''Godmorgon!''

I går kväll kom Robin hem till mig. Väldigt mysigt! Inte träffat honom på jättelänge.


Nu lämnade vi precis av honom på hållplatsen.


I morse har vi spelat pingis, eller han mot min bror. Robin blev utklassad! Men på Fifa gick det bättre för honom.


Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och börja fixa mig för i kväll. Känns bra, förutom att man är kritvit!! Inte helt okej...


Robin och jag igår
Robin



Min nyårsklänning


Evas Paley

Idag har jag och Agnes varit inne i stan. Vi letade nyårsklänningar och jag hittade 2 st (haha) och hon en. Hennes var rätt grym för hon ska göra den själv typ. Hon köpte ett tight svart fodral och så ska hon sy fast lite balla detaljer eller hur man säger. Kedjor vid axlarna och så vidare.

Jag köpte en svart tight klänning och en annan svart klänning som inte var lika tight. Kan visa senare!


Efter vi hade sprungit runt i stan och även köpt något paket till Agnes syster så var vi grymt trötta och gick och satte oss och fikade på Evas Paley. Jätte mysigt så där satt vi i över 2 timmar.


Agnes
Linnéa

Agnes och hennes snygga paket!

Maaat


Söta Agnes

Dagens

Svarta jeans
Uggs
Vit tunika -  Zara
Skinnjacka - Jofama by Kenza
Kofta - Bikbok
Halsband - Raglady

Bilder från igår


30 december

Godmorgon!

Idag blir det in till stan och träffa Agnes. Så längesen jag träffade henne så det ska bli mysigt. Vi ska kolla efter nyårsklänningar och jag hoppas verkligen att jag hittar någon.


Kommer upp ett tidsinställt inlägg vid 3. Sen hörs vi när jag kommer hem igen.


Kram! ♥



Dagens outfit


29:e december

Efter 13 timmars sömn vaknade jag. Klockan var över 2 på dagen och då kommer ångesten över att man sovit bort den. Men idag spelade det faktiskt ingen roll, jag var så trött och är fortfarande lite sjuk.

Jag gick upp och åt frukost sen blev det Solsidan och godis resten. Nu väntar jag på gäster som kommer hit vid 6. Vi ska nog fika och snacka bara. Det är Julias familj så kanske planerar vi vår resa lite också. Hoppas det! Dock är jag fortfarande trött men kommer nog piggna till tills dess.


Dagens outfit kommer upp senare!





Kärlek

Hallåå på er!

Tänkte bara ge er en snabb update och för er som inte känner mig i verkligheten vet inte om min otroliga kärlek till glass. Men nu gör ni nog...

''Dagens'' glass fick bli denna:
Sjukt god bara så ni vet. Perfekt för alla er som älskar choklad. Gör ni inte det så kolla andra smaker med Carte D'or. Jag har aldrig blivit besviken hittills, tror inte ni blir det heller.



Dagen outfit - TRÖÖÖÖTT


Svarta jeans
Linne: Gammalt från GinaTricot
Kofta: Fiorucci (ny)

2 timmar - max

Godmorgon sötnosar!

Jag har nog aldrig pratat så dåligt som jag gjorde igår. Vaknade upp med näst intill halsfluss och kunde därmed inte heller prata ordentligt. Vartannat ord gick jag upp i falsett men envisades ändå med att åka in till stan och kolla om det fanns något kul.


Så efter att ha knarkat kaffe hela dagen och ätit massa glass började det bli bättre. På kvällen vid 1 kanske så kunde jag prata normalt igen (för er som oroar er). Nu är det rätt bra, förutom att jag är något trött.


Efter stan igår så gick jag hem till Julia där hon och Oliver satt och myste. Tänkte att jag skulle kolla på en film, kanske två och sen dra hem för att sova (bor i huset bredvid). Men så blev det inte... Satt uppe till 5-6 istället sen sov vi i ca 2 timmar och vaknade av hundarna som började skälla.


Så idag blir planerna att åka in till stan! Får se hur det går. Kram!! ♥

Sol, bad och värme hade inte suttit fel..



Jag svarar






Svar: Jag köpte det på Accessorize i Göteborg. HÄR (klicka) är deras hemsida!


Bilder med örhänget:



Påväg in till stan

Nu ska det bli en del shopping! Reorna har börjat och jag och Julia är på plats i stan klockan 10. Sitter på bussen just nu (rätt tidigt).


