Orange / rött


Vad mycket snyggare naglarna blir till en grym outfit och några ringar. Orangea naglar är rätt ballt förresten.




Dagens

Helsvart med en ljusare kofta (från Zara)




Hemma


Kom precis hem efter en kort dag i skolan och sen en runda på stan. Fick ett par nya tröjor och jakten på jeans har jag i princip gett upp. Fast jag måste ju hitta ett par, så blir nya tag i mon igen tror jag.

Hoppas ni har det bra idag. Känner att jag är jätteglad faktiskt, sitter här och väntar på mat och har bestämt mig för att idag blir det inget plugg. Riktigt skönt!

Vi hörs lite senare och bättre bilder på allt kommer en annan dag.



Tidigt

Godmorgon godmorgon!

Åh herregud, det var längesen man var uppe innan halv 7. Även när vi börjar 8 brukar jag kunna gå upp efter halv 7 men idag så är pappa tvungen att åka tidigare och jag tänkte åka med och gå på WS (work-shop, typ eget arbete) för jag behöver lite hjälp.

Sitter och äter frukost nu, sörjer mina naglar som helt förstördes under natten men de får se ut som de gör idag ändå. Efter skolan sticker jag och Phill in till stan för shopping. Och en sak till, det suger att inte ha nån mobil.

Här kommer lite bilder från den:

Jag och Fanny i början av vintern
Fina Julia när vi köper godis, och sen är vi i stan och gör något
Brun och blond i somras. På andra bilden sitter jag och Astrid och fikar, vacker bild
Kött, ser riktigt gött ut
Jag var nyklippt. På den andra bilden är jag och Emma


Snygga Julia som militär och vanlig

Tjejerna från gamla klassen. Rebecca, Lollo, Lollo och jag


Nu hinner jag inte mer för nu måste jag sticka snart, kram på er!




Utan telefon

Godkväll bloggen!

Har ingenting att skriva om idag känner jag. Just nu sitter jag i alla fall här med lite mat och har precis målat första lagret av rött nagellack.

Förutom det, jag har ingen mobil nu. Sjukt jobbigt är det, seriöst. Vill inte låta som en jättedesperat liten flicka som inte har något liv men antar att det var precis det jag gjorde. Måste ha min telefon, seriöst, det går ju inte utan.

Nu får ha en bra kväll och natt för vi hörs inte mer idag. Kram! ♥

Nagellack från maxfactor



By H&M


H&M inspiration. Sommaren får gärna komma nu och den sista outfiten kan jag tänka mig en sommardag. Hennes hår också, fast blont.




Lite kinahjälp





Dagens outfit

Toppen (med sjukt mycket tyg) - Tessie, tröja - Juicy, jacka - Jofama by Kenza och svarta jeans - Weekday.




29 mars

Godmorgon!

Har varit i skolan i en timme nu och redan tröttnat. Vill utomlands, till något varmt, typ som på bilden hade inte varit fel alls. Nu blir det tyskaprov.




Godnatt

Är sjukt trött, vet inte riktigt vad det är med mig. Har inte pluggat idag heller, så börjar få lite panik, är så mycket att göra nu. Vill få en del gjort så jag kan ha en riktig kanonhelg sen, för det är jag sugen på. Men problemet är att jag inte orkar, hehe. 

Massa kramar på er! Ha en fin kväll och sov så gott ♥




Dagens

Linne weekday, kofta Fiorucci




28 mars


Strålande sol idag, och här är det faktiskt 10°C, helt underbart. Jag kom nyss hem och ska göra mig lite mat, sen blir det ta det lugnt idag. Kanske sticker iväg och tränar en stund, men det är bara om jag orkar.

Vi hörs snart med dagens outfit!



Godnatt

Bild: The Stone cold fox




Cougars DM guld

Måste bara säga att jag saknar cheerleadingen lite när jag ser detta. Kommer ihåg hur det var att gå ut och ha uppvisning, stannade aldrig tills vi tävlade, men det var så jäkla kul. Sen tog det för mycket tid och det var långt att åka till Bergsjön och allt så jag slutade. Här är i alla fall en film på Cougars som vann guld i Borås nu i helgen. GRATTIS!

Om ni vill få mer cheerleading, bilder och massa cheertalk gå in HÄR (länk till Sigge som var med och vann!).





Nytt

Spetsbody, blir bra med nått snyggt över, transparent skjorta kanske?

