Mat

Hej igen! Dagen har inte varit mycket till att pressa. Men nu ska vi ut snart igen. Vi har precis varit och handlat massa gott. Snart ska vi äta (igen) och öppna betyg. Det bli grekisk yoghurt och någon citronsak till. Sen även digestive och vaniljglass. Mums!



Fint väder igen

Hallå bloggen!

Nu är Rebecca över och vi är inne för att laga mat. Bli kassler idag igen. Här är två bilder från när vi solade förut.



Godmorgon

Jag är helt slut. Sovit länge idag men jag är fortfarande trött. Har absolut inga planer för dagen heller. Vet inte om jag orkar gå ut och sola faktiskt...

Blir en slappardag, i alla fall heeela morgonen.

Mm, ska hoppa ner i sängen igen


Versailles, Indiana

I've made a new category here in my blog. Everything I write in this category will be in English. Doesn't matter if I suck at the moment, I will be writing in ''my new language'' here.

The category is named ''My year abroad (USA)'', of course. I'm going to spend one year abroad, in the United Stated of America. The state I'm going to live in is called ''Indiana'' and the city ''Versailles''.

Versailles is a quite small town (what I've found). There are not too many people, about 2000 in 4km2. What else? I don't know a lot about it, but I really look forward to get there.

As soon as I get more information, I'll let you guys know. At the time, I feel stupid writing in another language. I also feel stupid for not having the knowledge to write whatever I want to. And because of that, goodbye for today, this category.


En dag vid havet

En dag till har spenderats nere vid vattnet. Hur skönt som helst, men jag undrar om jag får någon färg. Idag fick jag i alla fall världens chock. EF ringde och berättade min placering. Helt plötsligt så vet jag vart jag ska bo liksom. Känns så sjukt. Ska berätta allt i ett separat inlägg.

Här får ni se några bilder från idag så länge. Min bror och hans kompisar kom ner lite senare. Dock var jag inte nere med dem, utan med Sofia.



Hemma

Hemma och hungrig. Mitt uppe i att laga mat. Vi hörs efter detta!



Mobilblogg: Badar!

Hej bloggen! Har tyvärr inte tidsinställt något inlägg till er men jag gör ett nu. Ligger och badar/solar med Sofia. Hon är sugen på att hoppa i nu men det är inte jag... Kallt ju? Nej men vi ska i ändå, sen blir det äta. Något att se fram emot i alla fall! Hihi!

Hörs hemma! Kram!

Skaffa ''talkbox''

Godmorgon!

Jag vet inte om jag är efter eller något, men nu har jag skaffat ''talkbox''. Man kan prata och skicka bilder, vägbeskrivningar och massa saker. Skitkul (hej nolifer).

Nu måste jag klä på mig och lite så, för snart kommer Sofia. Ladda ner denna appen nu så hörs vi efter det.




Åkt lite vattenskidor

Kom hem för knappt en timme sedan. Jag och Sofia har åkt vattenskidor och det var finaste och bästa vädret på riktigt länge. Jag släppte en skida och klarade det. Sofia lyckades komma upp efter en del försök. Kvällen blev riktigt lyckad! Nu är jag hungrig och trött. Fler bilder kommer i morgon.

Hej då för idag bloggen, godnatt! ♥



2 frågor





Svar till Agnes
Det är grymt! Bästa combon typ, helt seriöst. Går att äta hur mycket som helst. Angående din fråga, ja jag har ett jobb. Fast säger upp mig i slutet av juli på grund av att jag åker till USA. Men det jobbet är i alla fall i Långedrag en gång per helg. Från första början ''jobbade'' jag där när jag var liten. Eller inte jobbade, men var ''modell'' och var med i Nimbustidningarna, så han jag jobbar för är fotograf och det är en reklambyrå.

Tusen tack! Hoppas du fortsätter läsa bloggen ♥

Svar till Linnea
Hej Linnea, snyggt namn! Ja, det stämmer. Jag och min kompis Julia var på Rhodos ensamma. Det var grymt! Funderar du och din kompis på att åka iväg så rekommenderar jag Rhodos, det kan liksom inte bli fel.

Kram!


En bild från Rhodos


Precis grillat

Hejhej!

Jag har precis ätit grillad mat. Det går ju inte att bli trött på det.

Nu ska jag packa ner badkläderna och våtdräkten och åka ner till båten med pappa och Sofia. Dags för vattenskidor och vädret kan knappast bli bättre. Det ska bli så kul, senast var i April och då var det inte varmt alltså.

Det kommer upp ett tidsinställt inlägg här klockan halv 9 med svar på två frågor (till Agnes och Linnea). Sen hörs vi när jag är hemma igen.


Jag och pappi

Bilder från badet

Josefine och Agnes
Agnes och jag (blev ingen bättre bild....)

Glass bör ätas ur förpackningen

Tips på efterrätt. Om ni också brukar vara sugna på något gott efter nu har ätit så ska ni få ett enkelt tips. Köp hem digestive och vaniljglass. Sedan kör ni en combo! Det är grymt! ♥



Maaaaaaaaaaaaat

Nu är jag jättehungrig! Vi har varit nere vid havet hela dagen och solat, men nu är jag hemma igen. Ska äta lite mat och sen ringa Sofia för att kolla om hon är på och även fråga vilken tid som passar. Så Sofia, om du läser detta så vet du att jag ringer dig snart.

Såhär såg jag ut idag på vägen ner till havet (och självklart hem igen). Fler bilder kommer senare. Nu måste jag verkligen laga någon god mat.



Sticker ner till havet

Nu drar jag ner till havet för att träffa Agnes. Vi ska sola, bada och äta massa glass. Vi hörs bloggen! ♥



Dagens planer

Godmorgon bloggläsare!

Jag vaknade precis och sitter och äter frukost. Idag ska jag träffa Agnes och vi ska sola. Dock verkar det komma lite moln nu, men det går nog bra ändå. I kväll blir det vattenskidor!