Vi hörs hemma och förhoppningsvis har jag med mig en del påsar hem. Har en del saker jag ''måste'' köpa!


Julia och jag i somras



4 julbilder

David och Alexander (kusiner)
Johanna (moster), jag och lite av farfar

Söta Anna (kusin)

Pappa och Erik (min bror)

Tidsinställt inlägg

Nu sitter jag i bilen på väg till farmor och farfar. Där väntar hela släkten på pappas sida.

Jag har ganska så ont i halsen idag och hostar lite, inte bra. Vi hörs hemma! Tar lite bilder också ;-)





25 december

Vad händer på dagarna? Jag har ingenting att blogga om.

Idag har vi varit på media markt och köpt lite saker. Inte mer med det. På kvällen så var vi och åt middag hos min pappas bror och hans familj. Ganska intressanta diskussioner, fast måste medge att jag var väldigt trött. Känner också att detta inlägget blev så ointressant som det kan bli.


Kort sagt, jag lever och njuter av julen.


Kram! ♥



Julafton är över

Gud jul förresten!

Hoppas dagens blev lika bra för er som den blev för mig. Allt var där utom julskinkan. Min söta lilla farmor tog fel fat och tog elgstek istället. Av allt? Haha!


Jag är väldigt trött nu så ska dra mig och sova. Vi hörs imon!


En bild från dagen:




Tips

Tänkte bara tipsa er om en sminkblogg. Hittade inspirationen till min 80-tals look här. Är inte lika skicklig som Linda men såhär såg den ut:







Här är två tips på julsminkningar som hon har gjort (LÄNK HÄR).



Dagen före dopparedagen

Godmorgon på er!

Hoppas ni har sovit gott i natt, det har i alla fall jag gjort. Igår träffade jag David och inte så mycket mer. Idag blir det att slå in massa presenter och städa rummet och göra det fint. Sätta fram fler godisskålar också (viktigt!).


Glad tjej.



Morgonmys


Julavslutning (bildbomb)

Fin stol. Sanden passar inte eller?

Hello våffelhår






Jullov!

NU HAR JAG JULLOV!!!!

Kom precis hem från beach volleybollen. Det var riktigt kul och vårt lag gick vidare till A-slutspel. Dock blev det ingen vinst där men det var kul ändå.


Nu ska jag göra lunch till mig själv och sen käka min marsipan och mina mandlar. Har lite Rollo också ♥


I övrigt är planerna för dagen redan uppgjorda. Blir lite att göra idag. Vi hörs senare, ni får mer bilder senare idag eller imon.


Vet inte riktigt vad jag sysslar med på denna sista bilden. Dansar? Ser inte ut som jag spelar i alla fall. Men var grym! Slängde mig och allt!! (Jag i de rosa shortsen).



80's

Godmorgon!

Är jättetrött och har även rätt bråttom. Ska åka 08:15 för att våffla mitt hår, ni vet sådär man hade när man var liten. Min våffeltång är nämligen borta så ska komma lite tidigare för att hinna. Hoppas verkligen att jag gör det också. Annars är hela grejen förstörd typ.


Såhär ser jag i alla fall ut idag (bild längst ner i inlägget). Plus att jag har massa ögonskugga och självklart benvärmarna (som bara syns på en bild). Det är ju 80-tal.


Vi ska alltså spela beach-volleyboll på våran skolavslutning. Ska bli såå skönt att sluta idag! När jag kommer hem blir det massa rostade/brända/stekta i socker (eller nått) mandlar (sjukt gott) och även marsipan och lite annat gott. Nu är julen här!


Nu måste jag fortsätta. Här är min outfit:


(Mina ben ser mycket brunare ut än vad de är).


Dagens outfit

Svarta Jeans
Topp: Tessie
Svart tubtopp under

Testar

''Godmorgon''!

Jag har varit i skolan och allt. Gud va kallt det är ute. Sitter fortfarande och fryser lite.


Jag tog lite bilder när jag kom hem. Har ju en systemkamera som jag brukar använda, men vill ha en riktigt grym en som sagt. En Canon 550. Just nu fotar jag med någon annan Canon, typ 400d eller nått. Blir bra bilder med den också.


På lovet tänkte jag ta någon dag med Julia och fota massa. Vi båda tycker det är kul att hålla på med sånt. Roligt när det blir bra liksom...