Linnet från Weekday





Sommartid

Godmorgon bloggen!

Har ni ställt fram klockan en timme? Känns så skönt att gå mot sommartid på riktigt nu.

Hoppas allt är bra med er, här är allt super. Idag väntar en halvrolig dag, ska försöka få gjort lite skolsaker men sen ska jag bara njuta och sticka till en kompis tror jag. Finns inte så mycket att göra på söndagar tycker jag, skulle kanske kunna åka in till stan men får se.

Nu



25-26 mars

På färgan i morse, ganska härligt vid typ halv 9 ändå

Robin igår natt


Astrid idag

Glada jag



Bjuder på några bilder från igår och idag. Nu ska vi fika, kladdkaka med smält choklad. Lovely! ♥



Åkte till stan istället

Sååååå! Nu är jag hemma igen. Jag åkte aldrig hem efter Långedrag utan stack in till stan istället för att hitta ett par svarta jeans och även äta lite med Astrid och hennes kille. Men det blev inga jeans och heller inget äta med Astrid och killen. Istället blev det två nya toppar (på bilden) och mat med bara Astrid.

Nu får vi gäster snart, ska bli gott med thaimat. Måste vara det bästa nästan... ♥

Spetsbody H&M, linne Weekday



Mobilblogg: på färgan

Godmorgon!

Nu sitter jag på färgan på väg från Björkö till Långedrag. Kommer nog få göra en del buss/spårvagnsbyten men det går nog bra. Klockan är jättetidigt för att Robin ska spela match idag så vi var tvugna att komma upp.

Gårdagen var bra som vanligt förutom på natten, för då fick jag plötsligt riktigt ont i magen. Känner mig dock bra idag, så ni kan andas lugnt igen ;-)

Vi hörs om några timmar, efter Långedrag. Och för er som inte varit ute än, solen skiner och det blåser inte speciellt mycket. Fin dag idag!


Ha en grym kväll!

Har bråttom, legat och slappat i världens skönaste tröja alldeles för länge. Nu blir det duschen och sen sticker jag iväg till Björkö och stannar där i natt. Vi hörs i morgon igen, kram på er! ♥




25 mars (redan?!)

Goddag, små söta!

Hoppas allt är bra med er. Själv kom jag precis hem från skolan och ser fram emot en efterlängtad helg. Sitter just nu och äter, samtidigt som jag väntar på att någon ska komma hem och göra våfflor. Det är ju våffeldagen idag!!


Hann ta en snabb bild i morse, men hann inte lägga upp den



This summer

Kofta från Topshop, linne från Weekday och shorts är fixade själv av denna bloggen.




Dagens outfit


Just nu

Tog ut ett par kuddar och filtar. Nu ligger jag på uteplatsen och njuter även om jag inte ser något på datorskärmen. Musiken är på i alla fall, och vädret är underbart.




Mitt öra


Nu ser ni lite bättre hur hålet där uppe blev. Vaknade i natt av att jag låg på det örat och då gjorde det lite ont, men annars känner jag ingenting. Skönt! Hoppas det inte blir inflammerat heller.



Dagens


Behöver nya svarta jeans, mina har tappat färgen. Någon som har några bättre att tipsa om?




23 mars

Godmorgon!

Idag är man inte pigg alltså och jag ska ta bussen till skolan. Börjar 10, men får gå upp halv 8 för att hinna med den. Halv 9 måste jag gå nämligen.

Just nu sitter jag framför datorn (som ni kanske fattade) och äter och spelar ganska skön musik. Ni borde lyssna på Ellie Goulding.

Ellie



Jag vill nog gifta mig med solen

Då var man äntligen hemma, efter en skoldag från 9 till halv 5. Har hunnit med att koka ris och göra en thaigryta här hemma också. Den blev riktigt god faktiskt! Älskar thai- och kinamat med mycket ris eller nudlar och en grym gryta med massa grönsaker, kyckling och sås till, mums.

Nu återstår att börja plugga. Framför mig väntar ett par veckor med mängder att göra, vilket inte alls känns bra. Min hjärna är inställd på sommaren och att solen lyser in i lektionssalarna gör det inte direkt lättare att komma igång.

Hoppas er kväll ser roligare ut!


Filippa idag



Piercing

Hej på er!

