Tidsinställt inlägg - Nytt

T-shirt (som jag hade på mig idag, se här) och den gröna (kommer bättre bilder på den imon) från MQ, den vita saken (som är en tubtopp) är från H&M.




Dagens outfit

Vet inte riktigt vad som hände med mina ben, men så bruna är de inte (tyvärr). Såhär såg jag i alla fall ut idag, ljusa jeansshorts och en t-shirt (ny) från MQ. Resten av det jag köpte får ni se senare i kväll. Kram! ♥



Maaaaat

Tog outfit bilder med mobilen idag innan jag åkte och köpte godis. Så ni får nöja er med det. Ska föra över de senare, så länge får ni denna kassa. Nu är jag jättehungrig och pappa ropar att maten är klar så nu måste jag gå. Vi hörs efter det.



Fashiontoast.com


Valborg!

Hallå bloggen!

Hittills har jag bara njutit av dagen. Den började på Frölunda torg, där jag fick med mig lite nya inköp hem (visar sen) och fortsatte sedan med smoothie och massa frukt på altanen en liten stund. Hann inte med så mycket sola idag tyvärr, men jag klarar mig.

I dag är det valborg! Glad valborg, eller vad säger man? I alla fall, jag tänkte åka in och köpa massa godis snart, sen blir det god mat med familjen (förutom mamma som gottar sig i Milano) och sen kanske man hinner med lite vattenskidor (om jag vågar, var så sjukt kallt sist) innan jag sticker ut. Kanske blir mys hemma med lite kompisar istället, jag vet inte än. Tråkigt en helg som valborg kanske, men ärligt, den är väl lite överskattad?

Hade inte varit fel att sola lite i Grekland nu, med delfiner som hoppar längs med båten när man åker..



Ha en fin kväll!

Sticker till Långedrag nu! Har lite bråttom, men vi hörs i kväll. Blir nog inte så sent. Så länge får ni en bild från i somras. Åh, jag vill utomlands nu! Jag, mamma, brorsan och Johanna (mammas syrra) åker i alla fall till Turkiet om några veckor. Aldrig varit där och det var dags att testa något nytt kände vi. Får se hur det blir!

Förra året i Italien (dålig bildkvalitén blev..?)



Mmmmmm

Njuter av grillad oxfilé i solen.

Dagens outfit

Insett att jag måste köpa nya shorts. Tänker mig svarta, någon annan färg, och jeans (även om jag redan har flera jeansshorts). Dessa är mina längsta och som ni ser på andra outfit bilder är de inte speciellt långa. Känns inte helt okej att gå med kortare i skolan.




Söt pappi

I går när jag kom hem så hade pappa varit och köpt en stor choklad till mig. Gulligt va?

Helg ♥

Goddag gullungar!

Jag kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Vi hade två delar nationella prov (skriva och läsa) i tyska. Det gick inte alls bra måste jag säga, så sjukt svårt. Efter det hade vi en extralektion också, men nu är jag hemma och nu är det dags att njuta av helgen.

Nu tänkte jag gå ut och lägga mig en stund på altanen för att sedan åka och handla massa god mat till i kväll. Sen får vi se vad man hittar på efter det.

Jag nyss


Nationella prov i tyska

Godkväll bloggläsare!

Jag ligger i sängen och kollar på Glamourama som egentligen är det tråkigaste man kan se på? Handlar inte om någonting egentligen, det är som en blogg fast på film. Handlar enbart om deras (Petra Thungården, Michaela Forni och Anna Hibbs) liv.

I morgon väntar nationella prov i tyska och jag är så otaggad som man kan bli. Har inte pluggat något (inte ens med mig böckerna) och jag vet att jag är rätt dålig. G blir det förhoppningsvis, men jag satsar ju på VG... Det är både skriva och läsa i morgon. Läsa suger, och skriva med eftersom grammatiken är så sjukt svår. Känns som det kommer gå kalas?


En bild från påsklovet, då hade man det bra!



Dagens outfit

Shorts - Zara, stickad tröja - H&M, jacka - Jofama by Kenza, örhängen - Raglady



Naglar

Lånade Filippas nagellack idag så nu har jag orangea naglar. Somrigt!

Grillat


Har precis skalat potatis och nu står pappa vid grillen. Mamma är inte hemma och det brukar vara hon som sköter den men det blir ju riktigt bra ändå. Nu får jag sluta skriva för nu är det klart. Kram!



28 april

Hallå på er!

Oj va mycket fortare det gick att åka moppe. Mindre än halva tiden! Men slutpratat om moppe. Vilket väder vi har!!!