Ska ta massa bilder under dagen och uppdaterar igen innan jag träffar Agnes. Nu måste jag fortsätta äta. Kram!


Mer hosta

Blir bara sjukare. Just nu sitter jag och hostar och ska snart ta tag i mitt rum. Får panik på allt som ligger överallt. Om jag väl börjar fixa vet jag att det bara tar 5-10 min tills det är klart. Varför börjar jag inte?

Jag kom precis hem från en sväng med pappi. Nu i kväll ska jag bara ta det lugnt. Måste måste måste bli frisk nu. Även om jag gör allt jag vill på dagarna är det jobbigt att behöva hosta och snyta sig igenom dem. Men men! I morgon ska jag ut på vattenskidorna ändå!!

Julia och jag idag



Hemma en stund

Hej bloggen!

Först nu är jag hemma igen efter en dag i solen. I morse åkte jag och Julia ner till Hovåsbadet med det blev extremt kallt så vi åkte hem och softade hos Julia. Efter ett tag gick vi ut igen och somna i solen.

I kväll skulle jag egentligen åkt vattenskidor, men jag känner mig sjukare idag så det blir i morgon istället. Kommer fler bilder sen (när jag är inne på min dator).



Tidsinställt inlägg: fråga

Det var en tjej som undrade vart mitt skärp kommer ifrån. Det kommer från Grekland faktiskt. En affär som hette Mondo. Ska du till Rhodos kan du ju höra av dig igen och få adressen. Tror den stod på påsen.

Såhär ser skärpet ut

Precis som förra veckan

Nu är det riktigt fint väder här hemma. Jag och Julia ska ner till stranden, känns som ''gamla goda tider'', trots att det bara var en vecka sen.

Kommer inte kunna blogga så mycket under dagen. Kanske en mobil-blogg men sen hörs vi hemma igen. Ha det fint! ♥



Kvällsdopp

Ingrid efter badet, blöt i baken. Hon vågade inte byta om för det satt ett gäng killar och tittade. Hon har tydligen hemska historier om det där med att tappa handduken. Skänk en tanke till stackaren...haha
Jag efter badet. Beviset fick bli mitt blöta hår för det blev ingen bra bild under själva doppet.

Precis badat

Som jag sa, jag blir nog bara sjukare. Planerna för dagen var att ligga inne och göra allt för att bli frisk. Istället har jag träffat först Odd, sen Rebecca och nu Ingrid. Odd och jag gjorde inte så mycket, chillade mest. Rebecca och jag var ute och satt och åt i princip hela tiden hon var här (4-5 timmar). Ingrid och jag åkte först ner och badade, sen har vi hoppat lite studsmatta (sjukt jobbigt?!) och läst ur en gammal dagbok vi hade.



Det där med att bli frisk...

Hej hopp!

Sitter med Rebecca och vi har precis grillat lite marsmallows. Hade ingen aning om att det inte blev lika bra på en gasolgrill som på en engångsgrill.

Snart ska jag ner och bada med Ingrid. Hon slog vad med mig om att bada varje kväll i en hel vecka. Hej hej ondare i halsen. Alltså, jag är sämst på att orka bli frisk. Jag vill inte ligga inne, speciellt inte i detta vädret.

Här kommer två bilder från idag.



Grillar lite


Varmt ute

Än så länge har jag bara suttit inne och degat. Odd va förbi en stund men nu skulle han vidare till Mollösund. Själv tänkte jag äta lite lunch och sedan gå ut och sola lite. Om det inte blir sola så ska jag träffa Rebecca.

Nu ska jag göra mat! Vi hörs senare. Njut av vädret bloggläsare ♥


Rhodos del 1


Svarar

Fick en fråga angående detta inlägget (länk).



Klicka här för att komma till hemsidan.


Kan inte sova

Ligger och kollar igenom massa bilder från Rhodos. Hur bra hade vi det egentligen? Strålande sol och underbara dagar. Jag vill tillbaka.

I morgon får ni fler bilder. Tänkte sova nu snart och se till att sova ut i morgon. Sen är det dags för mig att ta det lugnt hela dagen för att bli frisk. Så låter det nu. Min hals bränner nästan, inte så skönt.

Julia och jag innan vi stack ut en kväll. Glada och njuter till tusen!!


Äppelte gör det bättre

Min hals gör bara ondare och ondare. Ett tips: ät aldrig djungelvrål när ni har ont i halsen. AJ!!! ''Saltet'' på godiset gör sjukt ont när det kommer ner i halsen. Så går det när man är sugen på godis alltså...

Just nu dricker jag äppelte. Riktigt gott och jag tror nästan att det hjälper. Orkar inte ha ont i halsen längre, fast jag förtjänar det. Är ute i för lite kläder, fryser, pratar mycket och gör ingenting för att få bort det. Men det går över, inget värt att klaga mer över.

I kväll har jag och Sofia i alla fall varit och grillat med Markus, Philip, Oliver, Theo och några fler. Mysigt, tills det blev för kallt.

Nu ska jag äta lite godis och fortsätta dricka mitt te. Vi hörs i morgon igen! Sov gott ♥



Grillning nr 2

Hej bloggläsare!

Just nu sitter jag och Sofia och käkar efterrätt. Riktigt gott, speciellt jordgubbar. Nu ska vi snart åka och handla massa god mat och gott godis, sen ska vi ner och grilla med lite kompisar. Blir grillning nummer 2 idag, första var med familjen och lite gäster, underbart.

Vi hörs i kväll igen! Ha en fin kväll och njut av vädret (även om det är kallt).



Hänger lite med Sofia

make animation

Dagens outfit

Hela outfiten från Zara


Några bilder från igår


Jobb

Godmorgon!

Jag ska åka direkt och jobba men sålänge bjuder jag på några bilder från fikan här om dagen. Vid 1 kommer lite bilder från igår så klicka in här då. Kram! ♥



Glad midsommar



Nu har vi käkat och jag är hur mätt som helst! Hoppas eran midsommar är riktigt grym, min är bra, förutom min hals. Kan knappt prata...

