Tidsinställt inlägg: på flyget

Hej igen!

Om allt har gått som det ska så sitter jag nu på planer och har gjort det i någon timme. Jag är, för er som inte fattat, på väg ner till Turkiet för en veckas solsemester. Vädret ser inte överdriver bra ut, just nu är det 22°C. Men det blir skönt att bara komma iväg från Sverige lite.

Jag ska försöka göra några inlägg under resan, har vi internet blir det i alla fall 1 om dagen, men vi får se. Annars får ni ha en grym vecka runt Kristi Himmelsfärd så hörs vi hemma igen. Kram kram kram! ♥

Några sommarbilder


Mot Landvetter

Nu åker vi!!


Dagens outfit (tills den blev för varm)

Tröja från MQ och jeans från Tiger of Sweden


31 maj

Hallå bloggen!

Håller på att packa för fullt. Tänkte ta en paus nu innan vi sticker och laga lite mat. Är sugen på samma som igår, men vi får se. Funderar även på vad jag ska ha på mig på planet, om man kan ha shorts direkt liksom. Livets stora fråga!

Hinner nog med att slänga upp en dagens outfit (den jag hade i skolan), innan jag sticker.

Packningen just nu
Sugen på samma mat som igår


Godmorgon

Typ såhär känner jag mig idag. Lite glad, lite nervös, lite resfeber, lite packningsångest (ja, ni ser väl?). Sitter i vilket fall som helst med frukosten i högsta hugg. Fryser jättemycket också, så blir skönt att åka till turkarna och värmen idag.

Vi hörs en snabbis när jag kommer hem igen.



Den efterlängtade?

Linne - Bikbok, jeans - Reddevil, jacka - Jofama by Kenza (hade även en persikofärgad mjukiströja och ett par vinröda konverse...)

Här kommer den, den efterlängtade. Nu är jag klar med matte-inlämningen och känner att mitt tal får gå som det går imon. Packningen ligger och vilar, jag får börja på den i morgon. Nu är jag för trött för det. Kram på er! Sov jättegott.


Tidsinställt inlägg

Är förmodligen mitt uppe i bikiniprovningen. Tidsinställde ett inlägg till er med en rätt ful bild på mig, haha. Tänkte mer att den skulle visa dagens outfit lite. Bättre bilder kommer sen, antingen i kväll eller i morgon. Måste nämligen packa, göra 2 inlämningar, duscha och sova när jag kommer hem från att ha köpt min bikiniunderdel så får se om jag hinner blogga också. Men det hinner jag nog med ska ni se.

Kram! ♥



Laddar upp

Halli hallå!

Har riktigt bråttom. Har precis lagat mat och ska så fort som möjligt äta upp det och sticka iväg för att kolla på bikini-underdelar. En svart är första prioriteringen, andra blir en vit.

Hur god mat som helst förresten. Ris med massa grönsaker och bönor (både bruna bönor, nån annan sort och linsor) plus créme fresh. Mummma!



Tyska-lektion


Jag och Sofia, grymt taggade inför en tyskalektion. Speciellt med tanke på att vi ska se på Ice-Age på tyska. Läs hennes blogg här.


En liten up

Hej hej hej!

Sitter i skolan nu och ska göra min matteuppgift. Kom nämligen på att jag måste köpa en bikiniunderdel idag, så jag får plugga nu under vår rast.

Blir bara en kort update så ni vet att jag lever. Nu är det dags att börja!


Filippa och jag nu


Dröm fina drömmar

Tänkte bara hälsa mina gulliga läsare en god natt med någon härlig dröm. Ligger i sängen nu och är hur trött som helst. Ska bli såå skönt att sova och så taggar vi inför en ny skoldag i morgon. Tycker även vi ska hoppas på en dag utan regn.

Ni får en fantastisk bild på mig just nu. Istället för någon random-bild som inte hör till inlägget passar jag på att visa min finaste sida, dvs utan smink, nerbäddad i sängen och med en för stark iPhone-blixt... Ser lagom trött ut.

Godnatt! ♥


Dagens

Svarta jeans - Reddevil, top - H&M, jacka - Zara, väska - USA, örhängen - Accessorize


29 maj

Hejhej!

Nu är jag hemma igen. Dagen har varit riktigt bra faktiskt. Började med mötet som var grymt! Blev 1000 gånger mer taggad på att åka NU NU NU (ett år i USA er som inte fattar). Sen fortsatte dagen med lite studentfirande av min kusin. Trevligt var det! En hel del sköna skratt, god mat och hela den biten.

Nu har jag tänkt tvätta bort mitt smink, hoppa i myskläderna och chilla på livet en regnig söndag som denna.

Just nu


Wanted this summer


Solen skiner

Äntligen vaknar man upp av solstrålar igen. Idag skiner nämligen solen, men det gynnar inte mig eftersom jag kommer sitta inne hela dagen. Först blir det möte med EF i cirka 4 timmar och sen studentfirande med god mat och så vidare.

Just nu sitter jag och äter frukost och funderar på vad jag ska ha på mig. Vi åker på möte om 1 timma och efter det sticker vi till studenten direkt.

Nu ska jag fortsätta äta. Vi hörs innan jag sticker igen och så ska tidsinställa några inlägg till er med.

Jag förra sommaren med vääldigt solblekt hår


Godnatt

Kvällen blev inte alls så bra som jag hade tänkt mig. Nu ligger jag i alla fall i sängen med ett par mackor, massa frukter, en skål godis och ett stort glas mjölk bredvid mig. Ska slå på ett avsnitt av Gossip Girl (får bli ett gammalt, har redan sett alla) och bara njuta av hur snygga alla är. Från kläder, till hår, till smink osv.

Vi hörs i morgon! ♥



Igår


Sommar, sommar, sommar

Denna outfiten är så mycket sommar det kan bli. Helt underbar! Skulle gärna gå runt såhär i sommar eller i Turkiet. Åker ju på tisdag (bara 3 dagar kvar!!!). Vädret där borta såg tydligen inte jättebra ut, men det blir skönt att bara komma bort lite.

Klicka här för att komma till kläderna


Snabbis

Har varit kass update idag. Inte haft något roligt att säga faktiskt, men om ni vill berömma mig lite så har jag precis varit ute och gått/joggat. Båda delarna i omgångar för att jag var så rastlös och inte ville plugga. Applåd till mig faktiskt...

Nu har jag precis lagat mat som jag strax ska hugga in på. Sen ska jag försöka få lite bilder från igår, i alla fall någon, som jag kan visa er. Vi hörs då!