Jag gick ut för en liten stund sen och somnade direkt. Så skönt! Nu har jag gjort lite mat (bland annat vaniljyoghurt med hallon, så gott). Ringde också till pappa precis och frågade om vi kunde grilla i kväll. Så det blir grillad oxfilé med potatis och lite annat gott. Livet är väl underbart?

Nu ska jag fortsätta njuta och tråkiga saker, så som plugg och annat får vänta. Outfitbilder har jag tagit, men ser knappt något på skärmen så de kommer senare i stället.


En kass mobilbild, men gott är det!



För seg buss!

Godmorgon!

Vädret verkar hålla i sig hyfsat bra? Lite molnigare men funkar ändå. Idag ska jag och Filippa testa att åka moppe in till skolan. Jag vet, jättetöntigt och man gjorde det för flera år sedan (i 8:an och 9:an). Men nu ska vi se om det går snabbare än att åka min sega buss. Hem missar jag alltid den och får vänta jättelänge. Jobbigt liv..? Hehe!

Nu måste jag fortsätta äta, för sen är det dags att sticka! Kram på er så hörs vi hemma igen.



Dagens outfit

Hej bloggen! Är helt slut, men är i princip klar med hela mitt hemprov. Ska bli så skönt att hoppa in i en dusch för att sedan ladda upp med lite mat och därefter somna.

Bloggar mer i morgon när jag kommer hem från skolan. Slutar vid halv 1 så det blir jätteskönt. Börjar redan bli skoltrött känner jag. Kram och sov så gott! ♥




27 April



Hemma, efter en otroligt seg dag. Dock helt nödvändig på grund av att jag fick lite hjälp med matten. Idag blir det tyvärr inte roligare än att göra klart hemprovet i matte och därefter njuta av kvällen. Precis proppat magen full med både middag och mellanmål under samma timma. Ibland har jag dagar när jag äter hela tiden!

Som vanligt kommer dagens outfit upp senare, men innan det får ni stå ut utan min närvaro. Jag behöver stänga in mig och göra klart mitt prov.



Phill i slottskogen


Dagens




Shorts - Zara, linne - Weekday


Helt okej!


Efter min skoldag till halv 5 kommer man hem till grillad mat. Helt okej! För övrigt gick nationella provet i tyska (som jag inte hade någon aning om) åt helvete. Det tror jag i alla fall...

Nej hörrni, nu ska jag fota min outfit, sen blir det in i rutinerna med plugg igen. Tyck synd om mig (outfit-bilderna kommer när jag ger upp).



Havet, det blir inte bättre?


Som vanligt igen

Godmorgon!

Nu är allt som vanligt igen. Jag är uppe tidigt, sitter och äter frukost och ska snart åka till skolan. Idag inviger vi shorts i skolan tack vare det fina vädret.

Jag har fixat i ordning ett inlägg med bilder från igår, så de kommer upp här vid 1.

Ha en fin dag! ♥



#5

Sitter och tittar igenom alla bilder från idag och inser hur trött jag är. Sov nog inte så bra natten till idag. Här kommer i alla fall 5 bilder. Lägger upp en liten bildbomb antingen innan jag somnar, eller i morgon. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, kan hända att jag däckar här i min stol.

Pappa


L'ANZA

Skaffat lite nya hårprodukter som ska vara grymma. Märker nästan aldrig någon skillnad mellan olika märken, förutom på vissa schampon som gör håret jättetorrt. Annars tycker jag alla som jag testat är bra. Vi får se om dessa kanske är ännu bättre...


Underbar sista dag på lovet!

Hej hej hej!

Allt bra? Här är det kanon! Är hur glad som helst, allt bara flyter på och jag mår allmänt bra. Tanken på skolan i morgon dödar mig dock, så därför tränger vi ute den.

Jag har precis kommit hem från en sväng med båten, med både vattenskidor och årets första doppet. Sjuuukt kallt! Har massa bilder som jag kan visa sen.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen blir det grillad mat i kväll. Kyckling, potatisgratäng, wokade grönsaker och majskolvar. Mmmmm, ska bli grymt gott!



Bilder från igår

Sov hos Daniel i natt så här kommer ett tidsinställt inlägg med bilder från igår när vi var hos Julia. Njut av världens sötaste valpar så hörs vi när jag är hemma.




Grillat!

Såhär såg det ut igår när vi grillade. Idag grillade vi också fast hos Julia. Riktigt gött! Nu tänkte jag jag snart åka till Daniel eller några andra och bada jacuzzi. Får se! Vi hörs, ha en bra kväll!

Då var båten sjösatt!