I morgon kommer bilder från kvällen och även lite annat smått och gott. Kanske lite Rhodos bilder med, eller vad säger ni?


Middag hos Julia

BRÅTTOM!

Mobilblogg: påväg hem

Hej!

Medan jag ändå sitter på bussen tänkte jag passa på att skriva ett inlägg. Jag börjar få lite bråttom inför kvällen, men jag hinner nog ändå. Jobbigt att vädret inte är så fint, men det blir säkert klänning i vilket fall som helst.

Jag ligger ju efter med att visa bilder från Rhodos, så tänkte göra det idag, tills jag kom på att jag inte hinner. I morgon har jag inga planer än, eller bara "kanske-planer" så då är det nästan garanterat att ni får se massa. Många son tjatar men snart så!

Nu ska jag av nästa hållplats. Vi hörs när jag är hemma igen!

Dagens outfit från Grekland

Shorts - GinaTricot, linne - Zara, Halsband - Turkiet


Midsommar tårta


Det första jag ser när jag går in på datorn och ska blogga är denna bilden. Tror ni jag blir extremt sugen på tårta? Den ser ju verkligen hur god ut som helst. Bild hämtad härifrån (länk).

Dagen är ju som jag nämnde igår redan planerad. Jag är redan uppe och ska snart till stan. Där blir jag kvar någon timme för att sedan åka och träffa en kompis. Sen är det dags att åka hem och göra sig fin inför kvällen som först består av middag och sen kanske fest. Det beror lite på hur vi känner och hur middagen är.

Nu måste jag börja klä på mig. Ha det fint bloggläsare! ♥


Grymt lyckat

Precis kommit hem efter en riktigt lyckad fika i stan. Varför just denna var så lyckad berodde på allt vi hade att prata om. Tror inte det var tyst mer än 20 sekunder en enda gång under flera timmar, och då är jag seriös.

Nu tänkte jag ta tag i att packa upp efter Grekland och om jag orkar ska jag måla naglarna också. Sen blir det sova, ska upp tidigt i morgon också. Morgondagen kommer vara fullspäckad, men ska blogga så mycket jag kan ändå. Tidsinställer nog något inlägg under dagen också, om jag inte skulle kunna blogga. Vill inte låta er sakna mig så mycket som ni gjorde när jag var på Rhodos igen, hihi.

Invigde ett par nya Converse idag, knappt någon skillnad?



Blått

Nu åker jag in till stan för att fika med Sofia. Efter det kanske det blir vägarna förbi en annan kompis, men vi får se. Såhär har jag sett ut halva dagen i alla fall, och gör det även i kväll. Riktigt blått linne (inte riktigt samma färg som i verkligheten) från Zara, svarta jeans från Red devil och skärp från Rhodos.



Kornblå topp

Hej sötnosar!

Nu är jag hemma en snabbis igen. Ska äta lite mat, fixa mig lite och ta dagens outfit-bilder på en halvtimme. Känns lite ont om tid, men det klarar jag ska ni se.

Fick en fråga av min kusin Jennie. Hon undrade vart jag hade köpt linnet i detta inlägget (länk). Svaret på din fråga är att det kommer från Zara. Zara i Sverige också, så det är bra. Dock var det 1-2 månader sen jag köpte det där. Hoppas du hittar det ändå!

Här har jag också på mig linnet. Bild från costas.se


Ändrade planer

Precis när jag kommer till torget vaknar Robin. Nu ska jag dit istället. Skomakarbesöket får vänta. Måste skynda mig, vi hörs! ♥

Bytte kläder!


Frölunda

Hej igen!

Sprutan är avklarad och nu har jag inget att göra. Alla sover eller jobbar medan jag är riktigt pigg och vill hitta på något. Förstår inte varför eftersom jag bara sovit 4-6 timmar varje natt hela veckan.

Nu ska jag i alla fall åka till Frölunda Torg för att besöka skomakaren. Han måste göra ett extra hål i mitt skärp och i remmen på min klocka. Klockan har jag haft riktigt länge men aldrig orkat fixa, så lika bra att göra det nu. Måste köpa halstabletter med!!

Skärpet och klockan (grym web-cam bild)


Sista sprutan

Godmorgon godmorgon!

Här sitter jag framför datorn och trycker i mig massa godis. Om 10 min måste jag sticka till vårdcentralen för att ta min spruta. Igår vid den här tiden satt jag och Julia vid hotellfrukosten och åt massa gott. Grekisk yoghurt, honung, frukter, mackor, bacon, ägg, kakor och så vidare. Idag vaknar jag istället upp till en grå, molnig himmel.

Nej nu får jag sluta äta godis och klä på mig istället. Börjar snart bli bråttom. Vi hörs sen!

Just nu


Godnatt

Innan jag somnar bjuder jag på en till bild från resan. När den togs hade ungefär halva veckan passerat. Checka mitt hår, lagom blont. Julias också för den delen.

Jag skriver i morgon igen efter eller innan sprutan. Nu måste jag sova. Klockan ringer 9 i mon.

Julia och jag


För några timmar sedan...

...låg jag på stranden. Jag vill redan tillbaka. Sverige, moln och kallt, det är inget som lockar. Resan har varit underbar! Lovar er massa bilder som kommer upp allt eftersom.

Just nu sitter jag och smaskar på godis och kollar vimmelbilder. ''Costas'' tog härliga bilder under veckan och jag och Julia är med på en del.

I morgon ska jag upp i tid och ta min sista spruta inför USA. Vi hörs i morgon igen. Då blir det mer bloggande som vanligt. Hoppas inte ni tröttnade under denna veckan.

I morse


Hemresedag

Resan börjar nu närma sig sitt slut. Idag är det dags att åka hem vilket inte alls känns bra. Vad som heller inte känns bra är att jag flagnar i ansiktet. Konstigt med tanke på att jag inte alls bränt mig...