Dagen började med tyska och därefter blev det in till stan för en piercing i övre delen av örat. Vi gjorde det på Panache i 5-an och det kan jag rekommendera. Gjorde det ont? Nej, inte så farligt. Hoppade dock till lite för hon hade ''pistolen'' där så länge så jag hann slappna av. Sen hördes bara ett ljud och så var det klart. Nu känns det ingenting så det är skönt, får se hur det blir ikväll.

Filippas och mitt öra, haha



YEEEEEEEES

Blev sjukt glad nu! Riktigt jäkla glad, en lättnad som jag nog kan leva på hela morgondagen. Godnatt, nu ska jag försöka sova i tid. Börjar 9 i morgon medan i princip resten av klassen börjar halv 3. Skönt för dem...! Vi hörs i morgon igen. KRAM! ♥





Wet-look

Tyra och någon, plåtning för stylebytyra



Wet-plåtningar blir i princip alltid bra. Tycker detta är ett grymt tema och ska absolut testas på någon gång i sommar vid havet. Kanske när jag och Julia ligger på någon varm strand i Grekland? Alltid kul med massa bilder! Tycker verkligen det är roligt att fota och fixa, haha. Lite töntigt kanske, men vem bryr sig.



21 mars

Sjukt trött och omotiverad. Nu är jag hemma i alla fall, efter en sjukt seg skoldag. Funderar starkt på att gå och lägga mig och slå på en film. Låter underbart, det får bli så. Tråkig tjej...

Här kommer en vår-outfit, känns som alla ska ha hatt i år




Kladdkaka med smält choklad och marshmallows

Pappa har bakat, ser gott ut. Nu ska jag smaska framför solsidan.




Faint magazine dec 2010

Fotograf, magazine




Väldigt intressant för er...

Jag sitter och läser lite om Kuba eftersom vi har ett grupparbete på det. Jag läste någon chatt med frågor och svar (se här) om Kuba. Helt plötsligt efter jättemånga seriösa frågor med långa utvecklade svar kommer denna frågan. Som ni ser på frågorna efter så är det rätt seriöst. Ganska kul faktiskt! Nu ropar mamma att maten är klar, vi hörs.






Vacker

Godmorgon! Hoppas allt är bra. Tänkte bara säga att Hayden Panettiere är riktigt vacker. Gillar hennes hål uppe i örat också. Funderar fram och tillbaka på om jag ska göra ett sånt eller inte. Nu vet ni. Kram!




Sova

Godnatt bloggen. Nu väntar en efterlängtad sömn och i morgon ska jag sova till jag tvingas upp ur sängen. Vi hörs efter det. Natti! ♥

Outfit vid havet






Nu är jag hemma igen

Hej hej hej!

Vet inte riktigt vad som hände i går när jag egentligen hade hur mycket tid som helst på mig men slappade fram i sista sekund och fick istället jättebråttom. Därför hann jag inte uppdatera heller...

Jag hade i alla fall en jättemysig kväll igår i Linné. Lite halvdåliga filmer, massa godis och några omgångar thaimat med bra sällskap. Efter jag hade sovit där stack jag direkt till Långedrag och nu är jag hemma igen.

Hoppas att ni hade en bra dag igår. Här kommer två outfit bilder, den vänstra blev det igår. Kommer lite fler och bättre bilder sen.




Bad


Nu blir det ett riktigt varmt bad. I kväll sover jag hos en kompis och innan det ska jag hinna med lite saker. Vi hörs sen, ska försöka fixa en outfit också.




Snö?

Är det ett skämt? Vaknade precis och tittade ut genom fönstret. Det har snöat i natt och just nu är det 0°C. Hoppas verkligen inte detta håller i sig. Nu ska jag gå och äta frukost, sen blir det en snabb sminkning och iväg. Är för trött för att anstränga mig idag. Kram!

I början av vintern.




Poser in a jumpsuit







Jumpsuit



Två stycken till sommaren, båda från Bikbok. Visar ikväll hur de sitter på.



Dagens

Linnet, som egentligen är en klänning kommer från Forever21 och jeansen Tiger of Sweden.




17 mars

Åh vad skönt att vara hemma! Dagen har gått riktigt fort i skolan, så det var bra. Dock börjar matte B oroa mig mer och mer, känns som allt är jättesvårt. Men matten får vänta ett tag, för nu är det naturkunskap och historia som gäller. Nog om det!

Idag kommer mina jumpsuits upp på bloggen som lovat. Ska ta bilderna snart så får ni se sen. Dagens outfit kommer också lite senare, men ni ser lite på bilden under.

