Trött tjej

Herregud vad trött jag är. Idag har jag inte pluggat ett piss, för orken har lämnat mig. Är så trött så det finns inte just nu. Tänkte hoppa in i duschen och sen gör jag min säng sällskap, hämta mat och njuta av en pluggfri kväll.

Just nu



Wanted

En sommarkväll på en varm strand, den här outfiten (ink. hatten), en massa människor och grymt go musik.





Hej drömhår

...fast blont? Skulle vilja testa att ha mörkbrunt hår. Men att färga håret tillbaka håret sen från nästan svart till blont är kanske inte det bästa. Så, jag förblir väl blondin då. Men lika långt och fint som på bilden hade inte suttit fel!! ♥




Religion och naglar

God kväll!

Jag har precis läst lite religion och gjort mina naglar. Det var meningen att det skulle bli fint och bra, men det blev det inte. Blev bara väldigt...väldigt...väldigt...........aa ni får skratta!

Nu ska jag i alla fall ta och hämta lite mat och hoppa ner i sängen och slå på en riktig tjejfilm som bara är positiv och kärleksfull, och självklart handlar om hur underbara killar kan vara när de försöker, hihi. Är på sånt humör idag!




Amazing Thai

Man plockar allt man vill ha och lägger på en tallrik. Sen steks det!

Två av mina goda portioner:



Pappsen och jag

Soya är ett måste, den var full när jag kom! Så gott!!


Brorsan



Amazing Thai är en jättemysig restaurang där vi brukar köper buffé, så att man får ta exakt vad man vill ha och äta så mycket man vill. Så gott, och man är extremt mätt när man går härifrån. Kan verkligen rekommendera.



Guten Morgen!

Inte många timmars sömn i natt. Kunde inte sova så jag låg och pratade i telefon till 5 nästan, men vaknade ändå innan 10. Känner mig ganska pigg idag ändå sån tur är!

Idag ska jag läsa lite religion, plugga lite matte och även en del tyska eftersom vi har prov imon. Så jag antar att det bara är att sätta igång.


Bilderna från restaurangen som jag lovade er kommer upp under dagen. Annars får ni ha en jättebra söndag, och för er som inte behöver plugga idag - NJUT!


Jackan från Zara



Yeah!

Hallå sötnötar!


Nu kom jag precis hem och funderar på om jag ska dra till grannen och mysa med lite film (Astrid, det är för långt till dig nu så det är ingen diss) eller om jag bara ska slappa hemma med min proppfulla mage.

Hade med mig kameran till restaurangen och jag åt 2 eller 3 fulla (berg) tallrikar med massa thaimat. Hur gott är det inte? Sen blev det ju såklart ett par omgångar glass till efterrätt också. Och efter all mat kom jag på den briljanta idén (!!!), att åka och köpa godis på vägen hem. Och såklart var hela min familj på.

Bilder kommer upp senare, blir nog inte förrän imon.





Mot restaurangen




Kram på er! Nu väntar alla på mig och jag måste gå. Såå hungrig! Hörs ikväll ♥



Dagens outfit

Alla bilder är från i början av sommaren tror jag, det var i alla fall varmt. Gud va mycket bättre allt var. Stör mig så mycket på alla minusgrader och hal is nu. Vill ha soooool och värme!!!

Så här ser jag i alla fall ut idag (fast smälter in med linnet i vithet):



Lördag

Godmorgon!

Jag har varit uppe ett tag nu och ska snart iväg igen. Tänkte bara passa på att tipsa er om en väldigt inspirerande blogg, nämligen fashiontoast (länk)


Här är lite bilder från några av de senaste inläggen:





Right now

Sitter och myser i min säng med datorn. Lyssnar på lugna låtar som får en att tänka extremt mycket. How girly?

Jag måste i alla fall slockna snart, imon blir det upp tidigt och sen är hela dagen full av både roliga och extremt tråkiga saker.