Back home

Nu är jag hemma igen. Skönt! Har även köpt lite mousse till håret. Hörde att dessa var bra, så körde all in på d:fi, det lilla fjortismärket. Haha, nejdå. Men hoppas de är bra nu.

I kväll blir det antingen fest eller plugg. Svårt val. Plugget måste liksom göras och i morgon är jag borta hela dagen. Har köpt massa godis så jag inte har för tråkigt om jag stannar hemma, men det kommer ändå suga.



Lördag

Godmorgon bloggläsare!

Idag är det en ny dag, lördag och mitten på helgen. Det blåser ordentligt ute och jag ska strax sticka iväg till Långedrag. Känner mig sjukt ofresh så måste duscha innan.

Har ni några planer idag? Jag måste hinna med massa. I morgon är jag nämligen borta hela dagen. Först möte med EF och sedan studentfest i Halmstad. Kommer bli grymt!

Vi hörs efter Långedrag, för nu måste jag skynda på. Kram kram kram!

En bild från igår


4 på morgonen

Ojoj, vilken kväll. Vet inte vart jag ska börja och hur mycket ni vill veta. Hann i alla fall med två fester och en bukett blommor. Blommorna möttes jag av nyss eftersom jag kom hem precis. Ska snart öppna och se vad som står.

Men först blir det mat! ♥



Skjorta

Hej bloggen!

Kom precis hem efter att ha avklarat alla delar nationella prov i engelska. Egentligen tänkte jag träna nu, men det kommer jag inte hinna för jag ska snart iväg igen. Kvällen börjar hos Sofia.

Här kommer dagens outfit (kan visa kvällens sen också om jag hinner)

Jeans - Tiger of Sweden, skjorta - Abercrombie & Fitch, vit tubtopp - H&M


27 maj

Godmorgon!

Vaknade precis och känner mig ganska utvilad av någon anledning. Idag är det skola från 11 till någon timme efter halv 2. Sen blir det hem!

I kväll får jag se vad som händer, kanske drar på fest beroende på hur det går med allt annat. Men nu måste jag sticka. Vi hörs i eftermiddag, kram!

2-3 somrar sen med kort hår

Och däääääär...

...var jag klar!! Äntligen färdrig med detta talet. Strukturen blev allt annat än bra, men innehållet blev förhoppningsvis något bättre. Nu ska jag förbereda lite för i morgon för att sedan njuta framför ett avsnitt av 90210. Kanske blir ett godnatt-inlägg till mina gulliga läsare senare, annars hörs vi i morgon igen. Kram! ♥



Poser

Jeans - Tiger of Sweden & topp - Tessie/Chelsea (minns ej)

Rostbiff är bland det bästa

Hejhej!

Hittills har dagen varit kanon. Fick gjort lite på morgonen (vilket alltid brukar faila) och nu är jag hemma. Fanns rostbiff och potatissallad i kylen, så det blir helt perfekt. Nu ska jag chilla till ett avsnitt av 90210 som jag började kolla på igår. Går direkt in på andra säsongen för första funkade inte. Förstår ingenting men kommer nog in i det.

Kram på er!



Pluggis...?

Godmorgon bloggen! Idag är det en ny dag, men nya förhoppningar. Det blir ingen buss till skolan idag, utan bil. Skönt, så jag slipper alla lukter, hehe.

Ska hoppa i några kläder nu sen sticker jag. Tänkte vara i skolan ett par timmar tidigare för lite plugg som måste göras. Börjar egentligen klockan 10.

I övrigt är det en kort dag, slutar 11 och då är det raka vägen till antingen mataffären för att köpa lite gott och sedan hem, eller direkt hem. Här blir det plugg, plugg, plugg tills jag är klar. Känner mig taggad till tusen.

Nej hörrni! Nu måste jag lägga på ett kol. Ha en underbar morgon så hörs vi framåt lunch. Kram! ♥



Ett litet tips

Som avslut på denna dag som har bjudit på en del bra och dåliga saker tänkte jag ge er ett litet tips. Men innan det måste jag få dela med mig av min bussresa till skolan, tror alla vill höra om den.

Det började med att jag gick på bussen och fick undvika en kompis lite för att jag var så otroligt trött. Okej, inte kompis, mer en som jag pratade med lite på hållplatsen. I alla fall, skönt att sitta själv med musik i öronen så tidigt. Men på nästan hållplats hoppar en fjortis på med extremt mycket parfym. Jag överdriver inte när jag säger att hela bussen stank henne. Så jag blev illamående...

Vidare trodde jag läget var lugnt, men då steg det på en äldre dam med troligen thailändskt ursprung. Det kändes som att det var läge för henne att duscha. Så nu doftar det parfym tillsammans med en icke-nyduschad kvinna plus rök och alkoholdoft från alkisen jag ej nämnde.

Nog om min jobbiga resan och vidare till tipset. Har två små vänner i skolan som precis börjat blogga. Tycker de sköter sig helt okej, men nu behöver de lite support från alla mina läsare. Så sjukt många är ni, så om hälften klickar in så är kliver nog deras blogg upp på topplistan i alla fall. Kanske inte slår Kissie, men precis under.

Klicka här för att komma till bloggen.

Vill ni ha träningstips är de bara att fråga dem. De satsar på Victoria Secret Show i år!


Paus

Hej gullungar!

Har tagit en paus nu lite för länge. Vet inte om jag börjar plugga igen. Känner mig hyfsat nöjd med dagens insats, så kör jag järnet i mon. Filippa taggar sönder sa hon, för i mon blir det extralektion på morgonen. (Håller ni inte med om att bilderna är underbara?)




Shorts och linne på olika sätt

Kläderna hittar ni här

Hej positiv

Godmorgon bloggen! Idag är jag trött och extremt opepp på en skoldag. Vaknade inte av alarmet i morse heller, som vanligt, utan sov en halvtimme extra. Nu har jag 12 min på mig, så jag tror jag måste gå nu. Alltså om det börjar regna sen, då blir jag riktigt arg! Då kommer min dag vara så dålig den kan bli i princip. Sen ska jag plugga hela natten också, åh så kul. Love my life! ♥

En bild från igår. Filippa är tydligen pigg idag, det vill jag med vara.........