Jacques Naude är riktigt snygg

For Gant Rugger



For Velvet December 2008

Just like the air that I breathe - I need you


Kvällens


Glad tjej


Godkväll sötnosar! Kom precis hem från stan. Det var en riktigt läskig gubbe på bussen hem. På vägen in så var det dock en rätt snygg grabb som hoppade på. Tänkte ni ville veta det, så intressant. För övrigt har jag fått ett påskägg idag, det är ju gott...

Tog lite outfit bilder nyss, så de kommer upp om en stund.



Mobilblogg: stan

Grillat är nog det absolut bästa som finns! Idag blev det grillat kött och majskolvar med potatis. Mmmm!

Just nu sitter jag på bussen in till stan. Hann inte uppdatera innan jag stack så gör det nu, men kan tyvärr inte fixa några bilder från mobilen. Tror inte det går?

Ha en grym kväll!


Glad påsk!

Påsk måste vara en av de tråkigare högtiderna, både för religiösa och icke religiösa. Jesus korsfästes (enligt kristendomen) och för oss som inte är kristna: vad gör vi? Påskpynt var kul när man var liten, att leta påskägg var ännu roligare, men maten, det är ju vanlig julmat. Men aldrig någonsin vill jag klaga eller motsätta mig ledigheten, för den är så otroligt uppskattad och skön, speciellt med detta vädret. I kväll blir det grill, sen får vi se vad som händer. Vi hörs då, kram!

Nu mår man bra


De enda bilderna från grillkvällen


Årets första grillkväll

Har varit och grillat med mina söta små tjejer. Senare kom även lite fler, så det har varit en bra kväll. Nu tänkte jag sova, för jag fryser. Kommer lite fler bilder från kvällen i morgon. Godnatt bloggen! ♥



Påskmiddag

Hej!

Jag har varit borta nästan hela dagen hos min mormor och morfar på påskmiddag. Har varit jättemysigt och vädret har varit perfekt.

Nu gör jag mig i ordning för kvällen. Lite oklara planer just nu men det börjar nog med grillning och fortsätter hemma hos någon. Kul! Kanske slänger upp ett inlägg innan jag sticker ut, annars hörs vi i kväll/i morgon.

Min gulliga mormor och jag
Jag och brorsan
Mor min



Såhär såg jag ut idag




Idag åkte stockholmarna

Sofia
Jag och Erik
Niklas och Sofia
Niklas
Erik
Sofia
Jag
Erik
Niklas och Sofia
Jag och Erik
Erik
Jag och Erik
Sista bilden innan de hoppade på tåget



Nyklippt

Hej bloggen!

Vilken fin dag med lite sol. Dagen började med att jag gick upp tidigt för att sticka till frisören. Därefter mötte jag upp stockholmarna och gick runt i stan med dem, åt en och annan McFlurry bland annat. Efter det mötte jag upp Julia för att kolla resor, tror äntligen att vi börjar bestämma oss. Det står just nu mellan Kreta, Rhodos och Ios.

Nu tänkte jag laga lite god mat och sätta mig ner och ta det lite lugnt. Trött i benen faktiskt efter idag.

Min frisör lockade mitt hår lite, känns jättekort just nu...



Det blev shorts

Nu måste jag dra mig. Vi hörs när jag kommer hem igen, blir nog framåt kvällen. Ha en toppendag! ♥




Ska klippa mig

Godmorgon!

Ser ut att bli ganska fint väder idag? Synd att man inte kan sola utan ska iväg och klippa sig. Efter klippningen blir det in till stan för att säga hejdå till stockholmarna som åker hem idag. Efter det ska jag antagligen möta upp Julia för att kolla bland annat resa och kanske lite kläder.

Undra vad man ska ha på sig idag. Shorts eller jeans..? Jobbigt!!

Såhär blev det sist jag klippte mig (hade inga bättre bilder). Hon fick ta 10 cm för att få bort allt slitet. Denna gången är det förhoppningsvis inte lika illa..



Myser

Ligger i min säng med vaniljglass och varma hallon och myser i min röda stora tröja. Har haft en skön kväll och en bra dag på stan. Nu ska jag snart sova för i morgon blir det upp rätt tidigt och iväg till frisören. Godnatt!




Massa bilder från idag




Dagens outfit

Kom hem från stan för en liten stund sen. Har hunnit äta och nu ska jag skaffa planer för i kväll. Våra stockholmare ska antagligen ut på krogen, så jag får hitta på något annat med Astrid.

Såhär såg jag i alla fall ut idag. Hade en halvtimme på mig så fick slänga på mig något, sätta upp håret i en tofs och sen var det bara att sticka in till stan och möta upp mina kompisar.

