Hur låter det svenska språket?

Anonym om Dagens fråga (sista för denna veckan):
Hej Linnea! Jag är väldigt nyfiken på en sak. Hur upplever folk i USA det svenska språket, alltså hur tycker dom att det låter? Haha det vore lite roligt att veta!

Hoppas du har det bra i Florida, kram!

Amerikanarna förstår inte ett ord och har hur svårt som helst för att uttala orden. De tycker att det ser ut som att jag bara skriver massa bokstäver och bildar ord. När jag pratar så tycker de att jag pratar väldigt fort, och att jag aldrig andas mellan orden. De kan inte höra när orden slutar och inte. Vad som bildar ett ord liksom. Självklart tycker killar att det är hett.. men det är ju en sån killsak haha. Jag tycker själv att svenska språket är rätt fult haha.

Kolla denna facebook kommentaren till exempel.
I'm home!

Or, home.. I'm in Versailles, my temperary home.

Florida was soooo much fun!!!! I don't wanna leave America now. I got to know everyone so much better and got new best friends. I hate that we didn't make this trip happen earlier, because now I only have about 2 months with my friends left. I just know that it'll be sooooooo hard to leave this place. All the people I've met here. Right now I just wanna paus my life, stay here and don't think about the future. I have a whole lot of inspiration and stuff I want to do. I want to get all my education done at first, and then I want to live my life again. Last year I didn't feel this alive. I needed this break. Last year it was all about school, and this year it has been all about experiencing the difference between parts of our world...and me...and my friends. I love it!!!!! I can't thank everyone that has been involved in this trip enough, of how extremely thankful I am. How special I feel for getting to know everyone and that you've accepted me in such an amazing way. I've always felt welcome and now I'm just not ready to say goodbye.

Lets not talk about that right now. I don't want to think about it!

Back to how Florida was. Amazing! We layed out, swam, shopped, went clubbing and just laughed all the time. That's life to me!!

Here's one picture of me. I'll post a lot of other pictures during next week when I'm in school. So you'll just have to wait haha.

En fråga till

Taggen om Dagens fråga:
Hej,

Det ser sjuuukt härligt ut. Åker du med EF till Florida eller?
Du har blivit grymt brun i Florida på bilden, är den photshoppad eller. eller är bilden från Grekland från förra sommaren lite längre ner på sidan. Har hört att solen är extra stark i Florida... Hur länge skall du vara i Florida? Får man betala en sån resa helt själv?

Hej, jag åkte inte med EF. De har discovery tours (typ 4 olika), men jag hade redan varit på alla de ställerna i USA. Så jag valde att inte åka. Istället åkte jag till Florida med min klass (mina senior vänner, klassen jag tar graduation med), vilket jag tycker är bättre. Jag hade sååå kul och det var verkligen värt det. Vi hyrde ett strandhus som du kanske har förstått och bodde där. Sola och badade nästan varje dag, shoppade i Panama och gick ut och dansa i standen.
Den bilden är från Grekland, är nästan så brun igen dock. Men jag solade bara 4, 5 dagar och jag behöver nog två veckor för den färgen. Men det kommer upp massa bilder i veckan så kan du se hur brun jag blev.
Jag är hemma från Florida nu, och betalade den resan själv. Discovery toursen får man betala själv också. Har för mig dem är rätt dyra. Kram!

Dagens fråga (sista för denna veckan)

Postat av: paaaulina

Kommer det sig någon gång att du råkar börja prata svenska med dina kompisar i USA eller tvärtom när du pratar med dina svenska kompisar/familj. 

följer din blogg everyday, sjukt fin är du!

Svar: Sista frågan här nu! Herregud. Har suttit i typ en timme och svarat på alla, när jag egentligen skulle packat haha. Men men, vad gör man inte. Hoppas svaren blev hyffsade! Och tveka inte på att fortsätta fråga om ni undrar något. Kommer inte svara denna veckan, men svarar när jag kommer hem igen, även om jag säkert tar med mig datorn för bilder osv. Är säker på att jag kommer ha miljoner bilder tills när jag kommer hem också!!! Taggad!

