta av vädret. Lite kallt bara, men man kan nog sätta sig där ute en stund i alla fall?

Ska klura lite på vad jag ska önska mig när jag fyller år. Pengar känns tråkigt men nödvändigt med tanke på året i USA. Men något kul vill man ju ha också. Eller?

Vi hörs! ♥



Hinner ej

Jag fattar inte vad det är med mig. Har haft massa timmar på mig men nu får jag ändå stressa sönder för att jag inte börjar fixa mig i tid. Hinner verkligen inte blogga men nu ska jag ut i alla fall!

Hörs i morgon.

Tänkte borsta håret..


Grillat


Dagens


Bad

Hej bloggen!

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag. Jag har gjort saker hela tiden så inte hunnit blogga. Började åka till Långedrag i morse. Sen kom jag hem, åt och stack ner till Hovåsbadet. Där badade jag och Agnes med Carl, Gustav, David och deras kompisar. Ganska skönt, fast ändå inte. Men där stannade vi inte så länge utan jag kom hem precis. Nu väntar jag på grillad mat.

Dagens outfit kommer!



A lot of gossip

Ska ut och träffa min barndomsvän. Nu kommer det läcka skvaller alltså. Nej men, vi har så stört mycket att prata om och det finns så extremt mycket roligt att både berätta och att höra. Låter som världens tönt men shit va rolig min kväll blev helt plötsligt.

Sigge och jag (som för övrigt har varit min screensaver ett bra tag nu)


Måste ha världens bästa godissmak


Nya jeans




Gött! Hittade äntligen mina svarta jeans. Nu har jag inom 1-3 dagar (säkert arbetsdagar) dubletter av mina jeans. Men det behövs inför USA.


Pepe jeans


8 juli

Godmorgon!

Ännu en tråkig dag med moln. Jag är hemma och Robin kom precis hit. Tänkte blogga lite snabbt sen måste jag bli lite social. Tänkte även visa mina jeans under dagen, har tagit massa bilder.

Hoppas ni får en fin dag. I Stockholm är det ju tydligen strålande sol. Kul för er... Haha!

Just nu


Bag

Här är väskan jag köpte idag. Tycker fransarna är ganska balla, men vet inte om de får sitta kvar ännu. På bilden till höger håller jag undan dem och tycker nog att väskan blir bättre då.

Väska - Friis&CO

Pepe Jeans

Fick bli en bekväm klänning idag för att det skulle vara lätt att prova. Var faktiskt riktigt gött att inte behöva slänga av sig ett par jeans varje gång, så gör likadant när ni vill köpa jeans.

Hittade ett par jeans. Hittade även en väska. Nu är jag glad, behöver bara hitta 1-2 par jeans till. Eller hur många behöver man på ett år? Jag tänkte 2 par svarta, 3 par olika blåa? Borde väl räcka? Kanske råkar slänga ner några fler som vanligt. Att packa för 1 år kommer inte bli lätt.


Säljer min moppe


Hej,
Jag säljer nu min ögonsten eftersom jag skall resa utomlands. Det är en Vespa LXV som är en lyxutrustad LX i begränsad upplaga. Mopeden är utrustad med klassiska detaljer som ger en extra känsla av karaktär och utstrålning. Bland annat har den skinnsadel, diverse kromade detaljer och den klassiska runda lyktan som från början härstammar från 50-talet. Den har endast rullat ca 300 mil och har inga repor eller skador. Hjälm kan ingå i köpet så det är bara att trycka på starknappen och glida iväg och njuta av blickarna som följer dig vart du åker.
Vespa LXV erbjuder en blandning av klassisk stil och modern design tillsammans med funktionalitet, säkerhet och smidighet.
Den överträffar alla andra skoters som produceras idag beträffande vridstyvhet och styrprecision. Sadelhöjden ger föraren perfekt kontroll över fordonet och framhjulet med fem ekrar i aluminiumlegering garanterar större stabilitet och lättstyrdhet. 
Den kraftfulla 200mm stora bromsskivan fram ger oöverträffad stabilitet och effektivitet vid inbromsning. LXV-modellen lever i samma stil som Vespa har gjort i generationer men i ny tappning. Kom och provkör, detta är fordonet som passar alla som uppskattar kvalitet och tidlös design.

Klicka här för att komma till annonsen.


Ska hitta jeans

Godmorgon bloggen!

Jag kom precis ut ur duschen och ska sätta mig och käka frukost. Hur har ni det idag? Jag mår väldigt bra och ska snart sticka in till stan för att hitta minst ett par jeans. Väldigt nödvändigt inför mitt år i USA. De har nämligen inga jeans där. Eller jo, men när vi har varit där har det alltid varit konstiga modeller, storlekar och inte allt för snygga byxor. Det finns säkert, men lika bra att köpa här hemma.



One Tree Hill

Kom precis innanför dörren. Har varit och åkt vattenskidor i kväll. Hur skönt som helst! Nu är jag hungrig och grymt trött. Sov som sagt inte så mycket i natt. Jag tänkte bara mysa nu, göra god mat och bädda ner i sängen med One Tree Hill. Skönt att jag har 2 säsonger kvar av den serien nu i alla fall. Så jobbigt när man bara har några få avsnitt kvar av en grym serie.