Linne - Zara
Jeans - Red devil
Halsband - Raglady
Tröja - Gul & blå
Jacka - Jofama



Stan..igen!

Har väldigt bråttom! Sticker in till stan nu igen. Planerna var egentligen att sola (och kanske bada?) idag. Men vädret håller inte! Puss! ♥




4 bilder från igår


Sova är rätt gött ändå...

Godkväll!

Kom precis hem och har satt mig framför datorskärmen med lite kvällsmat (som vanligt innan jag ska sova). Är väldigt trött faktiskt, så ska försöka lägga mig i tid och komma upp i tid i morgon. Hoppas verkligen på strålande sol så att man kan möta upp lite kompisar nere vid havet och ligga och sola hela dagen. Hade varit perfekt!

Bjuder på två bilder från i kväll. Kommer upp några fler i mon. Godnatt och kram på er!

Själv på bussen in till stan

Jag och Astrid



Kornblått

Svarta jeans - Reddevil, topp - Zara, halsband - Foji.


Sticker in till stan


Glöm allt jag sagt om att färga håret brunt. Det är blond jag vill vara, slut på den diskussionen. Älskar när håret bleks på sommaren och man får lite brun färg på huden.

Nu sticker jag in till stan för att möta upp mina små stockholmare som kommer med tåget. Klockan 8 i kväll kommer dagens outfit upp (tidsinställt), så kika in då. Kram på er! ♥


19 april

Har precis ätit middag och ska nu börja fixa mig lite. I kväll kör jag på en kornblå topp till ett par svarta jeans och massa halsband. Blir kanske lite smink vid ögonen, annars går jag utan. Gillar inte att sminka mig när det är så fint väder.

Slänger upp dagens outfit innan jag sticker. Hörs då!

Har nog fått lite färg (svårt att fånga/se på bild). Var verkligen vit som mjölk innan...



Två nya stockholmare

Tjena bloggen!

Risk lite tråkig uppdatering dessa dagarna. Ni fick inga roliga bilder från igår heller, men det var bara för att min kamera inte ville ta några snygga bilder i det ljuset vi satt i.

Idag har jag i alla fall varit i stan en snabbis och bland annat släppt av Malin. Sen har jag fixat i mitt rum, det var inte helt okej förut och så har jag hunnit med att sola lite snabbt. I kväll ska jag in till stan igen och möta upp två nya stockholmare tillsammans med några från Göteborg. Så det blir kul! Gör ett nytt försök med att ta bilder då.

Just nu



Dagens

Shorts och tröja - Zara, jacka - Jofama by Kenza

19 April

Godmorgon!

Skönt med strålande sol idag igen. Fast tråkigt är att Malin har blivit sjuk och ska hem idag istället. Hinner inte blogga så mycket mer just nu, för vi ska lämna henne på tåget. Hörs sen!

En bild från igår när vi satt och fikade



Stockholmaren är framme!

Hallå på er!

Nu är vi hemma efter en dag på stan. Vi hittade faktiskt lite saker, kan visa sen. Just nu sitter vi och väntar på middagen och i kväll drar vi in till stan och fikar med de andra. Tar massa bilder då. Kram så länge!

Jag och Malin


Ska möta upp Malin

Sticker in till stan nu och möter upp Malin! Ska bara fixa mig lite. Vi ska shoppa och sen åker vi hem hit. Hörs då, kram! ♥




Klänning - Zara

Godmorgon bloggen! Solen skiner idag igen. Hoppas detta vädret håller i sig hela veckan (och gärna längre).

Passar på att visa er en klänning som jag köpte för ett tag sedan. Aldrig visat hur den sitter på, så gör det nu. Gillar den.



Stockholmare till Göteborg

Malin ringde precis! Hon kommer ner till Göteborg i morgon (bor i Stockholm) och det kommer bli hur underbart som helst. Var alldeles för längesen vi sågs nu!!

I morgon när jag vaknar ska jag bara fixa till mitt rum lite, kanske sola en stund och sen drar jag mig in till stan och möter upp henne. Kommer blir grymma dagar, måndag till onsdag! ♥

Visst är hon gullig? Hihi!



Detta får bli dagens outfit..



17 April

Hej hej hej!

Haft fullt upp hela dagen idag. Eller fullt upp vet jag inte riktigt. Har haft en väldigt skön dag. Vaknade rätt tidigt, åt två eller tre frukostar och sen kollade jag Gossip Girl. Efter det började solen lysa väldigt starkt så då gick jag ut och solade en stund. Fick faktiskt lite färg, känns gött. Och mina ögonbryn blektes väldigt mycket (inte lika bra), så ska färga de nu. Tror alla blondiner känner igen sig?