I alla fall, nej, jag börjar aldrig prata på svenska. Det är mer att jag börjar prata på engelska på skype ibland när jag pratar med mina svenska kompisar. Haha! I början kunde jag göra det dock, säga "eller", eller lägga in "aa", "jo", eller nått sånt ord. Men inte längre.

Och tack så mycket! Forstätt följa den, för jag kämpar på. Ibland är det dåligt med uppdatering, men det är svårt att hinna med allt, speciellt med begränsat internet. Jaja, va kul att du gillar den!! Tack tack! Och sköt om dig!

Såhär vill jag se ut en sommardag eller kväll

Caught a shark!


Dagens fråga

Postat av: paaaulina
Är USA lika vackert som i filmer och i tv-serier osv, t.ex på kvällen och på solnedgångar. Är det lika fint då som på tvn, om du förstår vad jag menar (:

Svar: Jag vet inte riktigt. Många säger att Sverige är mycket renare. Men jag bor ju på landet och ja, det är väl fint. Men bor ju inte vid havet osv. Men har varit där också, och självklart är det vackert. Har varit i New York, Florida, L.A, Las Vegas, San Fransisco och duvet, alla de där ställerna. Och jag måste säga att det är fint och att jag verkligen gillar det. Vet inte om det svarade på din fråga, men aa. Beror väl på vad man är ute efter också.


Hoppas jag har fått lite färg nu. Är ju som sagt i Florida.

Standing on our porch looking out


Nice view

Guess what we saw right outside our house yesterday?? Sharks!!!!!!! Haha, no but dolphins, so grandma and grandpa, dont worry.


Dagens fråga

Postat av: paaaulina

Vart i USA är det du är, alltså där du bor för tillfället? 

Svar: Jag bor i Indiana, i en liten stad/by som heter Versailles. Väldigt lantligt och inte allt mycket människor. Nu vet jag i alla fall helt säkert att jag är en storstads-tjej. Men jag gillar att rida också, det visste jag inte riktigt. Haha! För övrigt säger min header vart jag bor, haha :)

Jag här om dagen. Träffade en äldre dam vars mamma kom från Sverige. Hon hade åkt över till USA på 1900 talet för att finna lycka och välmån som så många gjorde. Intressant, henne pratade jag med en lång stund i väntan på att gå upp på scenen och ha uppvisning igen (dinner performance)


"Yolo" - you only live once


Dagens fråga

"Taggen"s sista fråga

- Och så det där med hemlängtan, jag är lite orolig för det.

Svar: Jag är väldigt målmedveten. Om jag ställer in mig på något fölföljer jag det. Jag visste att jag skulle klara 1 år, jag var aldrig orolig för det. Jag sa inte att jag inte skulle sakna Sverige och alla, men jag visste att jag skulle ta mig igenom det. Jag tror det är viktigt att du själv har bestämt dig. Många får extrem hemlängtan, gråter, trivs inte, vågar inte ta in nya miljöer, är ovana och inte så självsäkra. Den andra utbytesstudenten som var med mig först åkte hem efter halva tiden. Hon trivdes inte. Hon kom från Österrike. Min värdpappa berättade om en annan tjej som slutade äta. Det gick liksom inte att äta så mycket hon saknade hemmet så de skickade hem henne.

Men mina föräldrar ger mig mycket support. Vi pratar någon gång i veckan, ibland oftare än andra dagar. Var ett tag sen nu, men vi mailar i alla fall. Jag träffade de över jul och sen ska jag i alla fall träffa mamma och hennes syster i Orlando här i Maj, så det blir riktigt kul också.