Imon blir det godis, idag får man nöja sig med glass och brownie...


Today

Svarta jeans
Vit top & kofta: Zara
Halsband från England
Armband: Raglady & Marc Jacobs



Kääär

Någon mer än jag som älskar leopardmönstret? Leoparder är riktigt fina djur, och mönstret är underbart det med! Måste börja använda det mer, speciellt till sommaren. Då blir det minst en leopardbikini i alla fall ♥

Grymt snygga Hayden Panettiere, Rihanna och en fin bikini (vet inte namnet på tjejen)
Mina enda leopardplagg
Kenzas snygga klänning från Zara, hoppas den finns kvar till mig. Love it!



Äntligen med stort Ä

Hej!!!

Nu är det fredag och början av helgen. Så skönt att slippa gå upp, men inte lika skönt att jag har tyskaprov på måndag som jag inte börjat plugga till. Vi har även rätt mycket annat i skolan just nu. Inte så kul..


Över till något roligare. Mina föräldrar har bröllopsdag i morgon. De blev tillsammans när de var 16 år och har hållit ihop sen dess. Sjukt länge?


Dagens outfit kommer upp här senare. Kram! ♥


Just nu


Dagens

Svarta jeans
Hood: Abercrombie & Fitch
Svart linne
Halsband: Foji



Matte B

Hej bloggen!

Jag som skulle plugga så mycket idag, hur tror ni det har gått? Precis! Kommer liksom inte igång...


Nu ska jag i alla fall plugga lite matte. Började på matte B förra veckan och är prov nästa. Det går ju inte långsamt alltså och tills dess ska jag ha räknat 30 sidor. Stört!


Ser roligt ut va?


Dagens

Tröja: Gul & Blå
Tunika: TopShop
Svarta jeans



Kommer bli en skitdag!

Känner att jag går in med precis rätt inställning. Men helt seriöst, denna dagen kommer suga jättemycket.

Nu ska vi ha friidrott första lektionen (så fruktansvärt tråkigt). Sen blir det några sega lektioner och efter det måste jag hem och plugga. Ligger efter en del...


Vill bara gå tillbaka till sängen och somna om



Dagens

Kofta: Zara
Halsband: England




Sjukt ball att vara dubbel ändå





Ännu ett problem, haha

Måste sticka iväg till skolan. Men hörni? Börjar bli allt mer sugen på sommar, sol och värme. Funderar på vilken bikinimodell man ska ha egentligen, för att få bästa brännan. Vanlig ''trekantsbikini'' blir ful när man har tub-toppar och tub-klänningar. De andra söta (typ 3:an) blir det fult om man har andra saker som linnen och klänningar som går som vanliga BH:ar. Jättefult att vara så vit där bikinin är ju...

Bikinis från Victoria Secret, H&M, Topshop


Dagens outfit

Simpel, men varm! Frös så sjukt mycket i morse så kände att jag behövde en skön tröja att gå runt i hela dagen.




Mmm... Marabou




Älskar barndomsminnen

Och då var man hemma!

Slutade skolan klockan halv 4 idag, sista lektionen var tyska vilket jag egentligen inte tycker är så kul. Men denna lektionen gick bra.


Mamma kom och hämtade mig på hållplatsen så blev jag körd hem, skönt! Nu sitter jag och väntar på maten. Blir lax idag, rätt gott.


Annars då? Jo, min buss kom inte i morse så det sög. Men sån tur var stod min kompis Ingrid också på hållplatsen och väntade. Vi pratade barndomsminnen och de är grymma! Skrattade så sjukt mycket, hela bussen hörde säkert (när den väl kom). Vi hade massa projekt. Alla våra filmer vi skulle spela in, vårt försök på att tälta i trädgården som misslyckades, våra båtturer, våran grymma dagbok (som jag bara måste leta upp), resan in till stan i värmen för vi var så sugna på 4-gott godis och mycket, mycket annat. GRYM morgon!