Summerhot

Bilder: Knight Cat och Chictopia




Blondare?

Godmorgon bloggen!

Allt bra? Här är det grymt, fått sova ut ordentligt och sitter med en god frukost framför mig.

Jag måste klippa mig har jag kommit på. Det suger! Eller jag gillar att klippa mig för det är så skönt med hårmassage och folk som pillar i håret (det lät ganska konstigt..). Men jag vill inte ha kortare hår. Men för att göra det lite roligare kom jag på att jag kan ju be henne lägga i lite ljusare slingor. På vintern blir mitt hår alltid så mörkt (alla blondiner känner igen sig?) men på sommaren bleks det sjukt mycket när solen är framme.

En ganska gammal bild, typ 1-2 år men tänker mig ungefär den färgen. Ljus blond, utan att bli för platina...



16 april

Godkväll gullungar!

Ledsen för kass uppdatering idag, men jag har knappt varit hemma. Just nu ligger jag i sängen med massa mat till höger om mig. Perfekt! Funderar på om det blir jacuzzi ikväll eller inte. Är rätt trött, men man vet aldrig.

Jag har inte många fler bilder att komma med idag, så här får ni två snygga på Angelica Blick istället. Hennes blogg hittar ni här.




Dagens inköp



Bilder från igår

Sofia får sin present, en make-up kurs
Resultatet blev riktigt snyggt!
Sofia och Astrid
Våra snygga rullar med parmaskinka, sallad och philadelphia
Gott!

Mitt lockiga hår gick ut direkt, klicka här för att se hur det såg ut innan
Emma och Sofia

Gulligt..
Astrid och Olivia (du va riktigt snygg i den hatten)

Jag och Astrid
Astrid och Olivia




Lyckad kväll

Nu är jag hemma! Kvällen har varit riktigt bra. Den började redan klockan 5 med sminkkurs från ''make-up store'' för 18-års barnet. Därefter fortsatte den med god mat, och slutade hos Patrik och Jocke här hemma vid mig.

När jag kom hem precis så såg jag att mamma har varit och köpt både Oreokakor och en påse Rollo till mig. Hon är bäst!

Tog inga dagens outfit-bilder, men här är en från kvällen:




Lockigt

Håret har fått sina lockar. Nu ska de borstas så att lockarna blir lite mindre. Sen är det bara på med smink, smycken och därefter sticka! Börjar få lite bråttom, så vi hörs när jag kommer hem igen, eller i morgon.

Ha en toppenkväll!



Sommarfärger


Nu har vi lov!

ÄNTLIGEN! Nu börjar lovet.

Jag har varit hemma i någon timme nu och bara njutit. Ätit minst 3 portioner flingor, och några omgångar punchglass. Måste vara bland det bästa!

I kväll ska jag fira min kompis som blivit 18. Ingen aning om vad jag ska ha på mig än, men det löser sig. Tror det blir klänning i alla fall, men får se. Funderar på att fixa mitt hår tills dess också, typ locka det lite. Blir nog första gången jag ska fixa mitt hår i så fall, haha.

Tar med kameran i kväll, så får vi hoppas att jag får lite bilder också.

Lite smålockigt så här kanske? På bilden, Blake Lively.



Kornblått

Behnaz Aram




14 april

När jag kom hem gick jag ut och la mig i solen lite. Synd att man kommer hem så sent, det vill säga efter de bästa soltimmarna. Låg inte där så länge, men hann se en helikopter som kom och hämtade en låda. Undrar verkligen vad som fanns i den...




Dagens outfit





Wanted - purple

Bild: Paow

Måste skaffa något lila plagg. Tror inte jag har något? Detta linnet kommer från Zara.



Stickat

Stickad t-shirt från H&M



two, black and white

Måste sticka nu! Ni får bara skymta lite av min stickade tröja så länge. Bättre bilder får ni när jag kommer hem. Slutar strax innan 4 idag. Kram! ♥




Vi hade lektion...

Vaknat igen nu. Ska börja klä på mig och sånt nu för att åka till skolan för mattelektion. Skön dag men trots det är jag är hur skoltrött som helst. Lovet kommer sitta perfekt och inte en enda läxa ska göras. Punkt slut!

Ska fixa mig lite snabbt nu, sen kommer dagens outfit innan jag sticker.




Tidig morgon

Godmorgon (eller snart godnatt igen)!

Har precis gått upp för att kolla mailen om vi ska ha någon gympa eller inte. Vi brukar alltid få det dagen innan men det fick vi inte igår, och inte ens idag.