Nu ska vi ner och äta frukost. Internetet krånglar så ni får tyvärr inga bilder (bloggar från mobilen). Ha en bra dag så hörs vi hemma igen. Då lovar jag bättre uppdatering!

Update från Rhodos

Hallå på er!

Hemskt ledsen för kass uppdatering. Svårt att göra det till en vana när solen skiner utanför varje dag, planerna är fullspäckade och internet inte finns på rummet.

Just nu sitter jag nere i lobbyn och Julia har sprungit iväg för att köpa citroner. De ska hon använda till håret för att försöka bli lika blond som jag, haha. Nejdå, men lite blondare vill hon bli.

Jag ska snart ner till stranden för att sola. Igår var Julia jättetrött av någon anledning så vi stack aldrig ut och dansade, tråkigt... Jag var hur pepp som helst, tänkte nästan gått ut och sprungit vid 1-2 på natten, men tog istället bara en liten promenad för att sedan gå upp och sova. Idag hoppas jag hon taggar till!!!

Rhodos är i vilket fall som helst grymt. Idag ska vi sola till 3 ungefär och sedan hyra moppe för att åka runt och kolla lite i staden och kanske stanna för att gå i affärer och äta glass. Bilder har vi inte tagit så många, men det ska vi absolut göra nu de sista dagarna när vi börjar bli bruna, tänkte jag skriva. Men jag bara flagnar efter Turkiet, hur segt som helst.

Här kommer några bilder i alla fall

Dagens frukost

Julia och jag i förrgår





Lever!!

Godnatt! Jag lever och klockan är 5 på natten här... Julia sover vilket jag också borde, men istället sitter jag här och äter bröd. Riktigt gott! Nu ska jag snart borsta tänderna och sova i 3-4 timmar. Bra där! För övrigt krånglar internet väldigt mycket, fick det att funka just idag igen. Så jag hör av mig med bilder nästa gång det funkar på datorn :)

Fredag på Rhodos

Godmorgon sötnosar! Jag ligger i sängen och ska snart bege mig mot stranden, härligt. Är lite otaggad på att sola eftersom jag bara flagnar massa efter Turkiet, menmen.. Tänkte bara säga att jag lever, kram så hörs vi. (bloggar från mobilen så går inte att lägga in bilder)

Första dagen på stranden

Vart ska man börja?

Resan igår gick bra. Vi var riktigt trötta från och till men samtidigt sjukt taggade med jämna mellanrum. Väl framme på hotellet var vi livrädda. Det läskiga var att dörren till just vårt rum stod på glänt. Jag fick tvinga in Julia i badrummet för att kolla bakom draperiet om det var någon där. Det var längesen jag såg henne så rädd. Vidare kollade vi i både garderober, skåp och under sängarna innan vi kom till ro.

Klockan var ungefär 3 när vi låg nerbeddade, övertrötta och på världens skratthumör. Det tog aldrig slut...

Tillslut lyckades vi somna och vakna upp när klockan ringde vid 9 dagen därpå. Vi åt en frukost som visade sig vara ganska bra och kilade sedan ner till stranden där vi skaffade oss massa nya vänner.

Nu är Julia i duschen och snart är det min tur att hoppa in. Strax efter 9 ska vi möta upp några tjejer som vi träffade idag för mat och lite annat kul. De har varit här länge och kan Rhodos bra, så det känns skönt.

Vi hörs, ha det fint där hemma!


En bild från idag. Jag ägde lille Julia på Fia, tur det med tanke på att jag ALLTID förlorar i Yatzy mot henne...


Chilla på packningen är aldrig bra

Sitter med två as goda mackor framför datorn och tar det lugnt. Packningen får vänta, som vanligt. Sjukt tråkigt att packa ju? Snart får jag hets-packa. Det går nog det också. Om exakt 52 minuter sitter jag i bilen på väg till Landvetter. Pusspusspuss!


Fixar det sista


Har precis varit och handlat massa, hela påsen är proppfull. Allt från massa goda mackor, till schampon och dusch-saker. Allt inför resan självklart. Nu är jag jättehungrig så ska göra mig något gott mellanmål. Sen blir det packa!



Denna lappen låg på moppen när jag skulle åka och handla. Roligt skämt pappi, tror absolut på att det är från ''Miljömyndigheten''.


2 frågor



Jag har klippt ihop ett litet collage till min lille ''granne'', haha. Dessa tycker jag är snygga i alla fall, men igår köpte jag några på GinaTricot faktiskt. Så svaret på din fråga Sofia, är att mina jeansshorts kommer från GinaTricot (se sista bilden). Ha en fin dag, båda!




Dags att packa

Godmorgon bloggen! Idag är det sista dagen hemma innan resan och det finns en del att göra faktiskt. Jag ska ta tag i packningen nu, göra klart den (som jag inte gjorde igår). Därefter ska jag åka och handla mat, både lunch idag och även någon grymt god baguette till flygplanet i kväll/natt.

Vad gör ni idag? Vissa får sommarlov idag tror jag. Skönt för er! Jag har ju i och för sig haft det sedan i fredags, hur skönt som helst verkligen. Tanken på att börja skolan igen finns inte, så sjukt gött.

Det kommer upp ett tidsinställt inlägg här halv 1 med svar på två frågor om jeansshorts, så kika in då. Sen hörs vi igen efter det.

Tre bilder från Turkiet


New

Här är en klänning som jag köpte idag. Fick även med mig ett par shorts, en t-shirt, godis, växlade pengar och lite Hawaiian Tropic saker.


Fick en fråga

Det var någon (''anonym'', som 9/10 gånger) som frågade vart jag skulle. Svaret på den frågan är Grekland, till ön Rhodos. Rhodos tillhör ''Tolvöarna'' och är den största av dessa. Här förväntar vi oss sol, bad, härliga människor, go stämning och grymma kvällar med god mat, hög musik och överraskningar. Jag åker med Julia som är en av mina bästa vänner. Ni lär få se riktigt mycket bilder på denna snygga tjej under resans gång.