Jag idag, nya örhängen från Accessorize




Kallt, som vanligt

Godmorgon!

Herregud va kallt det är i mitt rum (och ute också då antar jag). Gick upp för drygt en halvtimme sen och har ätit frukost och lite så. Nu ska jag sminka mig lite sen drar jag.


Halva dagen idag ska faktiskt bli rolig. Först får vi höra på alla som ska göra sina muntliga presentationer (som jag, skönt nog, redan har gjort). Sen kommer det en kille från USA till engelskan och pratar. Ska också bli kul eftersom jag ska dit. Resten av dagen suger.


Nu måste jag börja fixa mig, ska sticka snart!


Snygga Fanny igår
Jag och Fanny



Nails

Tänkte först gjort någon gardient (flera olika lager i olika färger så det börjar ljust och slutar mörkare, som här och här) men blev inte alls bra så slutade med vanlig manikyr. Blev inte den bästa kanske men det fick duga ändå. Hann inte försöka mer.





Back home

Var inne i stan vid 12 idag men Fanny fick inte sluta förrän halv 1 så vi möttes upp vid 1. Sen gick vi i stan och kollade massa saker, bland annat ett par, eller kanske två par snygga skor till henne och lite småsaker till mig.


Nu har jag i alla fall kommit hem och ätit. Blev en bra dag även om jag inte hittade så mycket. Köpte bara en jacka, ett par örhängen och en kräm på the body shop.

Nu ska jag vidare hem till en killkompis och se på film. Vi hörs ikväll! Hoppas ni också har en bra söndag.


Jackan, blir fin till sommaren med en vit klänning, (konstig färgen blev)



23 januari

Godmorgon!

Jag håller på och äter ska snart fixa mig. Har rätt bråttom ska in till stan idag och först möta upp Fanny sen kanske träffa David.


Tar med mig kameran in (tror jag) så bilder kommer (antagligen).


Kram på er! Hörs när jag kommer hem.




Några från släkten firar Erik

...men det blev inga bilder på honom. Konstigt! Tittade igenom alla men hittade ingen på födelsedagsbarnet haha.


Hm, undra vad det kan vara i


Jag och kusinen





Hallå på er!!

Hej sötnötar!

Är på ett riktigt grymt humör just nu. Och ledsen för att det har blivit lite glest med uppdateringar. I alla fall, precis duschat och ska snart värma lite mat och äta. Sen får vi ser hur kvällen blir.


Några bilder från i går kommer upp senare i alla fall, tror dock inte det blev så många.

Några veckor gammal



Mat

Någon mer än jag som älskar att få besök på grund av all god mat som alltid finns? I kväll ska vi fira min bror som fyllde år i veckan. Kommer en del folk från släkten, men inte alla riktigt, lite synd.

Det blir tacos-buffé med massa olika tacos saker, bland annat tacos-paj som är extremt gott! Sen blir det självklart massa olika sorters efterrätter, såg att mamma hade bakas kärleksmums i alla fall, sen har vi godis och så säkert ett massa annat som måste gömmas innan de ska serveras (vi har en tendens att äta allt tidigare). Tårta borde nog finnas på plats också? Hihi.

(grymt god paj, som ska vara varm såklart)



Det där med att läsa

Har aldrig fastnat för det. Så fruktansvärt tråkigt helt seriöst och tar alldeles för lång tid. Även om jag gillar GG så är boken too much. Faaaan! Nä nu är det dags o börja som jag sagt sen i måndags (seriöst, så sjukt dååålig).





Kort dag

Hellu!

Idag började dagen med en muntlig presentation i engelska, fortsatte med lunch och matte B, därefter tog jag en spruta.


Nu är jag hemma i alla fall och ska fixa i ordning lite här hemma eftersom vi får gäster i morgon. Mitt rum är inte okej just nu känner jag.


Annars har det varit en rätt bra dag, hade inte allt för svårt att komma upp i morse, och slutade ju tidigt.


