31 oktober

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Vaknade vid ett och sen dess har jag ätit, städat mitt rum och planerat att jag ska iväg till gymmet och träna i morgon. Undra hur det kommer att gå...


Nu sticker jag i alla fall ut. Ska hem till Carl-Anton för det är söndag och jag är trött så det blir jättebra. Ska försöka få honom att se ''One Tree Hill'' tänkte jag. Kommer nog lyckas faktiskt!


Puss på er!

Dusch

Hej på er!

Nu är klockan redan 4. Dags för mig att hoppa in i duschen och fixa mig lite. Igår var Daniel hos mig hela kvällen. Det var ganska mysigt faktiskt.


Lite för lite bilder nu på bloggen, men har helt enkelt inte tagit några. Lovade er att bli bättre så ska försöka i alla fall.



Vi hörs sen♥

Odd är söt

Sitter och skypar med Odd. Han är jättesöt i sin One Piece dräkt hehe kolla bara.



Meera glass

Tjodiloo!

Nu blir det mera glass. Oliver, jag ska sätta igång och träna. Nästa vecka ska jag verkligen ge det ett försök, men innan det ska jag äta sjukt mycket glass.



Kram, sen ska jag sova! Pussssar!

Godmorgon

Åh herregud va mycket jag har sovit, men är fortfarande helt slut. Känns som jag bara kan ligga här i min säng och sova för evigt.


Idag morse när jag var vaken lite så snackade jag med mina kompisar. Nu har jag inte hört från någon på ett tag och vet inte heller vad jag vill och ska göra ikväll. Känner för att ta det rätt lugnt. Fast får se, kanske blir på annat humör efter jag har orkat flytta min rumpa till duschen.




Kram på er!

New

Håller på att vika in massa kläder som bara ligger och packa upp det som jag köpte igår. Tänkte visa er en av de söta blusarna jag köpte. Funderar på att köpa en ljusrosa också, så söt.

Från: Design Only

Höstlov

Hej!


Även om det regnar ute, är mörkt, kallt och tråkigt så är jag jätteglad. Dels för att det är lov och dels för att alla gör mig så glad hela tiden.


Nu har jag precis kommit hem och har ätit massa, så gott, var hur hungrig som helst. Idag ska jag antingen ut och träffa lite kompisar och bara ta det lugnt, kanske köpa godis eller glass eller nått. Annars så ska jag bara vara hemma och lana Gossip Girl. Åh va underbart bra det är. Fast egentligen suger det, alltså det handlar om deras liv liksom, vem bryr sig? Hehe.



Ni får ha en underbar fredag♥
Jag och min bror utanför hotellet i somras (Italien).

28 oktober

I morgon blir det lov. Jag längtar som bara den! Detta lovet kommer bli så fruktansvärt grymt. Varje dag ska tas tillvara på. Ska träffa massa olika kompisar och även några nya kanske? Hoppas det!


Vet att det är dåligt med bilder i bloggen men ska verkligen bättra mig. Att bara se inlägg med text och dåliga web-cam bilder på mig har jag och säkert ni också redan tröttnat på.


Nu är det i alla fall Gossip Girl-dags, sen sova. Börjar skolan klockan 8 i morgon, men slutar vid 10-11 vilket är underbart. LOV LOV LOV, here I come!



Puss på er! Hörs imon♥

Hemma

Hej bloggen!


Har inte kunnat blogga på hela dagen för direkt efter skolan så åkte jag och Astrid in till stan och nu så kom vi precis hem. Fick med mig en del påsar. Ska visa er snart, på lovet antagligen.


Nu ska jag äta massa mat, mamma hade köpt världens godaste chokladglass. Till det blir det Gossip Girls.



just nu

Jag vill inte klippa mig

Mamma och pappa tjatar på hur otroligt slitet mitt hår är. Och visst, det är det. men för en gångs skull är det i alla fall lite långt. Men nu är det ändå dags att boka klippningstid, och jag längtar verkligen inte. Hon kommer vara tvungen att klippa alldeles mycket.

27 oktober

Hej!



Jag är sjuk. Inte överdrivet, men tillräckligt för att gå hem från skolan. Jag gick upp tidigt som vanligt, satte mig på bussen och var på en lektion, men sen orkade jag inte mer. Jag ringde pappa och han kom och hämtade mig och körde hem mig. Så nu ligger jag här i min otroligt sköna och varma säng.