Fotograf, känd och hål i byxan

I förra inlägget glömde jag att ge fotografen av våra underbara bilder ett litet tack. Så tack Janne! Vad jag vet så vill hon även hälsa att hon har en grymt känd blogg. På bilden ser ni hur hon står och vinkar åt alla sina fans världen över. Och när ni ändå spanar in hennes fantastiska lilla dagbok på internet så glöm inte att kolla noga på byxorna. Det finns nämligen ett extremt stort hål i dem någonstans som är lite för porrigt i vissa situationer. Dock försöker hon dölja det på alla bilder, men innelåret säger jag bara...

Klicka här för att komma till bloggen.




Tråkigt i skolan?

Såhär kan det gå när man har tråkigt i skolan. Vi skulle egentligen ta dagens outfit också, men vi lyckades inte med det. Så blev lite söta bilder på oss istället. Någon som är sugen på att se eller? Om ni tycker det är för få bilder kan jag be Filippa skicka alla sina också, haha.

Filippa och jag


Klänning

Klänning - H&M, kofta - BikBok



Alltid lika skönt att komma hem

Hejhej!

Nu är man ännu en dag närmare sommarlovet, eller Turkiet som kommer först. Min kropp har tagit sommarlov, så att börja på nästa redovisning nu känns inte så aktuellt.

Jag har precis ätit middag och ska ta dagens outfit-bilder till er. Hade klänningen på mig som jag visade igår, så det blir inte så speciellt. Ni får ha det fint så länge!

Just nu



Regn igen!

Godmorgon gullungar!

Planerna var att gå upp i tid idag, fast att jag börjar halv 3, för att lära mig min redovisning bättre. Men jag var så otroligt trött så jag behövde min sömn. Får öva på bussen.

Idag har det regnat hela morgonen, jättemysigt. Nu är det uppehåll igen, perfekt när jag ska gå till bussen. Hoppas inte det börjar igen...

Slutar halv 5 idag, så blir skönt att komma hem, men då är det plugg direkt. Måste börja på en ny inlämning som är tills på torsdag. Men nu börjar jag äntligen se slutet i alla fall. Så otroligt skönt!

Massa kramar så hörs vi när jag kommer hem.

Redovisningen

Sommarkläder

Köpte lite nya sommarsaker idag. En klänning, ett par högre shorts, en hög kjol och en ljus stickad kofta. Blir perfekt till Turkiet om en vecka ungefär.




Black & White Dress

Har precis tagit lite bilder på det jag köpte idag. Tänkte visat er det nu, men kom på att jag borde öva lite på min redovisning som jag har i morgon. Jobbigt...ohja! Jag klipper ihop bilderna senare ikväll istället.

Så länge får ni se en bild på min nya klänning. Drog på lite kontrastfärger för att slippa de gråa tonerna från himmeln med. Kram!




Svar



Tack! De kommer från BikBok, men det är minst 1 år gamla. Kanske finns liknande där i år?





Carolina Gynning

Enkelt med snyggt av Gynning. Hennes blogg hittar ni här.



23 maj

Hej hej bloggläsare!

Nu är jag äntligen hemma efter en halvdag i skolan och lite häng på stan. Fick med mig lite nya kläder hem fast att jag egentligen bara skulle byta storlek på en tröja. Kan visa er sen.

Just nu sitter jag och äter och ska snart slå på ett avsnitt Gossip Girl. Sen är det dags för plugg igen...

Här kommer dagens outfit



Bråttom!

Godmorgon!

Jag är hela slut idag, så trött. Trodde att jag drömde att min mobil inte kunde sluta låta, men det var alarmet som var på. Så jag sov i en halvtimme extra. Nu har jag 20 min på mig att äta och fixa mig. Perfekt!

Därför blir det inget långt inlägg, men idag slutar vi efter halva dagen (halv studiedag) så kommer nog hem rätt tidigt i alla fall. Kram på er!


Lite bullar

Mammi har bakat lite bullar och jag har precis skickat in mitt arbete. Kommer nog bli en bra kväll ändå! Men först: duschen.


Att vara liten

Hejhej!

Har funderat över en sak en regnig dag som denna. Var allt bättre när man var liten? Känns nästan så. Problemen man hade var inte speciellt mycket att gnälla över. Man hade inga måsten alls, men samtidigt var man väldigt bunden. Jag gillar att kunna göra det jag vill, men där stoppar tiden mig. Den räcker sällan till. Sommarlovet är det bästa som händer på ett år, åh vad jag älskar det. Mitt år i USA kommer bli helt underbart på alla sett. Det kommer säkert vara stunder där jag vill åka hem, men helheten kommer vara värd till tusen. Det gäller att blicka framåt, för just nu känns det mesta jobbigt. Orken till plugg har tagit slut, på riktigt. Har så mycket att göra nu i slutet också, vilket förvärrar situationen. Känslan av att verkligen behöva prestera bra också, den är lite jobbig när man inte orkar kämpa. Positiv tjej...?

Här kommer några bilder från min barndom
Lille jag
Jag och pappi
Sigge och jag
Rebecca och jag


Kan det inte bli varmare?

Godmorgon bloggen!

Äntligen är jag utvilad. På sista tiden har jag bara sovit till 9 på helgerna, men idag blev det några timmar till. Skönt! Idag måste jag göra klart en inlämning, vilket suger. Har hur mycket kvar som helst på den och är otaggad till tusen. Men jag måste...

Vi hörs lite då och då hörrni. Hoppas ni hittar på något roligare idag. Min bror ska exempelvis till Liseberg. Kram!

Vill ha lite värme..


Nya toppar

Köpte lite nya bastoppar i veckan. Såhär ser de ut.


Äntligen hemma!

Nu satte jag mig ner i datorstolen efter att ha tillbringat hela dagen borta. Först hos Robin, sen i Långedrag och på vägen hem handlade jag lite mat. Var hur hungrig som helst så det blev storpack med rostbiff och potatissallad, tomater, avokado och lite choklad.

Min kväll spenderas antingen inne eller ute, inte bestämt än. Min bror tog precis hem massa kompisar, typ 7 stycken så det lär bli lite jobbigt att vara hemma.




En liten uppdate

Hallå igen! Nu har halva dagen gått och jag sitter på bussen tillbaka till stan. Den står still just nu, alla väntar på att chauffören ska röka klart...

Är påväg till Långedrag i alla fall där jag ska spendera 3 timmar ungefär, sen blir det att köpa nytt godis på vägen hem. Är nog inte hemma förrän vid 11, så får se om jag tar hem en kompis då eller bara slappar. Varit uppe och gjort saker sen strax innan 9 idag, då blir man lite trött tyvärr.