Kram! ♥



A Heart In My Eye



Glad, i väntan på helgen. Arg på grund av skolan. Förväntansfull av längtan efter ett varmare klimat. Frustrerad inför morgonens uppstigning (hej sämsta morgonhumör).

Peace! ♥



Snygg sommaroutfit

Kollade runt lite och hittade en sommaroutfit som jag skulle kunna tänka mig. Dock inte de vita stövlarna, men en annan färg går bra. Är lite svag för vita skinnskor/stövlar.

Skinnshortsen är från Kenzas nya kollektion. Bilden är härifrån.


Nytt i Kenzas kollektionen. Se hela kollektion här.
Shortsen på första bilden fast svarta, plus hennes skinnbyxor.






Älskar när någon fyller år




Nails

Har ju varit hemma idag så då har jag bland annat fixat mina naglar lite. Det var så längesen sist. Får komma igång och fixa de igen som jag alltid gjorde förut. Så fort någon nagel blev förstörd tog jag bort allt och gjorde nytt.

Idag blev mina naglar såhär:



Grattis Erik

Idag fyller min bror år! Var uppe tidigt i morse och grattade honom. Nu har han stuckit iväg till skolan och för mig blir det ingen skola idag, mår inte helt bra.


I kväll blir det mys. Då firar vi Erik mer och det blir god mat och även efterrätt som jag faktiskt var och köpte förut samtidigt som jag handlade lunch till mig. Av mig fick han ett par röda Hugo Boss kalsonger.


Lite bilder på Erik från 2010:



Ja, jag är hemma

Varje morgon får mig att vilja skita i allt. Jag är så otroligt trött på att gå upp tidigt, förbruka onödig tid i skolan i form av håltimmar och förutom det så säger min motivation ifrån till att plugga.

Saknar lovet så sjukt mycket. Längtar ihjäl mig till nästa också. Nu måste jag äta! Hejdå.


Nyårsmiddagen



Brunch och mormor blir 70

Lite av brunch-buffen
Min bror
Och så blev det efterrätt
Hemma hos mormor och morfar

Jag - blev något konstigt ljus

Mormor koppar

Så blev det tårta

Och lite mer fika



Dagens sak att ångra

Idag har jag varit på brunch i Nääs och även på fika hos mormor och morfar. Hon fyllde 70 år idag.

Jäklar vad jag äter på buffeer. Alltså jag mår så dåligt nu va, sockerchock gånger 10000. Så måste jag plugga, får inte sova än. Detta är verkligen illa.


Tänkte först rabbla upp vad jag ätit idag men kom på att för det första, jätteointressant, för det andra, skulle bli en sjukt lång lista.


Nu måste jag plugga, har en muntlig redovisning imon som inte ens är klar än. Kram!



04:26

Hallå på er! Vet att dagen har varit kass på uppdateringar.


Har suttit i skype nu i massa onödiga timmar och i morgon ska jag upp i tid och iväg till brunch. Får se hur pigg jag är då, och direkt därefter blir det plugg. Bilder kommer på kvällen eller någon annan dag. Ha en bra lördag! ♥





Lite rostbiff och potatissallad


Fin tanke

Pappa hade köpt hem en princesstårta till mig idag. Så sjukt gott. Älskar marsipan och princesstårta riktigt mycket!

Nu blir det film: ''Inte utan min dotter''. Den ska tydligen vara grym!






Dagens outfit


Linne från England - River Island
Svart tröja - Juicy Couture
Skinnjacka - Jofama by Kenza
Jeans - Tiger of Sweden
Halsband - Foji och Raglady



Äntligen helg

Och hur är det man börjar? Med ''Hej'' eller...

Jag kom hem från skolan för ett tag sedan, hade egentligen andra planer idag men det blev inte så. Har precis ringt till BRIS för första gången i mitt liv. En grymt bra organisation egentligen. Fick svar på allt jag ville ha svar på. (Håller på med BRIS i skolan).