Nu blir det Gossip Girl och sen One Three Hill. Det är de enda serierna jag har följt i mitt liv, förutom delar av andra, till exempel Top Model. Har ni några tips? Vilka serier är bäst?






Mår inte så bra

Jag känner mig inte alls bra för tillfället. Illamående. Får se om jag går till skolan imon, känns dock rätt viktigt så ska verkligen försöka.


Kram på er, nu ska jag bedda ner mig med Gossip Girl.

Dagens outfit

Jacka: Fjällräven
Vitt linne: Tessie
Svart tubklänning: H&M
Lackleggins
Stövlar
Smycken

10:00

Godmorgon!


Nu kom jag precis fram till skolan. Dags för tyska. Känner ingen motivation över huvud taget, det är verkligen tråkigt.
Efter tyskan som slutar klockan 11 har jag håltimme till klockan halv 3. Extremt onödigt.

Nu dör min dator också. Hörs senare! Ha en bra dag.

Riktigt tråkig nu

Jag vet, bloggen har legat på sidan bra länge nu. Inga outfits, inga inlägg. Men ni får nöja er med det ett tag helt enkelt. Orkar inte ta med våran systemkamera överallt heller, man ska försöka bli bättre att ta med min telefon. Sen vill jag ha en ny kamera också. Och så vill jag in till stan och shoppa.


Jag har också börjat följa Gossip Girl och faaasen va bra det är. Chuck är ju ruskigt snygg och Serena van der Woodsen lika så. Gaaah! Ska bli som henne nån gång i mitt liv.




Nu ska jag sova, godnatt!

Nöjd

Hej bloggläsare!


Jag kom precis hem från skolan och har ätit en jättegod middag. Mamma köpte också massa godis igår så har ätit det idag.



I morse höll jag som sagt ett tal. Jag var ändå lite nervös måste jag erkänna, första talet med min naturklass liksom. Känns som att alla är så mycket bättre än mig. Men det gick bra! Väldigt bra. Otroligt skönt att ha det gjort nu!



Ikväll blir det matteboken och jag. Ser jag inte fram emot. Vi hörs senare!

24 oktober

Hej!



Jag är helt fruktansvärt trött. Har precis sovit. Vaknade för några minuter sedan, i panik. I morgon ska jag hålla tal. Hela talet är klart, men framföra det kan jag verkligen inte.



I veckan ska vi ha matteprov också. Jag är så trött och opepp på allt detta nu. Känns stressigt fast att det inte är alls mycket att göra egentligen. Ska bli helt underbart med lov snart. Längtar som en galning!!!




Hörs imon. Kram på er♥

Take me back to

Tiden när jag och Frida var precis likadana. Fast det var ju alltid jag som fick rätt tillslut ;-) Ellerhur Frida?

Denna bilden är tagen inne i Göteborg. Jag är jätteliten och vi (jag och Julia) sprang runt i stan och shoppade varje helg.

Jag saknar den tiden när jag och min underbara vän Julia hade tid att träffas och hitta på massa bus varje dag.

Julia och Max. Haha busigt det blev den kvällen...

Max och Patrik.

Julia och Jag. Vi körde ofta osminkat denna sommaren (som ni ser på bilden). Man var ju ändå brun...

När jag bara var 14 små år åkte jag runt i Grekland med Louise. Haha jäklar va vi raggade greker..

Louise och Jag på stranden, också i Grekland.

Jag och Louise. Vi hade så kul. Att segla i Grekland borde vi tagit vara på mer. Att bara ligga på båten i värme och sola hela dagarna, bada, se delfiner simma längs med båten och bara njuta. Helt fantastiskt var det! Och kvällslivet likaså.

Det ser väl underbart ut?

Jag och Niklas. Språkresan förra sommaren, dvs sommaren 09, två dagar efter åkte jag till Grekland som bilderna ovan är ifrån.

Jag och en av mina dåvarande bästa vänner (Josefine, på bilden under) var jämt ute och fotade. Denna dagen låg det snö på marken och ljuset i bilderna blev så bra. Måste säga att mina ögon på varje bild blev så blåa och fina.

Jag och Josefine.