Här en en bild som jag tog nu. Inte kollar igenom alla än, men redigerade denna lite.





Nej hörni. Nu blir det julbak ♥



Slår in packet

Det blir grymt! Kolla relax påsen. I den är det proppat med olika saker som gör att man kopplar av. Det är ett julklappstips till er.




Lyckan närmar sig

Hej bloggen!

Två dagar kvar. TVÅ! Sen blir det jullov. Varje dag ska vara perfekt. När det är dags att sova ska jag kunna resumera dagen på ett sätt som visar att jag tagit tillvara på den. Har ingen lust att ligga hemma och slappa hela lovet, utan nu ska vi ut och träffa kompisar.


Julafton blir underbar. Den firas hemma med släkten och massa julmat och godis. Vi har alltid det godaste julbordet och mesta godiset. Finns alltid kvar flera dagar efter, det äger.


Annandag jul ska vi hem till mormor och morfar och äta världens godaste mat. Den slår nog julbordet faktiskt. Mormors kalkon med en himmelsk sås. Måste upplevas för att förstås. Haha! *Kommer på mig själv beskriva min kärlek till mat*.


Sen får vi inte glömma all shopping som ska göras. Har hur mycket saker som helst jag vill köpa som jag inte hunnit göra nu när skolan tagit så stor plats.


Lovet är alltså väldigt efterlängtat! ♥


Jag igår


80-tal?

Ingen aning vad man ska ha på sig. Kanske detta? Eller svarta höga benvarmare? Svårt! Det blir i alla fall voffligt hår med sportband, lösögonfransar och färgglatt smink. Kommer se ut som en clown.



Skulle man kunna ha detta?



Var helt slut

Var helt slut när jag kom hem efter jobbet igår och orkade inte göra något, mer än att proppa i mig godis. Vet att du läser detta Sigge, och jag är ledsen för att jag inte kunde komma som jag skrev igår till dig. Kommer ner i veckan och vill snacka lite med dig, hihi.

Idag ska jag julpynta lite och kanske julbaka. Vill det men är så sjukt trött så vet inte om jag pallar.


Förresten, vi ska spela beach volleyboll på våran skolavslutning. Någon som har förslag på vad man kan ha på sig?



En fin låt


Världens godaste godis

Här käkat typ 2 packet av dessa nu. Köpte allt igår och damn va gott det är. Tänkte bara tipsa er om detta.



Nytt mobilskal


Kind of a busy day

Godmorgon!

Sitter här med frukosten och ska snart iväg till stan. Marsipan och rollo godis. Fy fan va gott! Kommer rulla in på jobbet sen.


Jag ska duscha och fixa mig lite bara, sen kör pappa mig dit och efter julklappsshopping i stan blir det jobbet.


Kommer upp ett tidsinställt inlägg vid 2. Kram! ♥



Dagens outfit

Svarta Jeans
Topp: Chelsea
Stor svart och sjukt varm kofta
Halsband: England

Fredag - skola - trött



Som ni ser, jag är otroligt trött. Inte alls sugen på skola.


Idag blir det föreläsning om kristendomen och något annat. Sen ska jag även på hälsosamtal. Långtråkigt, ohja!


Kram på er, hörs framåt eftermiddagen ♥



Rygg

En av de nya tröjorna jag köpte idag. Vad tycker ni?




16 december

What a day!

Det började med att klockan ringde och jag var hur trött som helst. Funderar på om jag ska gå till skolan eller inte, såå nära på att fortsätta sova. Men duktig som jag var så reste jag mig upp ur sängen, efter för många snooze-omgångar. Jag klädde på mig och allt sånt. Så var det dags att gå. Mörkt ute samt blåst och regn. Usch! Sånt väder som verkligen suger.


Jag är ute med mina tighta jeans och en varm vinterjacka, fast den täcker inte rumpan. Fortsätter gå och självklart halkar jag. Inte nog med det, de sker precis framför en bil. Sån tur var stod bilen stilla men självklart tänds lamorna när jag precis ställt mig upp igen, med ena benet helt pissblött. Oj va kallt det var!


Väl framme vid bussen får jag ett sms om att skoldagen är inställd. Blir sjukt sur och ringer min mor som får höra på en förbannad dotter.