Nu ska jag bege mig till min stora kärlek (kylskåpet). Dagens outfit kommer upp här lite senare.


I morse



Just nu

Sitter och läser lite i min bok samtidigt som jag försöker äta en apelsin. Inte alls lätt!





Winterday

Hallååååå!

Något gladare idag, fast ändå inte. I morse ringde min klocka eller inte, jag vet inte. Jag gick inte upp i alla fall. Vaknade 9, då hade min buss gått för 10 minuter sen. Nästa buss gick om 20 min och det tar ca 15 att gå till min hållplats. Snabbt på med några kläder, lite mat i handen och iväg. Jag hann! Problemet var att jag inte skulle vara framme på hållplatsen vid skolan när vi började och därifrån tar det ca 10 min att gå till skolan. Men jag hann ändå! Sån flyt äntligen!


Nu var egentligen tanken att jag skull fota Julia lite, men får inte tag på henne så antar att det blir lite plugg istället. Ska också äta en del, ett måste när man pluggar.


Påvägen hem (helt okej mobilkamera)



Tusen strålande solar

Jag har aldrig lyckats fångas av någon bok. Jag läser knappt några böcker eftersom att jag tycker det tar alldeles för lång tid och är relativt långtråkigt. Men i skolan kommer man inte undan. Just nu läser jag ''Tusen strålande solar - Khaled Hosseini''. Första boken som har fångat mig.

I början tänkte jag ''fyfan, 400 sidor'' men när jag väl läser och lyckas att koncentrera mig och släppa allt annat så är boken riktigt, riktigt bra. Så till er bok- eller icke bokgalna där ute. Denna boken kan jag rekommendera.





Ett bra minne

Hallå bloggen!

Jag kom precis hem från skolan. Kort sagt ville bussarna inte alls vara med mig idag. Kom försent till gympan men lyckades ändå. Sen blev jag lite smått hyper en del av dagen och skrattade åt precis allt. Där efter gick det långsamt, men nu är jag hemma.


Tittade igenom mina bilder för att se om jag hade någon passande så får jag syn på lite bilder (längst ner). Herregud vilket minne och vilken saknad. Jag kom ihåg det precis. Jag och Julia hade varit nere vid havet hela dagen och det var i början av sommaren och man började få lite färg. Vi hade träffat några killar där och vi skulle ses hemma hos en av de efter han hade slutat jobbet.


Jag och Julia åkte dit men de var inte hemma, han var tydligen tvungen att vara kvar lite längre så vi gick in till trädgården och tog lite bilder och hade allmänt mysigt på deras uteplats. Det var såå varmt och skönt. God bless the summer! Låter kanske inte så underbart, men det var det.


Julia
Jag





Skolgympa

Godmorgon!

Nu taggar vi skolgympan, fysträningen. Herregud! Nu måste jag sticka. Kram!





Bra jobbat

Har inte kommit ett ord längre på mitt arbete. Jag orkade verkligen inte. Som jag tidigare sagt, är så omotiverad.

I morgon ska jag ta bussen till skolan, och så blir första lektionen gympa. Åh! Ska tydligen vara jobbigt också, nått fys pass. Herregud kommer nästan dö eller inte ens orka kämpa. I morgon slutar jag vid 4 tror jag, då blir det hem och då måste jag seriöst ta tag i något.


Det var det för idag, nu ska jag njuta av resten av kvällen.



Skolarbete

Kom hem från skolan precis. Slutade halv 5 idag men blev körd hem så har hunnit äta och lite så. Nu ska jag fortsätta på ett arbetet vi har i skolan.

Senare idag ska jag försöka hinna se filmen ''inte utan min dotter''. Hört att den ska vara grymt bra och idag pratade vi lite om den i skolan. Så det hoppas jag att jag hinner.


Just nu gör vi ett arbete om någon hjälporganisation. Jag valde BRIS. Är inte klar än med framsidan utan det ska komma upp några bilder också som jag själv ska ta på min kompis. Kommer bli grymt!