Igen.

Vi hade en blogg också. Där skulle allt vara så gulligt i början så det var mycket färger, mjukiströjor, snälla blickar och kungakronor (vad det nu har med gulligt att göra?).

Samma dag som bilden ovan. Jag och Ida.

Festade i Torslanda och träffade Phil och Märs. Fick även några nya tjejkompisar, dock inte någon av dom på bilden.

Grymma Louise fotade mig en fantastisk sommardag.

Det var dags att sluta 9:an. Från vänster: Frida (som också är på första bilden), Rebecca, Jag, Louise S (som tog bilden ovan) och Louise T.

Rebecca och Jag på 9:ornas bal.

Min bror och jag i Italien i somras. Har nog aldrig varit så brun som jag blev i år. Det gillar vi!!

Utanför hotellet. Som sagt var, bruuuun!

På ett torg i Italien, med någon stor kyrka haha.

Vattenskidor har alltid varit en stor hobby på sommaren. Blir så glad av det!

Jag sitter i livräddarbåset på stranden i Italien. Det var så lång strand så jag och min mamma tog alltid en promenad mitt på dagen. Det var mysigt.





Det var allt för denna gången. Vart tog ledigheten vägen? Saknar sommaren, saknar alla gamla minnen och alla busiga kvällar.

Mot farfar

Hinner inte med en dagens outfit, tyvärr!


Nu ska jag åka till farfar med min familj. Jag kör bilen. Vi ska enda ner till Skåne, så kommer köra i drygt 2 timmar. Ska bli kul ändå! Fast lite läskigt, kanske..




Right now


I like you

Hej!


Idag är det lördag. Redan lördag. I alla fall, det regnar som bara den här i Göteborg och jag var precis inne en sväng i stan. Fick bli en snabbis för jag ska åka på släktkalas lite senare och måste duscha och fixa mig och allt sånt. Frågan är bara vad jag ska ha på mig. Det blir svårt...



Hörs senare! Kanske kommer det upp en dagen outfit.

23 oktober

Nu är det den 23:e oktober. Igår (för några minuter sen) så hade jag ingen tid alls att blogga. Jag var i skolan och direkt efter det så åkte jag till David. Efter David blev det stan och efter stan blev det jobbet.


Nu är jag trötter och sitter inne på skype och snackar med Daniel. Han sjunger för mig.
Daniel sitter och smilar till höger! Hi hi.

Dagens outfit

Nu måste jag sova. Ska upp 05:50 imon.

One piece

Vad jag vill ha hemma i vinter är en one piece dräkt. De ser så sjukt mjuka och mysiga ut, varma och sköna, en stor sparkdräkt helt enkelt. Åh! Man kan sova i den, man kan hoppa runt i den och man är alltid varm i den.


I så fall skulle jag vilja ha någon av dessa:




Vad tycker ni om ''One Piece''?

Iskallt

Goddag mina vänner!


Vet ni vad som är väldigt tråkigt? Jo, vintern! Det är svinkallt, mörkt, tråkigt osv. Man blir tröttare, på sämre humör och jag får ingen inspiration. Man får gå med stora jackor och halsdukar om man inte ska frysa. Man äter hela tiden och dricker massa massa varma drycker. Nej, vintern gillar vi inte. Dessutom ska denna vintern bli den kallaste på 1000 år. Känns ju verkligen jättebra...



Lekte med en bild i photoshop. Ögonfransarna är förlängda.

Det till och med högg i magen

Har precis proppat i mig flera portioner korv stroganoff. Efterrätt: godis. Detta behövde jag efter att ha sprungit i 8 km. Jag trodde aldrig själv att jag skulle klara det.


Jag började i ett lagom tempo och placerade mig bland de första. Killarna springer på vilket jag tog för givet. Med plötsligt, efter ett tiotal minuter börja de att gå och jag springer förbi, med Pauline och Mathilda. Hela vägen tog jag sällskap av Pauline. Jag peppade henne och hon peppade mig i form att att fortsätta springa och inte göra det som är väldigt enkelt och skönt - nämligen att börja gå.



Efter målgång tog det bara några få minuter tills vi var peppade och glada igen. Jag trodde jag skulle vara helt död. Nu, det är nu man ska fortsätta hålla igång. Tänk att springa denna rundan två gånger i veckan. Oj vad jag hade varit stolt över mig själv då.