Så nu går jag och lägger mig igen, börjar 14:10. Skönt!

Vi hörs när jag vaknar, kram.



Nästan helsvart

Helsvarta kläder idag, med ett fjäderhalsband. Den mörka ringen är från Vero Moda, de övriga från Efva Attling, Marc Jacobs och Guldfynd och alla armband från Raglady.



Mina naglar

Nagellack från Depend nr 239




12 april

Nu är jag hemma! Har hunnit äta lite soppa också. Skolan var otroligt seg idag. Har inte fått gjort något och har varit allmänt trött hela dagen. Nu tänkte jag börja på en uppsats, men får se hur det blir med den.

Annars har jag faktiskt ingenting att säga, förutom att jag längtar till lovet. Dagens outfit kommer upp lite senare också, så kika in här då. Kram!

Just nu



18 år nu!

Grattis Sofia! Vet att du läser min blogg så passar på att tillägna ett inlägg åt dig.

För det första, grattis grattis grattis på din 18-års dag och hoppas verkligen att du får allt som du vill ha. För det andra är jag lite småledsen att jag inte kan komma och äta prinsesstårta (som förövrigt är min favorittårta) med dig idag.

Du får i alla fall ha en underdunderbra dag utan mig. Puss på dig!





In school

Hallå bloggen!

Sitter i skolan med Filippa och vi har absolut ingenting att göra. Så vi målar naglarna, extremt fula. Eller, det är Filippas naglar som är fula bara. Haha!

Idag slutar jag inte förrän halv 5, vilket kommer bli sämst. 1 timma kvar tills lektionen börjar också. Det kommer upp ett inlägg till innan jag kommer hem och sen hörs vi hemma igen.


Gymnasium


Jag går på kunskapsgymnasiet i Göteborg just nu. Nästa år blir det dock ett High School i USA vilket ska bli helt underbart. Kommer blogga på samma blogg under det året, så om ni vill hänga med så är det bara att fortsätta kika in här. Åker i slutet av sommaren.




Halsband, ring och trosor





Mobilblogg: på bussen hem

Hej!

Riktigt fint väder idag. Stod och väntade på bussen i linne. Har varit en sväng i stan och är påväg hem nu. Fick med mig ett halsband, en ring och ett par trosor. Vi hörs hemma!


Wildfox summer 2011

Wildfox Couture


Hur mycket inspiration som helst. Ljusa färger, sommarkläder, underkläder, lätta sminkningar, vissa med röda läppar och massa mer. Se filmen!




Hos mormor och morfar

Brorsan
Min bror och morfar
Jag och Erik

Rätt snygg bild på hans öga, plus att man ser mig i det också...


Min gulliga mormor när hon lagar världens godaste mat

Pressad potatis och en fläskfilé (tror jag) gryta. Riktigt gott i alla fall, här är första portionen


Mangomousse med mangos






Dagens - hög kjol

Linne - Weekday, Kjol - H&M (Fanns i någon mönsterfärg också, någon som frågade vilka färger den fanns i), Halsband - Raglady, armband - Marc Jacobs




Mmmm..

Nuuu är jag hemma igen! Har varit en bra dag hos mormor och morfar och nu sitter jag här och är jättemätt - som vanligt efter ett besök där.

Bilder och dagens outfit kommer upp snart. Först måste jag bara skicka in mitt arbete och fixa det de sista. Sen blir det att njuta av kvällen och i morgon ska jag sova ut ordentligt. Ska bli såååå skönt! ♥

En bild från idag



Nu sticker jag

Ska äta lunch med mormor & morfar idag. Tar med mig kameran och tar lite bilder. Kommer säkert bli lika mycket och lika god mat som vanligt.

Måste sticka nu! Kram på er, ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem.

Bättre bilder på dagens outfit kommer upp ikväll




Bättre!


Klänningen var inte alls fin innan. Satt fult, var för lång, fransarna hängde konstigt och så vidare. Men igår gjorde jag om den. Inte riktigt helt klar än, funderar på att antingen ta bort banden och ha den som tubklänning till sommaren. Eller så klipper jag fransarna på den översta etappen fast längst ner så de får ''hänga fritt''. Den är i alla fall mycket bättre än innan nu.




Sov gott

I kväll skulle jag egentligen åkt och badat jacuzzi, men det blev aldrig av på grund av att mina föräldrar var på något kalas/fest (vad säger man?). Min bror ville inte vara ensam så jag fått ta det väldigt lugnt i stället. Har också fått lite gjort som jag har tänkt att göra ett tag, bland annat att sy om en klänning som satt jättedåligt innan. Alldeles för stor och för lång. Visar bilder på det i morgon, för nu tänkte jag sova.