Nu ska jag bege mig till köket och steka några mackor, skära några äpplen och äta lite yoghurt (yoggis granatäpple, hallon, rätt god för er som undrar). Kram på er! ♥




H&M spring collection 2011

Godmorgon solstrålar! Nu sitter jag i skolan på en engelskalektion, så här kommer ett tidsinställt inlägg. Detta är H&M's söta vårkollektionen. Hade för mig den skulle kommit in i affärerna för några veckor sen, men jag har inte sett något. Antingen är allt sent eller så missuppfattade jag det, eller så är det kanske slut? Här är ett litet smakprov i alla fall. Något som är säkert är att jag ska ha en del av denna kollektionen!

Källor: Fashion-style, Popbee



16 mars

Godkväll!

Ledsen för relativt dålig uppdatering under veckan. Idag hinner jag tyvärr inte med att visa bilder på jumpsuitarna heller för blev plötsligt så himla trött. Ska bara duscha och äta, sen blir det att somna till någon film.

Försökte ta dagens outfit innan men märkte nu att man knappt såg något. Ni får nöja er med detta idag så hörs vi i morgon igen. Godnatt!




Sol i Göteborg

Hej hej hej! Jag sitter på bussen just nu, påväg hem från skolan. Det har varit en grym (!!) dag, tro det eller ej.

Dagen började med en slapp föreläsning, fortsatte med lunch och därefter gick jag och Filippa till stan för shopping av bland annat jumpsuits (visar sen) och godis. Sen var det tillbaka till skolan för två softa lektioner till.

Nu är det snart dags för mig att gå av bussen och gå hem i solskenet. Hade tur med bussen idag också, för den låg före mig när jag var på spårvagnen men vagnen körde ikapp och jag hann.

Kram på er!

Rosa!

Här kommer dagens outfit. Jeans från Tiger of Sweden, tublinnet är gammalt (tror H&M) och den rosa tröjan är från Bikbok. Halsbanden är från Foji och sen har jag även klocka från Ingersoll och ringar från Efva Attling och guldfynd.




Halv 5 liksom...

Godmorgon!

Idag har jag ingen rolig dag att se fram emot. Började för en halvtimme sen och slutar om typ 7 timmar. Låter det inte underbart.....?

Blir inte mycket bloggande idag, kanske slänger upp något inlägg när jag kommer hem. Annars får ni ha en jättebra dag, nu ska jag ha tyska. Kram!


Dagens

Svarta jeans och ett svart tublinne, grå kofta och ett par kedjor runt halsen. Enkelt och bekvämt en måndag i skolan.




Plusgrader

Nu är jag hemma från skolan och har hunnit med att äta. Riktigt gött! Jag är faktiskt ovanligt glad idag, skönt att inte behöva plugga något. Nästa prov är inte förrän på fredag, så det gäller att njuta av det. Solen har skinit idag också, i alla fall i morse. Detta var nog första dagen detta året som jag inte frös det minsta i skinnjackan.
Va fult det svenska språket är ibland, tänkte på ''frös'' och ''skinit'', haha...

Annars idag då? Mitt hår är lent (efter inpackningen igår), jätte ointressant. Har nog inget mer att berätta faktiskt. Kram på er så länge! ♥





Längtar till sommaren med grillat kött istället

Detta är jättegott, men tänk en varm sommarkväll när man står ute och grillar kött och majskolvar. Man kokar potatis, äter ute och man är varm efter en hel dag i solen. Ge mig!



Första hårinpackningen

Har precis testat hårinpackning för första gången själv. Håret kändes riktigt mjukt när jag sköljde av inpackningen, hoppas det blir lika bra när det har torkat.

Annat bra för håret är silkesdroppar. Testade det igår i stan och det gör bland annat att håret ser välvårdat ut genom att lägga ner de små hårstråna som kan ''sticka ut'' ibland. Det gör även håret mindre elektriskt samt stärker det. Jag har extremt elektriskt hår men för mig funkade det i alla fall i början.

Nu väntar kycklingklubbor och klyftpotatis på mig. Mums!



Update: Mitt hår har torkat och är ovanligt lent. Rekommenderar!




Bijoux






New

Köpte ett nytt linne igår. Blir grymt till sommaren, men innan det får det bara hänga i garderoben. Försökte ta lite roligare bilder än bara helt vanliga, men det blev inte riktigt så bra som jag hade tänkt.