Nu: Börja göra matteuppgifter. Har latat mig lite för länge nu!
Vältränade ben är riktigt fint...

Det ska vara mysigt

Godmorgon bloggen!


Sitter och försöker få lite inspiration samtidigt som jag äter en stor skål pasta och stekta bröd till frukost.
Bikboks kollektion för hösten 2009.
Ur Vogue magasine
Vogue



Nu blir det skola. TAGGA milen...

På Felicias kamera blir man brun


Choklad

Sitter och äter Magnumglass och choklad till efterrätt. Snart är jag proppmätt, middagen blev flera portioner. Jag tycker synd om mig själv som ska springa en mil imon, därför trycker jag i mig massa god mat, vilket kommer göra det ännu svårare att springa. Ja, man lever ju bara en gång, eller vad säger ni?


Idag har jag och Felicia flamsat runt i skolan. Lite för mycket faktiskt, men vi fick åtminstone några nya kompisar. Sånt gillar vi!



Nu ska jag fortsätta njuta. Kram!

Dagens outfit

Jag kom precis innanför dörren. I kväll har varit hos en väldigt bra kompis till mig, Englund. Nu måste jag plugga tyska glosor, är verkligen inte på det humöret just nu.


Här kommer i alla fall dagens outfit:
Ska hålla mig brun hela vintern tänkte jag..

Nu kör jag iväg

Hinner inte skriva, men här kommer en puss till er små söta!

Tränat!

Hej alla bloggläsare!

Ni har väl aldrig tidigare läst att jag har varit iväg och tränat? - Nej, tänkte väl det.


Idag har jag faktiskt varit iväg. Om man kan kalla det träning vet jag dock inte...
Känner att ångesten inför onsdagen bara stiger för varje liten minut som går. Vi ska springa en mil då. Men inte sprang jag så mycket idag. Åh! Jag är verkligen inte någon träningsmänniska, så fort det börjar bli jobbigt så slutar jag.


Har ni några bra tips på hur man orkar kämpa sig igenom en mil med en otränad kropp?



Opepp

Hej!



Jag är sjukt opepp, trött, seg osv osv osv. Vi hörs imon.



Trying to be brown, and cute


16 oktober 2010

Godmorgon!


Jag vaknade precis och idag tänkte jag som vanligt åka och jobba. Men jag vill också in till stan och shoppa. Eller jag måste nästan. Finns så mycket saker som jag vill köpa. Har faktiskt skrivit en lista, haha.



Vad gör ni idag? Här i Göteborg tränger solen in genom persiennerna. Det blir nog en fin dag!



Nu måste jag sätta igång. Äta, duscha och klä på mig.

Sommarstil

Såhär vill jag se ut i sommar. Riktigt fint!

Don't take me back to

Observera ''DON'T take me back to''.



Tiden när jag körde med keps och såg ut som en blond bitch..

Ed Hardy kepsen som var på ofta.

Mitt korta hår. Var ''frisyrmodell'' på NK och tjejen valde att klippa riktigt kort.

Mina svarta ögonbryn. Färgade och noppade mina bryn hos en speciallist, men färgen blev svar. Gissa om jag gick tillbaka dit igen..Nej!

Kort hår, men det hade växt lite, vilket jag var väldigt glad för, hehe. Dock får tiden gärna spolas tillbaka till alla fikadagar på sommarlovet förra året som tillbringades på Espresso House.



Vad jag saknar kommer i ett annat inlägg under helgen. Då blir det massa bilder!

Outfit

Tight svart klänning underst
Leggins med lackdetaljer
Skinnjacka
Stor halsduk
Väska från London
Converse
+ Vanliga smyckena

Och dääääär...

...började mitt Step och Styrka pass. Jag missade det alltså. Synd, ingen träning idag heller.

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Sitter och äter just nu. Bullar och smoothie blev det. Smoothien var sjukt god alltså!


Dagens outfit kommer upp sen och så blir det väl ett inlägg ikväll också när jag har fått mina kvällsplaner.




Idag är jag svart

Godmorgon bloggen!

Det var seriöst längesen jag var så trött som jag är idag.
Mina kläder idag blir helsvarta. Jag orkar inte bry mig mer, just idag.