Jag saknar självklart alla där hemma, men 1 år är egentligen inte så lång tid. Det händer liksom inte jättemycket på ett år, och jag vet att alla mina kompisar, mina riktiga kompisar kommer att finnas kvar när jag kommer hem igen. Så var inte orolig, och se till att njut under hela ditt år. Och när det är över, kommer du förmodligen känna som jag. Jag är redo att åka hem, men jag hade en jäkla bra tid, och jag kommer att komma tillbaka någon dag!

My hostfamily
Me, Bud, Robin and Jess

Dagens fråga

Från "Taggen" igen

1) Hur gör du med pengar? Hur mycket behöver man?
2) Mobiltelefon, kan man ha sin egna? Har du amerikanskt abonemang?1) Svar: Jag vet faktiskt inte hur mycket man behöver. Jag har två bank-kort med mig. Ett som jag betalar med i affärer, och ett som jag kan ta ut pengar från. Beroende på vad dina planer är för dagen/månaden, berör ju självklart hur mycket pengar du behöver. Pengarna går ju till matcher (basket eller vad skolan nu har), shopping, äta ute, småsaker så som kanske tandborste, hudprodukter, smink och sånt som du behöver hemma också, skolböcker, prom, resor, eller vad du nu behöver liksom. Jag betalar bensinpengar till mina kompisar också då jag inte har en bil.

2) Du kan ha din egen om du vill, men det kommer bli svindyrt. Jag tog med min iPhone men fick den inte att funka för att iPhone's här har inte sim-kort, plus att jag var tvungen att ha ett speciellt abonnemang för att få teckning hos min första värdfamilj, och de abonnemanget sammarbetar inte med iPhones. Hade jag skaffat det andra hade jag varit tvungen att binda mig i 2 år. Så jag köpte en ny telefon här, med amerikanskt abonnemang. Betalar 45 dollar i månaden, och köpte lös telefonen. Då får jag obegränsad ringning och sms/mms och så vidare. Funkar perfekt för mig. Jag tror jag har AT&T eller Verizon.


Jag och Julia i Grekland

Day one


Dagens fråga

Från "Taggen"

Lär man sig engelska snabbt?

Svar: Även detta är en svår fråga att svara på. Jag har ju läst engelska sen 4:e klass och kunde bli förstådd bra. Jag har rest mycket i mitt liv och fått prata osv. Men jag har ibland varit lite nervös för att prata, eller ofta fått säga "sorry". Nu kan jag ha en konversation utan problem. Jag är inte nervös. Får mina ryck ibland dock, och då skrattar dom. När jag liksom inte får fram något...snubblar på min egna tunga om du förstår? Men man kommer in i det snabbt. Ett par veckor så känns det normalt. Nu tycker jag inte det är konstigt över huvud taget att prata engelska varje dag. Jag gillar det, och jag vill lära mig. Jag tänkte börja lära mig glosor vid sidan av, men jag har blivit för lat.

Två bilder från Grekland förra sommaren

Dagens fråga

Postat av "Taggen"


1) Är det något man inte får göra eller säga som är viktigt (förutom det där med killar, hi hi).
2) Skall man ha med presenter?
3) Sen undrar jag vad du tycker skiljer sig mest mellan USA och Sverige.

1) Svar: Förutom eget ansvar, alltså ta ansvar och förstå själv gränserna så är det väl inget specielt så, som man måste tänka på. Svärord anses dock vara väldigt dåligt här. Säg aldrig det i skolan eller till dina värdföräldrar. Min första värdfamilj använde aldrig några svärord då de var kristna. Exempelvis sa dem "oh my gash" istället för "oh my god", och "what the heck" istället för "what the hell" osv, osv. Hårdast ser dem på ordet "fuck". Det ska man aldrig använda!!

2) Svar: Jag hade med mig presenter. Och ja, det tycker jag att du ska ha för att visa din uppskattning för att du får bo där. De kan du även göra på andra sett, så som julklappar, säga det till dem ibland, hjälpa till hemma osv.