Godnatt bloggen!




Två frågor

Jag fick två frågor om vart vissa av mina nya saker kom ifrån. Det var både kjolen och linnet på bilden nedan. Jennie du menade detta linnet va?

Kjolen kommer i alla fall från H&M och linnet köpte jag i USA. Minns inte vilken affär linnet är från och lappen var bortklippt för den kliade. Så kan tyvärr inte svara på det.




9 april

Nu är jag tillbaka igen. Har precis missat de bästa soltimmarna för att jag har jobbat, så det känns inte jättebra. Nu tänkte jag fortsätta med min uppsats och göra klart det sista sen skiter jag i den, även om jag inte känner mig nöjd.

Skulle vilja befinna mig här nu känner jag. Foto: kenzas.se




Soooool

Jag är redan uppe! Det var jätteljust i hela rummet när jag vaknade av solen, så skönt. Man blir direkt glad och vill ut. Idag har jag massa att göra. Först blir det Långedrag så vi hörs om ett par timmar. Kram! ♥





Dagens outfit

Vit topp - H&M, jeans - Reddevil, halsband - Raglady, grön tröja - Gul&Blå Stockholm, jacka - Jofama by Kenza och ringar från Bikbok, Efva Attling, Guldfynd med mera.




''lång'' helg

Heeeeej alla!

Idag skiner solen här i Göteborg, fast det blåser sjukt mycket. Jag är i alla fall glad för jag kom precis hem. Fick även med mig en godispåse för jag, Gustav och Filippa var på 4-gott efter skolan. Så nu ska det njutas av att jag inte har skola förrän på tisdag.

Snygg bild på Gustav va? Och sen har vi en nöjd Filippa


Blev en väldigt ljus bild



Idag är det fredag

Godmorgon bloggen!!

Nu har jag riktigt bråttom men inte intalat mig själv det än riktigt så jag börjar blogga. Idag är det fredag!! Åh va skönt det ska bli med helg och att få sova ut. Vad som gör saken ännu bättre är att jag är ledig på måndag. Därefter är det 4 dagar i skolan, sen blir det lov!

Nu måste jag verkligen klä på mig och fixa mig. Har knappt 20 min på mig. Kram kram kram! ♥



Klaga mer då...

För det första, jag kommer vara stört trött i morgon. För det andra, morgondagen kommer suga. För det tredje, vart är mina tjejkompisar? För det fjärde, jag orkar inte plugga för mina uppgifter är sämst. För det femte, ge mig lov. För det sjätte, komsi solen! För det sjunde, kan min mobil funka normalt snart?

Såhär kan jag nog hålla på ett bra tag. Men varför ska man klaga egentligen? Förvisso känns det lite bättre, men samtidigt, det gör endast situationen sämre. Att sitta och klaga på att man har plugg istället för att plugga är riktigt kasst. Att ha en sjukt negativ inställning till skolan gör att man somnar. Att ständigt bli arg över småsaker är onödigt och att gå och längta och hoppas på varmare klimat gör knappt något bättre det heller. Lovet däremot, det kan man längta och se fram emot. Men att gå och tänka på alla tråkiga saker som måste göras innan försämrar situationen än en gång.

Godnatt på er, söta bloggläsare. Säg att jag är jobbig, tråkig, klagar eller vad som helst. Men idag är det inte min dag! Vi hörs i morgon. Natti!


Avslutar med en bild ifrån en regnskog, endast för att visa min otroliga kärlek till rapportskrivningen vi nu håller på att göra i skolan. Den handlar om alla konflikter i området och ska innehålla både naturkunskap, historia, religion och samhäll. Kul va? Juste, glömde nämna att den ska in på söndag. Och nej, det är inte slut där, vi har en romananalys som ska in samma dag och samma tid. Seriöst, jag orkar inte.



Shopping

Två nya ringar och ett nagellack
Massa trosor (de med hjärtan är väl för söta, hehe), ett nattlinne och en sjal
'
Min första höga kjol, vet inte riktigt om jag gillar den än...




Dagens

Vitt linne med tryck - Weekday, jeans - Tiger of Sweden och halsband - Raglady.



7 april

Hej bloggen!

Jag har precis kommit hem och ätit lite. Slutade tidigt idag, vid 1 men tog en sväng till stan efter det. Hittade lite roliga saker faktiskt som jag kan visa senare.

Gud vilket underbart väder det var idag! Satt på mattelektionen och bara njöt av livet (öppnade fönstret och solen sken jättestarkt).