Vi hörs efter det. Puss på er!♥

Kenza Tyra Show

Jag har sett varje avsnitt av bloggerskornas program. Men nu börjar jag få ångest. I takt med att till och med Kenza och Tyra börjar träna som aldrig tidigare gjort det så sitter jag och latar mig mera.

Att jag seriöst inte bara börjar träna någon gång för det är ju det jag vill göra. Inte träningen i sig men jag vill ha kondition, jag vill ha muskler, osv.


That's it for today!


Hejdå, hörs imon♥

Frisyrer




Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar.

På ett annat sätt

Träffade en kompis på bussen idag. Han läser min blogg och han tyckte att jag skulle skriva priser på alla kläder och saker jag hade på mig också. Vad tycker ni?


Testar att göra det idag. Så får vi se vad jag minns..


Jeans: Köpta i Norge för längesen, minns tyvärr inte..
Vitt linne under den vita blusen: New Look (London) ca 150 kr.
Vit blus: Tessie 299 eller 399 kr (dåligt minne).
Ed Hardy tröja: Ca 1500 kr
Armband från Raglady: Ca 400 kr.
Ring från Efva Attling: Ca 1000 kr.
Övriga ringar: Ca 400 kr.
Converse
Klocka från Ingersoll: Ca 4000 kr.
Guldhalsbandet vet jag faktiskt inte.

14 oktober

Jag kom precis hem från skolan. Helt slut! Det var verkligen nära att jag somnade på matte-lektionen.

Idag ska jag ut och busa lite. Ska nog träffa A. Nämner inga namn för det är ingen som vet att vi träffas. Ska bli väldigt skönt att träffa honom igen. Det var längesen sist och vi har det alltid så bra.


Måste berätta om en pinsam sak också. I morse när jag körde till skolan så gick allt jättebra fram tills att jag fick kärringstopp i en uppförsbacke!! Jag körde på tvåans växel och hade lagom avstånd till bilen framför. Men plötsligt kommer det en buss som ska svänga från andra hållet och alla bilar stannar fort, likaså jag. När jag ska starta glömmer jag att lägga i första växeln och får därför stopp. Pappa drar snabbt i handbromsen för att jag inte ska åka bakåt. Jag ger det två försök tills jag slutligen lyckas starta. Det är svårt att starta en bil i en uppförsbacke i stess.

Detta var ju självklart inte överdrivet pinsamt, men för stunden känns det inte så bra, det är då man inte vill synas. Eller bli lite suddig, typ såhär:

Köra

Nu blir det att övningsköra till skolan.

Har bråttom men vi hörs nog i skolan eller när jag kommer hem. Slutar vid 1 idag vilket är väldigt skönt.


Kram på er! Och btw: orkade verkligen inte fixa mitt hår.. Men utsläppt blir det i alla fall.


Dagens outfit

Svarta jeans: Cheap Monday
Randig tröja: H&M
T-shirt kofta: Foji
Converse



Inga smycken, förutom guldhalsbandet, men det räknas knappt, har alltid det.

Never let us fall apart

Hej bloggen!


Nu har jag precis lagat mat till hela min familj. Det blev korv och makaroner. Känner mig så duktig och professionell!


Det gick kalasbra att köra till skolan i morse. Körde hem också, vilket gick lika bra. Så kul att äntligen komma igång med bilkörningen. Vad som dock inte var lika kul var att bilen var iskall i morse och ratten likaså. Kändes som att mina händer skulle gå av av förfrysning.


Dagens outfit kommer upp lite senare.

right now

13 october 2010

Godmorgon!!!

Nu är klockan inte mycket alltså, men ändå är jag ganska taggad. Fast nej, jag är sjukt trött. Fast jag får spela glad och pigg. Idag ska jag nämligen ta bilen till skolan för första gången - övningsköra då såklart.


Vi får se hur det går, idag när jag körde blev det lite pinsamt. Det var rusningstrafik men allt gick bra, förutom en gång när jag lyckades få kärringstopp mitt på motorvägen. Tur att alla ändå körde i max 10 km/h.


Vi får hoppas det går bättre imon. Kan ju vara lite risky med ytterligare en blondin i trafiken!