3) Svar: Jag avskyr denna frågan. Har fått den så otroligt många gånger och för att vara helt ärlig, allt skiljer sig. Börja med att du vaknar upp. De vanliga sängarna är högre. Vi har bara ett badrum, frukosten är annorlunda, jag åker med min värdsyster till skolan, skolan ligger bara 10 minuter bort, klasserna är annorlunda, språket skiljer sig, striktheten i skolan är överdriven till viss del, det är klädkoder, dvs, ha inte på dig för korta shorts eller linnen, skol-lunchen ska du betala för, gå på toa får du inte göra utan ett speciellt pass/tillåtelse, du får inte äta på lektionerna, proven ser annorlunda ut, jag kan fortsätta och fortsätta säkert 100 sidor om allt detta. Varje dag ser likadan ut, på fritiden gör du andra saker, du har en annan frihet att ta dig vart du vill med bil då alla tar körkort när de är 16. Majoriteten har olika åsikt i vissa frågor om du jämför med mig. De är kristna och vissa går i kyrkan. Alltså, jag vet inte vad som skiljer mest, det är verkligen svårt att svara på det.

En bild till från Grekland förra året. Ska inte bli såhär brun denna sommaren. Det var liksom fööör brunt

Directly from Florida

The roadtrip was soo long. It took about 13 hours or so, and it sucked. I got some sleep, but after a while my butt fell asleep constantly and it felt like there was no room. Which it pretty much wasn't. I should have took a picture of how filled our jeep was. Mostly with food for our beach-house, and with 3 tall teenagers in the back (me, Jess and Blake). Anyway, we made it!

I'll probably not make a post everyday (made timer-posts though, which took forever), but here are some pictures. I'll take more, try to take as much a possible. I wanna go out again now and spend time with my friends. So see ya! Hopefully the weather is good tomorrow so we can get some tanning done and falling asleep on the beach. Love both!

Maria, Tailor and Jess at the beach (our house is located right on the beach...like literaly, don't even have to walk 50 meter til I'm in the water)

Our house from the front (and me in the main-entry)

Took my bellybutton piercing out (and sorry for making it black n white, and dark, but I'm so white right now)

Dagens fråga


Postat av: Taggen

Nu är det bestämt, jag skall till USA high school. Min pappa har en kompis som bor där och han har lovat fixa med boende och skola och allt. Skall bli så nice. Nu har jag några frågor.
Hur gör man med packning, det låter sjukt lite att ha med bara en väska för ett helt år. Och hur gör man när man skall hem?


Svar: Jasså? Det är ju häftigt att fixa det på det sättet. Som vi säkert vet åkte jag med en organisation, EF. Men det spelar ju ingen roll egentligen. Se bara till att kolla upp om du behöver ta några sprutor och sånt. Jag var tvungen att ta en himla massa.

Packningen var svår. Jag visste dock att jag aldrig skulle kunna få plats i bara en väska, så jag bestämde att jag köper med en extra väska. Så det kan du göra. På vägen hem kommer det bli väldigt svårt. Jag menar, jag har köpt så sjukt mycket saker. När mina föräldrar va över tog de med sig en hel resväska hem. Men jag har säkert 5 resväskor här nu (om jag skulle packa idag). Och mina föräldrar plannerar inte att komma över under gradutation, så det blir lite jobbigt. Antingen får jag skäppa över det, eller ta med det jag kan. Sen fick ju Jessica (min värdsyster) biljetter till Sverige i julklapp, så hon kan ju ta med några saker också skulle jag tro. Den frågan är väldigt svår för jag funderar fram och tillbaka på hur jag ska kunna få plats med allt.


Jag tidsinställde en hel del inlägg med frågor. "Taggen" hade massa frågor i en kommentar, så jag svarar på en om dagen. Svarar även på de frågorna ni andra hade. Det ska komma upp en fråga här i princip varje dag. Och bilder, som i de flesta fallen inte har något med inläggen att göra. Men annars blir inläggen så tråkiga, bara massa text (är det hur man stavar det? ser jätte-amerikanskt ut).