Rhodos del 3 (sista delen)

På planer påväg hem, sista bilden den resan

Subway

Har lite kärlek till Subway. Så sjukt gött ibland, när man är sugen på en riktigt god macka. Kycklingmacka, massa grönsaker, sås och ett gott bröd. Skönt att Subway även finns i min lilla by i USA.




Two

Köpte två till toppar. Det grönaktiga från MQ och spetslinnet är från Rhodos. Minns inte vilken affär.

Countryside

Godmorgon bloggläsare!

Idag väntar en fin dag med grymt väder. Dock har jag andra planer än att vara ute att sola. Men det blir bra ändå, är lite trött dock för har knappt sovit idag. Men det är inte så farligt. Ska verkligen inte klaga.

Läste ett mail från min värdmamma idag. Hon skrev att hon var orolig för att jag inte skulle gilla Indiana så mycket som jag gillar mitt hem. Hon bor på landet medan jag hellre bor nära till både staden och havet. Det är det bästa som finns, att åka ner och sola och bada en varm sommardag. Medan en kvällfika i stan en kall vinterdag är riktigt grymt det med. Jag vill liksom ha nära till allt. Trots detta tvivlar jag inte på att mitt år kommer bli grymt. Men utan tvekan blir det en stor förändring för mig. Jag kommer med all säkerhet att utvecklas väldigt mycket, vilket förmodligen är meningen med mitt år.

Just nu



Dagens outfit

Shorts - GinaTricot, skärp - Rhodos, jacka - Monkie, linne - minns ej tyvärr


#2



Köpte två nya tröjor idag. Båda modellen ''högre'' i halsen. Använder sällan det, men kanske är dags att börja. Den högra t-shirten kommer från Zara och linnet från Weekday.


En dag i stan med Julia

Hej gullungar!

Nu är jag hemma efter en bra dag på stan. Jag åkte in ganska tidigt i morse och mötte upp Julia i stan. Vi har gått runt i alla affärer tills vi inte orkade mer. Då satte vi oss på Subway och käkade. Riktigt gött, speciellt kakorna. Alltså på riktigt, kakorna på Subway går nog inte att slå.

Just nu håller jag på att fota det jag köpte idag. Visar allt bättre sen. Och mina planer nu: tänkte fota klart och sen ska jag äta lite mellanmål. I kväll blir det träning!! Så duktig är jag.

Dagens outfit kommer också upp sen. Kram på er så länge! ♥

Söta Julia idag


Gårdagens outfit

Shorts - Bikbok, topp - H&M, jacka - Monki

Skulle bli ett outfit-inlägg

Här kommer dagens outfit. Nu är jag svinhungrig och ska hugga in på äggmackor, rostbiff och mjölk. Gött!

- Bild saknas -

Vad är det som händer? Så går inte bilden att ladda upp ens. Åh va sur jag blir. Jaja! Den får la komma upp i morgon istället, om det funkar då. Godnatt för idag!


Mobilblogg

Nu är jag snart påväg hem. Väntar på bussen som snart är här. Jag har haft det riktigt bra idag och hoppas att ni också har haft det. Vi får höras när jag kommer hem. Är det inte för mörkt lovar jag att ta dagens outfit. Det var ett tag sen!

Vattenskidor

Går bättre och bättre på en skida. Att släppa den ena är inga problem längre, men att åka ut och vara lika stabil som på två, det är långt dit. Pappa är dock grym. Men snart så, ska jag bli bättre! ;-)


Yesterday

Hej bloggläsare! Jag ligger efter med bilder från igår och med tanke på att dagen spenderas en bit bort från mitt hem så tänker jag tidsinställa ett par inlägg.

Jag har precis kommit ur duschen och ska snart smörja in mina ben, som för övrigt verkligen tappar brännan hela tiden. Därefter är det dags för lunch, rostbiff och potatissallad och sen får jag skynda på lite för att hinna med bussen.

Jag tidsinställer i alla fall ett inlägg åt er, sen kommer jag nog inte hem för sent. Ha en fin dag! ♥

Såhär såg jag ut igår när vi åkte ner till hamnen


Mums

Lite grillad mat och en del godis. Herre vad gott! Såhär såg det ut för mig igår. Kunde inte visa bilderna (pga. problem med uppladdning), men kan säga att det var grymt. Mamma hade köpt ''lite'' godis också... Hon är la rolig hon! (Jobbigt att det seriöst är helt slut idag...).

Funkar fortfarande inte

Det är fortfarande problem att ladda upp bilder. Har försökt hur många gånger som helst. Så det är därför jag inte har bloggat. Men jag kom på att det var en bild jag laddade upp men aldrig publicerade. En dålig web-cam bild, but still, en bild på en tröja.

Så med stor brist på annat, så varsågoda. Ett linne från MQ och knallrosa naglar på det.