Mammas nybakade bullar

Jag hade ingen aning om att mamma bakade bullar. Så jag satt här med min samhälls-inlämning och när den blev klar för utskrift så sprang jag ut till skrivaren och möttes av den fantastiska bulldoften. See you, bullarna väntar.

Var bara tvungen att ta en bild på dem. Ser så sjukt gott ut. Undra om jag ska ta 5 eller 10? ;-)

Come on, give me that

Jag har försökt idag. Försökt att klara av att koncentrera hjärna konstant i 4 timmar. Men det är svårt, vilket jag faktiskt inte trodde, inte så svårt.


Nu är det i alla fall över, riktigt skönt. De tunga läxorna för denna veckan är svår, bara en inlämning och en diskussionsuppgift kvar.


Det är väl dags att sätta igång. Ska försöka bli klar ganska fort idag och sen lägga mig i sängen och bara ta det extremt lugnt.

Outfit

Tröja: Ed Hardy
Leggins: Foji
Rosa tröja som man ser lite: New York
Svart tubklänning: H&M
Halsband: Foji
Klocka + ringar
Converse

Magiskt

Sitter med frukosten i högsta hugg. Så sjukt gott. Gissa vad jag äter. Självklart stekta mackor. Helt sjuukt.


Nu ska jag börja klä på mig och allt sånt, ska ta bussen till skolan idag. Blir andra eller tredje gången denna terminen. Hehe, så antar att jag inte borde klaga...



Ha det så bra, så hörs vi antingen i skolan eller sen när jag kommer hem.
Jag och Filippa på skollägret.

Tyvärr, men bloggen får lida

Jag har varit sjuk idag och har därför inga outfit bilder. Jag har även mycket plugg. Tyvärr, men det blir mindre uppdateringar då.


Ska kämpa på imon istället. Blir nog också lite svårt eftersom jag går i skolan hela dagen och sen slutar jag sent och kommer hem till plugg. Åh! Men i slutet av veckan blir det mindre plugg, då hörs vi oftare. Sakna inte ihjäl mig, och jag ska göra mitt bästa.
Snyggt outfit denna årstiden. I vinter håller det nog inte. Ska bli kallaste vintern på 1000 år...

For some years ago



Sjuk

Idag är jag sjuk. Kunde inte somna igår för jag hostade som ett as. Så idag blir det en hemma dag för mig.


Nu ska jag stuva makaroner. Hörs1

Igår

Gårdagen spårade något. Men det var kul så länge det varade. Haha!


Vi var hemma hos ca, Carl-Anton. Allt gick väl bra, tills klockan 1. Då spårade och alla var tvungna att dra, förutom jag och min V.I.P Julia. Hm, någon som vet varför vi fick stanna? ;-)

I alla fall, här kommer två bilder från igår. Patriks fel, han ville visa alla hur ''äcklig'' jag är...


Details


Frukost

Jag stekte mina mackor idag. Och det var galet va gott det var!!!


Såhär såg de ut:
Såhär gör du:

Stek en macka på ena sidan i mycket smör i en stekpanna. När den börjar bli färdig vänder du den och tar nytt smör under den andra sidan och lägger ost på den sidan som blev färdig.
Du steker andra sidan tills osten smält. Sedan kryddar du med någon god krydda, ex grillkrydda eller aromat.

Suuuur, fast ändå inte

Sådär! Nu har man jobbat klart och ätit massa punchglass, så gott.
Jag blir så sur, på finnar! Haha... Jag får det i perioder. Nu är en sån period när jag har fått massa. Eller man reagerar ju alltid mest själv, men ändåå. Vill ha perfekt hy, typ Kenzas hy. Hade verkligen inte bangat det..

I alla fall, nu ska jag in i duschen.


Här kommer en gammal bild, när jag knappt hade några hehe. Inte världens bästa bild då den är tagen med mobilen.


Jobb

Jag är sjukt trött!
Idag blir det i alla fall att jobba, sen fortsätta med läxor tror jag. Eller måste det, men kommer nog inte bli så. Känner sån ångest för de båda proven på tisdag.


Kram på er!♥

1 liter röd mjölk


En bild från i somras. Nu ska jag dricka mjölk och äta kakor. Sen blir det sova!

Utgång

Hallå sötnosar!
Ikväll blir det först sex and the city 2 med mina gooooa kömpisar.