Morfar!!

Grattis på födelsedagen morfar. Jag sitter säkert i bilen påväg till Florida just nu, men tidsinställde detta inlägget innan jag åkte.

100 kramar till dig och hoppas du får en bra dag. Hörde att ni skulle ner till Nääs och fira. Det låter kul! Vi hade ju så trevligt när vi var där. Ha det super! Tänker på dig!

Leaving

TIME TO LEAVE FOR FLORIDA. I'M SOOOO PUMPED AND EXCITED! IT'S FRIDAY NIGHT AND TIME TO LEAVE.


Me the other day when I drove Thoms car. He said he drove a stick and I asked if I could drive it. He didn't believe I could (not a lot of ppl can here, u just have to know how to drive an automatic to get your licence here), but I did and he was suprised.

Yesterday's dinner theatre

Yesterday I had to go to school for a performance with the choir, and a single number. I played guitar, while Katie and Cooper sang. Here are a few pictures, I'll show you the rest another day. Probably in a week because I'm leaving tonight.

Newspaper layout

Right now in Digital Design we are working in InDesign with newpaper layouts. This is my first one. I had to fit 4 articles and the pictures on it right now are mine. I still miss like 4 pictures that I'll get from other people because we had different subjects to take pictures of. Mine was happy, so I did one of a basketball team (when they won sectionals), and one of Jess in her promdress.

Like it?With guidlinesZoomed out, with and without guidlines

Inspiration from http://annawii.blogg.se/

Journalism party

Every time someone has a birthday in our journalism class, someone bakes a cake and we eat it. This is Rachel last time haha.Me and Allie

Me

Thom acted photographer

Jess's boyfriend the other day "take more cool pictures...like this", and he took these pictures. Great, right? Hahaha... We look gay kind of.
Shopping part I

As you know, I went shopping last weekend. I also went shopping yesterday at another mall because I didn't find everything I needed. This is some of the stuff I found last weeked. I'll take a picture of the other clothes that I found yesterday when I get home. The only things I miss now is flipflops, makeup and sunscreen and oil for Florida. Another pair of shorts would be good too, but that has to wait for a little bit.
And there I was

So I googled Angelica Blick to get hair-inspiration. And all the sudden, I see myself there lol. That's funny! That happens sometimes, I guess it's because of my blog.


Questions

I'm going to Florida this Friday, and I'll probably not make any posts at all during my stay at a beach-house in warm weather.... So I wondered if you have any questions about USA, or something else. If so, please ask and I'll make my posts and put them on a timer so they pop up here during my week off.


Here is a picture outside the ISU camp/condoes or whatever they're called. Katie & Taiylor at the picture at 8 in the morning haha.

Shopping at Tri county

So, we went shopping today. It was a good time, but I'm very dissapointed in both Victoria Secret and Abercrombie. Abercrombie closed, they moved or something. And Victoria Secret barely had any bikinis in the store. So me and Jess are going to Florence someday this week. Either Tuesday or Wednesday.

I found a lot of stuff at Hollister though, and some at pac sun. Then I bought some underwear too, but that's about it. I really need make-up, bikinis, shorts, sunglasses and flipflips still.

And the collage visit was fun. I enjoyed it!

See ya tomorrow, I need to get a shower now, and then I wanna sleep. I didn't get a whole lot of sleep last night.


Sidney says hi...just decided that

Update (timer)

Hey guys!

I just wanna say that I'm going shopping today and that I'm positive I had a great night yesterday. This post is a timer post so I can't give you an honest update about how ISU is. This is the second collage I've visited, and you get days off school to visit collages. So I'll probably take advantage of that one of these days. We'll see! I think it would be interesting.

I'll also go to the carrer-center one day after springbreak. Some people from out school goes there after lunch (or the whole day). You can go there for like nursery, hair and beauty, fireman, heavy equipment or something like that. There are more options too. So I'll get to go over there and check it out.