Jag hoppade på bussen för att åka in till stan och värma mig hos min moster. Gott med lite fika och varmt te, men innan jag kom dit ramlade jag igen mellan buss 2 och 3. Behövde nämligen åka 3 bussar idag.


Sen åker jag ner till stan igen och köper några julklappar och lite godis hem. Skönt att dagen slutade bra ändå, hittade massa saker i stan ju.


Så, där har ni förklaringen till varför min dag sög men ändå var grym.


Kram på er! Hoppas eran dag började bättre...



Gårdagens val

-9°C var det var det och jag tänkte inte alls på att det kunde vara så kallt. Fyfan! Ska aldrig ta så tunna strumpbyxor igen. Skönt med stor tröja i alla fall...


Somnade lite också, sjukt obekvämt men är man trött så funkar allt.



Hemma

Kom precis innanför dörren. Haft en grymt dålig dag men ändå så sjukt bra haha. Berättar mer sen nu måste jag äta.

Hittade massa saker:



Så trött

Skolan tar kol på mig. Lovet är så efterlängtat!

Så besviken över mitt matteprov och antar att det blir en komplettering som ska göras. Frågan är bara om det blir innan eller efter jul. Hoppas efter! Orkar inte nått sånt nu. Tänk om jag failar den också, eller förhoppningsvis behöver jag inte göra den, vet inte! Vill veta nu nu nu, haha.

För övrigt är jag fruktansvärt trött. Måste duscha och sen blir det en grym sömn!


Godnatt gullungar!


Ja tack till detta håret, fast blont! ♥



En underbar känsla

Nu är Matte A avklarat. Båda nationella proven är gjorda. Det sista gick ÅT HELVETE, no kidding! Så besiken på mej själv och får la göra en komplettering eller nöja mig med VG. Riktigt jobbigt, men i så fall blir det de sista jag gör innan det är lov.

Ett plus är dock att jag har gjort min sista tyska-lektion för terminen. Den lyckan är nästan större.


Nu är det bara att gå upp tidigt 4 dagar till och åka till skolan, sen blir det jullov! Gud vad julgodis som ska köpas och bakas. Massor med pepparkakshus ska också finnas på plats. Luktar ju underbart gott hihi.


Translate: All the hard work in school's done for this year. I just have to be there in 4 days from now. I feel so happy. Today I've finished Mathematics A!! And what makes me even more happy is that I've also finished all the German classes for this year. Lovely!


Bild tagen för 1-2 år sedan. Här har ni lycka på riktigt.

Translate: Pic taken 1-2 years ago. This is happiness, for real.



15 december

Redan 15. Det är snart jul nu ju!

Sitter och äter frukost och är väldigt trött. Idag ska vi ha nationella prov i matte. Inte alls taggad men ska bli skönt att ha den kursen avklarad.


Nu har jag lite bråttom. Ha en bra dag så hörs vi senare. Ska försöka blogga under dagen.





Nu är det kört

Då har man inte pluggat ett piss för detta nationella provet i matte heller. Denna gången är det VG och MVG uppgifter så känner mig otroligt nervös. Men men, inte jättesmart planering av mig där, vilket jag kanske får lida för nu...

Annars då? Hade tyska prov idag. Vad inte speciellt kul eftersom jag kom på att jag sa fel flera gånger. Och som grädden på moset så spelade hon in allt.


Nu ska jag hämta en muffin och sen blir det läggdags. Kanske somnar jag till Ung och Bortskämd, eller någon film som pappa har hyrt.


Godnatt, och kram på er! ♥



Once again

Ja till pälsjackan!

Lisaplace



Sommar

Hittade just en bild som gör att man blir riktigt sugen på sommaren. Jag ska skaffa en systemkamera och det ska tas så mycket bilder. Fräcka bilder och allmänt härliga bilder inte helt vanliga liksom.

Jag och Julia åker ju till något varmt land ensamma i sommar, ska bli så sjukt. Är taggad till 1000! ♥





Hungrig

Halli Hallå!

Kom precis hem från skolan. Gud va halt det är ute nu ramlade på rumpan typ 3 gånger. Pinsamt!


Idag står tyska överst på listan. Tråkigt, men nödvändigt antar jag. Kan passa på att meddela att jag är jättehungrig också och att det ska bli riktigt, galet, helt fantastiskt gott med kycklinggryta och ris, som mamma står i köket och lagar. Mmmm!