Dagens outfit




Tid

Godmorgon!


Jag sitter i skolan nu och har gjort det ett tag. Tog med min egen dator till skolan idag så ska försöka få en hel del gjort. Min nästa lektion börjar inte förrän 14:30. Tog även outfit-bilder i morse som jag har på datorn så de kommer upp lite senare idag.


Nu ska vi snart gå ner och äta. Sen blir det plugg (måste verkligen komma igång).


I morse



Love the way you lie

Godkväll!

Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om jag är ovan med skolan eller om det är något annat. Jag har i alla fall ovanligt svårt för att somna på kvällarna och är även hungrig mer än vad jag brukar och även om jag äter så vill min mage inte bli mätt. Åt nyss 5 mackor med skinka, en skål glass, ett glas yoghurt och ett päron. Borde jag inte känna av lite mättnadkänsla då? Jobbigt...


Nu ska jag i alla fall borsta tänderna och allt sånt sen ska jag ge mig själv ett försöka somna. Tror inte det kommer gå men nån gång i natt somnar jag.


För övrigt är jag så otaggad på allt som handlar om skolan så att jag inte hittar ord, seriously. Detta är knappt okej!


Godnatt! Out for today.



Bling bling

Brukar kolla Fokis blogg ibland, dels för de fantastiska bilderna, men också för att se hennes sjuka naglar och häftiga iPhone skal. Även andra saker som hon pyntar och fixar. 

Naglarna förstår jag mig inte på riktigt, hade aldrig kunnat ha sånna. De hade gått sönder direkt. De är verkligen fina att titta på men något kortare kanske vore bättre?


iPhone skalen däremot är underbara och ett sånt skulle jag gärna vilja ha. Får försöka hitta någon som kan göra sånna. Vet att det finns gott om i Thailand och så vidare, men i Sverige har jag aldrig sett/hört talas om att man gör det.


Alla bilder kommer från Foki (länk).


iPhone skalen:
Miniräknare och lite av ett skal



Några naglar:







Dagens outfit

Topp: Tessi
Jeans: Tiger of Sweden
Gammal kofta, tror från Gina Tricot



Efter första skoldagen

Nu är första skoldagen på denna terminen avklarad. Mängder kvarstår. Nu gäller det bara att stå ut tills sommarlovet, då börjar livet. Det kommer bli en helt fantastisk sommar följd av ett år i USA!


Nu är jag i alla fall vrålhungrig. Att äta lunch vid 12 och komma hem nu är för många timmar utan mat. Dagens outfit kommer upp senare. Sen består min dag av att plugga, i alla fall ska jag försöka komma igång med en del saker. Fullt nödvändigt!



Just nu.



Kram på er så länge! ♥



Så otaggad man kan bli

Argh! Vill inte börja skolan i morgon. Verkligen inte! Kommer inte orka plugga, kommer inte orka gå upp, kommer inte orka hänga med på lektionerna. Har helt enkelt inte den mista motivationen.


Sen vet jag inte hur jag ska göra med min matte komplettering heller. Får göra en MVG komplettering i slutet av veckan om jag vill, och lyckas jag så får jag MVG i betyg. Lyckas jag inte så blir det ett VG. Funderar på att gå dit och försöka eller om jag bara ska skita i det helt. Snacka om skoltrött...


I slutet på detta inlägget kommer ett litet leende ändå. Denna bilden är på mig och Sigrid i slutet av 9:an. Gud vilken skön känsla det var att sluta skolan och gå för sommarlov och aldrig mer behöva komma tillbaka till grundskolan. Även om våran klass var grym!


Sigge och jag (tror du läser detta Sigge, och har försökt nå dig rätt många gånger på telefonen, så du får gärna höra av dig när du vill ses och också få dina paket! :D)



Snart börjar skolan...

Godmorgon bloggen!