That's it! Now I'll go shop shop shop...haha..A picture from last summer. Also my timeline on facebook right now. kind of makes me smile lol

Nothing else than perfect

The weather is awesome. It's a little cloudy but also a lot of sun. I've been outside for a little while now, and skyped to some friends from home at the same time. Feels really good, just taking it easy. Tonight I'll go to ISU!!! Yes, she let me so I'm really suuuper happy and excited! It's gonna be a great afternoon and night.

Tomorrow I'm going shopping so you'll probably not hear from me in a while. Like 1-2 days.

Wish I had this outfit for tonight. But mine will probably be light, destroyed jeans with some shirt that I don't know yet. I'll have to get in the shower now. See ya!


Pic: www.kenzas.se

Can't wait to wear summer clothes

Next weekend we're going down to Florida! I can't wait!!! It's me, my friends (seniors) and some parents. We're renting a beach house (at St. Joe's) and I can't, can't waaiiiit! It's gonna be soooo much fun!!!! Me and Jess are going shopping tomorrow (Sunday) for new summer clothes, sunglasses, flipflops, bikinis and all of that!! I can't even wait for that.

I think we're leaving for Florida around Friday/Saturday next weekend. I'll bring my videocamera and camera. This is another memory for life! I just know how happy I'll be all the time. I love the sun! It puts me in such an awesome mood.

Two summer outfits

Last dinner with the basketball team

Basketball is over as I've told you. We've had dinners and "goodbye parties" but I guess they couldn't get enough of each other. No, but here are a few pictures from the last time they were together. It was just the other week, and they had a lot of good food, and we kind of just hung out. We signed basketballs too, that the seniors will get here this week I think.

The food team. Barb in the middle, Bud's mom
"Freshmen pose", I guess everyone did this pose when they were freshmen
One normal picture (senior and coach)
And one not so normal... :)

My mask's done

I'll show you one picture of it here really fast before I go to bed. I took some pictures of it (will show you some more at another time) and right after that I glued the beads on with superglue to make them stuck better. I relaxed in the artroom, played some guitar (which I'm by the way doing for 'dinner theatre' a performance), and then I look back at my mask. OH MY!!! It was all freaking solid white around my eyes, on the beads. The superglue dryed white. So now I have to re-do that very boring part. Well, well... Here it is before all that.


Cool picture for a photo shoot

Model: Hana Soukupova

Fall asleep at the gym - check

Yes, believe it or not. I fell asleep. I didn't feel like working out today, so I went back to the backroom to do some situps or back work-outs. I put my head down and fell asleep for a short little bit. Only like a minute, but still. Not okey...

This weekend I'm hoping to go and visit a collage, just for fun. I don't know if I'll be allowed, but I really hope so. Then Sunday I'm going shopping with Jess. Need stuff for Florida!!! I'm soo excited! I need sunglasses, shorts, dresses, flip flips, bikinis and all that stuff. It's gonna be great!Still trying to find it

I want this dress. I even e-mailed newyorkdress.com , I love it!


We're making masks


My mask after carving and with the primer. Before painting, that's just the mask.

My mask right now. It's not done. It's missing feathers and eyelashes. I'll show you when I get done.

Me and Kelly

Alyssa

Suuuuun!!

So, the sun's out and it put me in the best possible mood. I love it!!!! I just got home from a little walk with the dogs and now I'm eating Swedish food (knäckebröd). It's awesome... We also have strawberries, and grapes and all those goodies. So I'm just hanging out right here, and I'll have to get a shower here in a little big and then go to sleep. It's just got dark and it's 8 at night (we turned our clocks one hour forward for spring last weekend).

I don't have any pictures right now really, but this is what my prom make-up might look like. I'm not for sure at all yet, I just kind of found this one. There's so much to plan, but I'll let you know all about it when I've decided/need help.