Så skönt att man kan se slutet på skolan nu förresten. Denna veckan och två dagar kvar. Herre vad jag ska njuta av lovet. Varje jäkla dag!


Nej nu får maten vara klar. Hörs senare! ♥



Alexander Wang

Den är väl lite gammal, but still, a lot of inspiration!





Nästan perfekt

Tyvärr bara nästan.

Fredagen började på riktigt efter skolan hade slutat och jag var hemma. Det var dags att duscha och fixa mig för att åka hela vägen till Björkön och Robin. Där stannade jag för natten och vi hade allmänt kul. Dock glömde jag min grymma film hos honom. Den får jag ta och hämta någon dag, kanske till helgen.


På lördagen gick vi upp ganska tidigt för han skulle till träningen och jag skulle in till stan för att träffa Julia för lite shopping. Så skönt att få gå i stan en dag och ta det lugnt. Längesen jag gjorde det. Kom hem med lite saker också så det var kul. Nästa helg står julshopping på schemat. Högt prioriterat. Måste dock tänka ut vad alla ska få först, för det kommer jag aldrig på när jag väl är inne. Då blir det bara saker till mig själv.


När jag kom hem efter stan var jag helt slut. Den kvällen hade vi gäster (=god mat och FIKA). Så jag käka till jag mådde illa, som vanligt när jag äter för mycket, och så slocknade jag framför Pretty Woman. Grym tjejfilm!


Idag söndag har det inte varit så bra faktiskt. Läxor och mat är vad min dag har bestått av. Det gillar vi inte alls! Tyska dessutom, vilket är det tråkigaste man kan göra typ. Ska prata i ca 4 minuter på tisdag så paniken träder sakta fram. Sen blir det del två av matte nationella proven på onsdag. Därefter

Påväg till stan från Björkö.



Lever

Hej bloggen!


Har inte visat ett livstecken sen i fredags. Tänkte i alla fall upplysa er om att jag lever, men jag är fortfarande inte hemma. Svårt också att lägga upp bilder från telefonen men kanske blir det någon när jag kommer hem.


Kram, vi hörs!

Hejdåååå

Nu sticker jag till Björkö. Vi hörs antagligen inte för än i morgon kväll om jag inte bloggar hos Robin. Don't think!

Jag hann knappt bestämma mig så det fick bli rätt vanliga kläder. Syns ju ändå inte bakom min stora jacka, tråkigt. Nu måste jag sticka sötnosar. Ha en underbar fredagskväll! ♥





Det där med att välja

Och vad ska man ha på sig idag? Någon som har lite inspiration att dela med sig av? Känns som att jag inte har några kläder alls och det jag ser är bara fult. Jobbig situation va?




10 december

Historiaprovet är avklarat! Vilken lättnad. Tror det gick ganska bra, blir i alla fall G vilket jag tvivlade på förra gången.

Jag har varit hemma ett tag och åt precis ett par mackor och lite annat gott. Nu är det dags att hoppa in i en riktigt varm dusch. Ska bli otroligt skönt faktiskt! Efter det blir det in i mjukiskläderna och slappa lite.


I kväll ska jag till Robin och så sover jag där. I morgon blir det direkt till stan med Julia från honom. Därför får jag ta med mig så lite som möjligt så det inte blir jobbigt att bära i morgon i stan. Ska bli en grym helg i alla fall! ♥

Vi hörs senare!


Tillåtna hjälpmedel

Roliga lärare, vilken fantasi! Får man verkligen använda hjärnan på matte nationella? Trodde inte jag...






På vägen hem

Massa snö! Och jag ser glad ut vilket jag tyvärr inte var.
Mina uggs blev helt täckta av all snö.



Varför det suger att åka kommunalt

Är verkligen inte på bra humör just nu. Kom precis innanför dörren, typ 45 minuter senare än jag jag egentligen skulle gjort.

Jag åkte med min spårvagn till Chalmers för att byta till min älskade buss hem. Men vad händer? Jag skulle bara behöva vänta 10 minuter (vilket är lite i och med att min buss går 1 gång i halvtimmen) och när den väl kom så kör den fel!! Den kör bilfilen istället för bussfilen och åker bara förbi min hållplats. Finns nämligen en fil som är på andra sidan av ett staket. Blir så fruktansvärt sur och räknaren slår om till 30 min. Aldrig i livet att jag skulle orka vänta.