Dagen före skolan börjar nu. Min dygnsrytm är helt fel och jag har inte återhämtat mig på lovet för att kunna plugga igen. Frågar är hur mycket jag kommer anstränga mig denna teminen. Känner hur ångesten börjar komma, tänk när klockan ringer i morgon och det är dags att gå upp och åka iväg. Usch! Ingen rolig grej alltså.


Idag ska jag äta upp mitt godis, städa lite i mitt rum och även försöka komma igång med något skolarbete. Har dock inga böcker eller något hemma men får se vad som går att göra. Sen kommer jag väl säkert på någon bra ursäkt till mig själv varför jag inte ska behöva plugga sista dagen innan skolan börjar. Typiskt mig...



Fanny och jag. En riktigt fin vän! Fanny, vet att du läser detta och jag hoppas att allt löser sig med det vi snackade om igår. Vad du än gör så kommer det lösa sig. Vi ses i helgen. Kram! ♥



Joinar godispåsen


8 januari

Idag ska jag ta mig ett steg närmare mitt träningsliv. Vi ska åka och köpa träningskläder snart. Ska faktiskt bli ganska roligt. Funderar dock på hur de ska se ut men det löser sig nog.

Efter det ska vi till världens bästa godisaffär, 4-gott och köpa lördagsgodis.


Ikväll ska jag kanske träffa C-A, men annars så stannar jag nog hemma eller springer över till Julia eller något. Vi får se!


Nu måste jag äta, är vrålhungrig. Kram, vi hörs senare!





Haha

Herregud, jag blev totalt utklassad av min kära far. I några matcher fick jag ett par poäng men annars inga. Så vi bestämde att vi skulle ta det lite lugnt istället så att vi fick spela liksom.

Det var i alla fall väldigt kul, men ganska jobbigt. Bra men en badminton träning faktiskt, känner min stolt.


Nu blir det duschen och mat!!



Badminton

Det blev inga resebyråer idag utan vi bestämde oss för att ta det i morgon istället. De nya planerna kom från min pappa. Vi ska åka och spela badminton lite senare idag. Ska faktiskt bli riktigt roligt, jag tycker om badminton. Det blir ju även träning på köpet vilket är grymt bra.

Snart börjar skolan också och det börjar stressa upp mig lite smått. Känns som att vi har extremt mycket saker att göra direkt när vi börjar. Läsa två böcker, ha muntliga presentationer i två ämnen och prov på religioner och något annat som jag inte minns. Jag har ingen koll heller på när allt detta ska vara klart. Men, det löser sig!


Jag får se till att ta vara på de sista dagarna av ledighet istället och ta skolan som den kommer. Undra om det är någon som längtar till sommarlovet lika mycket som jag?


Här är en annan bild från nyår som Fanny har tagit. Från vänster: Lovisa, jag och Julia.



Godmorgon

Idag ska jag antagligen in med Julia till stan för att prata med några olika resebyråer. Vi ska ju resa i sommar och behöver ett resmål. Vi funderar på Kreta.

Just nu, i väntan på att hon ska vakna så ser jag på Norska Hollywood fruar. Då har man inte kul asså!


Dagens outfit kommer upp innan jag sticker.



Bilder från mormor och morfar


Erik och pappa
Mormor, Erik, jag och morfar. Observera den snygga tavlan med bilder på mig till höger.
Godaste maten! ♥
Riktigt mätt! Men nu var det dags för efterrätt (checka mitt belåtna smile hahahah).



COD

Hallå på er!

Hinner inte skriva så mycket. Vaknade för ett tag sen och har ätit lite frukost och lunch och nu väntar min bror på mig i tv rummet. Vi ska spela cod black ops! Sjukt svårt är det ju...men kul.



Puss! ♥ (några få bilder från igår kommer ikväll)


Kakor

Hej bloggen!

Jag kom precis hem har varit med Johan och Vincent, sen kom också Krummi och hans kompis. Vi såg case 39. Rätt bra film, fast Kinesen va rätt läskig efter ett tag.