Senare på kvällen kanske jag drar ut och hittar på lite annat bus. Har ju mina planer, hehe.


Vi hörs antingen ikväll med ett nattinlägg (lär ju räknas till morgondagen) eller i morgon.


Ha en underbar fredag♦

Outfit

Tunika: Chelsea
Tröja: Grön&Blå
Leggins: GinaTricot
Skor: Italien

8 october

Godmorgon!
En härlig morgon, ellerhur?

Vi börjar skolan klockan 8 med filmvisning. Så skönt! Sen har vi en lektion och så slutar vi för dagen.


Jag har lite bråttom så måste dra mig. Vi hörs när jag kommer hem med lite outfit bilder och så skriver jag väl lite också!

Såhär ser jag ut idag. Bättre bilder kommer som sagt senare idag! ;-)
Ska nog sätta upp håret också, skönare så!

Skolfotot


Dagens outfit

Byxor: Cheap Monday
Linne: H&M
Jeansskjorta
Halsband: Foji
Smycken från Raglady, Efva Attling, Guldfynd mm
Klocka: Ingersoll
Converse

En av världens vackraste


Kvinnan vi talar om är självklart Beyonce♥

7 october

Godmorgon!
Idag är det lyckligtvis en hyfsat kort dag. Vi börjar 8 och slutar 13.10.

Jag glömde att ladda min mobil igår, så nu har den bara 10 % kvar och jag kommer därför att vara utan den nästan hela dagen idag, buhu! Hihi.

Jag är skapligt trött idag också. Men nu är det dags att äta frukost och satsa på att piggna till. Hade varit gött!



Kram på er godingar! Hörs när jag kommer hem.

Mörklila med en blomma


Vill ha helg nu

Denna veckan är det så mycket att göra. Vill bara ha allt över och vara ledig på en riktig långhelg. Festa varje dag, springa på stan som en galning, någon filmkväll lite då och då och sjukt mycket godis. Mums! Det hade suttit föör fint nu.


Med de orden går jag tillbaka till min religionsuppgift. Vi hörs gubbar!

Mycket var bättre när man var liten...


Puss på er♥

Halva dagens outfit

Godmorgon!


Gick bara på gympan idag i skolan. Det var rätt kul, vi spelade squash.


Jag gick hem med träningsbyxor fast jag hade min skjorta och så som jag hade innan. Här kommer bilder:

Sköna träningsbyxorna kommer från Nike.

Iphone skal

Någon som vet några bra ställe där man kan köpa färdiga skal med massa ''diamanter'' och sånt på till Iphone 4? Mitt har jag nämligen gjort själv. Inte '''diamant'' för ''diamant'' men nästan. Och så failade jag också...


Idag blir det skolan en stund, sen tandläkaren vid 2. Vi får se hur det går!

Såhär blev skalet i alla fall:

Dagen outfit

En väldigt rosa tröja
Svarta jeans
Vit tunika: Chelsea

Tuesday - check !

Då var tisdagen avklarad. Då menar jag skolans tisdag. Det är det jobbiga på dagen, att ta sig till skolan, vara i skolan, koncentrera sig och sedan åka hem. Men nu är det avklarat! Detta belönas med min godis skål.


Alltså, rekord på godis fronten denna helgen. Marabou hit och dit, sen en rejäl godispåse och en skål med godis. Nu får jag ta och ge mig... Beach 11, here I come!



Hi-fucking-storia

Sitter i skolan. Mitt liv är fan skolan nu helt seriöst. I alla fall, historia ska göras som högsta prioritering idag. Fyfan! Jag orkar verkligen inte. Haha, deppigt inägg.. Så fick jag sms från mamma som sa att hon inte kunde hämta mig efter skolan idag. Så jag kommer väl hem typ 6 halv 7. ORKAR INTE.. haha!

Hejdå, hörs!

Inte lika pigg

Igår skrev jag att jag var pigg i skolan och på morgonen. Idag är det raka motsatsen. Jag somnar nästan här och har ingen ork eller lust att gå till skolan. Men jag måste, har tyska prov idag. TAGGA....!!


Skolan slutar halv 5, så jag hör av mig när jag är hemma igen.