Jag åker vidare med nästa spårvagn som kommer ytterligare 10 min senare. Sen gick inte den dit jag skulle så jag böt spårvagn igen. Därefter fick jag ta en annan buss och gå mycket längre. Och massa jävla snö också! Detta gillar vi icke. Nu är jag hemma! Nu ska jag laga mat.


Varm också, efter min oönskade promenad.



Godnatt bloggen

Är väldigt trött nu och hoppas på att kunna somna direkt. Har så mycket att göra med läxor hela tiden och även kompisar. Hinner aldrig träffa dem längre känns det som så i helgen blir det fullt upp med vänner och läxor. Skönt att nästa vecka inte blir lika jobbig.

I morgon blir det Nationella provet del 1 i matte vilket jag inte har övat något på. Bra Linnéa! Men var så trött efter uppdraget som lämnades in i helgen plus att jag har haft fullt upp med att läsa i min historiabok. Har skrivit ner all fakta till historian i alla fall så i morgon blir det att plugga järnet och hoppas på att jag lär mig allt som står. Sen efter denna veckan får jag ta och längta efter nästa med tyska prov och även Nationella provet del 2 (de svåra).


Hoppas helgen piggar upp mig. Ska träffa några av mina favoriter i alla fall! Puss ♥


En gammal bild från en fest i slutet av sommaren. Känner att jag inte tränat på riktigt länge nu och därmed inte heller stretchat. Det är typ det skönaste som finns, speciellt efter träning.



Beröm till mig själv

Godkväll! Tänkte bara meddela att jag har lagat nyttig mat till mig själv - trots att jag är ensam hemma. Så ingen mikromat utan nu blev det hemlagat. Applåder? Notera även salladen. Nu gäller det att fortsätta såhär. Det ni! ;-)




Just bring me back


8 december

Godmorgon!


Idag har jag ingen rolig dag att se fram emot. Historiaprovet närmar sig och jag kan ingenting, så idag blir det att plugga. Hoppas verkligen att jag orkar ta tag i det och lär mig lite. Kanske hjälper det om jag har lite bullar som mamma bakade för någon dag sen? Mmmm!



Wow

Är så sugen på en systemkamera, och ett riktigt härligt lov. Lite värme får det gärna vara. Helst sommarkväll men det är ett tag kvar. Att det går mot våren eller något räcker. Lite ljus! Det behöver inte bli mörkt typ klockan halv 4.

Härligt väder och bekväm outfit på Lisaplace. Perfekt för en skön promenad eller nått, inte för att det händer mig så ofta men ändå..


Oinspirerad

Jag vill ha lov. Jag vill få gjort mina nationella matteprov, mitt historiaprov, mitt tyskaprov och allt vad vi nu ha kvar. Jag vill stå i NRJ:s beachvolleyhall och känna lyckan av terminens sista dag. Befrielse!

Ni förstår säkert att det är en hel del att göra just nu och det är självklart därför bloggen har lagts åt sidan en dag. Idag mår jag heller inte så bra. Ett flertal sjuka i klassen men vi får se om jag klarar mig.


Idag blir det att läsa inför historiaprovet och försöka stänga in mig i mitt rum och inte höra min bror och hans kompisars skrik framför TV-spelet.


Just nu


Nygräddade bullar, nybakad kladdkaka och en hink med pepparkakor

Idag är det min dag! Mitt stora arbete är inskickat och allt gott jag vill ha finns hemma. Nu säger jag hejdå till bloggen. Min kväll ska njutas av.


Canon 550

Hej på er!


Hoppas ni har en fin söndag, här i Göteborg snöar det sjukt mycket.


Har suttit inne och kollar på lite systemkameror. Börjar bli sugen på en ny, riktigt sugen. Eftersom att jag och Julia ska åka utomlands till sommaren måste jag ha en grym kamera. Sen hela sommaren så klart, och framför allt i USA. Måste helt enkelt ha en ny systemkamera och är riktigt taggad på en grym! Jobbigt bara att alla grymma är så dyra...


Men här är i alla fall Canons 550. Den verkar vara riktigt bra, så vi får väl se vad som händer. Kanske blir den min en dag! ♥





Memories





Freedom for some hours

Herregud! Har suttit för länge med mitt arbete nu alltså. Äntligen klar. Nu återstår bara en sista genomläsning och jag hoppas på att den är fulländad.