Nu ska jag ta lite kakor och glass som slutet på denna dagen, eller början?


Kram på er vi hörs i morgon ♥



Dagens outfit

Topp: Tessie
Svart tröja: Juicy Couture
Jeans: Tiger
Halsband: Raglady
Lite ringar osv


Tidigt

Idag blev det tidig uppstigning. Är inte så van vid att gå upp innan 12 nu på lovet. Men ibland får det bli så.

Idag ska vi till mormor och morfar som sagt och äta godaste maten på hela året. Även godaste godiset. Vi ska också fira min mammas syster som fyller år. Blir mysigt!


Just nu sitter jag med min (nyttiga!) frukost och efter det blir det duscha. Kanske hinner slänga upp en dagens outfit innan jag sticker, men annars kommer den efteråt.





Mat

Har verkligen ingenting att blogga om idag. Har knappt gjort något. Var ute en stund förut men det var så kallt så jag drog hem igen. Nu sitter jag framför Svenska New York fruar och inser hur sjukt dåligt programmet är.

Idag ska jag lägga mig i tid för att komma upp i morgon och åka till mormor och morfar. Mormor har bakat världens godaste godis (lovar, det är verkligen godast) och även ska hon göra kalkon. Helt seriöst, i morgon blir det den godaste maten på året (brukar dock ätas på juldagen men hon var sjuk då). Året mathöjdpunkt! Haha!


Kram på er! ♥



Vintern vid havet


Mer snö?

Godmorgon!

Jag gick upp och gjorde min frukost och på vägen märker jag att det har snöat mer när jag kollar ut. Räcker det inte nu? Dock är det bättre med snö än regn!


Idag har jag inga speciella planer. Skulle egentligen åkt in till stan men känner att jag orkar inte det nu. Var inne igår och har verkligen ingenting speciellt jag behöver (första gången typ).


Nu ska jag lägga mig i min underbara säng igen och slå på en gullig film. Sen får jag nog dra ut eller något, kan inte ligga inne hela dagen...





Tiger of Sweden



3 januari

Hej!

Jag kom precis hem från stan. Har varit där hela dagen med Sofia. Vi letade efter jeans till mig hela dagen och tillslut hittade vi ett par Tiger jeans. Visar snart!


Sofia hittade underkläder och en snygg jeansväst. Har tyvärr inga bilder på det men de kan ni säkert hitta på hennes blogg om ni har tur. LÄNK!


Här kommer lite bilder från idag:


Sofia
Jag
Paus på Espresso House




Victoria's Secret Show


Såhär ska glass ätas





My New Years Eve

Middagen! Från vänster, Tina, Lovisa, Jag, Julia, Sofia, Paula, Amanda.
Fanny och Sofia

Amanda, Julia, Fanny och Sofia

Lovisa och jag

Lukas och Paula


Lukas, Patrik och jag

Jag, Julia och en annan tjej, minns inte namnet

Snygga Fanny






Carl-Anton, Lukas och Fredrik

Julia, Sofia



Gott nytt år!

Vilken grym nyår!


Det började hemma hos gulliga Fanny med middag. Det var 3-rätters och hur gott som helst, speciellt efterrätten. Förrätten var en macka med skagenröra (tror jag det heter?), huvudrätten var kyckling, pasta och en god sallad med pesto. Efterrätten var kladdkaka med hallon. Egentligen skulle det vara grädde också men det orkade vi inte fixa.


Kvällen fortsatte det med fest. Det var en blandning av nytt och gammalt folk. Helt klart värd kväll! Bilder kommer upp senare eller i morgon.


Hoppas ni hade en riktigt fin dag/natt/morgon. Nu är jag helt slut har precis kommit hem från jobbet. Ska lägga mig med datorn i sängen och kolla på alla bilder från igår. Det är det bästa som finns med att ha kamera.



Jag igår. Fick bli en snabb bild precis innan jag åkte.



RSS 2.0