Nu får jag snart ta tag i packningen. I morgon (på kvällen) åker vi.

Här har vi ju lätt det viktigaste! (biljetten också kanske...)

Dagens inköp


Dagens outfit



Nu är jag hemma igen. Såhär såg jag ut idag med min nya topp från Fiorucci. Har även med mig en del hem som jag kan visa senare. Först måste jag äta lite. Vi hööööörs sen!


Tidsinställt: Wanted




1 dag kvar

Godmorgon!

Om ca 20 minuter ska jag åka in till Frölunda med Julia för att shoppa det sista inför resan. Nu är den snart här alltså, så sjukt taggad. Kommer bli GRYMT!

Nu måste jag klä på mig något. Vi hörs när jag kommer hem igen. Ha en jättebra dag! Kram! ♥



Mitt uppe i packningen

Hej bloggen!

Är mitt uppe i packningen nu. Provar massa kläder och försöker välja vilka som ska med och inte. Rätt jobbigt med andra ord. Tänkte i alla fall ta en paus nu för att äta och sedan sova. De flesta kläderna är faktiskt packade.

I morgon ska jag in och shoppa med Julia. Det blir självklart saker inför resan såsom bikini, solskydd, snygga toppar och så vidare. Underbart! Därefter ska jag träffa Lollo.

Vi hörs i morgon. Nu måste jag verkligen äta, riktigt hungrig.



Hi poser

Här är en av topparna jag köpte idag. Väldigt simpel men ändå rätt snygg. Linnet kommer från Fiorucci, halsbandet från H&M och shortsen vet jag faktiskt inte.


Simpel outfit i stan


Hemma

Hann med lite shopping och nu är jag hemma igen. Det blir inte att träffa Lollo idag, utan det får vänta tills i morgon. Idag ska jag packa eftersom jag inte kommer hinna det i morgon. Ska nämligen in till stan med Julia för att köpa allt som behövs inför resan samt växla pengar och lite så. Därefter träffar jag Lollo.

Här är lite kläder jag köpte idag. Det mörka linnet är från Zara, allt ljust från Fiorucci och trosor från H&M.



JAG ÄR LYCKLIG

Jag har en sån dag idag. Är så sjukt glad, lycklig och positiv. Allt går som det ska, jag mår super! Något sprids över hela kroppen och jag har världens energi. Jag kommer ha världens roligaste resa om 2 dagar, jag kommer ha ett grymt sommarlov och jag kommer ha världens bästa år i USA. Det kanske finns en Gud som gör detta möjligt trots allt?

Kram mina söta bloggläsare! ♥



Nu sticker jag

Vi hörs vid 12 igen. Kram på er!



13 juni, 2 dagar kvar

Godmorgon bloggläsare!

Igår var det en bra dag. Den började med att jag chillade galet, åt massa godis och bara tog det lugnt. Därefter träffade jag Julia och bokade vår resa med henne. Sen stack vi hem till henne och träffade Oliver, hennes kille, som med ryggont väntade hemma. Stackarn! Vistelsen hos dem gjorde att jag helt missade min träning. Men det var värt!

På kvällen var det dags för ett kvällsdopp. Det var faktiskt inte så kallt som jag trodde, men kallt var det. Efter det drog vi hem till Philip (bilder kommer senare).

Idag är jag uppe tidigt för jag ska in till stan och kolla några affärer med Astrid. Därefter ska jag antagligen möta upp Lollo för att fixa en sak.

Lollo igår


Snygg flagning

Då var det dags att flagna, redan. Visst ser det snyggt ut, mitt under nyckelbenen. Märker man ju verkligen inte liksom... Tur att nästa resa blir bara om 3 dagar!



Bokad resa

Hallå bloggen!

Hela dagen skulle planeras efter att jag skulle träna. Var jättetaggad i morse, och vid 5 började passet. Istället klantar jag till mig och missar det. Så det blev ingen träning idag heller. Kasst!

Men det är andra goda nyheter. Vi har bokat resa nu, jag och Julia. Detta kommer blir GRYMT!

Nu kallar grillad mat. Kram!




12 juni

Godmorgon!

Idag får jag inte fram något vettigt. Hur ska inlägget börja? Tänkte köra på det neutrala ämnet ''vädret'', men kom sedan på att det inte fanns något speciellt att säga om växlande molnighet.

Planerna för idag är ganska oklara. Vill träffa Julia, som vi bestämde igår och hoppas verkligen att det blir av i dag. I kväll kanske jag ska åka vattenskidor och lite så, men vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag borsta tänderna, vi hörs.


What do you think about this one?



Körde på hög kjol, linne, knästrumpor och knut på huvudet idag. Kändes inte riktigt som jag, men det funkar ändå. Gillar ni den?


Mmmm, grillat


Erik och farfar


Vit igen

Nu har jag precis duschat och ska fixa mig. Blir kanske utgång i kväll, beror på om min kompis är på eller inte. Har också börjat tappa färg, redan. Så nu gäller det är börja smörja hela tiden. Jobbigt, men värt. Stör mig mest på fjällningen i pannan, riktigt fult.

Jag tar dagens outfit bilder senare. Kram sålänge!



Gäster

Nu är jag hemma igen. Farmor och farfar och mormor och morfar kommer snart förbi. Såg att det fanns massa god mat framme. Blir grillad lax tror jag, och sen jordgubbar, Almondy daimtårta, kokosbollar och massa mer. Tittade inte så noga, men tror de blir ganska gott.

Nu måste jag fixa mig. Dagens outfit och bilder från dagen kommer upp senare idag. I kväll blir det andra planer också, men vi hörs sen!

Jag och brorsan, på hemresan från Turkiet


Gårdagens outfit

Igår blev det 3 olika klädbyten. Här kommer i alla fall det första. Det andra ser ni i inlägget under (med den blommiga klänningen). Det tredje tog jag tyvärr aldrig bild på.