Mamma står i köket och lagar mat. Det luktar väldigt gott, hoppas det är någon favoriträtt. Efter maten ska jag åka och köpa mig världens fetaste godispåse och sen ett par filmer så blir det nog lördagsmys med några kompisar. Love it! ♥


I morgon blir det plugg IGEN! ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TRÖTT PÅ DETTA ATT JAG SMÄLLER AV SNART!!!!!!! Haha, aggressionsproblem hade min bror uttryckt det. Då blir det i alla fall lite historia-frågor. Det är till och med tråkigare än mitt 8 sidors arbete. Men vad ska man göra...


Nu gäller det att njuta av mina fria timmar. Vill avsluta inlägget med att dagen har varit sämst. Kram!


Bild från skolan där jag och Filippa (hon i bakgrunden) satt och jobbade med uppsatsen som blev klar nu.



Hissar pälsjackor

Blondinbella och Petra
Blondinbella




Inte idag

Godmorgon solstrålar (eller?)!

Jag är redan uppe, ingen sovmorgon idag inte. Har massa saker att göra idag. Jag ska jobba, göra klart min inlämning och sen förhoppningsvis åka till Björkö för att träffa Robin. Vill ju åka in till stan också vilket jag inte kommer hinna. Åh! Jag har en jättelång lista på saker jag vill köpa.

Vad gör ni idag?



Today sucks!

Shit! Idag suger verkligen. Jag kom hem från skolan och tänkte att jag skulle börja med min uppsats direkt. Istället åt jag och tog det lite lugnt vilket i och för sig var nödvändigt på grund av min trötta hjärna.

Nu sitter jag här i alla fall. Kakorna är redo bredvid mig och två ordentliga (snackar stora) glas mjölk. Borde hålla ut några minuter och försöka att inte fastna vid något annat.


Centerpartiet, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet ska in i min 8 sidors långa uppsats också. Jag som tycker politik är väldigt ointressant, i alla fall nu. Hoppas eran fredagskväll blir bättre en min.


Här kommer en bild på mitt linne från River Island (länk) som jag aldrig visade på outfit-bilderna. Batteriet på min kamera tog slut så ni får nöja er med en mobilbild.







Vacker Kenza / VILL HA SOMMAR NU!

Och så lyckas hon på ALLA bilder helt seriöst, rätt sjukt...






Dagens outfit

Blåa jeans
Tröja: Juicy Couture
Linne under: Från England (''River Island'')
Vinterjacka: Woolrich
Klocka: Ingersoll
Smycken: Efva Attling, Guldfynd, Raglady osv.



Fredag & helg

Kom precis hem från skolan! Skönt, fast nej. Jag har ett arbete som ska in nu i helgen och är ca 8 sidor. Att det princip är betygsavgörande gör ju inte saken bättre. Åh! Jag som ville träffa min älskling idag ;-)

Tummen upp för helg i alla falll.





Ipaden är ändå ganska bra

Pappa köpte en Ipad för några veckor sen vilket jag tyckte verkade väldigt onödigt. Men nu har jag kommit på att den är ändå ganska bra. Till exempel nu när jag ska baka cupcakes. Det är Fokis recept som ni hittar här.





Godmorgon och välkomna

Såg att statistiken steg en del igår och tänkte bara hälsa er varmt välkomna.

Nu sitter jag med frukosten framför mig så ska äta den och sen fixa mig lite. Sen blir det iväg till skolan som börjar 10 och slutar vid 1 idag. Det blir väldigt skönt!



Vi hörs då! ♥

Vad som kan göra ens dag

På våran skola har vi något som kallas ''eds''. Det är en hemsida där man kan se ens resultat på olika saker man gör i skolan och vad som var bra/dåligt.

När man har jobbat med en inlämning ett tag och sedan får tillbaka respons och det ser ut såhär blir i alla fall jag väldigt glad. Det är först då som jag känner att det var värt ''besväret''.








Brr

Nu har jag varit hemma en stund och hunnit äta. Det är inte varmt ute nu för tiden alltså, -10°C på morgonen. Benen blir ju istappar helt seriöst...

Idag måste jag jobba lite på en stor uppsats. Börjar bli lite stressad över den nu och vill bara ha jullov. 23 dagar kvar nu!!


Vem vill inte kunna springa runt i shorts och klänningar liksom? Bruuuna ben ♥



RSS 2.0