Blir tyvärr ingen bild i detta inlägget, för det går inte när man mobilbloggar på blogg.se.

21 maj

Godmorgon sötnosar!

Jag vaknade för en kvart sen och har redan bråttom. Inte kommit någonstans och måste vara i stan för att ta en buss om en timme (tar lång tid att åka till stan från mig). Ska i alla fall tillbringa förmiddagen och lite till hos en kompis, sen ska jag vidare och jobba.

Vi hörs nog inte förrän i kväll, om jag inte är gullig och mobilbloggar under dagen. Stör mig på att jag inte kan få upp bilder då.

Kram! ♥



En tråkig kväll



Blir en tråkig kväll i kväll. Sitter och pluggar och väntar på att Julia ska svara och komma hit för att kolla resa. Vi får se när det blir, och jag hoppas på att komma en bit med plugget innan dess. Jag har haft sån dålig självdisciplin hela veckan så jag antar att det är mitt straff att behöva plugga idag. I morgon har jag nämligen inte tid, för då hade jag tänkt åka till en kompis väldigt tidigt (gå upp typ 8) och vara där ett par timmar för att senare jobba lite. Därefter åker jag hem och på kvällen blir det något annat kul (dvs inte plugga).


Mina byxor är slut överallt..

Hej bloggen!

Nu är jag äntligen hemma efter en ganska jobbig dag ändå. Den började med att alla lektioner blev inställda klockan 8 på morgonen. Men jag hade ju nationella, så jag fick självklart stanna till halv 2.

Vid 10 åkte jag, Filippa, Oskar och William in till stan för att köpa godis, och senare vid 12 fick vi tårta av Oskar. Helt okej ändå...

Jag har även letat i ALLA affärer efter mina jeans, både med Gustav innan mitt prov, men även efter provet åkte jag in och letade vidare. Tillslut får jag höra att det är 1 månads leveranstid på byxorna nu eftersom de är slut hos leverantören. Great!

Riktigt snygg bild, utanför 4-gott
Oskars tårtor

Dagens inköp


Mobilblogg: stan

Hejhej! Mobilblogg på G nu när jag sitter på spårvagnen in till stan. Ska hitta mina jeans men förut var min storlek slut överallt (var inne på håltimmen) men nu ska jag kolla alla affärer som har dem. Vi hörs hemma, för nu ska jag hoppa av. Kram!

Tidigt, som vanligt...

Hej!

Nu är det dags för skola igen. Börjar få lite bråttom, har inte klä på mig och fixa mig och vi åker om 15 min. I alla fall, känns som att solen kommer skina lite idag, men jag vet inte. Tar nog med mig ett par shorts.

Vi hörs i skolan igen. Ska försöka göra något inlägg under dagen.

Kram!



Natti!

Godkväll gullungar! Jag är fortfarande uppe, borde somnat för några timmar sedan. I morgon börjar jag redan klockan 8 och istället för att sluta strax innan 12 sitter jag kvar i skolan ett par timmar för att göra nationella prov i engelska som jag missade när jag var sjuk.

Tar med mig datorn till skolan i alla fall. Ska försöka jobba ordentligt på lektionerna så jag slipper det i helgen. Sen tänkte jag åka och köpa mina byxor på hemvägen också. Även om jag inte ska använda de förrän nästa år eller något. Jag har nämligen gått in med den inställningen att det inte finns några byxor i USA (där jag spenderar mitt liv ett år framöver från och med i slutet av sommaren) eftersom jag aldrig hittat det när jag har varit där på resa. Så nu ska jag bunkra upp med några par jeans och ta med mig istället.

Nej nu ropar sängen på mig. Godnatt och dröm något fint i natt! ♥

Hittade en tröja som jag aldrig har använt. Den är röd i verkligheten, och så ful var den väl inte?


Danone - Activia

Tänkte bara tipsa er om världens godaste yoghurt. Har ni inte testat, så gör det.


Det får bli inne

Kämpade med att sitta ute en liten stund, men tillslut var det bara moln på himlen. Så nu är jag inne igen och har inte kommit speciellt mycket längre i arbetet. Ska ta och göra lite mat och sen komma igång. Vid 5 ska farmor och farfar ringa, så då är det dags att intervjua dem.

Tänkte försöka hinna och köpa ett par jeans idag också, annars får jag göra det i mon. Behöver nämligen nya och även flera par shorts. Vi får se, i mon känns nog bättre så jag slipper stressa.

Nej, mycket roligare blir inte detta inlägget. Så nu säger jag hej då till er och hej hej till plugget. Puss! ♥



Moln...

Jag somnade om igen i morse, så skönt. Jag har precis ätit lunch och nu tänkte jag börja plugga. Solen tittar fram lite då och då, så jag har precis gått ut. Det är väldigt mycket moln men fortfarande ganska varmt. Sitter hellre ute än inne.

Ett stort minus till att det är så mycket svårare att se på datorskärmen när solen lyser. Så borde det inte vara!

Snyggt...



Godmorgon bloggen

Skönt att vakna upp till en dag av ledighet. Jag känner mig inte helt utvilad, men det är okej ändå.

Idag hade jag tänk att försöka få tag på farmor & farfar igen för att sedan intervjua dem. Vet inte vilken sida av släkten jag ska välja att gå djupare in på, mammas eller pappas. Får se vilken som verkar intressantast.

I kväll ska jag nog träffa Julia och äntligen boka våran sommar-resa utomlands. Hoppas verkligen vi hittar någon bra nu!

Och ja, jag vill ha långt hår igen...


Slappt hemma




Kort/långt



Skulle städa lite i mitt rum och hittade mitt löshår. Satte i det (ja, det ser fake ut) och blev väldigt sugen på långt hår igen. Hade den längden som på högra bilden en gång, men var tvungen att klippa av allt eftersom det var så slitet. Åh, nu får mitt ta att växa på lite...


18 maj

Heeej!

Hoppas ni har haft en jättebra dag! Det har jag i alla fall och i morgon är vi lediga igen. En skön skolvecka (förutom de två proven igår då).

Jag har precis ätit middag nu och laddar upp för lite plugg. Ska intervjua min mormor & morfar plus farmor & farfar till en släktforskningsuppgift i skolan. Det får räcka med att intervjua, jag orkar inte skriva själva uppsatsen idag också.