Här kommer en bild från i somras precis när skolan hade börjat. Jag mötte upp göbbarna och fikade. Väldigt mysigt.


Ha en kanondag! Puss♥

Dagens outfit

Leggins & halsband: Foji
Linne: BikBok
Tröja: TopShop
Massa ringar idag, även armband och klocka.

Busy Monday

Idag är det nästan stressigt. Mamma hämtade upp mig idag vilket var jätteskönt. Därför är jag redan hemma. Skolan var okej, det flöt på. Idag var jag i alla fall inte allt för trött som jag brukar vara på måndagar.


Nu sitter jag och väntar på maten. Så länge ska jag ta lite outfit bilder och börja förbereda inför pluggkvällen. Idag blir det framför allt tyska plugg. Jag har prov imon, usch!


Right now

Flätor

Godmorgon!


Nu har jag klivit upp ur min varma sköna säng och sitter med frukosten framför näsan på mig. Det gäller att äta mycket så man inte hungrar ihjäl till skolmaten.

Såhär såg man ut i sandlådan. Två flätor som bara hängde. Tycker jag ser ut som 10 år igen.



Vad tycker ni?



3 october

Godkväll mina kära bloggläsare!
Jag har precis lagat min egen middag. Stuvade makaroner och köttbullar fick det bli. Godis skålen står nu ca 2 dm till höger om mig och bara väntar på att få bli uppäten.

Nu blir det in i duschen och bädda rent i sängen. Därefter börjar vi plugga. Här får ni en liten titt på min matte uppgift som jag tänkte försöka mig på en dag som denna.





Sundays

Plugg plugg plugg! Det känns som en miljon läxor hänger över mig och ändå sitter jag här i en för skön stol precis framför datorn. Det finns så mycket man borde, och inte borde göra...

Idag blir det i alla fall att kämpa med minst en läxa. Därefter ska jag nog träffa Philip. Jag ska också göra en planering för veckan så att jag hinner med allt jag vill göra. Visst, en planering kan jag göra, men följa den blir något svårare. Jaja! Värt ett försök.



sad face

Breakfast

Hehe, nu blir det söndagsfrukost. Mamma steker pannkakor också så det blir nog en och annan sån också. Mums!

Dagens outfit

Tunika: Chelsea
Tröja: Juicy Couture
Leggins som gick sönder
Smycken



Tittade även på Kenzas kollektion på guldfynd, en riktig besvikelse, tyvärr!

Gothenburg city

Sofia
Jag
Sofia i svartvitt, hihi
Och så jag..

Hemma från stan

Idag blev det in till stan med Sofia. Försökte blogga innan jag åkte men det funkade inte. Nu är allt under kontroll igen, tur! Kom hem med några påsar i alla fall.

Är så glad, har varit en riktigt bra dag hittills.

På vägen hem mötte jag upp min mamma och bror för att äta korv oh köpa godis. Så mysigt!

Bilder från dagen + dagens outfit kommer upp snart.

Ljungkile

Nu har ju också Felicia lagt ut bilder från Ljungkile, våran klassresa. Så här kommer några fler.
Emma och Emelie. Så söta!
Nicolina och Filippa
Shno och jag
Jag, Janina och Emma. Vi väntar på maaaat
Grym bild! Jag, lite av Janina, Nicolina, Oskar bakifrån, Erik och Anton
Pauline och Mathilda

Godnatt

Nu har fler bilder kommit upp från klassresan på facebook. Bland annat den nedan. Fler bilder kommer upp i morgon bitti. Kram på er, nu ska jag sova!♥

Mat

Nu blev det middag. Visst är jag nyttig, lagade det alldeles själv. Efterrätten visar jag inte hihi, den va inte lika nyttig.

Dagens lunch

Rostbiff och potatissallad. Oj va gott!!

1 oktober

Godmorgon!


Idag tillät jag mig själv att sova ut. Jag tänkte ställt klockan på 8 och gått upp och pluggat, men jag kom på att jag ändå inte hade kommit igång direkt. Så jag sov tills nu!

Idag blir det då att skriva klart en uppsats, sen förhoppningsvis att jag orkar plugga Historia och Matte, men det tvekar jag lite på...

Längtar tillbaka till sommaren. I Italien så red vi också. Det var riktigt, riktigt roligt!
Våran lärare



RSS 2.0