Klänning från Fiorucci


Ändrade planer

Godmorgon mina fina!

Idag blir det en ganska full dag. Planerna var att gå upp klockan 8 för att hinna med allt, men med tanke på att jag somnade halv 5 igår, så gick inte det.

Nu är jag vaken i alla fall och väntar på att mina ägg ska koka klart. Mums! Sen ska jag iväg till Långedrag och därefter kommer mormor och morfar och farmor och farfar. Blir väl trevligt antar jag, kommer finnas massa gott och äta åtminstone.

Nu måste jag hämta mina ägg. Här kommer två bilder från Martins student igår.

Jennie, Jag, Martin och Alexander

Hemma

Godkväll kära bloggläsare!

Äntligen är jag hemma igen. Dagen började i skolan, med en ganska tråkig men samtidigt rolig avslutning. Vår klass vann allt, så vi är bäst. Det var dock det sista jag gjorde med den klassen, ganska tråkigt.

Efter skolan slutade var det bara att åka och tömma skåpet och sen köpa godis. Värt ändå! Därefter blev det direkt hem och ner till Halmstad för studentfirande av Martin, min kusin.

När vi kom hem igen åkte jag in till stan för att möta Astrid. Där gjorde vi inget speciellt, så vi vände i stället och åkte hem till Philip. Men det blev inte långvarigt, för Astrid skulle hem. Tar typ 1-2 timmar, vilket suger.

Som avslut på detta inlägget får ni en bild på mig just nu. Sitter och käkar godis och myser i värmen medan jag snackar med Astrid som fryser ute i väntan på bussen.



Kass

Hallå bloggen! Hej!

Idag har jag gått ut 1:an och även hunnit med massa annat. Ett sista snack med favvo-läraren, han är så bra. Jag har hunnit köpa godis, varit i Halmstad på student och nu ska jag vidare till stan och sen blir det kanske ett kvällsdopp. Underbart! Ni fattar varför bloggen lämnas bakom lite idag?

Nu får jag hoppa in en annan outfit (3:e idag). Blommig klänning och bara ben känns inte helt rätt nu...

Puss & Kram! (bilder kommer)


I morgon är det sommarlov

Åh herregud va skönt det ska bli! I morgon är det sommarlov på riktigt. Jag går ut ettan och kommer inte tillbaka till svenska skolan förrän om 1 år. Det ska verkligen firas i morgon!

Såhär såg jag ut igår på väg till skolan. Hoppas inte att det regnar i morgon och helst att solen tittar fram. Nu ska jag in i duschen. Kram på er!



She's a dreamer


Bambi Northwood Blyth


Så otroligt gott

Har varit och handlat nu. Bacon, ägg, frukter, skinka, mjölk och bröd. Nu ska jag njuta av detta mellanmålet framför Gossip Girl. Åh! ♥




Fransk manikyr


Outfits

Blev ju bara ett ''dagens outfit'' inlägg under resan. Så här kommer ytterligare några bekväma sommaroutfits.



Så otroligt sugen på...

...äggmackor. Ska sticka iväg och köpa ägg och lite annat gott till frukost. Idag kommer även bloggen uppdateras lite mer eftersom jag inte befinner mig i skolan av olika anledningar och har därför lite mer tid. Igår slutade jag strax efter 5 och hade därför ingen tid till uppdatering. Tråkigt va? Vi hörs sen!

En frukost i Turkiet brukade bestå av äggmackor, vattenmelon, pannkakor, kakor/bullar, lite att dricka, turkisk yoghurt med sylt och ibland kaffe till det. Man blev ganska lagom mätt varje gång, haha...

Sov gott

Med en lite sämre uppdatering de 2 senaste dagarna vill jag säga godnatt. Känns mig helt slut efter en lång skoldag och häng med Agnes. Otroligt kul att träffa den lille plutten igen, som ska åka till en liten ö mitt ute i Atlanten i morgon.

Jag har lyckats bränna läpparna i Turkiet. Låter rätt äckligt, men det syns inte, bara känns. Så nu får jag smörja på heltid, vilket är rätt jobbigt. Mitt rum ser även ut som en orkan har varit här. Här bara kastat upp precis allt, så i morgon får jag ta i tu med det. Då är det även dags att rensa bland de tusen tagna bilderna från resan och lite annat nödvändigt. Godnatt!



Back to normal

Godmorgon gulliga bloggläsare!

Igår var det dags för mig att resa hem. Somnade i min egna säng i natt vid 4 ungefär. Det gjorde jag utan att ha läst klart mina religionssidor för min kompletteringen idag. Därför fick jag gå upp mellan 8-9 idag för att göra det. Snacka om att jag är trött nu.

Jag har i alla fall kommit en bra bit och ska nu ta en paus för frukost. Tänkte göra något riktigt gott, sugen på mackor med ägg, avokado och tomat. Synd bara att vi inte har några ägg...

Det var ungefär vid denna tiden vi satt och åt i Turkiet, för att om någon timme bege oss ner mot stranden. Jag har haft en underbar vecka kan jag säga. Allt har varit såå bra!

Jag och brorsan sista dagen


Sista kvällen i Turkiet

Godkväll bloggen!

Nu har jag duschat klart och hoppat i en klänning. Vår sista kväll här i Turkiet spenderas på texmex restaurangen och det kommer bli hur bra som helst. Sen är det tillbaka till hotellet framåt 11-12 skulle jag tro och här tror jag det kommer vara en del människor. Det är nämligen någon speciell fest, turkisk fest eller något i kväll. Så det blir att titta förbi här också.

Så här ser jag ut i kväll


Tidsinställt inlägg

Hej på er!

I morse hann jag inte skriva något, utan det blev bara några bilder på frukosten. Blev extremt sugen på ägg efter igår, då jag hade haft massa ägg i min lunch.

Nu hänger vi i alla fall på stranden. Skönt att hela tiden kunna gå ner i solskyddsfaktorerna och inte behöva smörja lika ofta. Det är ju rätt jobbigt att göra det.