Godis är bäst på morgonen





monsoon ss 11

Godmorgon! Någon mer än jag som blir på bra humör av detta? Morgoninspiration från Monsoon ss 11.




Mario Party 6

En liten nattupdate. Jag och Julia sitter framför tv:n som två nördar och spelar mario party och försöker slå alla rekord. Efter typ 500 försök så lyckades vi. Smällfeta har vi blivit också efter allt godis, snacka om ont i magen. Hahaha! Godnatt, snart hehe finns fortfarande rekord att slå ;-)






Dagens outfit




Några bilder från idag

Jag tror seriöst subway har världens godaste kakor
Fina Julia inne på subway


Inne i godisaffären, mmm...




12 mars

Nu är jag hemma från stan. Trodde det skulle bli hur många påsar som helst för hade planer på att köpa jättemycket, men hittade knappt något. Det slutade istället med att vi satte oss och åt subway (såå gott). Efter det skulle vi gå till några olika resebyråer för att planera våran resa, men alla hade stängt. Då blev vi lite ledsna och gick istället och köpte varsin godispåse som vi satt och åt på bussen hem.

Jag lyckades i alla fall hitta ett sommarlinne, ett par örhängen och även någon kräm. Men det var roligast att träffa Julia igen. Vi hade mycket att ta igen och nu ska hon bara hem någon timme sen är hon här igen. Innan det ska jag slänga i mig lite rostbiff, mums! ♥






Göteborg

Godmorgon!

Jag har varit vaken en stund, både hunnit med att duscha och att äta frukost. Nu är det dags att klä på sig och på med lite smink. Jag tänkte hoppa på bussen om en halvtimme, så det är dags för mig att hitta något att sätta på mig.

Kameran får hänga med in till stan idag så ska jag försöka ta lite bilder. Inte alltid man kommer ihåg...


Hoppas ni får en fin lördag så hörs vi när jag är hemma igen.





Prinsesstårta och annat gött

Efter ett besök i Långedrag i kväll fortsatte jag kvällen med en riktigt lång, varm dusch och nyligen hoppade jag ner under täcket. Bredvid mig finns en prinsesstårta som pappa har köpt till mig, några päron och ett stort glas mjölk. Nu blir det inte mycket bättre. Kommer nog somna tidigt idag, är helt slut. I morgon väntar en heldag i stan. Kram!

Tidigare idag



Dagens outfit





Ännu mer snö

Jag kom precis hem från fredagen i skolan, äntligen helg! Har lagat lite mat till mig och sitter i skype med en kompis och käkar. Riktigt gött! Blev bönor idag också, så gott.

I morgon ska jag äntligen träffa Julia igen. Vi ska in till stan och shoppa, sen på kvällen ska vi äta middag tillsammans. Kanske ska vi planera våran resa också. Vi ska nämligen utomlands tillsammans men har inte bestämt resmål än. Varmt ska det vara i alla fall! Är så taggad, kommer bli grymt. ♥

Det snöade faktiskt mer än vad det ser ut



Skön dag


Dagen har varit väldigt skön från att jag kom hem. Inget plugg alls vilket skapar lite ångest men samtidigt är det både viktigt och härligt att ta det lugnt vissa dagar. Just nu ligger jag i sängen och äter mat samtidigt som jag kollar på show by Kling som jag missat när det var nytt. Något måste jag ju se nu när jag sett alla Gossip Girl.


Godnatt!




10 mars

Hej sötnosar!

Äntligen hemma, vilket jävla skitväder. Jag tar tillbaka att det sög igår. Idag! Kunde knappt gå asså. Halt, regn och storm.

Nu blir det en varm dusch och lite mat. Vi hörs snart igen!



Världens snyggaste ben

Godmorgon bloggen!

Slänger upp ett litet morgon-inlägg innan jag drar iväg till en extremt onödig skoldag. Kan också passa på att säga hur skönt det är att vi ''bara'' har haft två prov denna veckan. Två mindre (fast egentligen inte) prov, som är svåra att plugga till. På fredagar har vi nämligen alltid haft ett större prov på sista tiden, så det är skönt att slippa det nu.

Här kommer i alla fall två bilder på enligt mig grymt snygga ben. Det är Adriana Lima (såklart) och Victoria Silversted:




Dagens outfit

Tunika: Top shop
Svart tröja: Juicy
Sjal: New Yorker
Blåa jeans: Tiger




Skitväder och skitdag

Hej på er!