Problem

Blogg.se har problem igen. Det går inte att ladda upp nya bilder, tyvärr. Hade massa bilder att visa er, men det får bli en annan dag eller senare i kväll. Nu ska jag gå och steka ägg. Det är gott på riktigt!

Ni får en gammal söt bild på mig istället, den vill ni väl se igen? Hihi


Bråttom, igen

Hej gullungar! Jag är hemma igen. Har åkt vattenskidor med pappa. Han är verkligen bättre än mig på detta, känns lite jobbigt. Har tagit massa bilder som jag kan visa sen. Nu har jag lite bråttom så vi får höras om 1-2 timmar igen. Hoppas ni håller ut...

Puss på er!


Jag idag

Vattenskidor

Nu sticker jag och pappa ut och åker vattenskidor. Böt objektiv på kameran så nu blir det close-up. Ska försöka ta lite bilder, samtidigt som jag kör. Pappa ska också åka idag. Kram på er! ♥



Page

Är lite inne på att klippa kort. En page, fast inte allt för kort. Ungefär till axlarna, lite längre. Rakt av! Samtidigt vill jag ha långt hår. Sparat länge nu känns det som och vill verkligen att det ska växa ännu mer. Under brösten är lagom. Hm, är det värt att vänta eller ska jag gå och klippa av det. Svårt!

Angelica Blick


3 juli

Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt, mest för Astrids skull. Hon ska iväg och jobba snart så vi ska gå och göra frukost nu. Sugen på halloumi-ost, men får se om jag orkar göra. Annars blir det nått snabbt så får jag äta mer sen. Kommer nog somna om när hon har gott.

Ser det inte gott ut då eller?


Hooome

Hallååå!

Nu är jag och Astrid hemma igen. Kvällen har varit bra och nu sitter vi och käkar kokade mackaroner. I mitt fall lite frukt och skinka med. Såå gott!

Vi får höras imon!


Astrid är sämst på att bädda


2 juli

Godmorgon bloggen!

Nu ska jag iväg till Långedrag. Har lite bråttom. Vi hörs!


Panos Emperio

Var inne på Panos Emperio för ett tag sedan, strax innan jag och Julia åkte till Rhodos. Julia skulle hitta bikinis och när vi gick in i Panos affären blev jag kär i denna. Detta är den finaste virkade bikinin jag har sett. Otroligt söt och underdelen har knyten (vilket i princip är ett måste för mig). Dock så orkade jag inte prova den men nästa gång jag går förbi en Panos Emperio affär ska jag prova den. Sitter den bra följer den lätt med hem.




Mys

Jag är jättetrött och allmänt slö. Har inte gjort något på hela dagen och ska snart in i duschen. Eller jo, jag var faktiskt en sväng förbi gymmet men mitt kort har tydligen gått ut. Bra där..!

I kväll vet jag faktiskt inte om jag orkar göra något (hej tråkig). Men jag har gjort något varje dag nu, hur länge som helst känns det som. Så i kväll så kanske jag stannar hemma och bara myser. Ser film, äter god mat. Massa frukter, kakor med glass och så vidare. Halloumiost också kanske, mums. Låter ganska skönt.

Nej hörrni, jag ska in i duschen nu. Ha det fint! ♥



Rhodos del 2


Halloumiostmackor

Hejhej!

Kämpar för fullt med ''Rhodos del 2'' inlägg. Det tar sån tid men sparade de få bilderna jag laddade upp i ett utkast och fortsätter sen. Under dagen kommer i alla fall del två upp.

Nu ska jag gå och steka halloumiost. Riktigt gött! De ska jag lägga på några goda mackor, med tomat och någon annan sallad. Kommer bli GRYMT! Tar bilder och visar er sen.

Ute skiner solen men ibland är det lite moln. Försöker övertyga mig själv om det för att inte sola idag. Är alldeles för trött och inte på solhumör, tyvärr. Dock vill jag få lite mer färg, men jag får skylla mig själv.

Lite för lite bilder idag tycker jag. Ska försöka få Rebeccas bilder från när vi badade igår. Annars tar jag nog ett par dagens outfit senare. Och självklart kommer Rhodos-bildbomben. Så länge får ni två ''vimmel-bilder'' från Rhodos.



Allmänt jättetrött

Hallå bloggen!

Jag är sjuk. Hostat hela natten och är helt, heeeelt slut idag. Vill bara ligga inne och sova och läsa om massa saker inför USA. Planera allt i detalj! Sitter just nu och snackar/skriver på tyska till min österrikiska kompis som ska bo med mig i USA. Vi kommer ha så kul va, helt sjukt!

Vad ska ni göra idag (förväntar mig inget svar, ni är inte bra på att kommentera alltså)? Men ställer frågan ändå. Lite retoriskt...

Ska fortsätta prata med henne nu, sen ska jag ställa in min disk och borsta tänderna. Borde även gå ut och sola men orkar inte det idag. Är så galet trött och som sagt typ sjuk.

En bild från härom dagen. Så skönt att vara ute på havet.


RSS 2.0