I morgon är i alla fall planerna att sova ut ordentligt, sedan gå upp och steka ägg till frukost. Det är så otroligt gott ibland. Speciellt på morgonen haha. Jag har verkligen inget vettigt att komma med idag. Tänkte i alla fall ta ''outfit''-bilder till er snart, så får ni något att titta på. Dock har jag nästan bara varit hemma idag, så det blir absolut inget speciellt. Kram! ♥


Dagens vill ha


Vart är solen?

Godmorgon!

Ännu en dag utan sol? Jag, precis som alla andra vill ha sommar nu. Det är 12 dagar kvar till Turkiet, men det är 12 dagar av väldigt mycket plugg. Även om det bara är så få dagar, så kommer de bli väldigt jobbiga. Jag har inte börjat tänka på Turkiet riktigt, känns inte som vi ska åka. Det är bara skola i mitt huvud! Vi brukar aldrig åka under skoltid heller, för att mina föräldrar inte vill att jag ska missa något (bara under lov) och nu kommer jag ändå behöva ta ledigt ett par 3 dagar.

Har ni några roliga planer idag? Jag hade tänkt att plugga på. Har väldigt mycket som jag måste göras, men först blir det en paus framför Gossip Girl och Americas Next Top Model. Den sista serien är sån grym inspiration om man vill ut och fota.

Tre bilder från förra sommaren (Italien/Kroatien)



Nu funkar det igen

Som ni ser skulle mitt senaste inlägg (det under) publicerats vid halv 6, men det kom inte upp förrän nu. Det hade ju varit hemskt om det fortsatte så och jag inte kunde blogga mer. Tänk vad ni hade saknat mig?!

Nu vet ni varför jag inte har bloggat. Och detta blir dagens sista inlägg, för så mycket mer händer inte idag. Det har inte blivit något plugg heller. Dåligt som fan! Nu blir det mat i alla fall...

Sov gott!



8 - halv 5

Hallå bloggen!

Vart ska jag börja? MVG- i tyska tala? Största skämtet alltså... Men i alla fall, det är jag nöjd med. Matten kändes inte alls lika bra dock. Tur att jag bara satsar på VG i matte B, MVG hade varit väldigt svårt att klara.

Nu är jag i alla fall hemma efter en otroligt lång och seg dag. Väntar på att maten ska bli klar, är sjukt hungrig. Sen blir det plugga. Idag MÅSTE jag göra det. Har gått veckor utan att läsa något, men nu börjar jag komma efter, så det är dags att ta tag i det. Eller så kanske det blir imon, det funkar nog det med... (självdisciplinen är bra...).

Här kommer dagens outfit i alla fall. Svarta jeans idag igen. Vet inte varför, men jag trivs inte alls i blåa.

Linnet är från MQ



Beauty in Vogue


Header-byte

Godkväll!

Nu är det snart dags för mig att sova. Skulle gärna redan sova i och med att jag ska upp 6 i morgon, men det har jag inte lyckats med. Istället fastnade jag framför Gossip Girl och glömde helt av allt vad matte innebär. Gött med nationella i morgon då...

Som ni ser har jag bytt header. Det är en gammal som jag hade i färg förut som jag gjorde till svartvit nu. Blev så otroligt trött på min förra, så var tvungen att byta ut den. Så nu är det denna som kommer gälla ett tag framöver. Tänkte byta igen efter Turkiet när jag förhoppningsvis har tagit massa nya bilder och har blivit i alla fall lite brun.

Men nu är det dags att sova. Vi hörs i morgon, sov gott! ♥




Braids

Ibland kan det vara riktigt snyggt med flätor. Här är några olika sätt att göra dem på...


Vitt och svart




Song of style

Visit song of style here



16 maj



Godmorgon!

Då var det skola igen. Sitter här framför datorn med min frukost som snart är slut. Därefter får jag hoppa in i några kläder, skriva ut min redovisningsuppgift och sticka.

Ett tidsinställt inlägg med två snygga outfits kommer upp här klockan 2. Sen hörs vi när jag kommer hem igen. Så skönt att inte ha sista lektionen idag. Kram!



Only


Simple

Svarta jeans, vit tubtob och en grön tjocktröja. Och på med en skinnjacka. Enkelt och bekvämt en söndag!


Så underbart!

Sitter och tittar på gamla bilder från resor. Åh, vad jag vill ha sol och värme nu! Låten får mig nästan att vilja åka mer. ''Under the coconut tree'' - hur underbart hade inte det varit? Får tänka på att det bara är 15 dagar kvar tills Turkiet nu.

Coconut Tree - Mohombi ft. Nicole Scherzinger

Sommar-bränna
Såhär såg det ut när man kom in med segelbåten i någon liten hamn i Grekland - så mysigt
Hotellet i Thailand
Nyår i Thailand
Delfinerna längs med segelbåten i Grekland




15 maj

Hallå söta ni!

Är allt bra med er? Jag mår ganska bra i alla fall. Igår var en grym dag, men idag har jag jobbigare saker att ta tag i. Kom nämligen precis hem och i morgon ska jag redovisa en sak i skolan. Måste även ta tag i matten, vilket är jobbigt. Jag och plugga alltså, det går inte längre. Jag orkar inte! Ni har hört det förut, men nu...låt mig sluta skolan. Jag vill ha lov, jag vill åka till värme och jag vill njuta av mitt liv och utav ett års ledighet.

För er som inte har följt min blogg så länge, eller inte känner mig i verkligheten kan jag berätta att jag ska till USA efter 1:an. Kommer bli så jäkla kul!! Ni anar inte hur taggad jag är! Även om jag ska gå i skolan där, och behöver gå med en yngre åldersklass här hemma sen så är det hur värt som helst. Åh, vad jag längtar! ♥



Ha en underbar kväll!

Nu sticker jag!




Fail

Hej bloggen!

Hemma igen och har precis hoppat i träningskläderna. Hade tänkt att träna! Men nej, så blir det inte. Jag går in på mailen och märker att jag har redovisning av en uppgift på måndag - panik. Ska sova borta i natt också så måste göra den nu. Det är nog inte meningen att jag ska träna?




Sommar med Vogue


Lördag

Godmorgon!!

Jag är redan uppe. Klockan är knappt 9 och jag kan inte sova mer, känns inte så kul. Finns verkligen ingenting att göra såhär tidigt en helgdag.

Idag är i alla fall planerna att åka till Långedrag. Tänkte nog försöka åka ganska snart faktiskt, om det går. Men det kommer upp ett tidsinställt inlägg med lite inspiration här vid 12. Kram!