Här är en bild från igår, andra bilder kommer i kväll igen. Och idag ska vi äta på TexMex med min kille, haha, gött. Och det är ingen fotboll idag, ännu mer gött. Alla (Erik, Mammi och Johanna) trodde att Sverige spelar idag (som spelar i morgon), så vi tänkte gå ut och kolla på matchen. Sjukt tråkigt tänkte jag, tills de kom på att de inte spelar idag. Fotboll är verkligen inte roligt...


Jag och ryssarna

Ha en fortsatt fin dag bloggläsare! ♥


Dagens hotellfrukost


Lite bilder från idag

Mammi och jag på restaurangen idag
Drinkpaus

On the beach

Baren

Sjuuukt god, haha

God mat som vanligt

Choklad

Nu sitter vi ute på balkongen - igen. Chillar galet med lite choklad, hur gott som helst. Godast är den vita med kakbitar i. Mums!

Lägger upp lite bilder från innan jag lägger mig. Vi hörs då!



Hemma efter en heldag på stranden

Idag har vi haft ett allt bättre väder. Sitter på balkongen för tillfället och ska snart hoppa in i duschen.

Vi har legat på stranden hela dagen idag och på vägen hem stannade vi och tog en drink. Nu äter vi lite godis och kakor på balkongen och bara tar det lugnt innan det så småningom börjar bli dags för alla att duscha i omgångar. Vi har även hittat några polare nere på hotellet. Ytterligare några gulliga turkar helt enkelt. Jag gillar faktiskt detta landet, men en nackdel är att det är så sjukt mycket svenskar. Man vet aldrig vilka som förstår språket liksom...

Ska ladda in bilderna från dagen nu, men så länge får ni denna från igår.


Lagom glad


Finare dag

Godmorgon bloggen!

Hur är det där hemma idag? Här är det fint. Redan nu börjar solen titta fram och molnigheten försvinna. Perfekt!

Jag och Johanna har precis varit nere och ätit frukost. Mamma kom också sen, men hon och min bror ska hänga vid polen idag. Jag och Johanna sticker ner till stranden ändå. Mycket skönare! Vid polen hänger alla bakfulla idag. Inte för att min mamma och brorsa är bakfulla, men kollar man ner från balkongen nu ligger gängen där, helt utslagna och sover. Tycker lite synd om dem, de ser ut att ha det förjävligt om jag ska vara ärlig.

Blev ingen bild vid frukosten idag, så ni får nöja er med två web-cam bilder jag tog precis. Andra bilder kommer under dagen och i kväll. Kram!

Just nu
Mina söta rosa shorts från Abercrombie & Fitch


Natti natti

Nu är vi hemma igen. Trött! Tänkte läsa lite av den läxan jag har och sedan somna. I morgon hoppas vi på bättre väder, så man blir riktigt brun. Jobbigt om ni i Sverige får en bättre bränna än oss här. Nejdå, att vara brun är inte så viktigt, egentligen...

Vi planerar i alla fall att gå till ytterligare ett annat ställe i morgon. Stranden idag var bra, men det finns bättre. Finns så mycket olika bås och stolar att hyra med olika restauranger och människor. Kul med nytt hela tiden.

Sov så gott mina bloggläsare!

Jag och ytterligare en trevlig turk (Sabo) på TexMex-restaurangen idag


Chill dag

Hej gullungar!

Nu ligger jag inne på hotellet i sängen. Det klarnade upp lite på dagen, men sen blev det för molnigt så vi gick hem. Trots det har vi haft en bra dag och nu har vi skålat lite och ska strax göra oss i ordning för att gå ut och äta. Vi sticker nog in till den lite större delen av stan idag. Blir kul!

Hörde att vädret i Sverige var fantastiskt, inte ett enda moln idag heller. Grattis! Haha, lite smått avundsjuk är jag väl, men jag klagar inte. Vi har det verkligen bra och jag njuter av varje dag av att inte vara hemma i det gamla vanliga livet.

Nu är det dags att smörja Johannas rygg, men vi hörs i kväll igen eller i morgon. Här kommer 3 bilder från idag.

Jag och Johanna uppe på restaurangen på stranden
Lille jag

Skål


Tidsinställt - ny strand

Hejhejhej!

Sitter och chillar på en ny strand nu. Har det säkert hur skönt som helst. Tänkte visa vad jag har för bikini, kände att det är väldigt intressant. Försöker byta lite då och då faktiskt, men det går la sådär. Har haft 2 olika hittills, men innan resan är slut kan jag ha som mål att visa er alla.

Här är i alla fall den första. Har samma underdel med mig, men den är så bred på sidan. Gäller ju att få så små bikinilinjer som möjligt. Funderar lite på topless och string, vad tycks..? haha



Vaknar till en molnig dag

Godmorgon bloggläsare! Ännu en molnig dag här i Turkiet...

Vi har precis varit nere och ätit frukost. Idag blev det inga pannkakor, utan mackor, yoghurt och jordgubbar istället. Jag tackar inte nej!

I dag är det ännu en molnig dag, precis som igår. Känns riktigt surt, men det får gå ändå. Idag också. I morgon måste det vara bättre, faktiskt.

Nu ska jag måla mina naglar, hoppa i solskyddsfaktorer och bikinin och om någon timme rör vi oss ner mot stranden. Idag hänger vi inte med Alex och Co, utan nu hittar vi nytt place med nytt folk. Gött!

Ha en fin dag. Kram på er! ♥



Bilder från dagen

Nu har vi tittat klart på fotbollen. Boring! Fick springa upp och hämta datorn efter ett tag, för det kom varken killar eller annat roligt folk att titta på. Nu är vi i alla fall uppe på hotellrummet igen och jag har lagt in lite bilder att bjuda på. Hoppas även på att vädret blir bättre i morgon. För nu ska jag läsa lite (måste) och sen somna. Tidigare än 1 är målet. Godnatt bloggen!