And one more thing, we're making masks in art. I'll take a picture of mine tomorrow, it's pretty cool.


And then I became one...

I live in a hill Billy town, as you probably know by now. The other day I walked over to the garage and this is what I find. A cowboy hat! Me, a cowboy hat and a camera... This is what happens when you're bored and random.


Wanted

I went shopping yesterday, just for a little bit. I only went to Abercrombie & Fitch where I found a lot of stuff that I wanted. So I bought it. Now I just need to go to Hollister too, because I know of some more things I want. And what do you guys think about white jeans? I know I want white shorts, but jeans...I'm not sure.

Here are some stuff from Hollister/Abercrombie


Blackout

So, these pictures are pretty ugly, but I just wanted to show you one of our dress-up days. I've talked about this before, about how some weeks are dress up weeks. I've told you different examples to, but I can do that again if you forgot. This is black out, which means dress all black. Then we have crazy green and white (out school colors), hawaii team, favorite collage, dress up like your favorite teacher, fake an injury...and so forth.

Great times

Days like this are amazing! I had a great time today with Kelly. Everything from our really confusing cartrip, are visit at hobby lobbys, and the mall shopping was filled with laughter. And the weather is like a perfect summerday. I walked around in shorts and a t-shirt and was still warm. Can't believe that. Have fun in the grey, rainy Sweden.

Talk to you guys tomorrow! Oh and btw, got my report-card today. All A's, and A+ in English.

Inspiration

Look at all these summerpictures. They're amazing, and I want her hair. See Fanny's blog here (link).Mom

Dear Mom, this is the car I want. But another color, probably silver or white. Thanks.... lol. No but seriously, I cant wait to get my licens. And sorry for a bad update. I'll be better form tomorrow.

Volvo c70

Acting photographer

I don't know if I told you or not (I think I did). Last week, or during the weekdays this week I went to Madies house to take some pictures of her six dogs. It was pretty hard because two of them hated the camera. I've never seen anything like that before. They just took off and ran away whenever they saw me holding the camera. So that made it really hard for me to get good pictures. I did anyway, so I'm glad for that. Here's one of the pictures. I haven't had time to look trough them all yet. But I like this one of Sammy a lot. Such an adorable dog!


Braid

I really like to have a braid in my hair. I know these pictures are ugly, but this is what I mean. And by the way, today I have curly hair. That was a long time ago. I like streight more, but sometimes you just have to variy.


Need help (newyorkdress.com)

Help me! I need to find this dress. It's at newyorkdress.com (link)... If someone finds it, please send me the namn/the link to it. Thanks!


Hanging out in my room

I'm tired. An hour after supper or so I just layed down in my bed and didn't feel like getting up at all. But after a while I did to take a shower and stuff like that. Now I'm back in my bed again and I'll probably fall asleep here in a little bit. Sounds soooo good. I don't even know why I'm tired, I just haven't slept good lately. I've been sleeping, but not deep. I've been waking up and stuff like that all the time. Annoying! Maybe I don't need sleep?

Me earlier

Making masks in art


Busy day

I went to school and then right after that I went to the gym for a little bit. But then I had to go back to school to take some pictures and interview some coaches. And right after that we went back to Batesville to take pictures of Marties dogs. So cute, and they turned out really good. She'll frame them and hang them up in her new house she's building right now, which by the way's gonna look awesome!!!

And now I have homework to do. I have to write this article. But after that I'm done for another 3 weeks lol. Bye!


I got it!This is my promdress. A puffy one, just because prom is probably the only chance to ever get to wear a bigger dress. I found some tighter one's with open backs too, which I love, so before I go home I'll probably buy one of them to and bring them home for another occation.

This wear I'll wear this dress. I'll get extentions so I can have my hair kind of like on the pictures above (but with diamonds on that one side). I'll have other earrings and a necklace. I'll also be way more tann, and have more jewerelly.