Bjuder på ett väldigt tillgjort smile



Vogue Russia Summer 2011



Helt underbar bild! Det är färger, strand, någon huvudbonad, smycken och en jacka. Detta får mig att vilja köpa världens bästa kamera och ta hur mycket bilder som helst NU. Jag vill ha massa nya unika kläder med starka färger bara för att det blir så bra på bild.

Med detta säger jag godnatt till bloggen för idag. I morgon blir det upp i tid för en fullspäckad dag. Vi hörs då! ♥



Dagens outfit

Linnet är från Monki


Lite nytt

Köpte lite nya kläder igår, bland annat dessa under. Även den gröna jackan (se här) och en present (som jag inte kan visa). Klänningen blir perfekt som strandklänning och linnet kommer ni få se bättre bild på när dagens outfit kommer upp.

Alla bikinis - H&M



Namnsdag

Nej men ojdå! Namnsdag idag, det hade ni koll på hoppas jag? I vilket fall som helst. Fick detta brevet från farmor och farfar. Ganska gulligt tycker jag allt. Annars är det inte så många grattis jag har fått. Man borde nästan få paket på namnsdagar tycker jag. Pappa kommer säkert köpa bullar eller något till mig i alla fall.




Strawberry Cheesecake

Skulle gå till köket och kolla vad vi hade för mat. Börjar med en portion flingor men sen när jag ska hämta mer ser jag detta. Vad är inte bättre än Ben & Jerrys och rollo en dag som denna?



Helg

Äntligen hemma - och äntligen helg!

Kom hem med en kavaj och en ny jacka (blå istället) idag. Just nu sitter jag och käkar och måste faktiskt be lite om ursäkt för en otroligt dålig uppdatering under min sjuktid. Fått höra från flera nu att det varit tråkigt, så nu är det dags för mig att bli bättre.

Idag skulle jag behöva läsa matte (vilket jag inte gjorde igår). Innan det blir det skype och mat!

Dagens outfit kommer även upp senare. Så länge får ni denna (lagom glad tjej)




13 maj (fredag den 13:e?!)

Godmorgon!!

Tänkte bloggat innan jag stack till skolan i morse men jag hann inte. Var tvungen att gå upp så sjukt tidigt, klockan 05:50 och jag är verkligen ingen morgonmänniska vilket gjorde allt mycket värre. Men okej, jag ska inte klaga. Filippa blir sur då.

Nu sitter jag i alla fall i skolan och forskar kring min släkt. Intressant? Inte speciellt. Efter skolan idag måste jag in och köpa en blå jacka istället. Sen kanske jag ska träffa en kompis, men vi får se. Kanske blir ett besök på 4-gott också. Rätt gott ändå!


Här är min fina kompis och jag

Hög kjol


Fick med mig en ljusrosa hög kjol hem. Även flera bikinis, några tröjor och jackan då. Men såg att jag redan hade en grön jacka (vilket jag hade glömt), så i morgon tänkte jag köpa en blå istället. Tror inte jag får byta den gröna, för lappen är av, men tänkte försöka ändå.

I morgon börjar jag 8 och jag måste ta bussen in. Kommer vara såå trött, så jag tänkte äta lite, duscha och sen sova. Undra när jag kommer in i duschen, är alltid så seg med det.

Kram och sov gott! ♥



New jacket


Helt slut..

Hallå bloggläsare!

Äntligen är jag hemma efter en skoldag och två omgångar på stan. Gick nämligen upp lite extra tidigt för att åka in och köpa lite saker till Julia som fyllt 18. Sen var det skola i 1 timme och därefter åkte jag till Polhem och mötte upp en kompis och stack in till stan med henne.

Det blev en riktigt bra dag i stan, hittade en del saker. Nu blir det mat och sen måste jag ta tag i matten. Har nationella prov i Matte B på tisdag nästa vecka och jag kan på allvar ingenting...

Har tydligen fått paket också! Hoppas det är något fint...



11 maj

Nejmen hej bloggen!!

Nu vettni, nu har ni tillbaka eran favvo-tjej... Haha! Jag är äntligen i princip frisk. Jag är uppe på benen och i morgon i skolan kommer jag antagligen inte märka något. Åh, vad det ska bli skönt att bara få gå ur sängen, utanför dörren och så vidare. Måste in till stan och shoppa i morgon med. Både present och lite saker till mig själv.

Jag vill hitta en skjorta, ett par svarta shorts, ett par andra shorts, ett par söta toppar, hög kjol, byxor (helst gröna, men det har jag nästan gett upp efter typ ett års letande). Sen får vi se vad som mer finns att köpa. 


Det mesta från topshop.com


Julia är 18

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Julias födelsedag!! Min lille plutt fyller 18 år idag, det är stort alltså. Tusen grattis gullunge, du förtjänar den bästa dagen du kan tänka dig idag. PUSS! ♥




10 maj

Hej gullungar!

Äntligen inne på datorn igen, inte haft på den på ett tag nu av en så töntig anledning att det gör ondare i magen när datorn ligger där. Det blev sämre igår igen, men idag känns det som en bra början. Inte allt för ont! Hoppas det går mot ''bättre tider'' nu alltså. Jag nästan saknar att vara i skolan, får i alla fall lite dåligt samvete med tanke på allt jag missar.

Idag är egentligen planerna att åka till Stockholm med pappa, men får se hur det blir. Måste nämligen fixa visum och det finns extremt få tider. I så fall åker vi i eftermiddag, sover där och åker hem i morgon igen. Men vi får se!

Btw, jag har ju knappt varit uppe på dessa 9 dagar, så när jag går förbi spegeln blir jag lite rädd. Men trots det tog jag en bild till er, så...njut?! Vill ut och sola!!!!!



JAA!!

Oj vad jag har längtat efter denna timmen och dagen. Dagen då smärtan i magen uteblir i alla fall en liten stund, jag har inte känt av det onda på över en halvtimme. Jag kan knappt förstå det själv, men det är en så otrolig lättnad. Jag hoppas detta lite mer sunda välmåendet håller i sig nu, men också att jag kan orka vara uppe ett tag.

Ny läkartid

Hej bloggen!

Ledsen för mitt lilla blogguppehåll men jag har haft en jobbig tid. Var hos läkaren igår (som jag skrev) och tog lite prover. Alla verkade bra, men jag mår fortfarande dåligt. Har hur många tankar som helst i huvudet men vill inte gå in på det för mycket såhär öppet i bloggen. Men att må ständigt dåligt och ha problem att gå ur sängen i 8 dagar är inte så normalt. Så idag blir det ett nytt läkarbesök!