Snart kommer dagens outfit upp också. Hörs då! ♥



Svar på tal





Hej du! Kul att du gillar den. Jag är ca 180, kanske någon centimeter längre. Så jag är väldigt lång (känner mig sjukt lång) för att vara tjej. Det är inte jättekul alltid, klackar och sånt känns helfel så det använder jag aldrig. Men hellre lång än kort tror jag. Det finns väl någon tanke bakom att alla modeller ska vara så långa? Att vara kort, dvs under typ 160 är nog riktigt jobbigt. Men längd är ändå inget man kan göra något åt, så som med allt annat - lagom är bäst.

Kram!



Halli hallå

Är allt bra mer er? Tänkte skriva att allt är jättebra här, men det är det inte. Har varit så otroligt trött hela dagen idag och nu är jag äntligen hemma. Har precis tryckt i mig en köttgryta med spagetti och lite svamp. Svamp är inte så gott, haha.

Här kommer dagens outfit:



10 poäng

Ge mig hela outfiten, rakt av. Från det stickade linnet, till den snygga höga kjolen och de grymma lite mörkare röda/hallonröda skorna. För att få den ännu bättre, på med lite smycken också.



5 april

Hej bloggen!

Hoppas allt är bra med er, där ni sitter framför datornskärmarna. Tänkte bara meddela att jag lever - i dag också. Skolan var seg med ytterligare ett matteprov som sket sig. Sen dess har jag inte lyckats plugga något och nu snart är det därför dags att fortsätta. Har en två stora uppgifter som ska in nu på söndag.

Nu måste jag börja. Vi hörs i kväll igen. Kramar! ♥




Idag blev det skjorta...


Sista bilden blev väldigt stor, men så får det bli. Skjortan kommer från Abercrombie & Fitch, nya svarta jeans från Reddevil, halsband från Foji och jacka Jofama by Kenza.

Nu ska jag bege mig till sängen för att kolla första avsnittet av Glamourama som satte igång idag (säsong 2). Så får vi se om det är något att ha...





4 april

Hej bloggen!

Kom precis hem från en otroligt tråkig dag i skolan. Nu är jag svinhungrig så jag måste äta, sen kommer dagens outfit. Kram sålänge!




Jag svarar


- Hej! Linnet är från H&M om du menade detta? Fanns ganska få kvar i Göteborg så om du ska ha ett så skynda på. Kram!




Nytt

Nu kom familjen hem. Ganska tråkigt, så sjukt skönt att vara ensam hemma. De hade i alla fall med sig lite saker, bland annat ett ''speciellt shampo'' som pappa sa, och ett nagelfils kit. Riktigt bra! Behövs för mina naglar som är så slitna.





Sängen är min bästa vän

Hej bloggen!

Har fortfarande inte kommit upp ur sängen. Ligger bara och äter massa och gör ingenting vettigt alls. Pratar i skype gör jag i och för sig, väldigt vettigt.

Tänkte bara säga att jag lever i alla fall. Och klockan är redan 4 så jag känner mig ganska kass som inte gör något.

Kram på er!



Godmorgon

Hoppas ni har sovit gott, det har jag.

Somnade rätt tidigt igår, mådde inte bra efter massa godis och annan mat, så jag fick somna istället. Har sovit jättegott i natt, 12 timmar tror jag.

Nu ska jag upp och ta något gott ur kylskåpet. Tur att vi handlade riktigt mycket innan min familj stack ner till Skåne över helgen, speciellt mjölk och yoghurt, äter ju riktigt mycket sånt har jag kommit på. Men idag kommer de hem, så nu kan allt ta slut.




Nu mår man bra






Lite nytt






2 April


Hallååå! Nu är jag äntligen hemma. Sitter och äter rostbiff idag igen, riktigt gött. Ska fixa lite bilder på vad jag köpte i veckan så de kommer upp snart. Puss så länge!



Mobilblogg: långedrag

Godmorgon på er! Tänkte bara säga att jag lever, men är inte hemma så har inte hunnit skriva så mycket. Åker hem om någon någon/några timmar. Vi hörs då!

Höga strumpor


- Hiss eller diss?





Lyckat för en gångs skull


ÅH! Är ni avundsjuka? Kom precis hem från stan, har fixat både en ny telefon, ett par svarta jeans och lite andra småsaker (underkläder osv).

Nu har jag precis käkat rostbiff och potatissallad och är redo för efterrätt. Blev över i kilo godis idag, plus en påse Rollo. Min helg kommer bli grym!

För kvällen har jag inga planer än, kanske blir en filmkväll bara, får se. Vi hörs sen, kram gullungar! ♥



RSS 2.0