Fråga

Hadil om Tonight's plans:
när flyttade du till USA? hur många läsare har du? vore kul att veta för din blogg är intressant!!:)

Tack! Jag flyttade i Augusti förra året och kommer hem i Juni detta. Jag har runt 100 unika om dagen. Ha en bra dag!


Yeeeea!!!!

I'm so happy! But I have a lot to tell/show you. For example, we had a tornado yesterday.... 4 ppl died just a couple of minutes form here, but we're alright! And I got my promdress!!!!!! And I need to go shopping!!! And I met a guy tonight.. And what else? I had sooooo much fun yesterday!! And my life is freaking perfect right now.. And I'm eating icecream right now, cant get much better!!!!!!

Yes, thought u'd like to know. See ya later!

Dream car, the right one is PERFECTION!!! (Aston Martin)

Tonight's plans

I'm in school right now, just finished my journal that I'm about to turn in here in a little bit. We have to write a journal in journalism every friday and kind of look back on our week, how everything turned out as far as it comes to goals and self critics and stuff like that.

Enough about school. Tonight, or after school I'm gonna go to wax my eyebrows. After that I'll probably tann, and then get subway. Subway, I love that place too much. I get it all the time, ppl here thinks I'm crazy. But that's alright. And speaking of what's crazy. Of course we get pizza for lunch today. It's too much pizza and fries, and fried stuff here. Guess what? Yesterday they had some new sidedish, and guess what it was... Fried greenbeans or something. And the lunchlady asked me if I wanted to try. And I did, but I couldn't even taste the green beans. It was like dubble the thickness of fried stuff. Mmm yummi!! haha..

And then later tonight is the boys sectional game. Jess'll start working but I might end up going there anyway. I think so. I have some other plans but they're not for sure yet.


Best picture ever. Emily when she's dying laughing :D


Best cake ever (goody buttercake or something)

So, Robin made this amazing cake at the same time as I had due on a project in Digital Design. Perfect, I thought, because then I could learn how to do it, at the same time as I did my homework. So that's exactly what I did. And whenever we saved the pictures, we had to put them together in InnDesign - a program where a lot of magazines and papers are designed. 

We only had like 30 minutes, so I had to do it real fast, but this is my first, own designed webpage ever. 


Shoooooopppping!!

I'm in such a shopping mood. I wanna go now now now!!!! I haven't been in forever it feels like. So this weekend, I'm hoping to find my promdress. I also hope to find a bunch of other stuff, but it's gonna be so expencive. That's the bad part. But it feels like I've been without shopping for like a month... So really, it's bad haha. I love shopping, here!!!! I wanna buy new summerstuff and also some jeans. I've started to like buckle jeans (which is considered EXPENCIVE jeans here.. like really expencive) and they're like $ 100. Imagine to get awesome jeans for that in Sweden.

Well, I gotta go now. Time to sleep here in a little bit.


Me and Whitney the other day


March 1

It's March 1 today, and only about 16 schooldays or something like that left til spring-break. I'm so excited! Everyone is starting to get pumped. Today after school I'm gonna tann. This is the 3rd time in my life I'll tann and I know it's not good. But I don't wanna look like an albino turkey when I lay out in Florda lol. So I'll start going a couple of times a week for like 2 weeks and that will give me a base. Then I'll hopefully get tann in Florida, if the weather is good enough. And after that it's just a few weeks left til prom, which is important to be tann at (for me).

The bell just rung. See ya!!! And we made a mask of my face today. I'll tell you about that later..

Tornado-training

Yesterday it rained so bad. It was poring like never before... Or..like in Sweden. Anyway, we had a thunderstorm too and in the middle of this it was a tornado practice. It sounded kind of like the cop sound, and everyone went back by the lockers, sitting down. Then the principle talked about how this was important, and that there's a storm warning south of us. He also told us what it sounded like when everything was okey, or when we had to take cover.

In the end of the day it stopped raining, and the weather was warm. Love it!


RSS 2.0