Hur är det med er då? Allt bra i den fina solen som bara lyser och lyser nu igen? Hade så gärna velat vara ute och sola och ta det lugnt, träffa kompisar, äta massa god glass, shoppa i stan och så vidare. Men det kommer, snart kan jag kanske få göra det också?

Nej hörrni, nu ska jag fortsätta vila. Igår släpptes ett nytt avsnitt av Hellcats så det är vad som väntar just nu. Kram på er och njut av det fina vädret och allt annat.

När kan detta ha varit, 2-3 år sen? Kollade ju igenom gamla bilder från ett tag sen, vi hade sånna konstiga idéer.


Några outfits från året & förra året


Mobilblogg: sängen

Hej bloggen! Detta suger, inte ens läkaren vet vad det är med mig. Idag tog jag kissprov och blodprov men resultaen verkade bra. Jobbigt som tusan att åka dit och vara uppe dock. Har inte orkat blogga idag, men ni får i alla fall en godnatt-hälsning. Godnatt ni underbara!

Helt okej?



Blä

En underbar dag som denna med strålande sol spenderas inne i sängen. Jag är alltså fortfarande sjuk. Vad är detta?

BJ

Detta suger, men jag försöker göra det bättre med hjälp av världens godaste glass. Jag orkar inte må dåligt längre!


När man var mindre

Sicka snyggingar! Detta var 2007-2008, dvs 3-4 år sedan. Jag var 12-13 år, Julia var 13-14. Ganska sjukt, har ändå hänt en del sedan dess.


Sen tog vi/försökte vi ta ''seriösa'' bilder också...


Äntligen matlust

...trodde jag. För jag kämpade med att laga riktig mat idag, kyckling, grönsaker och ris. Det såg hur gott ut som helst, men när jag väl började äta. AJ min mage! Åh vad jag inte gillar detta. Om ni inte har fattat det så vill jag bli frisk NU!!!



Vad hände?


Herregud, förutom alla fjortisbilder jag och en kompis tog så hittade jag dessa. Vad hände uppe i högra hörnet liksom? Haha! Sen var det även sjukt mycket bilder på mig och Julia. Och på seriöst alla bilder som vi tog med datorkameran så åt vi något. Kan visa ett ''smakprov'' på det sen (fyndigt va?). Men först måste jag faktiskt äta, hehe.


Minnen

Har kopplat in min hårddisk till datorn fullproppad med massa bilder, dokument, min gamla dagbok, filmer och massa mer. Så otroligt kul att titta på nu några år senare. Ibland blir man nästan rädd, vilka bilder man kunde ta. Underbarast är nog att kolla på gamla resor. Tänkte plocka ut lite bilder och lägga upp lite senare. Måste kolla lite till först.

Så länge får ni en liten inspirations-outfit. Personligen har jag dock ganska svårt för prickigt.




Blond vs brunett

I top model (cycle 16) hade de en tävling mellan blondiner och brunetter. Ingen vinnare, men det kändes faktiskt som att blondinerna fick mest positiv kritik, så klart. Blondiner är så mycket bättre, haha. Kram på er!

Argh!!

Godmorgon bloggen!

JAG VILL BLI FRISK NU!!!!! Heeelt seriöst.. Jag orkar inte vara sjuk längre, inte hela helgen också. Att känna sig begränsad på detta sätt - det suger.

Gissa vad jag gör? Ja precis, som alla andra dagar ligger jag i min säng, har precis fått i mig frukost och ser på top model (en annan säsong nu, redan hunnit med en). Jag struntar faktiskt helt i vem som åker ut, det roliga är att se när de blir fixade och när bilderna tas. Både en grym inspiration och ett ännu grymmare resultat på själva bilden.

Top model cycle 16



Nice!

I förrgår fick ni ju en riktigt söt inspirationsoutfit (se här). Idag tänkte jag ge er en ny. Denna skulle jag gärna ha på mig. Instoppade tröjor är så otroligt fint tycker jag och bättre blir allt med kavajen i handen. Inte just att hon håller i den, utan det är perfekta ''jackan'' till outfiten enligt mig. En skinnjacka eller annat skulle inte göra den lika perfekt. Skärp, skor och glasögonen är också grymma detaljer utan att det blir för mycket. 

Stockholm Streetstyle



Jag vill bli frisk

Bloggen, bloggen, bloggen! Hej igen!

Fortfarande ligger jag i sängen. På allvar, kan jag inte bli frisk snart? Låt mig inte vara sjuk hela helgen. Att jag gick till skolan igår visade sig nog inte ha varit så bra, även om jag kände mig helt okej när jag var där. Men både i natt och idag alltså, fy.

Jag vaknade precis efter att ha sovit sen 2 ungefär. Skönt tänker ni, men jag får panik och mår sämre. Det har nämligen hänt något konstigt med min mage också. Plötsligt kräver den alldeles för mycket mat och jag blir hungrig hela tiden. Jag har absolut inga problem att äta tills jag blir mätt och äta i princip vad som helst, men nu får både den ena och den andra maträtten mig att känna en spykänsla. Jag vill inte ha något med måste och samtidigt som jag tvingar mig upp ur sängen för att laga mat blir det ännu sämre. Åh vad jag inte vill ha det såhär mer!!

Till något helt annat. Hur kommer det sig att man väljer en bild egentligen? Har nog hunnit fundera på det mesta onödiga nu under min sjukperiod. Men jag brukar ta ett par 3 bilder och sen välja den bästa. Men de ser
alltid snarlika ut. Varför tar man inte bara en liksom...?

animation maker
Klicka på bilden för att göra din egen animation


Godmorgon

Allt bra? Jag trodde det var bättre med mig, men natten har varit ett helvete. Tror inte ni vill ha detaljer, så vi lämnar det.

Idag är jag därför också hemma. Jag har legat i denna sängen så länge nu, börjar kännas både äckligt, jobbigt, extremt tråkigt och allt vad det heter. Jag har inget speciellt att skriva om heller, för jag gör ju ingenting.


Vad säger ni? Ska jag satsa på denna brännan i år igen eller? (Detta är en anledning till att jag inte vill ha den modellen på bikini, men som sagt tycker jag det är  snyggare. Läs om det här.)



Casual


Svarta jeans - Reddevil, vitt linne - H&M, Uggs - Ugg Australia, Röd tröja - Bikbok och jacka - Jofama by Kenza



4 maj

Hallå sötnosar!