Stranden idag, molnigt
Några meloner

Vi skålade i kvällsbrisen
Körde på kornblått i kväll
En riktigt god drink

Kvällsmat


Sverige - Moldavien

Har haft en underbar dag idag trots molnen. Känns dock rätt jobbigt att det minst är 23° i skuggan hemma och inte alls molnigt. Men men...

I kväll blir det fotboll, Sverige - Moldavien. Känns inte så kul kanske, men vi har en de snygga killar på hotellet där vi ska sitta och titta. Så det kanske går ändå, haha!

Nu ska vi ut och skåla på balkongen. Ha det fint! ♥

''Zorro'', brorsan och Alex


Tidsinställt - molnigt



Kan ju absolut inte lämna mina bloggläsare ensamma utan uppdatering på min blogg. Så här kommer i alla fall en bild från igår på mig och min gulliga bror. Igår var det väldigt soligt, men idag är det inte lika. Målet är bara att inte vara vitare när man kommer hem. Tog en bild på Landvetter flygplats när vi skulle åka, så får man se till att ta en när vi är hemma också. Nej då, det blir nog bra detta!

Hur är det i Sverige? Skulle vara kul att veta vädret faktiskt (med risk för att låta som 60+). Hoppas ni har sämre än oss i alla fall. Snäll jag är...


3 juni

Godmorgon!

Nu har vi precis ätit frukost och lite så. Ska upp och borsta tänderna och hoppa i bikinin. Sen rör vi oss ner mot stranden. Idag är det molnigt, men vi drar ner ändå. Skönt att bara softa även om solen inte vill visa sig.

I går var vi på en underbar strand. Eller jag har ju sett finare stränder, men alla var så trevliga där. Så idag har vi reserverat solstolar på första parkett, haha. Det är en extremt trevlig kille där, Alex, så ska ner och hänga lite med honom. Tänkte att jag kunde hänka på hans vattenskoter också. Hade varit nice!! ;-)

Nej nu ska jag resa mig upp ur sängen och borsta tänderna. Kram på er!

Jag och Alex

Turkisk mat

Nu är det dags att sova. Klockan är nästan 1, blir lite sent när man ska upp tidigt dagen efter. Eller tidigt och tidigt, man får gå upp när man vill men jag vill självklart ut och sola i tid. Så nu ska jag sova (som alla andra redan gör). Kram på er fina!

Grymt god turkisk kebab

Inte lika gott turkiskt godis

Lite landskapsbilder från idag

Nu sticker vi ut och äter. Så länge får ni se lite landskapsbilder från dagen, som för övrigt har varit lika underbar som igår. Men nu blir det lite bråttom, alla är klara utom jag. Kram på er!



Tidsinställt inlägg

Ligger förmodligen på stranden nu, eller är uppe och äter lunch. Tidsinställde ett inlägg igår natt, i brist på annat när alla sov. Har säkert massa bilder med hem denna dagen också. Vill ni se massa turkar är det bara att säga till. Alla vill vara med på kort och att man mailar bilderna till dem sen och så vidare. Snälla och trevliga är de dock, de flesta. Har hittills ''bara'' (dock har det bara gått en dag) träffat på en enligt mig rätt äcklig. Men vi lämnar det utan detaljer.

Trivs riktigt bra här i alla fall, njut av er dag också, så hörs vi säkert i kväll.



The beach is calling


Nu sticker vi snart ner till stranden igen. Blir en ny strand idag med lite mer folk, lite mer saker att göra och kanske lite mer turkar. Vi får se! Det är ju trots allt lågsäsong nu, så det är nog majoritet av dem. I alla fall, nu ska jag borsta tänderna och packa väskan. Kommer upp ett inlägg (som jag skrev i går natt) vid 1.


Skål på det

En helt fantastisk första dag i Turkiet (Alanya). Vädret har varit jättebra och nu på kvällen har vi varit på en restaurang, något supermarket och även kollat i lite andra butiker. Maten var hur god som helst. Jag tog en stor köttgryta med bara massa kött, lite svamp, sås och tomat eller liknande. Nu sitter jag på vår underbara balkong med utsikt över polen och lite av gatan. Känns skönt att kunna sitta med endast en t-shirt utan att frysa.

Alla ligger inne i lägenheten och ska sova nu, klockan är ju en timme senare här (strax efter halv 12) och eftersom vi ska upp i tid i mon ska jag också snart bege mig till sängen. Ska bara njuta av lite mer frukt och godis här ute först.

Hoppas ni har haft en jättefin dag ni också. Godnatt! ♥

På restaurangen
Just nu


En underbar dag med sol

Hallå hallå!

Vilken underbar dag! Strålande sol och en fantastisk Hamam. Först bastade man, därefter babade vi jacuzzi och sen fick man lägga sig på uppvärma kakelplattor. Hur skönt som helst. Där låg man i alla fall, topless för er som undrar och blev masserad och skrubbad. Sedan avslutades allt med en oljemassage. Den var helt perfekt! Lyckad dag helt enkelt.

Här kommer några få bilder från dagen. Nu ska vi ut och käka kebab och shoppa!


Hamam

En bild från igår och två från frukosten i morse.

Nu taggar vi Hamam!!! Ska bli så otroligt skönt, men de kommer skrubba bort den lilla brännan man har. Sen kallar stranden på oss. Vi hörs i kväll.


Framme

Klockan är en timme mer här nere i Turkiet, den är alltså över 1 nu. I morgon blir det upp tidigt för ''Haram'' och därefter sol och bad. Men vi kommer inte ner till stranden förrän 12-1 någonting. Haram är en slags skrubb där de tar bort alla döda hudceller och sedan avslutas den med en oljemassage. Kommer bli GRYMT!

Men nu måste jag sova! Vi får höras igen när jag har tid (i morgon kväll eller något). Kram!


Hängde lite med kaptenerna (på bild är en av dem)

Hotellet just nu, får se i morgon när det är lite ljusare men detta kommer lätt bli grymt!!


RSS 2.0