Det har nog varit årets sämsta dag idag. Vi började med gympa i morse, vilket sög. Bollsport + intervallträning. Vi fortsätter med matteprov som verkligen går åt helvete. Riktigt besviken på mig själv! Och förutom det så börjar det SNÖA! Jag som hade hopp på sol i morse satte på mig skinnjackan. Conversen var också på och blev helt genomblöta.

När pappa hämtar mig på hållplatsen efter skolan så bestämmer vi att jag ska köra för att få åka in i min första poliskontroll. Vi åker förbi kontrollen 3 gånger, i hopp om att bli intagna (jag vet, vi är knäppa). Men självklart tar de aldrig oss och istället har vi kört massa i onödan. Man måste nämligen köra ett par kilometer innan man kan vända igen på den vägen. Som ni märker har verkligen ingenting har gått som jag vill idag. Hoppas verkligen kvällen blir bättre...

Hela outfiten kommer upp senare. Nu blir det mat!



Dagens

Linne: GinaTricot, längesen
Svart tjocktröja: Polo Ralph Lauren
Svarta jeans




Snabbis

Jag hinner bara med en snabb update nu för maten väntar på mig. Senare kommer dagens outfit och allt sånt där. Finns inte jättemycket att säga mer än att jag slutade halv 5 idag och det SÖG. Kram!

Gött med skinnjacka idag!



8 mars

Godmorgon!

Detta är nog värsta dagen, om inte i morgon. Jag börjar 9 och slutar halv 5. Resten av min klass börjar halv 3, men jag har ju både PH (personlig handledning som vi har 1 gång/veckan på skolan) och tyska. På tyskan idag ska vi ha en muntlig presentation. Känner inte att jag kan det, så det får gå som det går.

Nu ska jag gå och göra frukost. Glöm förresten inte att det är semledagen (fet-tisdagen) idag.


Just nu



Godnatt

Är på dåligt humör. Har haft en seg kväll och nu orkar inte ens gå till badrummet och borsta tänderna. Jag borde ha gjort massa matte och tyska idag (muntlig redovisning i tyska imon, matteprov på onsdag). Istället har jag lagat jättegod mat (värt i och för sig) och kollat på massa olika serier på datorn. Nu får det gå som det går i mon...

Jag är övertrött eller nått nu, somnar framför datorn typ. Vi hörs imon! Hoppas detta inlägget kommer upp, gick inte att blogga förut nämligen.




3 pics

Wrangle 2011
2 from Oracle Fox




7 mars

Hallå bloggen!

Jag är äntligen hemma. Slutade halv 12 idag egentligen men åt i skolan och räknade lite matte. Blev kanske inte så mycket räkna, för vi förstod ingenting, men ett försök till i alla fall. Sen åkte jag hem och träffade Viktor en snabbis, men nu är jag hemma.

Skulle egentligen gjort ett inlägg i morse men hann faktiskt inte. Hann ta två bilder så här får ni de i alla fall. Kram!




r13 leather jacket

En av de snyggaste skinnjackorna jag sett. Perfekt färg, snygg modell med massa fickor och dragkedjor. Synd att den kostar närmare 10 000 kr. R13 har flera riktigt snygga jackor, men detta är utan tvekan min favorit.




Saknar det långa håret

Det var ett par månader (2 tror jag) sen jag klippte mig sist. Men idag så tittade jag igenom massa bilder och fick se mitt långa hår. Var blondare då också, det var så solblekt. Därför blir det ett inlägg om detta nu, jag saknar det faktiskt och hoppas att mitt växer på fram till sommaren. Då vill jag ha långt igen!

Före:
Efter:




Wrangle visar upp höga strumpor och hatt

Tror detta kommer bli vanligt i vår. Både hatten och de höga strumporna. De höga strumporna var det dock en hel del redan förra året, men de blir nog kvar i år med.




Vår?

Godmorgon sunshines!

Jag vaknade rätt tidigt idag på bra humör för mitt rum var helt ljust. Idag skiner solen! Dock så är det inte lika varmt som det ser ut, men bättre med sol än grå himmel.