Jag ligger hemma i sängen igen, så skönt att jag mår bättre idag. Tog till och med outfit-bilder när jag kom hem, så jag ska klippa ihop de sen.

Engelska nationella kändes hyfsat bra dag, gött att jag orkade åka och göra det. Hann även med att ta en bild till mitt visum på vägen hem eftersom den firman ligger precis vid min hållplats. Dock blev det en jättedålig bild, tror han redigerade mig vitare eller något. För jag är liksom inte lika vit som mitt hår och mina ögonbryn är inte heller så vita. Jaja, det blir bra ändå.




Uppe!

Har gått upp i tid idag, ska till skolan. Jag fryser jättemycket och känner mig allmänt kass, men vad gör man inte för nationella?

Just nu proppar jag i mig massa mat och dricker en hel del i hopp om att bli bättre. Jag åker till skolan och gör nationella, sen åker jag hem igen.

Vad har vi för väder idag förresten? Minusgrader?? Detta är ju inte helt okej alltså, men solen lyser i alla fall lite...

Smile like you mean it, typ. Skönt att det är lite bättre idag i alla falll...


3 maj

Hej bloggen!

Insåg just att min rumpa har varit placerad i samma säng för länge nu. Sedan halv 5 igår, snacka om att jag är uttråkad. Det enda jag sysselsätter mig med är filmer, mat och några kompisar (bara över dator och telefon). Just nu ligger jag och väntar på thaimat, ska bli gott. Men inte överdrivet gott för min matlust är inte helt 100 just nu. Men äta måste man göra, annars kan jag glömma att bli frisk. Glass går ju alltid att få ner i alla fall, right?

Hoppas ni har haft en toppendag! När jag var uppe förut lyste solen jättemycket, men i morse snöade det om jag inte såg fel? Skumt...

Kram på er fina! ♥




Söt som socker


Bästa mammi

Mamma kom hem med en stor påse godis igår bara för jag är sjuk. Hon är för söt!

Bikini?

Godmorgon bloggen! Det snöar...

Jag ligger inne idag, fortfarande sjuk. Måste bli frisk tills i morgon, då vi har nationella prov i engelska. Kommer nog gå även om jag har feber.

Sitter och tittar på bikinis nu i alla fall. Vet inte vad jag ska ha för någon, vill egentligen ha en ''trekants-modell'', men man får sån jobbig bränna av det. Så i år får jag nog köra på en utan band runt nacken. Tänkte en röd!

Hade lite roligt i photoshop och satte på mig en bikini från Bikbok:

Såhär såg det ut förra sommaren, gillade den mer, men den har gått sönder:



Längesen jag hade feber

Joinat min säng sen halv 5 och har ännu inte rört mig, förutom när jag hämtat mat. Dags att lägga sig igen. I morgon blir det ingen skola för mig eftersom att jag har feber (kollade precis). Jättemycket ångest på pluggfronten också, inte gjort ett skit idag heller.



Feber?

Hej!

Jag är sjuk. Dagen började i bilen och redan där kände jag mig dålig. Men jag envisades med att åka till skolan då jag var medveten om att vi skulle ha nationella prov (muntliga delen) i tyska på eftermiddagen. Jag gick på de två första lektionerna, men därefter kände jag mig ännu sämre, och även spyfärdig så jag bad pappa att komma och hämta mig. Men jag ångrade mig några minuter senare eftersom det blev något bättre och stannade därför hela dagen. Enbart på grund av tyskan.

När klockan närmar sig 3 och lektionen ska börja så ber jag min tyskalärare om att få vara i den första gruppen. Men hon skiter i det, så när jag har stannat hela dagen, med säkert feber, så får jag inte ens göra provet. FML, som man säger.

Nu blir det film och mat!

En till hög kjol måste skaffas till sommaren. Här är en (från JC). Funderar på långklänning också, men kan inte riktigt bestämma mig om vad jag tycker om det...



Godmorgon

Verkar som det är kallare ute idag (bara 4°C just nu). Funderar på om jag ska chansa på shorts och hoppas på att det blir varmare eller inte. Fast det blir nog jeans! Men det jobbiga är att jag har skurit mig i knävecket så när jag har tighta jeans gör det ont. 

Idag är planerna att först gå i skolan, sen komma hem och plugga. Jag har inte gjort det på ett tag nu (känns det som) och jag har en del saker som måste göras. Jättetråkigt och vi får se hur det går. Allt är så lätt att säga/skriva, men att det blir av är inte lika sannolikt.

Ni får ha en bra dag! Lägger upp outfiten och något till inlägg när jag kommer hem.

Trött tjej


1 månad kvar


Insåg just att det ''bara'' är en månad kvar tills jag hälsar på turkarna och alla andra som är på Alanya om en månad. Ska bli jätteskönt att komma bort lite.

Vad gillar ni bilden, snygg va? Och på tal om bilder, jäklar va vi ska fota när vi är där. Blir alltid så sjukt mycket bilder när vi är utomlands (vilket är riktigt kul)! Om ni inte redan märkt det så tycker jag att det är kul med foto och sånt, både på mig själv (hej ego), på andra och på till viss del på naturen.

Med det säger jag godnatt till bloggen för idag. Vi hörs i morgon! ♥


Varnar för ett jätteointressant inlägg

Suttit här ett tag nu och vet fortfarande inte vad jag ska skriva. Jag har ingen inspiration alls och heller ingenting jag vill dela med mig om.

Med tanke på väldigt, väldigt, vääääääldigt dålig fantasi så kan jag berätta om mitt hål ''uppe'' i örat. Jag vet inte hur längesen det var jag tog det nu, men cirka en månad. Jag brukar alltid byta smycken och sånt ganska direkt efter jag har tagit hålet, men nu väntade jag i 4 veckor (egentligen ska man vänta 6). Jag bestämde mig alltså för att byta, men det gick inte så bra. För det första kunde jag knappt få ut smycket (slutade med att jag använde en tång) och därefter vaknade jag på natten utav att det gjorde ont och blödde. Så jag vill uppmana er som tar ett sånt hål, vänta ett tag med att byta och sköt det ordentligt med sprit och annat från början (vilket jag inte heller gjorde). Undra när min inflammation ska komma, klarat mig än så länge. Nu sitter dock läk-örhänget i igen och där ska det få stanna ett par veckor till.




Vattenmelon


Lovade er bättre bilder på den gröna

Funkar som både linne och klänning. Blir bra till sommaren när man ska ner till stranden, men också en dag på stan till ett par shorts. Denna kommer från MQ.

RSS 2.0