Just nu ligger jag i sängen och har precis kollat dagens avsnitt av solsidan. Tråkigt att de är så korta och att de bara kommer en gång i veckan. Detta avsnittet var i alla fall rätt bra, och Anna får bland annat utbrott på mamma-gruppen. Förstår henne... Vill inte berätta för mycket för de flesta ser väl de på TV ikväll.

Nu blir det att få lite inspiration från Veckorevyn och systrarna Fahrman. Vi hörs senare!




Manikyr och stenar





Bilder från Halmstad

Kusinen och brorsan
En del av släkten
Glenn och (extremt glada?) jag
Min tårta, fick en egen eftersom jag inte tål nötter. Riktigt god!


Brorsan

Jag och Erik





Dagens outfit

Nu är jag hemma från Halmstad och såhär såg jag ut idag. Bilder från dagen kommer upp lite senare.

Hoppas eran dag har varit jättebra och att ni har roliga planer för kvällen. Själv är jag helt slut, gick upp vid halv 9 i morse för att sticka till långedrag. Sen dess har jag inte kommit hem förrän nu och vet inte varför men det har gjort mig helt slut haha.




Detaljer i form av smycken

Bilder från Oracle Fox, igen. Grym inspirationskälla!




Lördag i Halmstad





Trött

Klockan slog precis över till 00.00 och jag är helt slut. Efter detta inlägget ska jag stänga av datorn och sova, i tid för en gångs skull på helgen. I morgon blir det upp tidigt för att jobba i några timmar men vid halv 1 kommer det upp ett inlägg här i bloggen. Hoppas ni kan sova tills dess, hade jag lätt kunnat i mon känner jag.

Två snygga bilder från stylestalker på tal om att sova:




Likt?

Hittade en bild på mig för många år sedan, 2003 eller något. Skillnad från den högra bilden som endast är några veckor gammal. Älskar att kolla på massa gamla bilder och även filmer från när man var liten. Ännu roligare är nästan att kolla på filmer från resor tillsammans med kompisar. Vi filmade jättemycket när jag var liten, vi gjorde till och med filmer med specifika handlingar. Glömmer aldrig mysteriet om glassmonstret eller vad den hette. Jag och min barndomsvän såg den för en månad sen och gissa om vi skrattade...




Bland det godaste


Det är bara jag och mamma hemma just nu, så vi stack ner och köpte lite thaimat. Så sjukt gott, måste nästan vara de godaste man kan äta? Eller grillat på sommaren. Mums!




Tänk om man hade bott i ett varmt land


All inspiration från Oracle Fox.




Wanted



Klockrent till sommaren är korsetten. Kortare eller denna längden. Vita och söta eller svarta och tuffa, jag ska ha båda.




Skinnbyxor

Bilder: Kenza, Blondinbella, Shopnastygal.com, Saralinneea.blogg.se

Chictopia.com, Kate Moss




WOW





Helt fantastisk. Allt tyg, färgen och färgbrytningarna, modellen, allt. Synd att man inte använder klänningar som denna alls. Gillar att den går från tight body/korsett längst upp och att den är kort fram och längre bak. Med mindre tyg men fortfarande samma modell finns denna (länk) och hade inte varit fel till sommaren.




Dagens outfit





Godmorgon

Sitter med frukosten i högsta hugg och ska snart iväg till bussen. Gud va tidigt det är, jag borde lära mig att uppskatta att bli körd till skolan lite mer. För detta, det går ju inte... Hur orkar man, varje dag i veckor? Jag hade dött av trötthet.

Nu får jag skynda mig lite, måste gå om 20 min. Kram! ♥


Just nu




Brun skinnjacka

Bilder: Knight Cat, Posh24 (Kimberly Stewart)



Collage

Godkväll! Jag är helt slut även om jag sov 12 timmar i natt. I morgon blir det skola igen för min del och sen kommer det bli en bra dag. Nu väntar duschen på mig, kram på er!

Satt och pillade lite i photoshop, tiden går mycket fortare då om man har tråkigt




1 mars



Godmorgon!

Jag vaknade precis och ligger och äter frukost framför Gossip Girl. Jag mår lite bättre idag och känner att det är dags att komma tillbaka till skolan snart så att jag inte missar för mycket. Börjar få lite panik över att jag inte har börjat plugga för proven denna veckan, men har inte orkat nu när jag är sjuk. Får hoppas att jag kan göra det idag, det är nödvändigt.

Såg att det är 0°C ute idag, äntligen bort med minusgraderna. Hoppas det bara blir varmare nu.



RSS 2.0